Magnusson Mäkleri Linköping AB

Magnusson Mäkleri Linköping AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ridderstads gata 30, Berga/ Berga Park, Linköpings kommun

Ridderstads gata 30

Lägenhet
Berga/ Berga Park, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 9/12
3 953 kr/mån
32 177 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga och väl omhändertagna tvåa på 9:e våningen med en vacker utsikt från den stora inglasade balkongen. Här har ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till sociala stunder kring matbordet och matlagningen om så önskas. Sovrummet är rymligt med plats för en dubbelsäng och samt att det finns bra garderober med skjutdörrar till förvaring. Rummet blir ljust och trevligt då det finns fönster åt två vädersträck. Förutom detta har man ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt en rymlig hall med bra förvaring. Det är genomgående en ekparkett på golvet och väggarna är målade. Här på Ridderstads gata 30 bor du i det växande området Berga Park med vackra grönområden vid Berga kulle och Tinnerbäckens ringlande vatten med vackra promenadstråk. I området finns också Berga slott med bibliotek samt att man har nära till matbutik, vårdcentral och mycket mer. Brf Panorama är områdets första bostadsrättsförening. Ett riktigt drömboende för dig som vill bo i ett område som har det mesta man kan önska sig av en modern bostad. Fastigheten är byggd enligt miljöbyggnad vilket borgar för god kvalitet, låga driftskostnader och bra inomhusmiljö. På taket finns solceller som bidrar till att minska de gemensamma driftskostnaderna i huset. Huset har två entréer med två hissar som även går till källarplanet för att nå garaget på ett bekvämt sett. I entrén på framsidan finns också lägenheternas postfack. Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd i källarplanet som nås via hissen. Du kan snabbt ta dig ner till city via smidigt cykelbanor eller buss eller varför inte ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande landskapet runt knuten. Gemensamhetslokal med fantastisk utsikt! På våning 12 ligger bostadsrättsföreningens gemensamhetslokal. Här finns, förutom ett rymligt rum, även pentry, bastu, wc och dusch. Lokalen har stora fönster med magnifik utsikt in över city! Där finns plats för styrelsearbete eller möjlighet till övernattning för till exempel besökande gäster. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Storgården 25, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Storgården 25, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Storgården 25, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Storgården 25

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 150 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
3 899 kr/mån
16 429 kr/m²

Välkommen till Storgården 25 och denna renoverade tvåa om 70 kvadratmeter som är omgjord till trea. Denna lägenhet är i ett hörnläge med fönster i tre väderstreck och otroligt ljus och absolut toppskick. Här finner ni ett välplanerat och modernt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, en stor bardel och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv är härligt, rymligt och öppet. Helkaklade badrummet är stort, smakfullt och fräscht. Lägenheten har ett stort sovrum med klädkammare som är harmonisk och rogivande samt ett tillbyggt sovrum som används som kontor idag. På Storgården bor du i ett område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett källarförråd. Missa inte chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 395 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/4
2 218 kr/mån
55 800 kr/m²

Här bor du i en helt nyligen producerad mindre lägenhet med rymlig balkong. Huset är placerat i hjärtat av Vallastaden och har absolut bästa läge med utsikt över öppet torg samt Smedstadbäcken som ringlar sig förbi huset. Bostaden är smart planerad med sina 25kvm, här finns allt man kan önska sig som student. Lägenheten har ett öppet vardagsrum och kök i öppenplanlösning, ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hela lägenheten målades om våren 2024. lägenheten har stort förvaring under golvet i lägenheten. Sist men inte minst så finns den fantastiska balkongen med härlig utsikt. Utöver detta erbjuder föreningen en trivsam takterrass med bland annat soldäck, grillplats, ett litet växthus samt möjlighet att odla för eget bruk. På entréplan kommer finnas restaurang Meetly samt ett "felleshus" på området med samlingslokal, två övernattningsrum, grillplats och wc. Välkommen till Linköpings nya stadsdel- Vallastaden! och tvättstuga finns på entréplanet förråd en trappa upp i huset ca 1 1/2 kvm.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Grönedegatan 10, Kisa, Kinda kommun
  • Sön 18 aug kl 12:00
Grönedegatan 10, Kisa, Kinda kommun, bild 2
Grönedegatan 10, Kisa, Kinda kommun, bild 3

