Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Larsson

Malin Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortronvägen 111, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt kl 14:15
Hjortronvägen 111, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hjortronvägen 111, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hjortronvägen 111

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 738 kr/mån
17 798 kr/m²

Högst upp i huset och med ett fint läge i området! Här erbjuds välplanerade kvadrat och en trivsam planlösning. Strax under 10 000kr i den inre reparationsfonden, som går att använda till förbättringar i lägenheten. Arbetskök med stor matplats intill fönster med fint ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum som rymmer både stor soffgrupp och TV-möbel. Från vardagsrummet nås balkongen med eftermiddagssol. Markis finns. Badrum med helkaklade väggar och plastmatta, här finns stor kommod med handfat och gott om förvaring, duschkabin och WC. Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ännu ett bra sovrum. Tidigare gäst-WC är ombyggd till ett förråd. Hall med plats för avhängning. Praktiskt förråd tillhörande lägenheten finns på samma våningsplan. Välskött HSB-förening, förråd tillhörande lägenheten finns på samma våningsplan. Boendeparkering finns i området (215 kr per månad, onumrerade platser) laddplatser finns också. Både busshållplats och mataffär finns i närheten. Gångavstånd till Kungsängen centrum. Från Kungsängen station tar pendeltåg ca 30 min till Stockholm C, nära påfart till E18 mot Stockholm/Enköping. I närområdet finns även Lillsjöns friluftsområde med både motionsspår och badplats. Kungsängen Handelsplats erbjuder stora Coop, McDonalds, Biltema, Byggmax m.m.

  • Premium
  • Balkong
Blomstervägen 1, 6tr, Bro - Centrum, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt
Blomstervägen 1, 6tr, Bro - Centrum, Upplands-Bro kommun, bild 2
Blomstervägen 1, 6tr, Bro - Centrum, Upplands-Bro kommun, bild 3

Blomstervägen 1, 6tr

Lägenhet
Bro - Centrum, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 495 000 kr
70 m²
2 rum
vån 6/6
5 006 kr/mån
21 357 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i Bro centrum. Här erbjuds en 2:a om 70 kvm med fönster i tre väderstreck högt upp i huset. Lägenheten är välplanerad med möjlighet att skapa ett till mindre sovrum om behov finns. Ljust arbetskök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen med förmiddagssol. Badrum med helkaklade väggar och plastmatta. Stort sovrum med tapetserade väggar samt en separat klädkammare. I kök, sovrum och hall finns nytt parkettgolv (2024), vardagsrum och hall är målat (2024). Snabbt tillträde möjligt! Välskött förening. Bekvämt med tvättstuga i entréplan och vindsförråd tillhörande lägenheten. Boendeparkering intill huset om 200kr/månad (lediga platser finns). Här bor man precis intill Bro centrum som erbjuder mataffärer, vårdcentral, simhall, bibliotek m.m. Promenadavstånd till Bro station, pendeltåg tar ca 30 min till Stockholm C, närhet till påfart till E18 mot Stockholm/Enköping.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Diamantstigen 23, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt kl 13:15
Diamantstigen 23, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 2
Diamantstigen 23, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 3

Diamantstigen 23

Lägenhet
Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 795 000 kr
99 + 20 m²
4 rum
vån 1
6 698 kr/mån
28 232 kr/m²

