Mäklare Azad Pirooti

Azad Pirooti

Om mig

Som mäklare strävar jag alltid efter att arbeta med kvalitetsfokus. Varje affär är unik där detaljer är viktiga för säljaren såsom för köparen, självklart för mig med då jag vill bidra med trygghet för mina kunder. Att sälja eller köpa ett objekt kan vara jobbigt ibland och därför är jag alltid tillgänglig och flexibel för att skapa bekvämligheten hos dig. Dessa egenskaper har mina tidigare kunder påstått. En ära att bära. Och troligtvis märker du av det när du vänder dig till mig

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgården 25, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Storgården 25, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Storgården 25, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Storgården 25

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 150 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
3 899 kr/mån
16 429 kr/m²

Välkommen till Storgården 25 och denna renoverade tvåa om 70 kvadratmeter som är omgjord till trea. Denna lägenhet är i ett hörnläge med fönster i tre väderstreck och otroligt ljus och absolut toppskick. Här finner ni ett välplanerat och modernt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, en stor bardel och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv är härligt, rymligt och öppet. Helkaklade badrummet är stort, smakfullt och fräscht. Lägenheten har ett stort sovrum med klädkammare som är harmonisk och rogivande samt ett tillbyggt sovrum som används som kontor idag. På Storgården bor du i ett område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett källarförråd. Missa inte chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 395 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/4
2 218 kr/mån
55 800 kr/m²

Här bor du i en helt nyligen producerad mindre lägenhet med rymlig balkong. Huset är placerat i hjärtat av Vallastaden och har absolut bästa läge med utsikt över öppet torg samt Smedstadbäcken som ringlar sig förbi huset. Bostaden är smart planerad med sina 25kvm, här finns allt man kan önska sig som student. Lägenheten har ett öppet vardagsrum och kök i öppenplanlösning, ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hela lägenheten målades om våren 2024. lägenheten har stort förvaring under golvet i lägenheten. Sist men inte minst så finns den fantastiska balkongen med härlig utsikt. Utöver detta erbjuder föreningen en trivsam takterrass med bland annat soldäck, grillplats, ett litet växthus samt möjlighet att odla för eget bruk. På entréplan kommer finnas restaurang Meetly samt ett "felleshus" på området med samlingslokal, två övernattningsrum, grillplats och wc. Välkommen till Linköpings nya stadsdel- Vallastaden! och tvättstuga finns på entréplanet förråd en trappa upp i huset ca 1 1/2 kvm.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Klockaregården 22, Skäggetorp, Linköpings kommun

Klockaregården 22

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
950 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 544 kr/mån
14 179 kr/m²

Välkommen till Klockaregården och denna renoverade tvåa om 67 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i väldigt gott skick, är ljus och öppen och erbjuder bland annat vackert ljusinsläpp, stora sällskapsytor och lättmöblerade rum. Här finner ni en välplanerat och modernt kök som renoverats med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter med gott om plats för matbord och stolar. Badrummet, som också renoverats , är stort, smakfullt och fräscht och har toalett, badkar och handfat. Vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv är härligt, rymligt och öppet. Sist men inte minst till sovrummet som är harmonisk och rogivande. På Klockaregården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett källarförråd. Missa chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Klockaregården 18, Skäggetorp, Linköpings kommun

Klockaregården 18

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
850 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 544 kr/mån
12 687 kr/m²

Välkommen till denna charmiga vindslägenhet på våning 3, en perfekt bostad för studenter eller förstagångsköpare. Med sina 67 kvadratmeter erbjuder denna ljusa och luftiga lägenhet två rum och kök i gott skick. De sneda taken ger bostaden en unik och hemtrevlig karaktär, samtidigt som de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus. Det välplanerade köket är både funktionellt och stilrent, perfekt för att laga dina favoritmåltider. Det rymliga vardagsrummet är en inbjudande plats att koppla av och umgås på, medan sovrummet erbjuder en lugn och rofylld oas för en god natts sömn. Badrummet är utrustat med badkar, vilket ger extra komfort och avkoppling efter en lång dag. Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till både grönområden och goda kommunikationer. Här har du nära till allt du behöver, samtidigt som du kan njuta av den rofyllda atmosfären på vinden. Missa inte chansen att förvärva denna pärla – ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

