Magnusson Mäkleri Linköping AB

Magnusson Mäkleri Linköping AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kolbyttemon Björnstugan 1, null, Linköpings kommun
 • Sön 5 maj kl 13:00

Kolbyttemon Björnstugan 1

Villa
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
4 995 000 kr
159 m²
1,5 ha tomt

Varmt välkomna till Kolbyttemon och Björnstugan 1! En vacker plats som enkelt kan bli just din oas och ditt hem för hela familjen. Huset består av 1,5 plan och ligger mitt i den lantliga idyllen med närhet till skog och små sjöar. Tomten är delvis en trädgårdstomt med odlingar, har ett orangeri, en vedeldad bastu med trall utanför och en skön jacuzzi. Resterande tomt består an din egna skog vilket gör att du får en trevligt och skyddat läge. Villan har en trevlig entré via verandan och du kommer direkt in i hallen med bra förvaring, det finns ett sovrum med egen braskamin, badrum med tvättavdelning och sedan hjärtat av huset- köket med den trevliga köksön, en braskamin och en stor matplats där familj och vänner enkelt kan samlas. Det finns även en vardagsrumsdel här med utgång till den stora altanen under tak med ett härligt utekök. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, ett vardagsrum som är öppet ner mot matplatsen och utgång till balkongen som erbjuder kvällens sista härliga soltimmar. I uthuset finns det flertalet bodar med bra arbetsmöjligheter och ett mysigt gästrum med plats för dubbelsäng samt att det finns ett loft. Fiber finns installerat och laddbox för elbil finns. Huset Björnstugan har sina anor enligt sägnen redan från 1600-talet då drottning Kristina hade Björnstugan som en av sina jaktstugor. Huruvida det stämmer överlåter vi till historieböckerna. Sedan dess så har huset byggt om och byggts till av bland annat nuvarande ägare och oavsett om just huset tillhört vår tidigare Drottning så finns det finns oavsett historia i väggarna. Kolbyttemon ligger mellan Sturefors och Skeda Udde, mitt i den fantastiska naturen. Här finns skolbuss för barnen, det är nära Blå Lagunen för badmöjligheter men även Rosenkällasjön med mera. Välkomna på visning!

 • Plus
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun
 • Sön 28 apr kl 12:30
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Askgatan 13

Radhus
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 695 000 kr
107 m²
5 rum
6 284 kr/mån
25 187 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 12 MÅNADER! Varmt välkomna till Vikingstad och ett nyproducerat och inflyttningsklart radhus. Här är det bara att flytta och börja bo med trivsamt läge i barnvänlig miljö, nära både förskolor, skolor, natur och utomhusbad. Till varje hus hör en parkering och i föreningen finns växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Huset stod färdig under sommaren 2023 och slutbesiktning är gjord. OBOS bjuder på månadsavgiften de första 12 månaderna så då har Ni chans att komma ner i kostnader och kanske amortera lite extra. Det kvadratsmarta radhuset rymmer en bottenvåning koncentrerat till umgänge för familj och vänner med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och härifrån har man sedan utgång till en altan som vetter ut mot den trevliga innegården. På övre plan finns familjens tre sovrum samt ett mindre allrum perfekt som barnen eget tv-rum samt ett badrum med badkar. I Vikingstad finns en hel del service och från Brf Saga har du bekvämt gång-/cykelavstånd till allt. Från stationen tar du Östgötapendeln till Linköping på 7-8 minuter och vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Helt enkelt vardagspusslat och klart! Välkommen att hitta hem på Askgatan 13 i Vikingstad!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 17

