Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Vala Theander

Vala Theander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kalkstigen 20, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Kalkstigen 20, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kalkstigen 20, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kalkstigen 20

Radhus
Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
4 650 000 kr
136 + 18 m²
6 rum
140 m² tomt

Stig in i detta fantastiska radhus som andas charm och erbjuder både komfort och praktiska lösningar på tre våningar. Med en total yta på 154 kvadratmeter (där 136 kvadratmeter är boyta och 18 kvadratmeter är biarea), är detta hem perfekt beläget i ett barnvänligt område med närhet till både skola och den vackra Lillsjön. Här får du inte bara ett boende, utan en livsstil som passar den moderna familjen! Garaget ligger i en separat garagelänga och ger extra bekvämlighet, och med energisnåla lösningar som luftvärmepump och solceller på det nylagda taket, minskar du inte bara din miljöpåverkan utan sparar även pengar på energikostnaderna. När du kliver in på entréplanet möts du av ett renoverat kök med moderna apparater och gott om plats för matlagning och umgänge. En gäst-WC finns också till hands för besökare. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster och en balkong där du kan njuta av solen och den gröna lummiga utsikten. En luft/luftvärmepump ser till att temperaturen är behaglig året om. På övre plan hittar du tre rymliga sovrum och ett stilrent badrum med moderna detaljer. Master bedroom imponerar med en hel garderobsvägg som rymmer alla dina kläder och tillbehör. I souterrängplanet finns ett stort allrum/hobbyrum som kan anpassas efter dina behov - perfekt som tonårsrum, gästrum eller kanske till och med för uthyrning. Här finns även en mysig uteplats där du kan njuta av grillkvällar med vänner och familj. Dessutom erbjuder souterrängplanet en renoverad tvättstuga med dusch för extra bekvämlighet samt ett extra rum som kan användas som sovrum eller kontor, vilket ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet till detta redan fantastiska hem. Kalkstigen 20 erbjuder den perfekta balansen mellan lugn och närhet till stadens bekvämligheter. Med vackra promenadstråk och motionsspår precis runt hörnet är detta det perfekta hemmet för dig och din familj att trivas i. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Kungsängens centrum med dess utbud av butiker, restauranger och kommunikationer. Energideklarerat och besiktigat med försäkring mot dolda-fel. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hjortronvägen 11, 1 tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Hjortronvägen 11, 1 tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hjortronvägen 11, 1 tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hjortronvägen 11, 1 tr

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 095 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 621 kr/mån
21 378 kr/m²

* Perfekt för barnfamiljen! * Renoverat kök! * Fantastiskt pris! Trevlig 4:a om 98 kvm med inglasad balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten erbjuder ett fullt utrustat och modernt renoverat kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen och tre rymliga sovrum. Bostaden är i fint skick och renoverad genom åren i en stil som faller de flesta i smaken. Här finns två helkaklade duschrum varav den ena med tvättmaskin och badkar. Stort och praktiskt förråd i direkt anslutning till entrén tillhör lägenheten. Ytterdörren till bostaden är rätt nyligen utbytt till en säkerhetsdörr. Stabil och populär HSB-förening som har en låg belåning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, nätavgift, bostadsrättstillägg och vatten. Hushållsel debiteras månadsvis i efterskott på samma avi som kommer från föreningen och elen är upphandlad till en låg kostnad (Se driftskostnader). Tvättstuga finns i gårdshus. Onumrerade p-platser till en låg månadsavgift, garage finns i föreningen men till dessa är det kö. Området är beläget nära både förskola och skola, busshållplats och mataffär. Lillsjön med bad och motionsspår finns på nära avstånd. Nära motorvägspåfart både mot Stockholm och Bålsta/ Enköping. Pendeltåg från Kungsängen station tar ca 25 min till Stockholm C.