Här erbjuds ett härligt boende intill Lillsjön om hela 119 kvm (99kvm boa +20 kvm bia), totalt 5 rum inkluderat gillestugan/allrummet i sutterängplan. Fint gavelläge och tydlig radhuskänsla med flera uteplatser. I anslutning till entrén finns en uteplats i markplan med eftermiddagssol och insynsskyddat läge. Perfekt planlösning med de sociala ytorna i entréplanet, här finns; kök med matplats intill fönster, vardagsrum i bra storlek med fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås en rejäl balkong med fint läge. I detta plan finns även ett sovrum och ett helkaklat badrum i bra storlek. En trappa ned finns en gillestuga/allrum (bia), två sovrum samt ännu ett helkaklat badrum och en separat tvättstuga i anslutning. Här finns även en separat klädkammare. Från det ena sovrummet nås baksidan med en ny härlig trädäckad altan (2024). Ett fristående förråd om ca 9 kvm tillhör lägenheten och finns i anslutning till altanen. Fiber via Bahnhof ingår i avgiften. Perfekt boende för barnfamiljen med promenadavstånd till både Lillsjön, förskola och skola (F-3). Brf Hovslagaren har fina innergårdar och ligger med ett lugnt och skyddat läge i Kungsängen. Välskött och omtyckt HSB-förening med bl.a. grovtvättstuga, föreningslokal, och bastu. Husen har genomgått fasadrenovering, både 3-glas isolerfönster och nya ytterdörrar har installerats. Även renovering av balkonger och förråd har utförts. Här bor man med närhet till natur, elljusspår och naturreservat. I Kungsängen centrum finns mataffärer, restauranger, bibliotek, vårdcentral m.m. Nära bussförbindelser till Kungsängen C, från Kungsängen station går tågen i kvartstrafik och tar ca 25 min Stockholm C, för den bilburne nås E18 mot Stockholm/Enköping på ngr minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mistelvägen 14, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt kl 11:45
Mistelvägen 14, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Mistelvägen 14, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Mistelvägen 14

Villa
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
3 795 000 kr
109 + 109 m²
6 rum
904 m² tomt

Välkommen till en friliggande villa om totalt 218 kvm (109 kvm boa + 109 kvm bia) med garage i Finnsta, Bro. Trevlig trädgårdstomt, med bland det bästa läget i området. Här bor man längst in på gatan och med ett insynsskyddat läge på baksidan med fina planteringar, fruktträd och en häck som ramar in tomten. Villan erbjuder en attraktiv planlösning med generösa sällskapsytor i entréplan med rymligt vardagsrum och stort kök med matplats, inglasat uterum (ca 22 kvm) finns i anslutning till vardagsrummet. Här finns även tre sovrum med bra förvaring och ett badrum samt en gäst-WC. I källarplan finns en generös gillestuga med baskamin, möjligt att skapa ett till sovrum om behov finns. Vidare erbjuds en tvättstuga med separat dusch och bastu i anslutning. Goda förvaringsmöjligheter i två förråd, det ena med utgång mot garaget, matkällare samt klädkammare. Möjlighet att sätta sin egen prägel, då moderniseringsbehov föreligger. Uppvärmning via luft/luftvärmepump i entréplan (fungerar ej) samt luft/luftvärmepump i källaren, braskamin och radiatorer. Fristående garage för en bil med separat förråd intill och uppfart med plats för upp till 3st bilar på uppfarten. Lugnt och fint läge i Finnsta. Endast ett stenkast till Finnstaberg förskola samt Finnstaskolan, perfekt läge för barnfamiljen! Nära till påfarten av E18 och ett par minuter med bil eller cykel till Bro Station. Pendeltåg från Bro station tar ca 30 min in till Stockholm C. Badplats i Hällkana finns på nära avstånd och natur intill knuten. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul i kombination med en Dolda Fel-försäkring. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister eller dolda fel i fastigheten som inte omfattas av denna försäkring. Mäklaren berättar gärna mer om vad detta innebär för dig som köpare.

  • Premium
  • Uteplats
Assurs väg 46, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun

Assurs väg 46

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 450 000 kr
65 m²
3 rum
3 572 kr/mån
37 692 kr/m²