S:t Larsgatan 6A, null, Linköpings kommun

S:t Larsgatan 6A

Lägenhet
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 3/4
1 955 kr/mån
49 792 kr/m²

Varmt välkommen till Sankt Larsgatan 6A, en välplanerad enrumslägenhet med kokvrå. Bostadens 24 kvadratmeter fördelas på hall med garderober, helkaklat badrum som renoverades 2022, vardagsrum med fint ljusinsläpp från större fönsterparti samt praktisk kokvrå i ljusa färger. Bostaden ligger på våning 3 av 4.. Här bor du i en lägenhet med låg månadsavgift. Till lägenheten hör ett källarförråd. Optimalt läge med några minuters promenad till såväl citykärnan med allt dess utbud samt till resecentrum. Via cykel tar du dig smidigt till Linköpings universitet och Universitetssjukhuset. Längs med Stångån, som ligger några minuter bort, finner du fina promenadstråk. Kontakta mäklare för mer info!

  • Hiss
Hanekindsgatan 1, Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 10:00
Hanekindsgatan 1, Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Hanekindsgatan 1, Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Hanekindsgatan 1

Lägenhet
Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 145 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 137 kr/mån
39 000 kr/m²

Varmt välkommen till Hanekindsgatan 1, en trevligt belägen lägenhet om 55kvm på markplan med fint läge! Bostaden är välplanerad, modern och i mycket gott skick. Lägenheten bjuder på hall med avhängning i skjutdörrsgarderob, smakfullt Marbodal-kök med vita luckor och trevlig matplats mot fönster och innergård, öppen planlösning mot vardagsrum. I bostaden finns ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob samt ett stort och helkaklat badrum med tvättavdelning med båda tvättmaskin och torktumlare. Stor och härlig uteplats i bästa solläge för avkoppling och sociala Sammanhang. Bostaden har genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Här bor ni i lugna omgivningar med fina grönområden med närhet till såväl Gamla Linköping, Universitetet som till City. Närhet till allmänna kommunikationer och populärt motionsspår i Rydskogen. Välskött och engagerad HSB-föreningen, vilket ger en bekymmersfri boendemiljö. I den låga avgiften ingår värme, kallvatten, digital-tv och bredband. I föreningen finns övernattningsrum, bastu cykel- och barnvagnsförråd samt återvinningsrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Garage i husets källare. Fin fastighet och grönskande innergård med fina omgivningar i Folkets Park. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Storgården 7, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 7

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 495 000 kr
108 m²
5 rum
vån 2/3
6 538 kr/mån
13 843 kr/m²

Välkommen till Storgården 7 och denna femma om 108 kvadratmeter som är omgjort till en fyra. Här finns ett rymligt och öppet vardagsrum samt ett ljust kök. Lägenheten har tre stora sovrum, duschrum och en gästtoalett. Lägenheten har även balkong med härlig kvällssol. Precis utanför finns en trevlig lekplats. Hsb brf Gasellen är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym, garage och hobbyrum. I månadsavgiften om 5343 kronor ingår värme, vatten, tv, bredband och källarförråd. På Storgården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett vindförråd. Missa chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Von Fersens väg 2, Ljungsbro, Linköpings kommun

Von Fersens väg 2

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 995 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 537 kr/mån
27 143 kr/m²