Grönedegatan 10

Villa
Kisa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 495 000 kr
110 + 87 m²
6 rum
1 135 m² tomt

Vi har äran att presentera det vackraste sekelskifteshuset i Kisa där både interiör och exteriör skapar en fulländad magi. Denna fastighet uppfördes år 1901 och har ett kulturhistoriskt värde. Genom fler än hundra år har flera verksamheter bedrivits i villan, såsom möbelsnickeri, bageri och urmakare och idag finns ett krukmakeri i källaren med ingång från den vackra och väl skyddade trädgården. På det två övre planen har ägaren sin privata bostad, där är allt genomgånget och varsamt renoverat med stilsäker hand för att bevara fastighetens karaktär. Här finns tre till fyra sovrum och sällskapsrum på båda våningarna, samtliga med såpskurade trägolv och kakelugnar. De extraordinära fönstren på översta våningen skapar ett magiskt ljusinsläpp och här finner ni det vackra köket med vedspis som är specialtillverkat av Rimforsa Snickeri samt det fina badrummet med dusch från 2022 där klinkerplattorna är framtagna från Byggfabriken i Skåne. Vill Ni bo på en plats som andas historia och som erbjuder något utöver det vanliga, så är det här platsen ni kan få kalla ert framtida hem! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Klockaregården 22, Skäggetorp, Linköpings kommun

Klockaregården 22

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
950 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 544 kr/mån
14 179 kr/m²

Välkommen till Klockaregården och denna renoverade tvåa om 67 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i väldigt gott skick, är ljus och öppen och erbjuder bland annat vackert ljusinsläpp, stora sällskapsytor och lättmöblerade rum. Här finner ni en välplanerat och modernt kök som renoverats med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter med gott om plats för matbord och stolar. Badrummet, som också renoverats , är stort, smakfullt och fräscht och har toalett, badkar och handfat. Vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv är härligt, rymligt och öppet. Sist men inte minst till sovrummet som är harmonisk och rogivande. På Klockaregården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett källarförråd. Missa chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Karl Olsas väg 24, Ytterby, Västerviks kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Karl Olsas väg 24

Fritidshus
Ytterby, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 350 000 kr
76 m²
4 rum
1 769 m² tomt

Här hittar ni ett välskött boende på ett trevligt läge där hela familjen kan umgås sommar som vinterhalvåret. Fullutrustat kök med matplats, en fungerande vedspis samt ett förråd med kyl och frys. Storstuga med öppen spis och utgång till altandäcket, delvis under tak med sydvästläge, tre sovrum och ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Det tillbyggda altandäcket leder till gäststugan med egen frys och plats för upp till fyra sängplatser. Det finns även en mindre altan utanför köket med morgonsol. Lättskött bergstomt med mindre gräsmatta mot entrésidan och gott om plats för parkerade bilar. Via samfälligheten ingår en båtplats (nr 525) till fastigheten med gott om P-platser. Bojstenar och kättingar till samtliga bryggor bytta 2022. Nybyggt gemensamt utegym från 2020. Här finns fotbollsplan, vollybollplan och barnbad med liten sandstrand. Gillar man att bada från klipporna finns stegar och hoppbrygga. Närheten till havet längst ut i kustbandet, klipporna och det barnvänliga stränderna tillsammans med det ostörda läget, gör detta till det perfekta boendet för hela familjen. Här kan ni umgås med släkt och vänner på stora sociala ytor. Välkomna till Ytterby!