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 175 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 473 kr/mån
39 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa på Linggatan 17. Här har ni ett hem som ni enkelt kan börja trivas i då man har en öppen spis i vardagsrummet att njuta av, ett fint renoverat kök med härliga retrodetaljer och ett sovrum med en bra och praktisk garderob och gott om plats för en dubbelsäng. Förutom detta finns det en balkong i det soliga söderläget som gör vardagsrummet ljust och trevligt samt att det finns en väl tilltagen hall med dekorativ tapet, bra inbyggda garderober samt ett kaklat badrum. I föreningen finns grönytor att nyttja samt faciliteter som bastu, lokal, tvättstugor och övernattningsrum. Ekonomin är god och föreningen är mycket stabil då den funnits i många år och att fastigheterna är i ett gott skick. I området Vasastaden har man ett lugnt och trevligt läge nära grönområde, matbutik och restauranger samt att man har innerstan på kort promenadavstånd. Bussar och andra förbindelsen finns nära då det även är kortare avstånd till Resecentrum. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Fågelsrum 4, Fågelsrum, Kinda kommun
 • Lör 27 apr kl 11:00

Fågelsrum 4

Tomt
Fågelsrum, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
425 000 kr
2 776 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora naturtomt i Fågelsrum med Åsundens fina vatten nära inpå och tillgång till egen båtplats vid samfällighetens strand. Det är ett naturskönt och lugnt område som snabbt blir till en idyll där du kan bygga och forma ditt eget drömhus. Området har en gemensam förening där alla fastighetsägare är med för bland annat båtplats, badplats samt skötsel av vägar, vatten och avlopp. Föreningen ska under året bygga ett nytt litet hus vid stranden och utökar även med en till brygga för fler båtplatser. Från tomten tar det endast några minuter att promenera ner till badplatsen och båtarna. Det är ett mycket trivsamt och lugnt område då alla tomter är rymliga och de flesta har byggt färdigt sina permanenta fritidshus. Föreningens gemensamma VA:nät går ut i det kommunala avloppsnätet, anslutningsavgiften till kommunen och GA:n är betald. Vattenförsörjning sker via gemensam brunn hos GA. Anslutning för el till fastigheten tillkommer för köparen. På cirka 5 kilometers avstånd ligger Horn för bland annat ett större serviceutbud och skola, Vimmerby och Kisa når du på cirka 30 minuter med bil och till Linköping tar det endast cirka en timme. Välkomna till denna härliga natur och förverkliga din rogivande husdröm! Kontakta mäklaren för visning enligt överenskommelse.

 • Plus
Engelbrektsgatan 23, Vasastaden, Linköpings kommun

Engelbrektsgatan 23

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 128 kr/mån
31 915 kr/m²

Nu har du chansen att bli ägare till denna trivsamma bostad på Engelbrektsgatan 23 om tre rum och kök samt en härlig uteplats! Här har du en välkomnande entré med garderober och gott om plats att hänga av dig. Vidare in i bostaden kommer du till vardagsrummet och köket som har en trevlig planlösning då det är öppet mot varandra. Det finns två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum som har bekvämligheten med egen tvättmaskin. Föreningen har en stabil ekonomi och har en trevlig innergård som delas med grannföreningen. Bo mitt i Linköping med närhet till goda kommunikationer, innerstan, matbutik och flertalet restauranger och grönområdet. Återigen, välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun
 • Sön 5 maj kl 14:00
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Fågelbärsvägen 41

Radhus
Sturefors, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
5 960 kr/mån
25 880 kr/m²

Välkomna till Sturefors och ett perfekt boende för barnfamiljen. Med bästa läget i det lugna området kan barnen leka ostört på gården och den insynsskyddade trädgården ligger i perfekt söderläge med utsikt över skogen och den fina fårhagen. Här bor ni underhållsfritt i många år till och i såväl huset som området finns allt du behöver för en trivsam vardag med promenadavstånd till ICA, förskolor och skolor. Radhuset erbjuder tre rymliga sovrum och två fina badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Det trivsamma köket har plats för stort matbord och ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som har vidare utgång till den soliga altanen. På baksidan har säljarna installerat en utomhusdusch och markis, fin gasolgrill och hammock får övertas om så önskas. Ni parkerar bilen på uppfarten där ni också har ert förråd, närmaste busshållplats nås med en kort promenad där bussen tar er till Linköping city på ca 15 minuter. På sommaren erbjuder Sturefors ett populärt utomhusbad med kiosk, toaletter och omklädningsmöjligheter och för den idrottsintresserade finns den aktiva idrottsföreningen Sturefors IF samt ett välskött elljusspår om 1,2 km. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Stenstorpsvägen 17, Hjulsbro, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 17:30