Denna fantastiska bostadsrätt i Ljungsbro är precis vad du har letat efter. Belägen en trappa upp, erbjuder den lugn och ro samtidigt som den får generöst med naturligt ljus och en underbar morgonsol på den stora balkongen. Med en yta om 73,5 kvm utgör denna lägenhet det perfekta hemmet för dig som söker både bekvämlighet och möjligheten att skapa ditt eget boende. Den genomtänkta planlösningen består av två rum och kök, där du har möjlighet att omvandla den till en trea om så önskas. Köket och vardagsrummet smälter samman i en delvis öppen planlösning som skapar en känsla av rymlighet och gemenskap. Ett stort sovrum erbjuder gott om plats för både vila och förvaring med platsbyggda garderober, från hallen har man tillgång till ett stort förråd också,, medan det eleganta badrummet rymmer en praktisk tvättavdelning för din bekvämlighet. Dessutom finns en gästtoalett som adderar extra komfort och funktion till bostaden. Denna nyligen producerade bostadsrätt kombinerar stil, funktionalitet och bekvämlighet på ett exemplariskt sätt. Med närhet till allt som Ljungsbro har att erbjuda och med möjligheten att anpassa bostaden efter dina behov och önskemål, är detta en dröm som väntar på att bli uppfylld. Njut av det bästa av båda världar i denna underbara lägenhet - modern, bekväm och redo att bli ditt nya hem! Till bostaden hör ett förråd på tredje våningen i samma byggnad, parkering i området och tillgång till en öppen, plan gräsyta intill huset. Närmiljön bjuder på fantastisk natur och omgivningar av skog och sjö där det finns gott om aktivitetsutbud och fina kommunikationer till stadskärnan med både buss, cykel och bil. Området har affär, vårdcentral och promenadavstånd till skola och barnomsorg vilket gör Ljungsbro till en ständigt attraktiv stadsdel i Linköping med vackert läge på “slätten”. Välkommen att trivas i detta fina hem i stillsamma kvarter!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tift Vallsro 1, null, Linköpings kommun

Tift Vallsro 1

Villa
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 995 000 kr
153 + 20 m²
6 rum
6 541 m² tomt

Denna charmiga gård med centralt läge är en riktig pärla med oändliga möjligheter. Huvudhuset på 153 kvm erbjuder en trivsam atmosfär med fem sovrum, varav fyra ligger på övervåningen. Med vardagsrum och kök på vardera plan möjliggörs en smidig och funktionell boendemiljö där både familj och gäster kan trivas. Detta boende präglas av en genuin karaktär och en trygg atmosfär som gör det till ett perfekt hem att koppla av och socialisera i. Gården kompletteras av ett gästhus om 85 kvm, som erbjuder extra boendeyta för släkt och vänner eller för att hyra ut för en extra inkomst. Här finns ett fullutrustat kök, ett mysigt vardagsrum, två fridfulla sovrum samt ett bekvämt badrum. Gästhuset utgör en idealisk plats för gäster att bo i och skapar en angenäm och avkopplande känsla för alla som besöker gården. Vidare på tomten finner man ett imponerande stort växthus om 100 kvm, som skapar en grön oas där man kan odla egna grönsaker och njuta av naturen året om. En verkstad för lödning, svetsning eller bilar ger möjlighet till praktiska hobbyprojekt och skapar en plats för kreativitet och skaparglädje. Tomten är belägen med en avskildhet som ger en känsla av ro och harmoni. På tomten finns många fruktträd och odlingsmark som ger möjlighet till självhushållning och en nära anknytning till naturen. Avloppsanläggningen behöver bytas ut till senast sista december 2025. Kostnaden för detta är 150.000-180.000kr Denna unika gård erbjuder en fantastisk möjlighet att bo och leva på landet samtidigt som man har närheten till stadens bekvämligheter. Här kan man skapa minnen för livet och trivas i en genuin och harmonisk miljö som ger utrymme för både rekreation och kreativitet.

Bjälösagatan 33, Ljungsbro, Linköpings kommun

Bjälösagatan 33

Radhus
Ljungsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 395 000 kr
111 m²
4 rum
6 830 kr/mån
21 577 kr/m²

På lugn och bilfri gata i omtyckta Ljungsbro finner Ni det här trevliga radhuset på två plan som erbjuder 111 kvm boyta och 4 rum och kök. Här möts man av en rymlig entréhall med en öppen och inbjudande känsla. På entréplanet återfinns ett separat kök som renoverades 2018 med matplats och anslutning till tvättstuga/groventré. Väl tilltaget vardagsrum med goda sällskapsytor samt ett duschrum. På övervåningen möts man av ett allrum som leder till de tre sovrummen, en klädkammare och ett duschrum med badkar som renoverades 2018. NY trall på fram och baksida av huset 2023. Sammantaget ett välplanerat hus med goda ljusinsläpp. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta på såväl fram- som baksida. Husets baksida vetter mot grönområde och är helt befriat från insyn. På baksidan finns en uteplats med trätrall under tak. Groventrén utgör en smidig passage mellan husets fram- och baksida. Garage- och parkeringsplatser ligger ett stenkast från bostaden. Föreningen består av 72 lägenheter och har en mycket stabil ekonomi och verksamhet. Föreningen har en låg belåning och välskötta fastigheter. Omtyckt område med närhet till naturen och Göta Kanal. på bekvämt avstånd finns en välsorterad matbutik, skola, förskolor och busshållplats med täta avgångar till Linköping.