  • Plus
Abborrvägen 7, Åleryd, Linköpings kommun

Abborrvägen 7

Villa
Åleryd, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 250 000 kr
98 m²
4 rum
296 m² tomt

Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med en lättskött trädgårdstomt med altan under tak på baksidan. Fastigheten är väl underhållet genom åren med utbytt takpapp, fasadpanel, 3-glasfönster och utbyggt mot baksidan. Flertalet rum har nya golv och tapeter och vissa delar har sitt ursprung från byggtiden. Bostaden har tre sovrum, vardagsrum med utgång till uteplatsen på baksidan, arbetskök, matplats och ett duschrum med tvättmaskin och separat torkrum. Intilliggande liten verkstad, förråd och garage. I närområdet finn en hel del grönområden, lekpark och gångavstånd till populära Hagbyskolan och flertalet förskolor. Bra bussförbindelser samt fina cykelvägar tar er smidigt in till centrum.

Klockaregården 18, Skäggetorp, Linköpings kommun

Klockaregården 18

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
850 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 544 kr/mån
12 687 kr/m²

Välkommen till denna charmiga vindslägenhet på våning 3, en perfekt bostad för studenter eller förstagångsköpare. Med sina 67 kvadratmeter erbjuder denna ljusa och luftiga lägenhet två rum och kök i gott skick. De sneda taken ger bostaden en unik och hemtrevlig karaktär, samtidigt som de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus. Det välplanerade köket är både funktionellt och stilrent, perfekt för att laga dina favoritmåltider. Det rymliga vardagsrummet är en inbjudande plats att koppla av och umgås på, medan sovrummet erbjuder en lugn och rofylld oas för en god natts sömn. Badrummet är utrustat med badkar, vilket ger extra komfort och avkoppling efter en lång dag. Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till både grönområden och goda kommunikationer. Här har du nära till allt du behöver, samtidigt som du kan njuta av den rofyllda atmosfären på vinden. Missa inte chansen att förvärva denna pärla – ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

S:t Larsgatan 6A, null, Linköpings kommun

S:t Larsgatan 6A

Lägenhet
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 3/4
1 955 kr/mån
49 792 kr/m²

Varmt välkommen till Sankt Larsgatan 6A, en välplanerad enrumslägenhet med kokvrå. Bostadens 24 kvadratmeter fördelas på hall med garderober, helkaklat badrum som renoverades 2022, vardagsrum med fint ljusinsläpp från större fönsterparti samt praktisk kokvrå i ljusa färger. Bostaden ligger på våning 3 av 4.. Här bor du i en lägenhet med låg månadsavgift. Till lägenheten hör ett källarförråd. Optimalt läge med några minuters promenad till såväl citykärnan med allt dess utbud samt till resecentrum. Via cykel tar du dig smidigt till Linköpings universitet och Universitetssjukhuset. Längs med Stångån, som ligger några minuter bort, finner du fina promenadstråk. Kontakta mäklare för mer info!

  • Hiss
Gustafstorpsvägen 40, Ljungsbro, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:30
Gustafstorpsvägen 40, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 2
Gustafstorpsvägen 40, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 3

Gustafstorpsvägen 40

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 295 000 kr
135 m²
5 rum
vån 1/2
7 468 kr/mån

Varmt välkomna till Gustafstorpsvägen 40 och denna nybyggda villa i BR-form! Här har du 135 välplanerade kvadratmetrar i två plan fördelat på ett härligt kök som är hjärtat av bostaden. Den stora köksön bjuder in till trevlig matlagning och sociala stunder. Köket har en stor matplats och det är även öppet mot vardagsrummet som har stora fönster och utgången till trallen och trädgården på villans baksida med sol större delen av dagen. Förutom detta finns ett helkaklat badrum och tvättpelare samt ett praktiskt förråd under trappen. På övre plan finns fyra välplanerade sovrum, ett allrum där du enkelt får plats med en trevlig soffhörna samt att det finns ett helkaklat badrum med badkar. Materialvalen är genomgående lyxiga och färgvalen är stilsäkra. De stora fönstren gör att det känns ljust och luftigt. Här har du ett hem du enkelt kan trivas igenom bekvämligheterna av att det är bostadsrätt men absolut känna villalivet med egen trädgård, plats för bil på uppfarten med laddare för elbil och en trevlig framsida med den härliga kvällssolen! Ljungsbro är en tätort ca 15 km från Linköpings innerstad och har det mesta vad vardagen kräver att erbjuda. Det finns bland annat butiker och restauranger, bibliotek, vårdcentral, simhall, förskolor och skola samt bra förbindelser via buss och bra cykelvägar in mot stan. I området finns det vackra grönområdet, motionscenter, utegym, löpspår och mycket mer. Varför inte njuta av en promenad till Bergs slussar längs med Göta kanal? Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ask 221, Ask, Motala kommun
  • Lör 10 aug kl 12:00
Ask 221, Ask, Motala kommun, bild 2
Ask 221, Ask, Motala kommun, bild 3