Stenstorpsvägen 17

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
6 975 000 kr
164 + 112 m²
9 rum
837 m² tomt

Ibland får själva huset bestämma, ibland läget på platsen eller skicket - här får man allt. På ett attraktivt läge i barnvänliga Hjulsbro ligger denna rymliga familjevilla med plats för den stora familjen. Villans entréplan rymmer tre rejäla sovrum, vardagsrum, ett helkaklat duschrum samt en nyrenoverat och påkostat kök. På det övre planet finns ytterligare två större sovrum, ett allrum samt en toalett. Ett perfekt plan för de äldre barnen i att disponera! I källarplan finns gott om utrymme för förvaring, lek, hobby eller för hemmakontor. Tvättstugan är en dröm för den stora och aktiva familjen med gott om yta och förvaring. Trädgården är en lättskött trädgårdstomt som ramas in av staket med en magnifik utsikt mot Stångån. Här finns både SPA-bad och pool som värms med fjärrvärme. Utesäsongen förlängs med fördel i uterummet som har stora fönsterpartier mot pool-området och Stångån. Huset har ett vidbyggt garage med plats för en bil och på uppfarten ryms ytterligares tre bilar. Ett tillfälle Ni inte får missa om Ni ställer höga krav på ert boende såväl vad det gäller storlek, standard och läge! Varmt välkomna att anmäla Ert intresse!

 • Plus
Mejerigatan 4, null, Åtvidabergs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:30

Mejerigatan 4

Lägenhet
Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 195 000 kr
80,2 m²
3 rum
vån 2/4
4 271 kr/mån
27 369 kr/m²

Nu saluför vi denna trea med balkong i historiska "Kvarnen". Vill du bo centralt i Åtvidaberg med närhet till både centrum och pendling och är extremt kräsen, då har du kommit rätt! Lägenhetens 80,2 kvm är i toppskick och rymmer två sovrum, påkostat kök i öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong, ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gästtoalett. Lägenheten har genomgående parkettgolv, målade väggar och mycket fin fönstersättning. Bilen parkerar du smidigt utanför porten och hissen tar dig ned till förrådet i fastighetens souterrängplan där även gemensamma utrymmen såsom vinkällare och samlingsrum finns. Exteriört finns en större gemensam uteplats för föreningens medlemmar att nyttja. Varmt välkomna att anmäla Ert deltagande till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Adelswärdsgatan 20, null, Åtvidabergs kommun
 • Sön 28 apr kl 15:30

Adelswärdsgatan 20

Villa
Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 350 000 kr
160 + 60 m²
6 rum
1 321 m² tomt

På en central och attraktiv adress ges nu möjlighet att förvärva denna ståtliga villa. Villan är belägen uppe på en höjd med en insynsskyddad och lummig trädgård som ger känslan av att vara på landet trots av vi befinner oss ett stenkast från centrum. På villans entréplan finns ett vardagsrum i fil med plats för både soff- och matgrupp, här finns även ett rum att nyttja som allrum eller i lekrum i nära anslutning till köket. Köket är ett hemtrevligt kök som rymmer ett större matbord. Vid köket finns en köksingång med nedgång till källaren samt ett mindre rum i anslutning, perfekt förvaring av ytterkläder och skor. På det övre planet finns tre sovrum och ett duschrum, här finns även uppgång till vinden med gott om förvaring. I husets källarplan finns också gott om förvaringsutrymme, pannrum och tvättstuga. Med ingång utifrån i källaren finns ett garage och på den prydliga och grusade gården finns en carport med plats för två bilar. Bo med närhet till allt som Åtvidaberg har att erbjuda, centrum, förskola, skola och alla fritidsaktiviter för liten som stor. Dessutom med goda pendlingsmöjligheter till Linköping. Under fliken dokument på annonssidan via www.magnussonmakleri.se finns besiktningsprotokoll, frågelista samt energideklaration. Välkomna att anmäla ert deltagande till visning!

