Mäklare Karin Hebbe

Karin Hebbe

Om mig

Med mig får ni en aktivt driven mäklare med lång erfarenhet och personligt engagemang. Det viktiga för mig är att erbjuda den bästa servicen både för som ska sälja er bostad och till era blivande köpare, vilket ska resultera i en trygg och smidig säljprocess med det högsta slutpris bostadsmarknaden kan ge. Välkommen att slå en signal så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Opphem Stationsvillan, Opphem, Kinda kommun

Opphem Stationsvillan

Villa
Opphem, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 650 000 kr
70 + 11 m²
5 rum
3 589 m² tomt

På högt läge i centrala Opphem ligger Stationsvillan där banarbetarnas personal bodde förr i tiden. Villan har tidigare varit bostad för två familjer men är idag ett enfamiljshus i två plan. På entréplanet finns ett vardagsrum med furugolv, ett större allrum, ett enklare kök och ett duschrum. En trappa upp ett vardagsrum med braskamin, ett rymligt kök, tre sovrum med snedtak och förvaring i kattvindarna. Helt källarplan med flertalet förråd och pannrum. Fastigheten har ett nyinstallerat avlopp och ny pump till vattenbrunnen med i övrigt är huset i behov av renovering.

Bjursundsvägen 33, Loftahammar, Västerviks kommun

Bjursundsvägen 33

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 875 000 kr
110 + 70 m²
1 610 m² tomt

Mitt i centrala Loftahammar finner ni denna skärgårdsvilla med rymlig trädgårdstomt med gästhus och friliggande garage. Ni har gångavstånd till gästhamnen med populära Sjökrogen, bageri, pizzeria och golfklubben. Huset är utbyggt med entréhall och med takkupa på övre planet som ger mycket ljusinsläpp. På tomten finns ett gästhus med kök, duschrum och två sovrum samt ett friliggande garage. Ett charmigt boende men närhet till bad-och båtliv i vackra Tjustbygdens skärgård. Välkommen på visning!

Häggvägen 6E, Ånestad, Linköpings kommun

Häggvägen 6E

Radhus
Ånestad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 850 000 kr
80 + 38 m²
4 rum
181 m² tomt

Välkommen till ett smakfullt renoverat radhus på centralt läge med låga driftkostnader, väldisponerad planlösning med sociala ytor och gott om förvaringsmöjligheter! På entréplan finns ett ljust och trevligt kök med nya ytskikt, ett vardagsrum med fint trägolv och utgång till altanen med eftermiddags- och kvällssol. På övervåningen hittas två rymliga sovrum med walk-in-closets samt duschrum och i det inredda källarplanet finns allrum, kaklat badrum, tvättavdelning och förråd. Den mysiga trädgården på baksidan innehåller både fruktträd och flertalet bärbuskar samt ett rymligt uteförråd. Ånestad är en favorit hos barnfamiljerna tack vare närheten till skolor och barnomsorg, lekplatser och skog men också all tänkbar service, som livsmedelsaffärer, restaurang, apotek och vårdcentral. Du tar dig enkelt till citykärnan genom goda bussförbindelser och smidiga cykelvägar längs Stångåns strandpromenad. Välkommen till Häggvägens finaste radhus!

Övertorp 8, Loftahammar, Västerviks kommun
  • Imorgon kl 15:00

Övertorp 8

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 950 000 kr
66 + 24 m²
4 rum
2 101 m² tomt

Välkommen till detta högt belägna fritidshus med lugnt, avskilt och vackert läge. Härlig havsutsikt och tillgång till gemensam bad-och bryggplats i Bågviken. Hela huset är väl underhållet med fullt utrustat kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet där den fina kakelugnen är centralt placerad. Huset rymmer tre sovrum, ett duschrum samt groventré med dusch, bastu, tvättmaskin och gott om förvaringsmöjligheter. Huset har tre fina altandäck med sol från tidig morgon till sen kväll. Två av altanerna har sjöutsikt mot Bågviken och brygganläggningen. Lättskött naturtomt med ett friliggande dubbelgarage med en förrådsdel. Fastigheten ingår i en välskött samfällighet med gemensamt vatten och avlopp, bad-och båtbrygga med Y-bommar, gemensam sjöstuga för enklare förvaring och eget fiskevatten i viken. Omgivningarna erbjuder vacker lantbruks- och skärgårdsmiljö med närhet till den 2 mil djupa havsviken Gudingen med 100-tals öar att besöka med båt.