Ask 221

Villa
Ask, Motala kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 450 000 kr
300 + 76 m²
8 rum
1 980 m² tomt

Till Er som söker en fastighet utöver det vanliga presenteras här Ask "Prästekulla" 221 som välkomna Er via sin amerikanska veranda till sina sammanlagda 376 kvm. Med sitt ursprung från 1700-talet mixas här gamla bevarade delar med modern design, där Ni själva får sätta er privata prägel på huset i form av att välja köksinredning och vitvaror. För den stora familjen finns här väl tilltagna sällskapsytor på såväl entréplan som övre plan och huset erbjuder minst fyra möjliga sovrum. Våtutrymmen finns på alla tre våningsplan, samtliga är helkaklade och i källaren finns gott om plats för förvaring samt ett integrerat garage. Ask är en liten trygg ort, ca 10 minuters bilväg öster om Motala. Här finns en aktiv hembygdsförening och för barnen går skolbuss till Österstads skola årskurs fk-3. Östgöta Trafiken erbjuder bussförbindelser för Er som arbetar i Linköping eller Motala. Välkomna på visning!

  • Premium
Fillinge Mellangård 4, Fillinge, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Fillinge Mellangård 4, Fillinge, Linköpings kommun, bild 2
Fillinge Mellangård 4, Fillinge, Linköpings kommun, bild 3

Fillinge Mellangård 4

Villa
Fillinge, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 995 000 kr
80 + 63 m²
3 rum
908 m² tomt

Välkomna till Fillinge Mellangård 4! Här ges tillfälle att bo lantligt med milsvid utsikt över de vackra slätterna endast 15 minuter från centrala Linköping! Huvudbyggnaden som är uppförd 1936 är en mysig bostad för den lilla familjen eller paret i alla åldrar. På entréplan finns ett lantligt kök, med gott om förvaring och arbetsyta. I anslutning ligger vardagsrummet som har plats för både soff- och matgrupp och central placerat i rummen finns en värmande braskamin. På entréplan finns även ett helkaklat duschrum kombinerad tvättstuga. På det övre mer privata planet finns två sovrum. På fastigheten finns även ett torp som delvis är inrett till boende, perfekt för tonåringen eller de övernattande gästerna. Även här finns ett duschrum, nyrenoverat dessutom. Tomten är en lättskött tomt inhägnad av staket och häck säkert och bra både för djur och barn. Den nybyggda altanen är väl tilltagen och här kan ni njuta av solen och den rogivande utsikten. Under fliken dokument på annonssidan via www.magnussonmakleri.se finns besiktningsprotokoll, frågelista samt energideklaration. Varmt välkomna att boka Er till visning!

  • Premium
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 64

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 600 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån -1/4
2 744 kr/mån
30 476 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvåa på Skogslyckegatan 64 med en väl tilltagen uteplats mot grönområde! Här har du ett hem som är trivsamt och rogivande då bostaden är belägen på ett lugnt och lite mer avskilt läge. Här har du ett hem med en rymlig hall, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett väl tilltaget sovrum som gott och väl rymmer en dubbelsäng samt annat möblemang. Köket har vita släta luckor och rostfria vitvaror. I köket finns det gott om plats för ett matbord vid fönstret. Vardagsrummet har plats för både soffhörna och matmöbel om så önskas. Här har du även utgången till altanen där du enkelt kan duka långbord eller ha flertalet sittgrupper och matbord. Föreningen har en stabil ekonomi och har faciliteter som tvättstugor, gym och bastu. Det finns fina grönområden till föreningen med grillplats och stora gräsytor. I närområdet finns Johannelunds centrum med bland annat matbutik, frisör och pizzeria. Johannelundsbadet är också inom kort avstånd där det även finns beachvolleyball-plan. Bra cykel- och gångvägar finns in till centrala Linköping samt goda förbindelser via buss. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:30
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 17

