Soldanevägen 38D

Ekängen, Linköpings kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119,3 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Zagros
Om föreningen
Avgift
6 406 kr/mån
Driftkostnad
25 200 kr/år
Pris/m²
29 338 kr/m²

Nu saluför vi fyra bostadsrätter på Soldanevägen i Ekängen. Här finns möjlighet att flytta in i ett nyrenoverat och fräscht parhus, huset uppfördes 2017 och har under 2022 totalrenoverats med hög standard och genomtänkta val.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och öppen hall med hatthylla, klädhängare och garderob. Vidare finns ett socialt, trevligt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och gott om plats för soffgrupp, följt av ett nyrenoverat och modernt kök. Huset har två helkaklade badrum, ett på vardera plan. På övervåningen finns fyra sovrum i bra storlekar.

Till bostaden hör en stor och charmig uteplats med trätrall, plats för en soffgrupp samt en trevlig altan med sol hela eftermiddagen/kvällen. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, lättskötta och rogivande hörntomt med välskött gräsmatta och många soltimmar.

I det lugna området Ekängen har ni närhet till grönområden, badplats och lekparker. Det är goda kommunikationer in till city med såväl buss som med cykel, via bil tar du dig smidigt in till Linköping på endast 10 minuter. Under vintertid samlas man på isen för skridskoåkning och utflykter. I området finns skolor, förskolor och idrottsklubbar samt fina cykelvägar och bussförbindelser till city.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Linköping AB

Kontakta mäklaren

Azad Pirooti

Magnusson Mäkleri Linköping AB
Mäklare Azad Pirooti, Magnusson Mäkleri Linköping AB
0762050094

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.