Nybyggt parhus om 65 kvm, fördelat på 2 plan i Bro Mälarstad Här erbjuds en genomtänkt planlösning med öppna sociala ytor och generösa fönsterpartier. I entréplan finns ett kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt helkaklat badrum med kombimaskin. I det övre planet finns två sovrum med fönster från golv till tak. Fint gavelläge med tomtmark runt om, stenlagd uteplats på entrésidan och trädäck på baksidan. Uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda plan ger låga driftskostnader. 2st parkeringsplatser ingår i avgiften. Förråd om ca 4 kvm finns på baksidan. Bro Mälarstad, en ny stadsdel intill Mälaren, med bostäder i olika utföranden, med förskola och skola upp till åk 9, samt ett par restauranger. Naturen och Mälaren finns intill knuten, fint promenadstråk, park och lekparker finns också. Närhet till förstklassig golf på Bro Hof och för den hästintresserade finns Bro Park galopp. Handelsplats med bl.a. Willys, gym och shopping m.m. finns i närheten. Från pendeltågstationen i Bro, Stockholms Central på 30 minuter. Påfart till E18 nås på några minuter mot Stockholm/Enköping.

  • Uteplats
Bondhagsvägen 11, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Bondhagsvägen 11, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 11, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 11

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
3 995 000 kr
125 m²
6 rum
5 966 kr/mån
31 960 kr/m²

Nybyggt parhus om 125 kvm i Bro Mälarstad! Här erbjuds modern arkitektur med social och öppen planlösning i entréplan, två badrum och totalt 5 sovrum. Vattenburen golvvärme i entréplan och via radiatorer på övre plan. Fin plan tomt med trädäckad uteplats om 22 kvm på baksidan med utsikt mot golfbanan, på framsidan finns ett förråd om 3 kvm samt egen infart med parkeringsplatser från gata. Öppen fiber via Telia. Projektet erbjuder gedigna och plana tomter med vacker närmiljö. Parhusen är placerade centralt på tomten för att skapa goda ljusförutsättningar under dagens alla timmar. I och med en central placering ges två tomtsidor varav en skyddad sida med utsikt mot golfbana och en sida med kvällssol och lummig utsikt mot skogsområde. Varje bostad har ett gavelläge med tomtmark runt om och målet har varit att skapa en intim avskiljbarhet som samtidigt erbjuder närhet till gemenskap och grannsamverkan. Intill Mälaren ligger denna nya stadsdel med bostäder i olika utföranden, i riktigt fin och naturnära miljö. Skola och förskola finns i området, ett perfekt boende för barnfamiljen. Från pendeltågstationen i Bro, Stockholms Central på 30 minuter. Här finns allt för dig som gillar ett aktivt liv med bl.a. fina promenadstråk, möjlighet till löpning och cykling samt bärplockning, fiske och golf.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vallmostigen 27, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun

Vallmostigen 27

Radhus
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 895 000 kr
77 m²
3 rum
5 038 kr/mån
24 610 kr/m²

Gavelradhus om 77 kvm i populära Brf Finnsta Gård. Här erbjuds en trädgård med stor potential, perfekt för den trädgårdsintresserade. Bostaden har en bra planlösning med ett ljust och rymligt vardagsrum kombinerad med matplats med öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet nås baksidan med förmiddagssol. Det finns även två sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hall med gott om plats för förvaring samt separat en klädkammare. Genomgående nymålade väggar i hela bostaden och nya golv i sovrummen (2024). Utvändigt förråd tillhörande lägenheten finns i anslutning till entrén. TV och bredband ingår i avgiften. Förening med stabil ekonomi och låg belåning. Föreningen erbjuder garage med elbilsladdning samt p-plaster. Stor tvättstuga, grovsoprum och lokal som går att hyra finns också. Området är omtyckt och erbjuder närhet till natur och gångavstånd till förskolor och skolor. I Bro centrum finns mataffärer, apotek, vårdcentral, simhall, bibliotek m.m. Närliggande busshållplats och pendeltåget till Stockholm C tar ca 30 minuter. Dessutom har du snabb tillgång till påfarten till E18, som tar dig mot både Stockholm och Enköping.