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 175 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 597 kr/mån
39 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa på Linggatan 17. Här har ni ett hem som ni enkelt kan börja trivas i då man har en öppen spis i vardagsrummet att njuta av, ett fint renoverat kök med härliga retrodetaljer och ett sovrum med en bra och praktisk garderob och gott om plats för en dubbelsäng. Förutom detta finns det en balkong i det soliga söderläget som gör vardagsrummet ljust och trevligt samt att det finns en väl tilltagen hall med dekorativ tapet, bra inbyggda garderober samt ett kaklat badrum. I föreningen finns grönytor att nyttja samt faciliteter som bastu, lokal, tvättstugor och övernattningsrum. Ekonomin är god och föreningen är mycket stabil då den funnits i många år och att fastigheterna är i ett gott skick. I området Vasastaden har man ett lugnt och trevligt läge nära grönområde, matbutik och restauranger samt att man har innerstan på kort promenadavstånd. Bussar och andra förbindelsen finns nära då det även är kortare avstånd till Resecentrum. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hanekindsgatan 1, Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 10:00
Hanekindsgatan 1, Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Hanekindsgatan 1, Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Hanekindsgatan 1

Lägenhet
Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 145 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 137 kr/mån
39 000 kr/m²

Varmt välkommen till Hanekindsgatan 1, en trevligt belägen lägenhet om 55kvm på markplan med fint läge! Bostaden är välplanerad, modern och i mycket gott skick. Lägenheten bjuder på hall med avhängning i skjutdörrsgarderob, smakfullt Marbodal-kök med vita luckor och trevlig matplats mot fönster och innergård, öppen planlösning mot vardagsrum. I bostaden finns ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob samt ett stort och helkaklat badrum med tvättavdelning med båda tvättmaskin och torktumlare. Stor och härlig uteplats i bästa solläge för avkoppling och sociala Sammanhang. Bostaden har genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Här bor ni i lugna omgivningar med fina grönområden med närhet till såväl Gamla Linköping, Universitetet som till City. Närhet till allmänna kommunikationer och populärt motionsspår i Rydskogen. Välskött och engagerad HSB-föreningen, vilket ger en bekymmersfri boendemiljö. I den låga avgiften ingår värme, kallvatten, digital-tv och bredband. I föreningen finns övernattningsrum, bastu cykel- och barnvagnsförråd samt återvinningsrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Garage i husets källare. Fin fastighet och grönskande innergård med fina omgivningar i Folkets Park. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Drottninggatan 34B, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00
Drottninggatan 34B, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 34B, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 34B

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 195 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 1/3
1 599 kr/mån
53 537 kr/m²

Varmt välkomna till Drottninggatan 34B och denna ljuvliga, ljusa och trivsamma bostad med en låg avgift om endast 1 599kr! Här har ni en etta med stor sovalkov mitt i centrala Linköping med närhet till allt vad staden har att erbjuda men också ett hem på ett läge som känns lugnt och rogivande då det finns en mysig innergård kring föreningens hus. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och trevlig hall med inbyggda garderober, vidare in i rummet finns det gott om plats för en soffgrupp samt att sovalkoven upplevs som bra planerad. Köket är rymligt och vid fönstret har du plats för en matgrupp. Badrummet är helkaklat i ljusa färger och har bekvämligheten med golvvärme. Förutom allt detta så finns en balkong du når från vardagsrummet där du kan njuta av dom härliga soltimmarna i sydväst och utsikten mot trädgårdsföreningen. Föreningen har faciliteter som övernattningsrum, tvättstuga, uteplats med grill och bra källsortering. Ekonomin är god och föreningen har en lägre belåning. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Banérgatan 19, Övre Vasastaden, Linköpings kommun

Banérgatan 19

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 950 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/5
2 272 kr/mån
57 353 kr/m²

