Mäklare Azad Pirooti

Azad Pirooti

Om mig

Som mäklare strävar jag alltid efter att arbeta med kvalitetsfokus. Varje affär är unik där detaljer är viktiga för säljaren såsom för köparen, självklart för mig med då jag vill bidra med trygghet för mina kunder. Att sälja eller köpa ett objekt kan vara jobbigt ibland och därför är jag alltid tillgänglig och flexibel för att skapa bekvämligheten hos dig. Dessa egenskaper har mina tidigare kunder påstått. En ära att bära. Och troligtvis märker du av det när du vänder dig till mig

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trombongatan 23, Ullstämma, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Trombongatan 23

Villa
Ullstämma, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
8 495 000 kr
196,8 + 36 m²
8 rum
785 m² tomt

Här i Ullstämma finner ni denna perfekta familjeidyll arkitektritat av Götenehus om 196.8 kvm med alla drömattribut man kan tänka sig: pool, gästhus insynsskyddad och trivsam utsikt mot hagar. Huset är stilrent och har fräscha ytskikt, stora sällskapsytor och högt i tak. Det är dessutom ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp och modern utrustning. Det första som möter en i detta hem är en rymlig hall med inbyggda garderober. Huset består sedan av ett modernt, stilrent och öppet kök mot vardagsrummet, fem sovrum samt ett rymligt, socialt och välplanerat allrum. Här finns två badrum - ett fräscht och funktionellt med dusch, handdukstork och golvvärme samt ett fräscht och större badrum med badkar samt bastu. Vidare finns en klädkammare samt en välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Utvändigt finner man två stora trall områden för att njuta av solen. uppfart med plats för två bilar samt ett garage som är omgjord till ett gästhus. Här får du tillgång till en tomt om kvadratmeter som uppskattas av såväl vuxna som barn. Dagar och kvällar tillbringar man mer än gärna på de två balkongerna som nås via allrummet. Tillhörande huset finns en pool 4x8m att nyttja för varmare sommardagar. Det insynsskyddade poolområdet är verkligen ett extra rum sommartid, ställ bara upp altandörren och ät alla måltider ute. Upplev det perfekta solläget i denna fantastiska Villa. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll på de generösa balkongerna eller den härliga tomten. Med en optimal placering av huset får du maximalt med ljus och värme året runt Ullstämma är ett familjevänligt område med närhet till skola så väl som förskola, grönområde och natur, stall, Landeryds golfklubb samt livsmedelsbutiker. Goda kommunikationer in till Linköping city via cykelbanor, bilvägar och Östgötatrafiken.

Gullbergsgatan 18, Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Borttagen före visning

Gullbergsgatan 18

Lägenhet
Valla / Gottfridsberg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/5
3 937 kr/mån
37 623 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Ullevi Koloniområde stuga nr 320, Skäggetorp, Linköpings kommun

Ullevi Koloniområde stuga nr 320

Fritidshus
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
295 000 kr
32 + 15 m²
3 rum
300 m² tomt

Den här lilla stugan om ca 32 kvm + 15 kvm i biyta ligger i Ullevi Koloniområde, nära Tornby i Linköping med all dess utbud i form av affärer, restauranger och bra service. Här finns en rejäl grund att utgå ifrån med ett litet kök med kylskåp ett allrum, två sovrum , uterum och utomhus finns förråd, toalett och en stor altan och en stenlagt uteplats. På området finns parkeringsplatser och en gemensam byggnad med dusch och wc där även vintervatten finns att tillgå. Sommarvatten och el finns indraget till huset. Renovering Målning hela stugan invändigt 2023 Oktober Nya taklampor och uttag hela stugan 2023 oktober Nytt golv/lister hela stugan 2023 Oktober Kök nytt 2023 Oktober Dörrar karmar foder nytt hela stugan 2023 oktober

Ridderstads gata 30, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads gata 30

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 8/12
4 916 kr/mån
29 938 kr/m²

Nu saluför vi denna magnifika trea om 80 kvm på våning 8. Här bor du i en lägenhet som fortfarande är så gott som ny med en inglasad balkong om 10 kvm i norrläge. Lägenheten präglas av stilrena materialval så som kök från Vedum med grå skåpinredning samt maskinell utrustning i rostfritt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier som borgar för ett fint ljusinsläpp. Vidare finner ni två stora sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, genomgående ekparkett och målade väggar. Brf Panorama är områdets första bostadsrättsförening. Ett riktigt drömboende för dig som vill bo i ett område som har det mesta man kan önska sig av ett modernt boende. Fastigheten är byggd enligt miljöbyggnad vilket borgar för god kvalitet, låga driftskostnader och bra inomhusmiljö. På taket finns solceller som bidrar till att minska de gemensamma driftskostnaderna i huset. Huset har en främre och en bakre entré med två hissar som även går till källarplanet och garaget. I entrén på framsidan finns också lägenheternas postfack. Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd i källarplanet som nås bekvämt med hissen. Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande ek landskapet. Gemensamhetslokal med fantastisk utsikt! På våning 12 ligger bostadsrättsföreningens gemensamhetslokal. Här finns, förutom ett rymligt rum, även pentry, bastu, wc och dusch. Lokalen har stora fönster med magnifik utsikt in över city! Där finns plats för styrelsearbete eller möjlighet till övernattning för till exempel besökande gäster.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 995 000 kr
88,1 m²
4 rum
vån 4/4
7 124 kr/mån
33 995 kr/m²