 • Plus
Bjursundsvägen 33, Loftahammar, Västerviks kommun

Bjursundsvägen 33

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 875 000 kr
110 + 70 m²
1 610 m² tomt

Mitt i centrala Loftahammar finner ni denna skärgårdsvilla med rymlig trädgårdstomt med gästhus och friliggande garage. Ni har gångavstånd till gästhamnen med populära Sjökrogen, bageri, pizzeria och golfklubben. Huset är utbyggt med entréhall och med takkupa på övre planet som ger mycket ljusinsläpp. På tomten finns ett gästhus med kök, duschrum och två sovrum samt ett friliggande garage. Ett charmigt boende men närhet till bad-och båtliv i vackra Tjustbygdens skärgård. Välkommen på visning!

Häggvägen 6E, Ånestad, Linköpings kommun

Häggvägen 6E

Radhus
Ånestad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 850 000 kr
80 + 38 m²
4 rum
181 m² tomt

Välkommen till ett smakfullt renoverat radhus på centralt läge med låga driftkostnader, väldisponerad planlösning med sociala ytor och gott om förvaringsmöjligheter! På entréplan finns ett ljust och trevligt kök med nya ytskikt, ett vardagsrum med fint trägolv och utgång till altanen med eftermiddags- och kvällssol. På övervåningen hittas två rymliga sovrum med walk-in-closets samt duschrum och i det inredda källarplanet finns allrum, kaklat badrum, tvättavdelning och förråd. Den mysiga trädgården på baksidan innehåller både fruktträd och flertalet bärbuskar samt ett rymligt uteförråd. Ånestad är en favorit hos barnfamiljerna tack vare närheten till skolor och barnomsorg, lekplatser och skog men också all tänkbar service, som livsmedelsaffärer, restaurang, apotek och vårdcentral. Du tar dig enkelt till citykärnan genom goda bussförbindelser och smidiga cykelvägar längs Stångåns strandpromenad. Välkommen till Häggvägens finaste radhus!

Trombongatan 23, Ullstämma, Linköpings kommun

Trombongatan 23

Villa
Ullstämma, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
8 495 000 kr
196,8 + 36 m²
8 rum
785 m² tomt

Här i Ullstämma finner ni denna perfekta familjeidyll arkitektritat av Götenehus om 196.8 kvm med alla drömattribut man kan tänka sig: pool, gästhus insynsskyddad och trivsam utsikt mot hagar. Huset är stilrent och har fräscha ytskikt, stora sällskapsytor och högt i tak. Det är dessutom ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp och modern utrustning. Det första som möter en i detta hem är en rymlig hall med inbyggda garderober. Huset består sedan av ett modernt, stilrent och öppet kök mot vardagsrummet, fem sovrum samt ett rymligt, socialt och välplanerat allrum. Här finns två badrum - ett fräscht och funktionellt med dusch, handdukstork och golvvärme samt ett fräscht och större badrum med badkar samt bastu. Vidare finns en klädkammare samt en välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Utvändigt finner man två stora trall områden för att njuta av solen. uppfart med plats för två bilar samt ett garage som är omgjord till ett gästhus. Här får du tillgång till en tomt om kvadratmeter som uppskattas av såväl vuxna som barn. Dagar och kvällar tillbringar man mer än gärna på de två balkongerna som nås via allrummet. Tillhörande huset finns en pool 4x8m att nyttja för varmare sommardagar. Det insynsskyddade poolområdet är verkligen ett extra rum sommartid, ställ bara upp altandörren och ät alla måltider ute. Upplev det perfekta solläget i denna fantastiska Villa. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll på de generösa balkongerna eller den härliga tomten. Med en optimal placering av huset får du maximalt med ljus och värme året runt Ullstämma är ett familjevänligt område med närhet till skola så väl som förskola, grönområde och natur, stall, Landeryds golfklubb samt livsmedelsbutiker. Goda kommunikationer in till Linköping city via cykelbanor, bilvägar och Östgötatrafiken.