  • Premium
  • Balkong
Bondhagsvägen 47, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Bondhagsvägen 47, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 47, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 47

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
3 700 000 kr
120 m²
5 rum
4 930 kr/mån
30 833 kr/m²

*Ring för privatvisning!* OBS, Visning sker i vårt visningshus på Bondhagsvägen 39! Modernt radhus om 120 kvm i kommunens nya pärla Bro Mälarstad. Bli först att flytta in i detta kvalitativa radhus. Otroligt estetiskt tilltalande hus där inflyttningsdatumet är flexibelt. Trevliga sällskapsytor i entréplan med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt bra familjeytor uppe med 4 sovrum, allrum och ett lyxigt badrum med badkar. Enorm terrass med smidesstaket som nås från vardagsrummet och vetter ut mot Bro Hofs golfbana. Radhuset har en hög standard med genomgående slittåligt enstavsparkettgolv, modern kulör på alla väggar samt kök från välkända Marbodal med integrerade rostfria vitvaror. Huset har två badrum varav den ena med vikbara duschväggar tvättmaskin och torktumlare och takdusch i entréplan samt badkar i badrummet på övre plan. Underbart ljusinsläpp från stora glaspartier. Energisnålt och "Svanen" certifierat hus med vattenburen uppvärmning i hela huset och som drivs av en modern frånluftsvärmepump. Parkeringsplats på uppfarten till huset. Detta är ett expansivt område med Mälaren som knytpunkt. Kommunikationen är otroligt bra och stadsdelen ligger nära pendeltåg, E18 samt busslinje i området som tar dig hela vägen ner till vattnet. Från Bro har du via E18 ca 4 mil till både Enköping och Stockholm. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm på 30 minuter. I planen finns också ett lokalt centrum vid pendeltåget med mataffärer, skola och förskola samt idrottsverksamhet. Längs stranden anläggs en strandpromenad med solbryggor, kajer och småbåtshamn. Här skapas en trygg, levande och barnvänlig ny stadsdel och ett livsstilsområde med närhet till golf, ridsport, båtliv, bad, skridskoåkning och svampplockning. Direkt närhet till omtyckt skola som drivs av Jensen Education. "Campus Bro Mälarstrand" består av två olika skolområden, varav den ena bedrivs det skolverksamhet för förskola hela vägen till årskurs 3 samt det andra skolområdet som ligger tvärs över gatan från radhusen som är skola för årskurs 4-9.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Albodavägen 3, Bro - Rättarboda, Upplands-Bro kommun

Albodavägen 3

Tomt
Bro - Rättarboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
3 000 000 kr
1 219 m² tomt

Lättbyggd plan tomt i hjärtat av Rättarboda. Kanonfint läge med närhet till bad i Mälaren samt ett stenkast från nya området Bro Mälarstad med flertal restauranger, livsmedelsbutik samt skolor. Bro Hof Slott ligger inom promenadavstånd och är en av Europas finaste golfanläggningar. En biltur ca 5 min bort så har du en större handelsplats med Willys, gym (Nordic Wellness), Jysk samt flertal butiker till under uppförande (Lidl, Normal, Rusta och Stadium outlet mm). Barkarbys handelsplats med stort utbud av butiker och outlet är en bilfärd på ca 15 min. Generös byggrätt - 20 % av tomtarean, dock max 240 kvm byggnadsarea med möjlighet till både komplementbyggnad samt garage. Ingen fastighetsavgift för nybyggda hus första 15 åren! Välj valfri husleverantör. Ring eller maila för att boka visning!

