Mäklare Caroline Ekeroos

Caroline Ekeroos

Om mig

Jag har varit fastighetsmäklare i tretton år. Jag ser möjligheter, jag löser problem, jag är lyhörd, engagerad och envis för att varje bostadsaffär som jag är delaktig i ska genomföras på ett professionellt och effektivt sätt som får både säljare och köpare att känna sig nöjda och med en skön magkänsla efter avslutad affär. Jag förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i Linköping, Åtvidaberg och gärna ute på kusten. Varmt välkomna att höra av Er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kopparvägen 2, Långbrott, Åtvidabergs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Kopparvägen 2

Villa
Långbrott, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 695 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
1 062 m² tomt

Ett tillfälle Ni inte får missa om Ni söker efter ett renoverat och lättskött boende där det bara är att flytta in och börja trivas. Här behöver man på många år inte tänka på några tunga renoveringar då fönster och tak är bytta, fasaden är putsad och uppvärmning sker via bergvärme. På entréplan finns ett nyrenoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrummen är två i antal på detta plan, varav det ena är väl tilltaget och önskas flera rum är vardagsrummets planlösning flexibel att ändra till ytterligare rum. Här finns även ett helkaklat duschrum i klassisk stil. I källarplan finns en gillestuga, tvättstuga, pannrum förråd och även här finns ett renoverat duschrum i klassisk stil. Tomten är en hörntomt i soligt söderläge. Här finns två uteplatser, båda under tak. Vidbyggt huset finns ett nybyggt garage med elektrisk port och en carport. Under fliken dokument på annonssidan via www.magnussonmakleri.se finns besiktningsprotokoll, frågelista samt energideklaration. Välkomna att anmäla ert deltagande till visning!

  • Plus
Stenstorpsvägen 17, Hjulsbro, Linköpings kommun
  • Idag kl 17:30

Stenstorpsvägen 17

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
6 975 000 kr
164 + 112 m²
9 rum
837 m² tomt

Ibland får själva huset bestämma, ibland läget på platsen eller skicket - här får man allt. På ett attraktivt läge i barnvänliga Hjulsbro ligger denna rymliga familjevilla med plats för den stora familjen. Villans entréplan rymmer tre rejäla sovrum, vardagsrum, ett helkaklat duschrum samt en nyrenoverat och påkostat kök. På det övre planet finns ytterligare två större sovrum, ett allrum samt en toalett. Ett perfekt plan för de äldre barnen i att disponera! I källarplan finns gott om utrymme för förvaring, lek, hobby eller för hemmakontor. Tvättstugan är en dröm för den stora och aktiva familjen med gott om yta och förvaring. Trädgården är en lättskött trädgårdstomt som ramas in av staket med en magnifik utsikt mot Stångån. Här finns både SPA-bad och pool som värms med fjärrvärme. Utesäsongen förlängs med fördel i uterummet som har stora fönsterpartier mot pool-området och Stångån. Huset har ett vidbyggt garage med plats för en bil och på uppfarten ryms ytterligares tre bilar. Ett tillfälle Ni inte får missa om Ni ställer höga krav på ert boende såväl vad det gäller storlek, standard och läge! Varmt välkomna att anmäla Ert intresse!

  • Plus
Mejerigatan 4, null, Åtvidabergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Mejerigatan 4

Lägenhet
Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 195 000 kr
80,2 m²
3 rum
vån 2/4
4 271 kr/mån
27 369 kr/m²

Nu saluför vi denna trea med balkong i historiska "Kvarnen". Vill du bo centralt i Åtvidaberg med närhet till både centrum och pendling och är extremt kräsen, då har du kommit rätt! Lägenhetens 80,2 kvm är i toppskick och rymmer två sovrum, påkostat kök i öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong, ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gästtoalett. Lägenheten har genomgående parkettgolv, målade väggar och mycket fin fönstersättning. Bilen parkerar du smidigt utanför porten och hissen tar dig ned till förrådet i fastighetens souterrängplan där även gemensamma utrymmen såsom vinkällare och samlingsrum finns. Exteriört finns en större gemensam uteplats för föreningens medlemmar att nyttja. Varmt välkomna att anmäla Ert deltagande till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Adelswärdsgatan 20, null, Åtvidabergs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Adelswärdsgatan 20

Villa
Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 350 000 kr
160 + 60 m²
6 rum
1 321 m² tomt