  • Uteplats
Blomstervägen 1, 3tr, Bro - Centrum, Upplands-Bro kommun
Blomstervägen 1, 3tr, Bro - Centrum, Upplands-Bro kommun, bild 2
Blomstervägen 1, 3tr, Bro - Centrum, Upplands-Bro kommun, bild 3

Blomstervägen 1, 3tr

Lägenhet
Bro - Centrum, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 395 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/6
5 565 kr/mån
17 012 kr/m²

Genomgående trevlig och ljus 3:a om 82 kvm, med ett utmärkt läge i Bro Centrum. Lägenheten erbjuder kök med delvis öppen planlösning mot fin matplats intill fönster, rymligt vardagsrum, två bra sovrum, badrum samt ett praktiskt förråd som kan användas som tex kontor om behov finns. Solig inglasad balkong med fritt läge och fin utsikt, som nås från vardagsrummet. Möjligt att sätta sin egen prägel i denna lägenhet med moderniseringsbehov. Lägenheten säljs med friskrivningsklausul. I Bro centrum finns mataffärer, apotek, gym och restauranger samt bibliotek, simhall och vårdcentral. Gångavstånd till skola och förskola. Bra kommunikationer med närhet till buss, pendeltåg från Bro station tar pendeltåg ca 35 min till Stockholm C. E18 nås på ngr minuter mot Stockholm/Enköping.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sågbacken 10, Bro, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt
Sågbacken 10, Bro, Upplands-Bro kommun, bild 2
Sågbacken 10, Bro, Upplands-Bro kommun, bild 3

Sågbacken 10

Villa
Bro, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 795 000 kr
50 m²
4 rum
712 m² tomt

Härligt vinterbonat fritidshus om ca 50 kvm (tillbyggt 2023) med ett fint, högt och insynsskyddat läge i området. Här erbjuds ett mysigt hus med kök, matplats med skjutbara fönster och fin balkong i anslutning, vardagsrum med öppen spis och två sovrum, det största sovrummet har skjutbara fönster längs ena väggen. Genomgående enhetliga färgval och genomtänkta lösningar; varje kvadrat används på bästa sätt. I det mindre sovrummet är det möjligt att skapa ett badrum om så önskas. Huset har även en källare som nås utifrån. Farstukvist med plats för sittgrupp samt trädäckad uteplats intill entrén med ett mysigt insynsskyddat läge med omslutande grönska. På fastigheten finns även 3st separata stugor, den ena om ca 6 kvm rymmer ett badrum med duschkabin, WC och tvättmaskin. De andra två nyttjas som gästhus och är 10 resp 15 kvm. Uppvärmning via luft/luftvärmepump, direktverkande el och öppen spis. Kommunalt vatten och avlopp finns sedan 2020. Uppfart för upp till 4st bilar. Den kuperade tomten erbjuder både gräsmatta, träd och buskar. Huset används idag som ett permanentboende och ligger i ett naturskönt och lantligt område, omgivet av natur och Mälaren. Säljaren nyttjar idag båtplats via samfälligheten, där finns brygga, sandstrand m.m. Från Bro nås E18 mot Stockholm/Enköping, pendeltåg från Bro station in till Stockholm C tar ca 30 min. Förskola och skola upp till åk 9 finns i Bro Mälarstad, skolbussen stannar i närheten av huset. Stor mataffär, shopping, bibliotek, simhall och gym finns i Bro och en handelsplats som just nu byggs ut. Bro erbjuder även golfbanor vid Bro Hof Slott samt Bro Bålsta GK, och för den hästintresserade Bro Park galopp.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hallonvägen 40, bv, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt
Hallonvägen 40, bv, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hallonvägen 40, bv, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hallonvägen 40, bv

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 595 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/3
6 426 kr/mån
16 276 kr/m²