Vårbrisvägen 60, Tallboda, Linköpings kommun
Vårbrisvägen 60, Tallboda, Linköpings kommun, bild 2
Vårbrisvägen 60, Tallboda, Linköpings kommun, bild 3

Vårbrisvägen 60

Radhus
Tallboda, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 495 000 kr
104 m²
4 rum
4 784 kr/mån
33 606 kr/m²

Välkomna till ännu ett fint parhus i populära och barnvänliga Tallboda med underbart läge mot grönområde och närhet till lekpark. Huset erbjuder en social nedervåning med en tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum, där tillgången till det inglasade uterummet blir ett extra utrymme att nyttja året om. Hela nedre plan har vattenburen golvvärme och den välkomnande entrén med klinkergolv ansluter till ett rymligt kök med köksö och granitbänkskiva, maskinparken är delvis uppdaterad från 2016 och framåt. I det stora vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matbord och badrummet är helkaklat med dusch och erbjuder även tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk för klädvård eller blöjbyte. Den fint inbyggda trappan tar er till övervåningen där ni hittar ett helkaklat badrum med badkar, samt tre sovrum och en klädkammare. Vidare erbjuder parhuset en carport och en uppfart med plats för flertalet bilar samt ett stort förråd. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till barnomsorg, skola, bussar och affär. I direkt anslutning till området finns Malmskogen med elljusspår och till Tallboda centrum tar du dig enkelt med buss, bil eller cykel. Välkommen att hitta hem på Vårbrisvägen 60!

 • Premium
 • Uteplats
Nygatan 38, Innerstan, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår

Nygatan 38

Lägenhet
Innerstan, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 695 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
2 363 kr/mån
52 969 kr/m²

Med en stor balkong i söderläge ut mot innergården finner ni denna kvadratsmarta etta. Här har man ett ljust och luftigt hem med en högre takhöjd, ett helkaklat badrum med golvvärme och ett mycket stilrent och praktiskt kök. Mitt i stan har du denna lugna oas med närhet till Trädgårdsföreningen, LiU, Universitetssjukhuset och Linköpings hela utbud av butiker, restauranger, mysiga caféer och kulturliv. Varmt välkomna till Nygatan 38!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Övertorp 8, Loftahammar, Västerviks kommun
 • Lör 27 apr kl 15:00

Övertorp 8

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 950 000 kr
66 + 24 m²
4 rum
2 101 m² tomt

Välkommen till detta högt belägna fritidshus med lugnt, avskilt och vackert läge. Härlig havsutsikt och tillgång till gemensam bad-och bryggplats i Bågviken. Hela huset är väl underhållet med fullt utrustat kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet där den fina kakelugnen är centralt placerad. Huset rymmer tre sovrum, ett duschrum samt groventré med dusch, bastu, tvättmaskin och gott om förvaringsmöjligheter. Huset har tre fina altandäck med sol från tidig morgon till sen kväll. Två av altanerna har sjöutsikt mot Bågviken och brygganläggningen. Lättskött naturtomt med ett friliggande dubbelgarage med en förrådsdel. Fastigheten ingår i en välskött samfällighet med gemensamt vatten och avlopp, bad-och båtbrygga med Y-bommar, gemensam sjöstuga för enklare förvaring och eget fiskevatten i viken. Omgivningarna erbjuder vacker lantbruks- och skärgårdsmiljö med närhet till den 2 mil djupa havsviken Gudingen med 100-tals öar att besöka med båt.