På en central och attraktiv adress ges nu möjlighet att förvärva denna ståtliga villa. Villan är belägen uppe på en höjd med en insynsskyddad och lummig trädgård som ger känslan av att vara på landet trots av vi befinner oss ett stenkast från centrum. På villans entréplan finns ett vardagsrum i fil med plats för både soff- och matgrupp, här finns även ett rum att nyttja som allrum eller i lekrum i nära anslutning till köket. Köket är ett hemtrevligt kök som rymmer ett större matbord. Vid köket finns en köksingång med nedgång till källaren samt ett mindre rum i anslutning, perfekt förvaring av ytterkläder och skor. På det övre planet finns tre sovrum och ett duschrum, här finns även uppgång till vinden med gott om förvaring. I husets källarplan finns också gott om förvaringsutrymme, pannrum och tvättstuga. Med ingång utifrån i källaren finns ett garage och på den prydliga och grusade gården finns en carport med plats för två bilar. Bo med närhet till allt som Åtvidaberg har att erbjuda, centrum, förskola, skola och alla fritidsaktiviter för liten som stor. Dessutom med goda pendlingsmöjligheter till Linköping. Under fliken dokument på annonssidan via www.magnussonmakleri.se finns besiktningsprotokoll, frågelista samt energideklaration. Välkomna att anmäla ert deltagande till visning!

  • Plus
Tjädergatan 2, Nygård, Åtvidabergs kommun

Tjädergatan 2

Villa
Nygård, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 795 000 kr
136 m²
6 rum
652 m² tomt

På lugn och barnvänlig gata erbjuds nu denna familjevilla på hörntomt. På entréplanet finns vardagsrum med braskamin, angränsade till vardagsrummet ligger ett sovrum, vilket gör planlösningen flexibel om ett större vardagsrum önskas. Köket är ett praktiskt arbetskök med snickerier i klassisk ek och maskinell utrustning i form av hällspis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Här finns även ett renoverat duschrum och ett sovrum med gott om förvaring. Från sovrummet är det utgång till uterummet som med fördel förlänger sommarsäsongen. På det övre planet finns två sovrum, allrum toalett och klädkammare. Även här är planlösningen flexibel att ändra efter smak och behov. Tomten är en plan lättskött hörntomt inhägnad av staket och häck. Bilen parkerar ni smidigt i det vidbyggda garaget som även har en större förrådsdel i anslutning. Fiber finns indraget! Varmt välkomna!

Anisstigen 4, Fredriksberg, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 18:15

Anisstigen 4

Radhus
Fredriksberg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 795 000 kr
107 + 14 m²
4 rum
360 m² tomt

Välkomna till Anisstigen 4! Ett perfekt tillfälle för den lilla familjen eller paret i alla åldrar som vill ha ett lättskött boende i ett plan. Husets 107 kvm är välplanerade och rymmer tre sovrum. Nuvarande ägare har låtit renovera köket och i samband med det modernisera husets planlösning till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats att samla vänner och familj till middag och fest. Från vardagsrummet nås även uterummet som ligger i soligt söderläge och som med fördel förlänger utomhussäsongen. Även badrummet är renoverat, helkaklat med golvvärme och flertalet snygga och genomtänkta lösningar, här finns både badkar och dusch! Tomten är en behändig och lättskött trädgårdstomt, som även har en altan att nyttja de varmare dagarna på året. Bilen parkerar ni smidigt i garaget och på uppfarten finns plats för ytterligare en bil. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor. På en promenadavstånd finns Ekholmens centrum med hela dess utbud och till Linköping city är det goda kommunikationer. Varmt välkomna att anmäla Ert deltagande till visning!

  • Plus
Söderleden 11, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Söderleden 11

Lägenhet
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
475 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3/7
2 552 kr/mån
10 920 kr/m²

På våning tre av sju i hus med hiss ges nu tillfälle att förvärva en snygg och rymlig etta! Ett perfekt tillfälle för dig som flyttar hemifrån eller ställer höga krav på ett övernattningsboende. Lägenhetens 43,5 kvm är välplanerade och rymmer ett renoverat kök med full maskinell utrustning. Här finns även plats för ett matbord. Rummet i lägenheten rymmer både soffa och säng och har dessutom utgång till inglasad balkong med plats för större matbord. Badrummet är ett stilrent helkaklat dsuchrum. Bo med bekvämt promenadavstånd till centrum och goda bussförbindelser till Linköping. Varmt välkomna att anmäla Ert deltagande till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Douglasvägen 54, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Douglasvägen 54

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 995 000 kr
191 + 82 m²
5 rum
1 607 m² tomt

Välkomna till Douglasvägen 54 och denna ståtliga sekelskiftesvilla som ligger mitt i trädgårdsstadens backe, nära infarten till Åtvidaberg och med gångavstånd till både service och skola. Här behöver man inte tänka på husmålning eller fönsterbyte. De spröjsade fönstren, i gammal stil med isolerglas bidrar till låga driftskostnader tillsammans med nyare bergvärmepumpen. Taket är bytt och fasaden är en putsad fasad som kräver minimalt underhåll. Tomtens trädgårdssida ligger väl skyddad från vägen, ett etage ned. Här finns stora plana ytor för massa bus, lek och odling. På tomten finns även ett uthus att förvara trädgårdsprylarna i. Interiört bjuder huset på många rum att nyttja efter behov och smak och med möjlighet att ändra planlösningen efter behov. För egenföretagaren eller för den som vill reducera sin boendekostnad finns uthyrningsmöjlighet då en del av huset har egen ingång. Genomgående har huset stora rum med generös takhöjd, entréplanets takhöjd är hela 2,7 m och det övre planet har en takhöjd om 2,5 m. Under fliken dokument på annonssidan via www.magnussonmakleri.se finns besiktningsprotokoll, frågelista samt energideklaration. Varmt välkomna att anmäla Ert deltagande till visning! Välkomna!

