Mäklare Malin Larsson

Malin Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ledungsvägen 1B , Bro, Upplands-Bro kommun

Ledungsvägen 1B

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

1 995 000 kr

70 m²

3 rum

4 506 kr/mån

28 500 kr/m²

Välkommen till en trivsam lägenhet om 70 kvm, med härlig radhuskänsla. Fin uteplats i söderläge, som går att bygga ut (kräver styrelsens tillstånd). Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp, två sovrum i bra storlek, en separat klädkammare och ett rymligt badrum med egen tvättmaskin. Separat förråd finns i gårdslänga. En parkeringsplats ingår i avgiften samt bredband och grundutbud av TV-kanaler. Möjlighet till elbilsladdning finns. Perfekt för barnfamiljen med populär förskola i området och för de större barnen är det ett extra plus att även skolbussen stannar här! Närhet till natur, förstklassig golf och Bro Park galopp för den som är intresserad av hästar. Busshållplats finns på någon minuts promenadavstånd från lägenheten, samt nära påfart till E18 mot Stockholm/Enköping. Stor mataffär, shopping och gym finns också i närheten.

  • Uteplats
Hjärtstensvägen 13, 4tr, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 13, 4tr

Lägenhet
Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

2 095 000 kr

54 m²

2 rum

3 695 kr/mån

38 796 kr/m²

Fräsch 2:a om 54 kvm, högt upp i huset! Här erbjuds en jättefin lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning, stilrent kök i vitt med utgång till stor balkong om 8 kvm med förmiddagssol. Sovrum som rymmer dubbelsäng och med gott om förvaring i två garderober. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Brf Handelsparken ligger intill Kungsängen Handelsplats med flera affärer bl.a. Coop, apotek, och Biltema, även gym ligger nära. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum, pendeltåg med kvartstrafik till Stockholm C. Påfart till E18 mot Stockholm/Enköping nås på ngn minut. Närhet till badplats, natur och idrottsanläggning.

  • Balkong
  • Hiss
Gullvivestigen 12, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun

Gullvivestigen 12

Radhus
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

3 695 000 kr

126 m²

6 rum

128 m² tomt

Pass på! Radhus i populärt och lugnt område, med förskola och skola precis i närheten. Fin natur och skog intill knuten! Radhuset om totalt 146 kvm (126 boa + 20 bia) erbjuder 5 sovrum, vilket gör det passande för den stora familjen. Öppen planlösning mellan kök (renoverat 2016) och vardagsrum, som bidrar till en trevlig rymd. I vardagsrummet finns även en braskamin, härifrån nås trädäckad uteplats under tak och baksidan av huset. Helkaklat rejält badrum på nedre plan, renoverat 2016, samt en separat tvättstuga i bra storlek. Ett sovrum på nedre plan samt 4 st sovrum på övre plan där även ett helklaklat duschrum finns. Stor balkong finns också och nås från ett av sovrummen. Härligt gavelläge med gräsmatta och planteringar, trädäckad altan och en ytterligare paviljong med vackert vildvin sommartid. Dubbelgarage i länga samt friköpt tomt. Fiber från Telia finns indraget! Perfekt läge för barnfamiljen! Nära till påfarten av E18 och ett par minuter med bil eller cykel till Bro Station. Pendeltåg från Bro Station tar ca 30 min in till Stockholm C. Badplats i Hällkana finns på nära avstånd.

  • Balkong
  • Uteplats
Härnevi skolväg 9B, Bro, Upplands-Bro kommun

Härnevi skolväg 9B

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

1 895 000 kr

53 m²

2 rum

2 945 kr/mån

35 755 kr/m²

Välplanerad och yteffektiv 2:a om 53 kvm! Lägenheten ligger i bottenplan och har en egen uteplats, som nås från vardagsrummet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett sovrum i bra storlek och hall med gott om förvaring i flera garderober. Helkaklat badrum med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningen accepterar juridisk person som medlem och uthyrning i andra hand. Fin innergård med gräsmatta och buskar. Lägenheten ligger i Gamla Bro med ett optimalt läge, ett stenkast från stationen och med promenadavstånd till centrum och matbutiker. Pendeltåget tar ca 30 min in till Stockholms C, även E18 mot Stockholm/Enköping nås snabbt!

  • Uteplats
  • Hiss
Korpstigen 5, Bro, Upplands-Bro kommun

Korpstigen 5

Villa
Bro, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

5 500 000 kr

145 m²

6 rum

1 052 m² tomt

Härlig villachans, välkommen till Korpstigen 5 och denna fina vitmålade villa (Smålandsvillan) om 145 kvm. Villan erbjuder kök med vedspis och ordentlig matplats samt tvättstuga i anslutning. Vardagsrum varifrån altan på baksidan nås, två sovrum i bra storlek samt duschrum i entréplan och ett härligt allrum, ytterligare två sovrum, klädkammare och duschrum i det övre planet. Härlig altan som nås från vardagsrummet, där det är möjligt att följa solen från lunch till sen eftermiddag/kväll. Stor trädgårdstomt med fruktträd, stor gräsmatta och en omslutande thujahäck som ger insynsskydd. På baksidan finns en gäststuga om 10 kvm. På framsidan finns planteringar och stenlagd entré samt asfalterad uppfart. Garage för en bil om 37 kvm och uppfart som rymmer upp till fyra bilar. Populärt område med blandad bebyggelse, närhet till förskola och grundskola. E18 i riktning mot både Bålsta/Enköping samt Stockholm nås på ngr minuter. Bro station ligger på nära avstånd och pendeltåg in till Stockholm C tar ca 30 min. Huset är besiktigat och energideklarerat. Välkommen att göra en intresseanmälan!

  • Uteplats

Visar alla 5