 • Plus
Tjädergatan 2, Nygård, Åtvidabergs kommun

Tjädergatan 2

Villa
Nygård, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 795 000 kr
136 m²
6 rum
652 m² tomt

På lugn och barnvänlig gata erbjuds nu denna familjevilla på hörntomt. På entréplanet finns vardagsrum med braskamin, angränsade till vardagsrummet ligger ett sovrum, vilket gör planlösningen flexibel om ett större vardagsrum önskas. Köket är ett praktiskt arbetskök med snickerier i klassisk ek och maskinell utrustning i form av hällspis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Här finns även ett renoverat duschrum och ett sovrum med gott om förvaring. Från sovrummet är det utgång till uterummet som med fördel förlänger sommarsäsongen. På det övre planet finns två sovrum, allrum toalett och klädkammare. Även här är planlösningen flexibel att ändra efter smak och behov. Tomten är en plan lättskött hörntomt inhägnad av staket och häck. Bilen parkerar ni smidigt i det vidbyggda garaget som även har en större förrådsdel i anslutning. Fiber finns indraget! Varmt välkomna!

Gullbergsgatan 18, Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun
 • Borttagen före visning

Gullbergsgatan 18

Lägenhet
Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/5
3 937 kr/mån
37 623 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Forsmans väg 8, Källvik, Västerviks kommun
 • Budgivning pågår

Forsmans väg 8

Fritidshus
Källvik, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 150 000 kr
85 m²
4 rum
1 277 m² tomt

Ni välkomnas till ett mycket trevligt boende i vinkel, omsorgsfullt renoverat i modern stil. Utbyggt fullutrustat barkök med massiva bänkskivor i ek, vackert väggkakel, infälld takbelysning öppet mot vardagsrummet med mysig braskamin. Separat matrum, två sovrum samt ett helkaklat duschrum med dubbla handfat och bekväm golvvärme. Nybyggt altandäck med markis i soligt söderläge med plats för både större matbord, soffgrupp och såklart plats för grillen. Till fastigheten hör ett gästhus inrett med ett komplett kök, sovrum och ett duschrum med toalett. Bostaden ligger i ett område med närhet till flertalet bad-och båtplatser både i gamla delen av brunnsorten Källvik och i Vivassen i viken in mot Loftahammar samhälle. Båtplats finns att hyra i Vivassen för en kostnad av 2 500 kr/år. För mer information om Källvik hänvisas till Samfällighetsförenings hemsida www.kallvik.se

Hamra Rosengården 1, Hamra, Linköpings kommun

Hamra Rosengården 1

Fritidshus
Hamra, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 895 000 kr
85 m²
4 rum
1 352 m² tomt

Varmt välkomna till Hamra Rosengård, en söt liten stuga med fin utsikt över sjön Järnlunden. Till fastigheten hör en båtplats och brygga som man delar med sina grannar samt en privat sjöbod. Härifrån tar du dig ut till det underbara sjösystemet runt Järnlunden, Åsunden, Emmern och Rängen där ni njuter av skärgårdslik miljö med himmelska bad från båten eller från klipporna på någon av de små fina öarna. Kanske kan en lunch eller middag på Rimforsa Strand locka? Den vinterisolerade stugan är tilläggsisolerad samt har fått nytt tak och solceller. Invändigt ryms kök och matrum, vardagsrum med eldstad samt två sovrum och på tomten finns en friggebod för gäster, ett förråd samt två vedförråd. Här finns en byggrätt på 100 kvm och möjlighet att anlägga eget avlopp. För vatten finns en borrad brunn och fiber finns längs vägen. På knappa trettio minuters bilfärd är du inne i Linköpings city och till Rimforsa tar du dig mycket snabbt för att ta del att deras fina serviceutbud. Välkomna på visning!