Otroligt häftig fyra högst upp i ett av Vallastadens högsta hus. Förutom exklusiva materialval såsom ekparkett och vitvaror från Siemens erbjuder denna bostad en takhöjd om 3 meter samt dubbla balkonger. Ett boende utöver det vanliga med kanske Vallastadens bästa lägel Den rymliga och luftiga planlösningen inrymmer ett lyxigt kök från Ballingslöv i öppen planlösning mot vardagsrum, tre sovrum samt ett helkaklat badrum med exklusiva materialval. Från vardagsrummet nås den ena balkongen som sträcker sig längs bostaden i fritt västerläge. Den andra nås från ett av sovrummen. I området bor du i en unik stadsdel med restauranger och strövområden. För de boende finns även Felleshus med gemensamhetslokaler.

  • Balkong
  • Hiss
Ullevi koloniområde stuga U 516, Skäggetorp, Linköpings kommun

Ullevi koloniområde stuga U 516

Fritidshus
Skäggetorp, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
210 000 kr
30 + 12 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkomna till denna fina stuga på lott nummer 516 i omtyckta Ullevi koloniområde! Här har du en modern stuga med ett vitt kök och en trevlig sällskapsyta samt ett uterum som du använder efter just dina önskemål. Stugan är ca 30 kvm och uteplatsen under tak är väl tilltagen där du får plats med både matbord och utemöbler. Idag är trädgården en stor härlig gräsmatta som är formbar till vad just du önskar med odling, blommor och endast fantasin kan stoppa dig där! Välkommen på visning och förverkliga din dröm!

Bataljonsgatan 29, null, Linköpings kommun

Bataljonsgatan 29

Lägenhet
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 895 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/5
5 042 kr/mån
33 276 kr/m²

Varmt välkommen till Bataljonsgatan 29, en fin lägenhet med genomgående hög standard, snygga materialval och generösa ytor. Bostadens 87 kvadratmeter erbjuder ett snyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två sovrum, ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Ljus lägenhet med fönster i två väderstreck. Gott om förvaring med klädkammare samt en skjutdörrsgarderob. Inglasad balkong med härligt och soligt läge mot lugn innergård. I populära Ekkällan finner ni natursköna omgivningar så som Tinnerö eklandskap samt Tinnerbäcken. Alldeles i närheten finns den stora matbutiken stora Coop, pizzerior, Friskis & Svettis och Nordic Wellness. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet och ca 10 minuters cykelavstånd når ni universitetet Campus Valla. City med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med ca 15 minuters promenadavstånd. Goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar.

  • Balkong
  • Hiss
Kyrkebyvägen 1, null, Linköpings kommun

Kyrkebyvägen 1

Tomt
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 495 000 kr
1 164 m² tomt

Välkomna att bygga erat drömboende på landet. Ca 18-19 km från Linköping ligger tomten i ett mindre samhälle. Här bor man med ett lantligt läge i ett barnvänligt område. Tomten är trevligt belägna och ligger i naturnära och med idylliska omgivningar. Här finns möjligheten att uppföra ert framtida drömhus med riktigt bra läge endast 20 minuter från centrala Linköping. Denna tomt är inte knuten till någon specifik byggherre, vilket gör att ni kan bygga det hus ni önskar. Här är den perfekta tomt för de som jobbar i Linköping och Norrköping. Örtomta ligger ett par kvm utanför Askeby. I Askeby finns skola såväl som förskola, kyrka, pendlingsmöjligheter, och mataffären Askeby AutoMat. Alla anslutningskostnader är betalda. Kostnad för fiber är också betald. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Enebygatan 21, Kisa, Kinda kommun

Enebygatan 21

Tomt
Kisa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
395 000 kr
1 075 m² tomt

Nu ges tillfället att förvärva en tomt i Kisa och skapa erat drömboende. Tomten ligger väldigt bra och har en storlek om 1075 kvm. Tomten är inte knuten till någon husleverantör, vilket innebär att man kan välja fritt. Anslutning till ledningsnätet finns framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgift tillkommer ca 136.000kr. Kisa ligger mellan Linköping och Vimmerby och är centralort i Kinda kommun. Här hittar du service med affärer av olika slag. Här finns bra förskolor och grundskola. Här finns stora möjligheter för en aktiv fritid för dig och din familj. Vintertid kan du åka längdskidor i spår när vädret tillåter eller skridskor på någon av alla sjöar eller på rink. På somrarna kan du vandra, cykla, rida, bada, paddla, spela golf eller utforska grottor. I Kisa är vattnet nära, precis om i hela Kinda. Här badar du, fiskar eller åker ut med båten. Här finns också många föreningar och möjligheter till sportutövande. Närheten till Linköping innebär att du inte gör avkall på något när du flyttar hit. Det finns alltid något att göra. Eller så gör du absolut ingenting, Kisa är även en perfekt plats för det.

Visar alla 9