  • Plus
Mårsängsvägen 12, Grebo, Åtvidabergs kommun

Mårsängsvägen 12

Lägenhet
Grebo, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 650 000 kr
140 m²
5 rum
vån 1/1
6 338 kr/mån
11 786 kr/m²

På en lugn och trygg familjegata ligger Mårsängsvägen 12, ett kedjehus i bostadsrättsform. Ett perfekt tillfälle för Er som drömmer om livet i hus men ändå vill ta del av bekvämligheterna och tryggheten det innebär att vara medlem i en bostadsrättsförening. Husets 140 kvadratmeter rymmer fyra sovrum, vardagsrum, allrum, renoverat kök, badrum kombinerad tvättstuga samt en extra toalett. Huset har genomgående enhetliga golv och nymålade väggar i behagliga toner. Utemiljön bjuder på två nybyggda altaner, på husets framsida fångas morgonsolen och på husets trädgårdssida kan Ni njuta av kvällssolen. Bilen parkerar ni smidigt i den vidbyggda carporten, och uppfarten rymmer ytterligare en bil. Mårsängsvägen är en mycket uppskattad gata av barnfamiljer i alla åldrar där den naturliga samlingsplatsen är områdets lekpark och vintertid pulkabacken i området. På en kort cykeltur når ni även badplatsen i sjön Ärlången. I området finns även omtyckt förskola, skola upp till årskurs 6. Till Linköping är det goda pendlingsmöjligheter, riksväg 35 är nyligen ombygg mellan Grebo och Linköping vilket har gjort sträckan både säkrare och snabbare! Ett perfekt tillfälle för familjen som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område. Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Ödegårdsgatan 12, Johannelund, Linköpings kommun

Ödegårdsgatan 12

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
3 436 kr/mån
24 052 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en rymlig tvåa högst upp i huset på Ödegårdsgatan 12. Lägenhetens 58 kvm är disponerade på en rymlig hall, helkaklat duschrum, arbetskök med intilliggande matplats, sovrum med flera garderober och vardagsrum med utgång till balkong. Bo i lugna kvarter med närhet till Linköping city.I närområdet finns Johannelund centrum med det mesta vardagen kräver. Här finns öven grönområden, tennisbanor, utegym och populära Johannelundsbadet med beachvolleybolplan. Ett tillfälle Ni inte får missa om ni söker ett boende att sätta er egen prägel på i en stabil HSB-förening. Välkomna att anmäla Ert deltagande till visning! Läs mer om föreningen på: https://www.hsb.se/ostergotland/brf/tibasten/

  • Plus
  • Balkong
Kyrkeby 1:6, Värna, Åtvidabergs kommun

Kyrkeby 1:6

Tomt
Värna, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
595 000 kr
1 390 m² tomt

Drömmer Ni om att bygga eget hus på naturskönt och lantligt läge nära Linköping? Då är detta ett tillfälle Ni inte får missa! Kyrkeby 1:6 är en av tre avstyckade tomter i Värna med utsikt mot Värnasjön och omkringliggande landskap. Förhandsbesked och strandskyddsdispens har beviljats sedan 2023-04-24 för enbostadshus och tillhörande komplementbyggnad såsom garage och tomterna är ej bundna till någon specifik husleverantör. Anslutningskostnader som tillkommer utöver köpeskilling och produktionskostnad av hus är följande: -Avlopp. -El -Borrning för vatten. -Markarbeten och anläggning av tillfartsväg. Tomten är belägen i nära anslutning till en grusväg och ligger i en svag sluttning med en vacker vy ut över en fina omgivningar och Värnasjön. Till Linköping färdas du med bil på ca 20 min via riksväg 35 som nyligen är ombygg mellan Grebo och Linköping vilket har gjort sträckan både säkrare och snabbare! I närliggande samhällen Grebo och Björsäter finns förskola, skola upp till årskurs sex och en mindre matbutik. På ca 15 minuters bilväg nås Åtvidaberg med ett större utbud av mataffärer, systembolag och apotek. Missa inte chansen att bygga Ert drömhus på ett naturskönt och attraktivt läge! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för frågor och intresseanmälan!

Visar alla 11