4:a i markplan med gavelläge, i populära Brf Tibble! Här erbjuds en möjlighet att sätta sin egen prägel i denna lägenhet med moderniseringsbehov. Strax över 11 000 kr finns i den inre reparationsfonden att tillgå! Lägenheten erbjuder kök med rymlig matplats, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med markis vänd mot framsidan. Tre rymliga sovrum, från det största sovrummet nås baksidan med uteplats både med trädäck och grönska, här finns ett staket och insynsskydd från 2021. Uteplatsen erbjuder fin utsikt med ett fritt läge, mot gräsmatta och björkar. Här finns två badrum med äldre standard. Säkerhetsdörr. Praktiskt förråd i direkt anslutning till entrén tillhör lägenheten. Stabil och populär HSB-förening. Tvättstuga finns i gårdshus. Onumrerade p-platser till en låg månadsavgift, garage finns i föreningen (kö via HSB). Området är beläget nära både förskola och skola, busshållplats och mataffär. Lillsjön med bad och motionsspår finns på nära avstånd. Nära motorvägspåfart både mot Stockholm och Bålsta/ Enköping. Pendeltåg från Kungsängen station tar ca 25 min till Stockholm C.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hallonvägen 44, bv, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt
Hallonvägen 44, bv, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hallonvägen 44, bv, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hallonvägen 44, bv

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 849 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
5 496 kr/mån
22 012 kr/m²

Välplanerad lägenhet i markplan med ett attraktivt gavelläge, perfekt för barnfamiljen. Detta charmiga hem har en rymlig balkong på framsidan, perfekt för avkoppling. Det finns även möjlighet till en uteplats på baksidan. Den genomtänkta planlösningen inkluderar ett ljust kök med en stor matplats bredvid ett fönster som fyller rummet med naturligt ljus. Badrum med badkar och egen tvättmaskin och torktumlare. Ett stort sovrum med gott om garderobsutrymme, här finns möjlighet att sätta in en balkongdörr om man vill göra en uteplats på baksidan och ett ytterligare rymligt sovrum. Det finns även en gäst-WC och hall med bra förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr. Praktiskt förråd på samma våningsplan, tillhörande lägenheten. Boendeparkering finns i området (215 kr per månad, onumrerade platser). Läget är idealiskt med en busshållplats och mataffär i närheten och Kungsängens centrum inom gångavstånd. Från Kungsängens station tar pendeltåget cirka 30 minuter till Stockholm C, med enkel tillgång till E18 mot Stockholm och Enköping. Området är fantastiskt för barnfamiljer, med många utmärkta förskolor och lekplatser i närheten. Dessutom erbjuder det närliggande Lillsjöns friluftsområde utmärkta möjligheter för motion och bad. Missa inte chansen att göra denna underbara lägenhet till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Kyrkbyvägen 12, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt
Kyrkbyvägen 12, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kyrkbyvägen 12, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kyrkbyvägen 12

Villa
Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
4 895 000 kr
172 m²
4 rum
892 m² tomt

+ Påkostat badrum från 2022 + Braskamin i köket + Bastu och spabad + Stor insynsskyddad tomt Chans att förvärva en charmig och rymlig villa om 172 kvm i Kyrkbyn i Håbo-Tibble. Villan erbjuder i entréplan ett generöst kök (renoverat 2014) med braskamin samt utgång till baksidan. Vidare finns två sovrum, det ena är större och rymmer idag både dubbelsäng samt kontorshörna, två badrum, separat tvättstuga samt hall med gott om förvaring och används idag även som ett allrum. En trappa upp finns ett rymligt sovrum med bra förvaring i garderobsvägg samt ett stort vardagsrum med fönster åt två håll. Stor och härlig insynsskyddad altan på ca 75 kvm, här ryms både sittgrupp, matbord samt spa-bad och bastu. Fin plan tomt med fin gräsmatta, perfekt för barn med spring i benen. Här finns ett fint körsbärsträd och en syrenhäck ramar in tomten. Garage för en bil med separat förråd, som idag används som gym, framför garaget finns uppfart för upp till två bilar samt möjlighet att parkera två bilar i bredd intill huset. Fiber finns. Närhet till Mälaren med bad, båt och fiske. Förskola och grundskola finns i lantlig miljö i Tjusta. I byn finns en idrottsförening, Klockardalens IP, med en aktiv fotbollsklubb samt gymmix, yoga, vollyboll och en hembyggdsförening. En medeltida kyrka från 1200-talet pryder byn. Vid Aske Herrgård finns ett motionsspår med belysning. Ca10 min till Bro där E18 nås, och ca 35 min in till Stockholm. Från Bro station tar tåg ca 30 min till Stockholm C.