 • Plus
Revyvägen 6, Källvik, Västerviks kommun

Revyvägen 6

Fritidshus
Källvik, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
61,2 m²
4 rum
861 m² tomt

Här hittar ni ett välskött och trevligt fritidshus med en bra planlösning och rymligt altandäck där hela familjen kan umgås under sommarhalvåret. Arbetskök med matplats öppet mot vardagsrummet med mysig braskamin, tre sovrum, ett duschrum och en tillhörande friggebod på tomten. Nybyggt altandäck i vinkel med komposittrall i bästa sydvästläge på en lättskött naturtomt med stora gräsytor. Bostaden ligger i ett område med närhet till barnvänlig badplats i Källviken och i Vivassen. Till fastigheten hör även en båtplats belägen i Källviken. Brunnsorten Källvik ligger i norra delen av Tjustbygdens skärgård strax utanför samhället Loftahammar. För mer information om Källvik hänvisas till Samfällighetsförenings hemsida www.kallvik.se

Tomter Björkfors, null, Kinda kommun
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 2
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 3

Tomter Björkfors

Tomt
Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
475 000 kr
1 456 m² tomt

Nu har du chansen att bygga din drömvilla i natursköna Björkfors i den vackra Kindabyggden och njuta av den rogivande omgivningen med både skog och vackra sjöar intill ditt hem. Björkfors är ett samhälle mellan sjöarna Åsunden och Björkern som är perfekta för dig som älskar bad- fiske och båtliv. Under sommaren lyser bygden upp då man bland annat kan besöka Valö för en trevlig fika, bad och en tur med roddbåt eller besök Ryda Gård och deras gårdsrestaurang för en härlig gösmiddag! Den omtalade Nostalgimacken är också ett omtyckt turistmål. Några av tomterna ligger inom strandskydd men har strandskyddsdispens. På de fem rymliga tomterna kan du bygga just din drömvilla och det finns goda kontakter med lokal byggfirma om man önskar bygga lösvirkeshus exempelvis. Byggrätten är om 225 kvm och du får bygga ett hus om ett plan med inredd vind, se förhandsbesked som finns under dokument. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp kommer. Anslutningsavgift tillkommer enligt kommunens taxa. Anslutningskostnad för VA, el och fiber tillkommer för köparen. Fiber kostar ca 20 000 kr, anslutning el ca 40 000 kr. Va enligt taxa samt eventuellt kostnad för grävning till det allmänna nätet. Beslut ska tas i nämnden. Anslutningspunkt och förberedande rör för el och fiber finns i området. Väg kommer att byggas av säljaren så man enkelt kan nå sin tomt. Ryda 1:24 1 456 kvm: SÅLD FÖR 575 000 Ryda 1:25 1 694 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:26 1 458 kvm : SÅLD FÖR 600 000 Ryda 1:27 1 726 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:28 1 109 kvm Utgångspris: 475 000 Varmt välkomna att kontakta mig som fastighetsmäklare för mer information om tomerna och försäljningsprocessen. Välkomna hem!

 • Premium
Gustafstorpsvägen 11, Ljungsbro, Linköpings kommun
 • Sön 28 apr kl 15:30

Gustafstorpsvägen 11

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 495 000 kr
135 m²
5 rum
vån 1
6 870 kr/mån