  • Plus
Korpstigen 12 D, Bro - Råby, Upplands-Bro kommun
Korpstigen 12 D, Bro - Råby, Upplands-Bro kommun, bild 2
Korpstigen 12 D, Bro - Råby, Upplands-Bro kommun, bild 3

Korpstigen 12 D

Lägenhet
Bro - Råby, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 450 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
3 668 kr/mån
29 000 kr/m²

Välplanerad tvåa om 50 kvm med balkong och med eftermiddags- och kvällssol. Kök med separat tvättstuga i anslutning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, från vardagsrummet nås balkongen via fina dubbeldörrar. Sovrum med anslutande klädkammare, badrum samt separat tvättstuga med tvättmaskin. En parkeringsplats tillhör lägenheten samt separat förråd i gårdslänga. Bostaden ligger i ett välskött och trivsamt bostadsområde med gångavstånd till Bro centrum med service och kommunikationer. Stockholm C nås på dryga 30 minuter med pendeltåg från Bro station. Nära till påfart av E18 mot Stockholm/Enköping.

  • Premium
  • Balkong
Assurs väg 34, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Assurs väg 34, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Assurs väg 34, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Assurs väg 34

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
3 490 000 kr
96 m²
5 rum
5 275 kr/mån
36 354 kr/m²

Stig in i detta exklusiva parhus om 96 kvm, designat av den prestigefyllda arkitektbyrån Arrhov-Frick. Varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en modern och stilren atmosfär med generösa fönsterpartier, raka linjer och öppna sociala ytor - en dröm för den designmedvetna. Upplev en oas av komfort med inte ett, utan två lyxiga badrum och golvvärme på båda planen. Den rymliga uteplatsen är perfekt för avkoppling och underbara stunder med nära och kära. Här är boendet inte bara ett hem, det är en livsstil. Din vardag blir enklare med en egen parkeringsplats och ett energisnålt värmesystem som inte bara är skonsamt för plånboken, utan också för miljön. Och låt oss inte glömma den privilegierade närheten till Mälaren, där historien möter modernitet. Här finns allt - naturreservat, öar, badplatser, omtyckt skola (f- åk 9) och närhet till två av Europas bästa golfbanor. Välkommen till ett unikt hem där design, komfort och livskvalitet förenas på bästa möjliga sätt. Det här är inte bara ett boende - det är en möjlighet att leva drömlivet. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i hjärtat av det som Bro Mälarstad har att erbjuda. Drömmen är bara ett samtal bort. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Hjärtstensvägen 15, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Hjärtstensvägen 15, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hjärtstensvägen 15, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hjärtstensvägen 15

Lägenhet
Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/6
5 272 kr/mån
29 776 kr/m²

*Helt otroligt pris!* *Först till kvarn!* Toppfräsch 3:a om 67 kvadrat med egen uteplats och bra förvaringsmöjligheter! Parkeringsplatser precis utanför portdörren finns att hyra för en otroligt billig peng! (Kösystem) Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrent kök med vita köksluckor och vitvaror från Bosch. Uteplats med stenläggning i anslutning till köket! Sovrum med målade väggar och god plats för dubbelsäng samt gott om förvaringsmöblemang. Separat källarförråd finns att tillgå! Helkaklat duschrum med golvvärme med egen tvättmaskin och torktumlare från välkända Bosch. Genomgående ekparkettgolv i lägenheten utom i hallen där det ligger ett slitstarkt mörkt klinkergolv. Brf Handelsparken ligger intill handelsplatsen Brunna Park där Coop, apotek, Biltema, McDonalds och Byggmax finns, även Lidl och gym ligger nära! Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum, pendeltåg med kvartstrafik till Stockholm C. Närhet till skolor, naturreservat, badplats och idrottsanläggning. För den bilburne så är det nära till E18 med påfart mot både Stockholm och Bålsta/Enköping. 30 min från Stockholm C. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sven Beckmans väg 23, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sven Beckmans väg 23, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Sven Beckmans väg 23, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Sven Beckmans väg 23

Radhus
Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 350 000 kr
101 + 11 m²
4 rum
9 190 kr/mån
23 267 kr/m²