Bostaden har öppen planlösning med entréhall med intilliggande klädkammare och öppet mot vardagsrum och fullutrustat HTH-kök med ljus skåpsinredning och utgång till rymlig balkong. Helkaklat duschrum med golvvärme och kombinerad tvätt-och torktumlare. Genomgående mycket praktiskt boende med hiss ända ner till källarplanet och garaget. Välskött bostadsrättsförening från 2016 centralt beläget i populära Övre Vasastan med allt sitt utbud. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Helgenäs Alviken, null, Västerviks kommun

Helgenäs Alviken

Villa
Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
750 000 kr
115 + 28 m²
5 rum
1 220 m² tomt

På trevligt läge med utsikt över Syrsan finns nu möjlighet att förvärva en villa i två plan med källare. På entréplanet finns ett vardagsrum och matrum i fil med stavparkett och öppen spis med insats, ett rymligt kök och en toalett. En trappa upp finns tre sovrum med förvaring i kattvindarna och ett badrum. Helt källarplan med flertalet förrådsutrymmen och pannrum. Boningshuset är i stort behov av renovering. Det finns två garage på fastigheten, ett större byggt senare och ett mindre från byggtiden. Helgenäs har även en fin kommunal sandstrand. Välkomna på visning!

Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 23

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 550 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 146 kr/mån
36 905 kr/m²

Välkommen till en mycket fin etta i Åbylund där du har cykelavstånd till både Linköpings universitet, city och Tornby. I en förening med mycket god ekonomi bor du i en rymlig lägenhet med smart planlösning och gott om förvaringsmöjligheter. Här erbjuds ett rymligt kök med plats för matbord och ett härligt vardagsrum med stora ljusinsläpp och fransk balkong som vetter ut mot grönområde. Sovalkoven har praktiskt placerats bakom garderober där den bildar en avskild och privat plats. Boendet i den välskötta föreningen på Åbylund erbjuder låga månadsavgifter och här finns gemensamma faciliteter som tvättstugor, bastu, gym och hobbyrum, odlingslotter samt förmånliga priser för både varm- och kallgarage. Till varje lägenhet hör att vindsförråd och i källaren finns cykelförråd. Med ett bekvämt läge nära universitetsområdet och stadskärnan är detta en perfekt plats att bo på. Välkomna på visning!

  • Premium
Ekvägen 16, Gamleby, Västerviks kommun
  • Idag kl 13:30
Ekvägen 16, Gamleby, Västerviks kommun, bild 2
Ekvägen 16, Gamleby, Västerviks kommun, bild 3

Ekvägen 16

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 195 000 kr
114 + 47 m²
5 rum
2 120 m² tomt

Välkommen till en strandnära villa med tillhörande tomt på hela 2 120 kvm med båt-och badbrygga i Gamlebyviken. Med den egna båten tar du dig snabbt ut till Västervik, Tjusts skärgård och Östersjön. Den äldre charmen är bevarad med bland annat spegeldörrar, vacker kakelugn samt öppen spis (båda fungerande).  Entréplanet har ett rymligt kök med modern maskinell utrustning och släta köksluckor. Intilliggande matplats med öppen spis i fil med vardagsrummet med utsikt över strandtomten, bryggan och viken samt ett helkaklat badrum. Fyra rum på övre planet varav ett har kakelugn samt en kaklad toalett. Helt källarplan med ny duschkabin, tvättmaskin, värmepump och gott om förråd.  Några meter från tomtgränsen ligger den egna bryggan. Nuvarande avtalad kostnad för bryggan är 1 500 kr/år (standardavtal för närområdet). Här finns chansen att förverkliga sin sommardröm eller för åretruntboende med bästa läge!