Nu har du chansen att få bli nästa ägare av detta ljusa, fräscha och stilsäkra BR-hus! Här möts ni av en bostad med det lilla extra då det är en hög materialstandard, en ljus och luftig planlösning och en gedigen villakänsla. På entréplan kommer man in i en trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter som sedan tar dig vidare till köket och en av matplatserna. Köket är av bra kvalitet med släta luckor och en stor köksö som gör att det enkelt kan blir samlingspunkten i detta hem. Köket går vidare mot vardagsrummet där det finns gott om plats för soffhörna och en matsalsmöbel. Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna från golv till tak och du har två altandörrar ut till baksidan med trall i det omtyckta och soliga sydväst-läget. Förutom detta finns ett kelkaklat badrum med tvättpelare samt ett rymligt förråd under trappen. På övre plan finns fyra väl tilltagna sovrum, det finns även ytterligare ett vardagsrum och ett helklat badrum här. Ljungsbro är en tätort ca 15 km från Linköpings innerstad och har det mesta vad vardagen kräver att erbjuda. Det finns bland annat butiker och restauranger, bibliotek, vårdcentral, simhall, förskolor och skola samt bra förbindelser via buss och bra cykelvägar in mot stan. I området finns det vackra grönområdet, motionscenter, utegym, löpspår och mycket mer. Varför inte njuta av en promenad till Bergs slussar längs med Göta kanal? Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Anisstigen 4, Fredriksberg, Linköpings kommun
 • Sön 28 apr kl 18:15

Anisstigen 4

Radhus
Fredriksberg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 795 000 kr
107 + 14 m²
4 rum
360 m² tomt

Välkomna till Anisstigen 4! Ett perfekt tillfälle för den lilla familjen eller paret i alla åldrar som vill ha ett lättskött boende i ett plan. Husets 107 kvm är välplanerade och rymmer tre sovrum. Nuvarande ägare har låtit renovera köket och i samband med det modernisera husets planlösning till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats att samla vänner och familj till middag och fest. Från vardagsrummet nås även uterummet som ligger i soligt söderläge och som med fördel förlänger utomhussäsongen. Även badrummet är renoverat, helkaklat med golvvärme och flertalet snygga och genomtänkta lösningar, här finns både badkar och dusch! Tomten är en behändig och lättskött trädgårdstomt, som även har en altan att nyttja de varmare dagarna på året. Bilen parkerar ni smidigt i garaget och på uppfarten finns plats för ytterligare en bil. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor. På en promenadavstånd finns Ekholmens centrum med hela dess utbud och till Linköping city är det goda kommunikationer. Varmt välkomna att anmäla Ert deltagande till visning!

 • Plus
Taffelvägen 2, Loftahammar, Västerviks kommun
 • Lör 4 maj kl 11:45

Taffelvägen 2

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 200 000 kr
98 m²
5 rum
936 m² tomt

Ni välkomnas härmed till ett noggrant renoverat fritidshus utbyggt 2005 med öppet fullutrustat kök med matplats mot öppningsbart fönsterparti och altanen med eftermiddags-och kvällssol. Vardagsrum med braskamin, två sovrum varav ett har utgång till rymligt altandäck där morgonkaffet kan avnjutas i solen. Kaklat duschrum med tvättmaskin och gott om under-och överskåp. I anslutning till altandäcket finns ett gästrum med plats för tre sängplatser, eget duschrum och en inglasad altan. Till fastigheten hör en andel i båtbryggan i Vivassen. Här finns även en mindre sandstrand med badbrygga.

 • Plus
Söderleden 11, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Söderleden 11

Lägenhet
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
475 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3/7
2 552 kr/mån
10 920 kr/m²

På våning tre av sju i hus med hiss ges nu tillfälle att förvärva en snygg och rymlig etta! Ett perfekt tillfälle för dig som flyttar hemifrån eller ställer höga krav på ett övernattningsboende. Lägenhetens 43,5 kvm är välplanerade och rymmer ett renoverat kök med full maskinell utrustning. Här finns även plats för ett matbord. Rummet i lägenheten rymmer både soffa och säng och har dessutom utgång till inglasad balkong med plats för större matbord. Badrummet är ett stilrent helkaklat dsuchrum. Bo med bekvämt promenadavstånd till centrum och goda bussförbindelser till Linköping. Varmt välkomna att anmäla Ert deltagande till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 64