Tvåplans parhus i populärt område för barnfamiljer. Kanonläge i området med baksida mot skogsparti, perfekt både för lek och skydd mot insyn. Nära både välrenommerad förskola och grundskola. Carport bredvid huset, förvaring på vind och i förråd. En uteplats på vardera sida av huset så att det går att välja sol eller skugga efter eget tycke. På entréplan finner man kök, två sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme och en trappa ner till souterrängdelen så har du ett sovrum, vardagsrum, duschrum och tvättstuga. Välskött parhus där nuvarande ägare bland annat har renoverat badrummet på entréplan 2017. Underhållet hus där många renoveringar är gjorda. Energisnålt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump som tillvaratar energin från inomhusluften för att värma upp de vattenburna elementen i huset. Fiber finns indraget. Trädgården passar utmärkt för den som har lite ”gröna fingrar”. Här finner man både fruktträd, bär & kryddbuskar. Endast 30 minuters bilfärd till centrala Sthlm. Busshållplats runt hörnet där ni tar er till Kungsängen C med ett par minuters resväg. Från Kungsängens station tar det endast 28 minuter med pendeltåg till Sthlm C. Parhuset är i bostadsrättsform vilket gör att man slipper både pantbrev samt lagfartskostnad! Passa på och anmäl ert intresse så ni inte missar denna guldklimp!

  • Premium
  • Uteplats
Gråbovägen 6, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun
Gråbovägen 6, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Gråbovägen 6, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Gråbovägen 6

Villa
Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
6 495 000 kr
185 m²
7 rum
1 132 m² tomt

* Prissänkt med en halv miljon! * 2 st separat utrustade bostäder på tomten med eget kök och badrum! * Närhet till Arlanda och centrala Sthlm! Sätt stegen in i denna extraordinära, arkitektritade villa med 4 rymliga sovrum och 2 förstklassiga badrum, varav den ena med bastu och spabad. Här finns inget utrymme för kompromisser, endast komfort och stil. Detta hem erbjuder enastående bekvämligheter för din vardag. De 4 generösa sovrummen har gott om plats för hela familjen och eventuella gäster, och de två badrummen har högkvalitativa funktioner som kommer att göra din morgonrutin till en ren njutning. Läget är enastående med en trädgård som ligger i söderläge och som ger dig solsken under större delen av dagen och en underbar utsikt över en fridfull äng och den historiska Håbo Tibble kyrka. Detta är mer än bara ett hem, det är en fristad där du kan koppla av och njuta av tillvaron. För alla bilentusiaster finns det gott om utrymme med en praktisk carport som kan rymma två bilar och ett garage med plats för en bil. Ytterligare 2-3 bilar kan enkelt parkeras på uppfarten, vilket gör det bekvämt för både familj och vänner. Som en extra fördel finns det två separat utrustade bostäder (ca 40 + 25 kvm) på fastigheten som du kan hyra ut och dra nytta av som en extra inkomstkälla. Dessa bostäder är fullt möblerade med både kök och badrum och erbjuder ett bra och självständigt boende för eventuella hyresgäster. Villan kommer givetvis att besiktigas och dolda-fel försäkras inom kort. Detta är en unik möjlighet som du inte vill missa. Med sin enastående design, imponerande faciliteter och fantastiska läge är detta inte bara ett hus, det är en livsstil. Centrala Sthlm har du ca 35 minuter bort och bilresan till Arlanda tar ca 25 minuter. Ta tillfället i akt och upplev denna fantastiska bostad själv – detta är din chans att äga en plats som du med stolthet kommer att kalla "hem". Tveka inte, för denna pärla kommer inte att vara tillgänglig länge!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Melofonstigen 8, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Melofonstigen 8, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Melofonstigen 8, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Melofonstigen 8

Lägenhet
Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 650 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 385 kr/mån
24 812 kr/m²

