Skogsbruksvägen 25 C

Edsgatan, Karlstads kommun Se på karta

3 480 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Fröding i Karlstad
Om föreningen
Avgift
6 416 kr/mån
Driftkostnad
7 102 kr/år
Pris/m²
25 588 kr/m²

Har Ni väntat på det perfekta Radhuset upplåten med bostadsrätt? På Skogsbruksvägen 25C finner vi det med sina 136kvm uppdelat i tre plan!
Direkt innanför dörren möts vi av hemmets höga standard som fyller rum efter rum med en lyxig och hemtrevlig känsla. Entréplan skämmer bort med en social och öppen planlösning, perfekt för både vardagsrum och matplats som rymmer hela familjen! Planlösningen öppnar upp mot köket som skiner vitt och fräscht och har genomgående rostfritt utförande på all maskinell utrustning. På entréplan finns även ett stort badrum med badkar och egen tvättmaskin/torktumlare, allt för en bekväm vardag. Vidare på radhusets baksida hittar vi den underbara uteplatsen i västerläge som snabbt blir en samlingspunkt där Ni kan njuta med vänner och familj dag som kväll. Den lättskötta gräsmattan på baksidan som vetter mot skogsparti.
En trappa upp finns sovrummen belägna. Här är ytan väldisponerad med tre likvärdiga sovrum, ett duschrum, samt en stor och ljus övre hall som enkelt möbleras efter tycke och smak. Ännu en trappa upp hittar vi master bedroom avlägset och med utsikt mot Alstern. Här blir det enkelt att gå upp på morgonen och varför inte ta kaffekoppen på den stora terrassen som finns i anslutning? Sitt ner en stund och njut av lugnet och blicka ut över naturen. Men det är inte allt, Skogsbruksvägen 25C erbjuder en tredje uteplats, belägen på husets framsida i morgonsolens österläge.

Asfalterad uppfart med plats för två bilar och uttag för motorvärmare.

Välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Robert Boström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Robert Boström, Erik Olsson Fastighetsförmedling