Mäklare Caroline Ekeroos

Caroline Ekeroos

Om mig

Jag har varit fastighetsmäklare i tretton år. Jag ser möjligheter, jag löser problem, jag är lyhörd, engagerad och envis för att varje bostadsaffär som jag är delaktig i ska genomföras på ett professionellt och effektivt sätt som får både säljare och köpare att känna sig nöjda och med en skön magkänsla efter avslutad affär. Jag förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i Linköping, Åtvidaberg och gärna ute på kusten. Varmt välkomna att höra av Er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hunnebergsgatan 25B, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Hunnebergsgatan 25B, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 2
Hunnebergsgatan 25B, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 3

Hunnebergsgatan 25B

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 150 000 kr
44 + 20 m²
4 rum
vån 1/1
1 534 kr/mån
71 591 kr/m²

Drömmer du om livet på landet med närheten till stan? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen till Hunnebergsgatan 25B och detta unika boende. Hunnebergsgatan 25B är ett eget litet hus i bostadsrättsformat i bostadsrättföreningens Sundbergsgårdarna. Det lilla huset är uppfört 1750 och ligger på en central och attraktiv adress i Linköpings innerstad, men kliver du in på föreningens innergård möts du av ett lugn. Den gemensamma innergården är en oas med odlingslotter, fruktträd och mysiga uteplatser, en lantlig känsla från en svunnen tid! Det lilla huset är mycket välplanerat och yteffektivt, på dess 44 kvm ryms ett renoverat kök i anslutning till vardagsrum. På entréplan finns även två sovrum varav det ena med plats för större säng. Här finns även ett duschrum med kombitvättmaskin. Nuvarande ägare har dessutom låtit inreda vinden till ett loft, perfekt att nyttja som sovrum eller som ett mysigt tv-rum, cirka 20 kvm bonusyta! I nära anslutning till husets finns föreningens gemensamhetslokal, perfekt att boka och nyttja när det lilla huset inte är stort nog för middagar och kalas. Ett sällsynt tillfälle Ni inte får missa om Ni söker ett unikt boende med historiska inslag.

  • Premium
  • Uteplats
Kalvshult Svensborg 1, Kvarnarp, Tranås kommun
  • Imorgon kl 13:00
Kalvshult Svensborg 1, Kvarnarp, Tranås kommun, bild 2
Kalvshult Svensborg 1, Kvarnarp, Tranås kommun, bild 3

Kalvshult Svensborg 1

Fritidshus
Kvarnarp, Tranås kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 695 000 kr
104 + 36 m²
3 rum
2 090 m² tomt

Välkomna till Kalvshult Svensborg 1, här kan drömmen om livet på landet bli sann! Detta renoverade och charmiga hus söker nu efter en ny familj att dela minnen med. Nuvarande ägare har med varsam hand och mycket kärlek renoverat och underhållit huset, här är bara att flytta in och börja njuta! Storstugan rymmer ett renoverat kök, vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp två våtutrymmen och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Vidbyggt huset intill köket ligger Orangeriet som är en egen liten oas, här kan Ni odla, njuta av vårsolen eller mysa framför brasan i höstrusket. Huset ligger uppe på en liten höjd med utsikt mot sjön Kalven där man via arrende har tillgång till egen brygga. Nere vid sjön ligger också "Längan", här finns gott om plats för övernattande gäster, förvaring och kreativitet i snickarboden. "Längan" rymmer även ett garage och vedbod. För den som önskar och behöver arbeta på distans finns fiber indraget. Ett perfekt tillfälle för er som söker Ert eget smultronställe bortom stadens sus och brus. Välkomna att anmäla er till visning! Under fliken dokument på annonssidan via www.magnussonmakleri.se finns frågelista, information om arrende mm

  • Premium
Bysjöstrandvägen 12, Edberga, Åtvidabergs kommun

Bysjöstrandvägen 12

Radhus
Edberga, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
4 275 000 kr
132 m²
5 rum
343 m² tomt

Nu saluförs en av de 10 villorna på Bysjöstrandvägen. Välkomna till Bysjöstrandvägen 12. Söker ni efter ett unikt, lättskött och sjönära boende har ni kommit rätt! De tio villorna är ritade av arkitekt Raymond van der Heijden och uppfördes 2015. På ett vackert läge intill anrika Villan, ett stenkast från Bysjöns strandkant och med närhet till Edbergafälten ligger denna bågformade gruppbebyggelse, med ett perfekt solläge och sjöutsikt. Villas 132 kvm har en genomtänkt och yteffektiv planlösning. På entréplan finns ett högkvalitativt kök med gott om förvaring och arbetsyta. I anslutning ligger det stora vardagsrummet som har en värmande braskamin. Från såväl kök som vardagsrum nås det inglasade uterummet som med fördel förlänger sommarsäsongen. På entréplan finns även ett stort sovrum med gott om garderober, ett helkaklat duschrum samt tvättstuga. En trappa upp finner ni ytterligare två sovrum samt ett allrum som enkelt går att göra om till ytterliggare ett sovrum om behov finns. Från det större sovrummet nås den ljuvliga takterrassen där ni kan njuta av solen och utsikten. På det övre planet finns även ett helkaklat duschrum. Tomten är en liten lättskött trädgårdstomt och bilen parkerar ni i det vidbyggda garaget. På uppfarten ryms ytterligare två bilar och här finns elbilsladdare installerad. Huset i sig kräver minimalt underhåll med den putsade fasaden och de moderna fönstren. Ett tillfälle för er som vill bo i ett praktiskt och snyggt hus på bästa läge. Varmt välkomna att anmäla Ert deltagande till visning!