*Prissänkt!* Kanontillfälle att förvärva denna välplanerade 2:a. Mysig lägenhet med vitt kök, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, sovrum som rymmer en dubbelsäng, rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter samt luftigt vardagsrum med fönster i 2 väderstreck med härligt ljusinsläpp. Stor insynsskyddad balkong med plats att inreda efter behov. Stabil förening med god ekonomi. Attraktivt område i Kungsängen, här bor du med närhet till skolor, förskolor, och grönområden. Samtidigt har du bekvämt avstånd till shopping, restauranger och kommunikationer. Från Kungsängen station tar pendeltåg ca 25 min till Stockholm. E18 med påfart mot Stockholm/Enköping nås på några minuter. Måste ses!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Banjovägen 15, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Banjovägen 15, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Banjovägen 15, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Banjovägen 15

Villa
Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
5 695 000 kr
150 + 4 m²
6 rum
975 m² tomt

Välkommen till Banjovägen 15 i Brunna, Kungsängen. Detta hem är en rymlig och bekväm tillflyktsort för en familj som letar efter ett lugnt och praktiskt boende. Med totalt 4 sovrum i huset är detta ett hus som passar alla familjer! Beläget på en av utav de största tomtarna i Brunna. Uteplatsen är rymlig och insynsskyddad, vilket gör den idealisk för avkoppling och utomhusaktiviteter. Området runt huset är familjevänligt med närhet till både skolor och grönområden, vilket ger möjligheter till friluftsliv och lek. Huset har nyligen renoverats på övervåningen, inklusive badrummet. Utöver det så har samtliga ytskikt i allrum och de tre sovrummen renoverats. På bottenvåningen hittar du kök, badrum, tvättstuga, sovrum och vardagsrum. Med ett garage och plats för ytterligare bilar på uppfarten finns det gott om parkeringsmöjligheter för familjen och gäster. Banjovägen 15 erbjuder ett hemtrevligt boende med praktiska bekvämligheter och en lugn omgivning. I Brunna har man nära till det mesta både stormarknad, restaurang, badsjö och ett flertal högklassiga golfbanor. Smidigt att ta sig ut på E18. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

  • Premium
  • Uteplats
Brunkullavägen 11, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun

Brunkullavägen 11

Villa
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
4 995 000 kr
152 + 58 m²
7 rum
1 011 m² tomt

Välkommen till denna charmiga tegelvilla som ligger bland de sista husen på en lugn återvändsgata. Här erbjuds den perfekta harmonin mellan modern bekvämlighet och naturskönt läge. Dessutom har du fördelen av ett smidigt pendlande då det är endast 30 minuters resväg till både centrala Stockholm och Arlanda flygplats. Köket är husets hjärta och totalrenoverades år 2018. Ett Puustelli-kök av högsta kvalitet, utrustat med moderna vitvaror och tillräckligt med plats för att rymma ett större matbord. Det är en plats där du kan utforska dina kulinariska talanger och samtidigt njuta av trevliga måltider. På entréplanet finner du ett rymligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong, ett praktiskt kapprum, rymliga sovrum och ett renoverat (ca 10 år sen) duschrum med golvvärme för extra komfort. Ytskikten i hela huset är noggrant utvalda och skapar en tidlös och smakfull atmosfär. En trappa ner på suterrängvåningen finns en gillestuga med en mysig öppen spis, perfekt för avkoppling med familj och vänner. Här finns också två generösa sovrum, ett duschrum, bastu, tvättstuga och pannrum. Ett rymligt garage och en separat gäststuga med el ger extra flexibilitet och utrymme för olika ändamål. Tomten är omgiven av en frodig skog som skapar en insynsskyddad och fridfull miljö för trädgårdsarbete, lek eller bara avkoppling i naturen. Det här hemmet kombinerar det bästa av två världar: en naturskön omgivning och närheten till stadslivet. Närhet också till flertal stall och golfbanor. Med endast 30 minuters avstånd till centrala Stockholm och 30 minuter till Arlanda flygplats erbjuds du möjligheten att förverkliga ditt drömhem i en praktiskt belägen och vacker miljö. Tveka inte att kontakta mig för att boka en visning och uppleva detta mysiga hem på plats. Huset kommer att besiktigas med dolda fel försäkring. Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer inom kort.