  • Uteplats
Bogränd 5, Berg, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Bogränd 5

Radhus
Berg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 295 000 kr
90 m²
4 rum
212 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett mycket trivsamt och charmigt radhus beläget i idyllisk miljö i populära Berg. Huset ligger utmed en lugn, bilfri gata. Lägesmässigt är detta hus optimalt placerad med endast 50 meter till såväl närmsta busshållplats som den lokala Ica-butiken. Bogränd 5 är en given kandidat för er oavsett vilken situation i livet ni befinner er i. Här kan vi nu erbjuda ett mycket fint radhus med lättskött trädgård och ett fint läge i hjärtat av det barnvänliga samhället Berg endast 15 minuters bilfärd från Linköpings innerstad. Huset är disponerat på två plan med en sammanlagd yta på 90 kvadratmeter. Här inryms tre sovrum, kök, vardagsrum, tvättstuga, toalett och badrum. Genomgående gott skick med ljusa, tilltalande ytskikt och fullutrustat kök. Välplanerade ytor med smarta förvaringslösningar, goda sällskapsytor och lättmöblerade sovrum. Från övervåningen har man utsikt över Roxen. På husets baksida finns en lättskött trädgård med plommonträd och bärbuskar samt en Friggebod/förråd. . Trädgården har ett soligt västerläge. På framsidan finns en uteplats som vetter mot öster, perfekt för att kunna avnjuta morgonkaffet i förmiddagssolen. Berg är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplanerna på Kungsbrohov, tre förskolor och grundskola årskurs 1-6. Med bara några minuters promenad når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. Under sommaren lever Berg upp ordentligt. Bergs Slussar är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket p.g.a av den underbara naturen längs de sju slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa.

Kyrkebyvägen 1, null, Linköpings kommun

Kyrkebyvägen 1

Tomt
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 495 000 kr
1 164 m² tomt

Välkomna att bygga erat drömboende på landet. Ca 18-19 km från Linköping ligger tomten i ett mindre samhälle. Här bor man med ett lantligt läge i ett barnvänligt område. Tomten är trevligt belägna och ligger i naturnära och med idylliska omgivningar. Här finns möjligheten att uppföra ert framtida drömhus med riktigt bra läge endast 20 minuter från centrala Linköping. Denna tomt är inte knuten till någon specifik byggherre, vilket gör att ni kan bygga det hus ni önskar. Här är den perfekta tomt för de som jobbar i Linköping och Norrköping. Örtomta ligger ett par kvm utanför Askeby. I Askeby finns skola såväl som förskola, kyrka, pendlingsmöjligheter, och mataffären Askeby AutoMat. Alla anslutningskostnader är betalda. Kostnad för fiber är också betald. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Enebygatan 21, Kisa, Kinda kommun

Enebygatan 21

Tomt
Kisa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
395 000 kr
1 075 m² tomt

Nu ges tillfället att förvärva en tomt i Kisa och skapa erat drömboende. Tomten ligger väldigt bra och har en storlek om 1075 kvm. Tomten är inte knuten till någon husleverantör, vilket innebär att man kan välja fritt. Anslutning till ledningsnätet finns framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgift tillkommer ca 136.000kr. Kisa ligger mellan Linköping och Vimmerby och är centralort i Kinda kommun. Här hittar du service med affärer av olika slag. Här finns bra förskolor och grundskola. Här finns stora möjligheter för en aktiv fritid för dig och din familj. Vintertid kan du åka längdskidor i spår när vädret tillåter eller skridskor på någon av alla sjöar eller på rink. På somrarna kan du vandra, cykla, rida, bada, paddla, spela golf eller utforska grottor. I Kisa är vattnet nära, precis om i hela Kinda. Här badar du, fiskar eller åker ut med båten. Här finns också många föreningar och möjligheter till sportutövande. Närheten till Linköping innebär att du inte gör avkall på något när du flyttar hit. Det finns alltid något att göra. Eller så gör du absolut ingenting, Kisa är även en perfekt plats för det.

Visar alla 13