  • Premium
Tävelstad Nygård 1, Rimforsa, Kinda kommun

Tävelstad Nygård 1

Villa
Rimforsa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 750 000 kr
119 m²
5 rum
1 763 m² tomt

På skyddat läge med utsikt över vidsträckt åkermark finns möjlighet att förverkliga ett charmigt boende med närhet till all service i Rimforsa. Villan är uppförd i slutet på 1800-talet och flertalet av de ursprungliga detaljerna är bevarade såsom gamla spegeldörrar och platsbyggda garderober. På entréplanet finns ett ekkök med rymlig matplats, ett vardagsrum med stavparkett och utgång till altan under tak samt ett sovrum. Fyra sovrum varav tre på övre planet och två våtrum. Till fastigheten hör en tilltagen trädgårdstomt på 1 764 kvm med förrådsbyggnader, växthus och flertalet uteplatser.

  • Plus
Storgården 7, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 7

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 495 000 kr
108 m²
5 rum
vån 2/3
6 538 kr/mån
13 843 kr/m²

Välkommen till Storgården 7 och denna femma om 108 kvadratmeter som är omgjort till en fyra. Här finns ett rymligt och öppet vardagsrum samt ett ljust kök. Lägenheten har tre stora sovrum, duschrum och en gästtoalett. Lägenheten har även balkong med härlig kvällssol. Precis utanför finns en trevlig lekplats. Hsb brf Gasellen är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym, garage och hobbyrum. I månadsavgiften om 5343 kronor ingår värme, vatten, tv, bredband och källarförråd. På Storgården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett vindförråd. Missa chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Skogshallvägen 9, Loftahammar, Västerviks kommun

Skogshallvägen 9

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 750 000 kr
161 + 20 m²
5 rum
923 m² tomt

Ni välkomnas in i entréhallen med klinkergolv vidare in i vardagsrummet med ljusa golv, öppen spis, matplats och stora skjutpartier ut mot det inglasade uterummet med utsikt mot Vivassen. Platsbyggt Falerumkök med rymlig matplats, allrum med braskamin, tre sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, praktisk groventré med tvättavdelning och en gästtoalett. Villan är uppförd i ett plan med ett friliggande garage med förrådsdel och en friggebod på baksidan med plats för två sängplatser. Insynsskyddat altandäck med spabad och asfalterad garageuppfart för upp till tre bilar. Ett gediget boende för er som önskar bo permanent eller för er som vill ha ett fritidshus med bekväm året runt standard. Välkomna till Skogshallsvägen 9!

  • Plus
Linnégatan 10, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Linnégatan 10, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 2
Linnégatan 10, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 3

Linnégatan 10

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 195 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/6
1 848 kr/mån
54 318 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilsäkra etta mitt i city på Linnégatan 10! Här har ni ett trevlig hem som passar exemplariskt för dig som är student, flyttar hemifrån eller önskar ett bra boende som veckopendlare. Lägenheten har stilsäkra materialval med parkettgolv, ljusa väggar, ett stilrent kök med full utrustning samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Föreningen har en takterrass med en härlig utsikt över grannhusens takåsar samt att det finns en tvättstuga i huset, externa förråd till varje lägenhet och parkeringsplatser på gården. Centrala Linköping har det mesta att erbjuda i form av butiker, restauranger, kultur och nöjen. På kort promenadavstånd finns både den nybyggda simhallen, sporthallen och den vackra trädgårdsföreningen. Är du student och önskar närhet till LiU så är det enkelt att cykla på delvis uppvärmda cykelbanor samt att det finns goda bussförbindelser. Välkomna hem!

  • Premium
  • Hiss
Himnavägen 72, Linghem, Linköpings kommun

Himnavägen 72

Lägenhet
Linghem, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
96 m²
4 rum
6 151 kr/mån
23 438 kr/m²

Nu har ni möjlighet att flytta in ett av Himnavägens populära radhus. Hela bostaden har nya ytskikt såsom nymålade väggar, smakfulla tapeter och fina trägolv på båda planen. Fullutrustat modernt kök med ljus skåpsinredning och rymlig matplats med fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar man sig ut i det inklasade uterummet mot den lummiga trädgården Helkaklade badrum på övre plan med tättmaskin och torktumlare samt tre rymliga sovrum varav ett har utgång till balkonen. Till bostaden hör en uppväxt trädgårdstomt med plats för samvaro och för årstiden grillning såklart. Välkommen att bara flytta in o bo!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 56