  • Plus
Kyrkeby 1:6, Värna, Åtvidabergs kommun

Kyrkeby 1:6

Tomt
Värna, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
595 000 kr
1 390 m² tomt

Drömmer Ni om att bygga eget hus på naturskönt och lantligt läge nära Linköping? Då är detta ett tillfälle Ni inte får missa! Kyrkeby 1:6 är en av tre avstyckade tomter i Värna med utsikt mot Värnasjön och omkringliggande landskap. Förhandsbesked och strandskyddsdispens har beviljats sedan 2023-04-24 för enbostadshus och tillhörande komplementbyggnad såsom garage och tomterna är ej bundna till någon specifik husleverantör. Anslutningskostnader som tillkommer utöver köpeskilling och produktionskostnad av hus är följande: -Avlopp. -El -Borrning för vatten. -Markarbeten och anläggning av tillfartsväg. Tomten är belägen i nära anslutning till en grusväg och ligger i en svag sluttning med en vacker vy ut över en fina omgivningar och Värnasjön. Till Linköping färdas du med bil på ca 20 min via riksväg 35 som nyligen är ombygg mellan Grebo och Linköping vilket har gjort sträckan både säkrare och snabbare! I närliggande samhällen Grebo och Björsäter finns förskola, skola upp till årskurs sex och en mindre matbutik. På ca 15 minuters bilväg nås Åtvidaberg med ett större utbud av mataffärer, systembolag och apotek. Missa inte chansen att bygga Ert drömhus på ett naturskönt och attraktivt läge! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för frågor och intresseanmälan!

Kyrkeby 1:5, Värna, Åtvidabergs kommun

Kyrkeby 1:5

Tomt
Värna, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
595 000 kr
1 761 m² tomt

Drömmer Ni om att bygga eget hus på naturskönt och lantligt läge nära Linköping? Då är detta ett tillfälle Ni inte får missa! Kyrkeby 1:5 är en av tre avstyckade tomter i Värna med utsikt mot Värnasjön och omkringliggande landskap. Förhandsbesked och strandskyddsdispens har beviljats sedan 2023-04-24 för enbostadshus och tillhörande komplementbyggnad såsom garage och tomterna är ej bundna till någon specifik husleverantör. Anslutningskostnader som tillkommer utöver köpeskilling och produktionskostnad av hus är följande: -Avlopp. -El -Borrning för vatten. -Markarbeten och anläggning av tillfartsväg. Tomten är belägen i nära anslutning till en grusväg och ligger i en svag sluttning med en vacker vy ut över en fina omgivningar och Värnasjön. Till Linköping färdas du med bil på ca 20 min via riksväg 35 som nyligen är ombygg mellan Grebo och Linköping vilket har gjort sträckan både säkrare och snabbare! I närliggande samhällen Grebo och Björsäter finns förskola, skola upp till årskurs sex och en mindre matbutik. På ca 15 minuters bilväg nås Åtvidaberg med ett större utbud av mataffärer, systembolag och apotek. Missa inte chansen att bygga Ert drömhus på ett naturskönt och attraktivt läge! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för frågor och intresseanmälan!

Göstas väg 8, Göstas Park, Åtvidabergs kommun

Göstas väg 8

Villa
Göstas Park, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 295 000 kr
124 + 25 m²
6 rum
675 m² tomt

Välkomna till Göstas väg 8! Ett av få fristående hus i området, beläget lite på en höjd, mot angränsande allmänning. Ett tillfälle Ni inte får missa om Ni söker efter en rymlig familjevilla där det bara är att flytta in och börja trivas! Villans entréplan bjuder på ett rymligt nyrenoverat kök i vitt med rostfria vitvaror samt utgång till stort inglasat uterum, med tillhörande bastuavdelning. Här finns även ett vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp, två sovrum, tvättstuga och ett nyligen renoverat badrum med kakel och klinker. Badrummet är utrustat med badkar, WC, tvättställ i kommod, handdukstork och golvvärme. En trappa upp hittar vi ytterligare tre sovrum varav två är rejält tilltagna! Här finns även en möblerbar hall/arbetshörna, klädkammare och ett helkaklat duschrum. Huset är genomgående väl underhållet och de flesta rum är nyligen tapetserade/målade. På tomten finns även en carport med vidbyggt förråd Under fliken dokument på annonssidan via www.magnussonmakleri.se finns besiktningsprotokoll och energideklaration.

  • Plus

Visar alla 6