  • Balkong
  • Uteplats
Rönnbärsvägen 9, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun

Rönnbärsvägen 9

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 738 kr/mån
21 369 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga 3:a med rymlig balkong i soligt läge! Lägenheten har ett stort kök med egen matplats, vardagsrum, två rymliga sovrum, badrum med egen tvättmaskin samt separat gästtoalett. Tillhörande lägenheten finns en inre reparationsfond om 11 186 kr som ny ägare kan använda som startkapital om man skulle vilja göra underhåll eller renovering. Stort förråd finns direkt utanför ytterdörren. Bredband upp till 1000 Mbit. Bostaden är belägen i närheten av bekvämligheter som affärer, restauranger och kollektivtrafik, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Från Kungsängen station till centrala Stockholm tar det ca 25 minuter. Många vackra natur- och grönområden i närheten, perfekta för avkoppling och promenader. Billig boendeparkering i närheten.

  • Balkong
Hallonvägen 38, bv, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hallonvägen 38, bv

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 450 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/3
5 737 kr/mån
25 000 kr/m²

Nästintill totalrenoverad 4:a om 98 kvm i populära Tibble. Härlig uteplats på baksidan med ett fint fritt läge och bra med sol, här ryms både loungegrupp och matgrupp. På framsidan finns ännu en uteplats med eftermiddagssol. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering med helt nya ytskikt och nytt kök från välkända Marbodal. Strax under 9000 kr finns i den inre reparationsfonden att använda till ev. renoveringar/förbättringar i bostaden. Praktiskt förråd tillhörande lägenheten finns i direkt anslutning till entrén. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med parkettgolv med utgång till framsidans uteplats. Arbetskök med gott om förvaring och bänkyta och en stor matplats intill fönsterparti. Helkaklat badrum med badkar och egen tvättmaskin samt ytterligare ett helkaklat duschrum. Stort sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan med fri vy över allmänning. Resterande två sovrum är också vända mot allmänningen. Stabil HSB-förening med låg belåning. Tvättstuga finns i gårdshus. Onumrerade p-platser till en billig avgift, garage finns i föreningen men till dessa är det kö. Närhet till förskola! Handelsplatsen i Brunna Park ligger på gångavstånd med bland annat Stora Coop, apotek, McDonald's. Promenadavstånd till Lillsjön och Kungsängen centrum. Från Kungsängen Station nås Stockholm Central på ca 30 min med pendeltåg.

  • Balkong
  • Uteplats
Hjortronvägen 11, 2tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun

Hjortronvägen 11, 2tr

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 450 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/3
5 911 kr/mån
25 000 kr/m²

Trevlig 4:a om 98 kvm med inglasad balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Strax över 8 000 kr finns i den inre reparationsfonden att utnyttja till ev. renoveringar/förbättringar i bostaden. Lägenheten erbjuder ett fullt utrustat och modernt kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen och tre rymliga sovrum. Bostaden är i genomgående fint skick och renoverad genom åren i en stil som faller de flesta i smaken. Här finns två helkaklade duschrum varav den ena med tvättmaskin. Praktiskt förråd i direkt anslutning till entrén tillhör lägenheten. Stabil och populär HSB-förening som har en otroligt låg belåning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, nätavgift och vatten. Hushållsel debiteras månadsvis i efterskott på samma avi som kommer från föreningen och elen är upphandlad till en extremt låg kostnad (Se driftskostnader). Tvättstuga finns i gårdshus. Onumrerade p-platser till en låg månadsavgift, garage finns i föreningen men till dessa är det kö. Området är beläget nära både förskola och skola, busshållplats och mataffär. Lillsjön med bad och motionsspår finns på nära avstånd. Nära motorvägspåfart både mot Stockholm och Bålsta/ Enköping. Pendeltåg från Kungsängen station tar ca 25 min till Stockholm C.

  • Balkong

Visar alla 15