  • Premium
  • Uteplats
Björnbärsstigen 2, Kungsängen - Ekhammar, Upplands-Bro kommun
  • Sön 27 okt
Björnbärsstigen 2, Kungsängen - Ekhammar, Upplands-Bro kommun, bild 2
Björnbärsstigen 2, Kungsängen - Ekhammar, Upplands-Bro kommun, bild 3

Björnbärsstigen 2

Lägenhet
Kungsängen - Ekhammar, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 995 000 kr
115 m²
5 rum
vån 2/3
7 680 kr/mån
17 348 kr/m²

Nu saluförs en fin 5:a om 115 kvm en trappa upp i huset med gavelläge! Genomgående inbjudande lägenhet med en trevlig planlösning. Här finns gott om plats, både för den stora familjen eller kanske hemmakontoret. Härlig inglasad balkong med eftermiddagssol. Lägenheten erbjuder kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till balkongen och fyra rymliga sovrum, ett av sovrummen används idag som walk-in closet där garderoberna lämnas kvar av säljaren. Här finns ett helkaklat duschrum samt ett duschrum med tvättstuga i direkt anslutning. Rymlig hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Strax över 10 000 kr finns i den inre reparationsfonden att utnyttja till ev. renoveringar/förbättringar i bostaden. Stabil och populär HSB-förening. Praktiskt med förråd direkt utanför entrédörren. Tvättstuga finns i gårdshus. Onumrerade p-platser till en låg avgift, garage finns i föreningen men till dessa är det kö. Området är beläget nära både förskola och skola, busshållplats och mataffär. Lillsjön med bad och motionsspår finns ett stenkast bort. Nära motorvägspåfart både mot Stockholm och Bålsta/ Enköping. Ca 25 min till Stockholm C.

  • Premium
  • Balkong
Miklagårdsvägen 8E, Bro, Upplands-Bro kommun

Miklagårdsvägen 8E

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 135 kr/mån
27 071 kr/m²

Vill du bo med närhet till naturen och med Mälaren på några minuters avstånd? Då är detta bostaden för dig, en trivsam 3:a om 70 kvm. Balkong med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp, två sovrum i bra storlek, en separat klädkammare som nås från hallen och ett rymligt duschrum med egen tvättmaskin. Separat förråd finns i gårdslänga. Perfekt för barnfamiljen med populär Ur&skur förskola i området samt närhet till Jensen som erbjuder förskola-åk 9. Busshållplats finns på någon minuts promenadavstånd från lägenheten, samt nära påfart till E18 mot Stockholm/Enköping. Stor mataffär, shopping och gym finns också i närheten med en handelsplats som just nu byggs ut. Lägenheten är belägen mellan två populära golfbanor vid Bro Hof Slott samt Bro Bålsta GK, samt Bro Park galopp för den som är intresserad av hästar.

  • Balkong
Hjärtstensvägen 13, bv, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 13, bv

Lägenhet
Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 750 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/6
4 249 kr/mån
32 407 kr/m²

Välkommen till en superfin och genomgående väl omhändertagen 2:a om 54 kvm i Brf Handelsparken. Lägenheten är påkostad med flera väggar med natursten i hall och vardagsrum, integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin, kommod med snygg blandare i badrum m.m. Fransk balkong nås från vardagsrummet. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderober med belysning, samt duschrum med kombimaskin. Brf Handelsparken ligger intill Kungsängen Handelsplats med flera affärer bl.a. Coop, apotek, McDonalds och Biltema, även Lidl och gym ligger nära. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum, pendeltåg med kvartstrafik till Stockholm C. Närhet till badplats, natur och idrottsanläggning.

  • Hiss

Visar alla 15