  • Plus
Forsmans väg 8, Källvik, Västerviks kommun
  • Budgivning pågår

Forsmans väg 8

Fritidshus
Källvik, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 150 000 kr
85 m²
4 rum
1 277 m² tomt

Ni välkomnas till ett mycket trevligt boende i vinkel, omsorgsfullt renoverat i modern stil. Utbyggt fullutrustat barkök med massiva bänkskivor i ek, vackert väggkakel, infälld takbelysning öppet mot vardagsrummet med mysig braskamin. Separat matrum, två sovrum samt ett helkaklat duschrum med dubbla handfat och bekväm golvvärme. Nybyggt altandäck med markis i soligt söderläge med plats för både större matbord, soffgrupp och såklart plats för grillen. Till fastigheten hör ett gästhus inrett med ett komplett kök, sovrum och ett duschrum med toalett. Bostaden ligger i ett område med närhet till flertalet bad-och båtplatser både i gamla delen av brunnsorten Källvik och i Vivassen i viken in mot Loftahammar samhälle. Båtplats finns att hyra i Vivassen för en kostnad av 2 500 kr/år. För mer information om Källvik hänvisas till Samfällighetsförenings hemsida www.kallvik.se

Revyvägen 6, Källvik, Västerviks kommun

Revyvägen 6

Fritidshus
Källvik, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
61,2 m²
4 rum
861 m² tomt

Här hittar ni ett välskött och trevligt fritidshus med en bra planlösning och rymligt altandäck där hela familjen kan umgås under sommarhalvåret. Arbetskök med matplats öppet mot vardagsrummet med mysig braskamin, tre sovrum, ett duschrum och en tillhörande friggebod på tomten. Nybyggt altandäck i vinkel med komposittrall i bästa sydvästläge på en lättskött naturtomt med stora gräsytor. Bostaden ligger i ett område med närhet till barnvänlig badplats i Källviken och i Vivassen. Till fastigheten hör även en båtplats belägen i Källviken. Brunnsorten Källvik ligger i norra delen av Tjustbygdens skärgård strax utanför samhället Loftahammar. För mer information om Källvik hänvisas till Samfällighetsförenings hemsida www.kallvik.se

Taffelvägen 2, Loftahammar, Västerviks kommun
  • Lör 4 maj kl 11:45

Taffelvägen 2

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 200 000 kr
98 m²
5 rum
936 m² tomt

Ni välkomnas härmed till ett noggrant renoverat fritidshus utbyggt 2005 med öppet fullutrustat kök med matplats mot öppningsbart fönsterparti och altanen med eftermiddags-och kvällssol. Vardagsrum med braskamin, två sovrum varav ett har utgång till rymligt altandäck där morgonkaffet kan avnjutas i solen. Kaklat duschrum med tvättmaskin och gott om under-och överskåp. I anslutning till altandäcket finns ett gästrum med plats för tre sängplatser, eget duschrum och en inglasad altan. Till fastigheten hör en andel i båtbryggan i Vivassen. Här finns även en mindre sandstrand med badbrygga.

  • Plus
Jungfruhamnsvägen 13, Ytterby, Västerviks kommun
  • Budgivning pågår

Jungfruhamnsvägen 13

Tomt
Ytterby, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
525 000 kr
2 247 m² tomt

Förverkliga era drömmar att bygga ert egna hem genom att förvärva denna tomt med gångavstånd till badstrand och båtbrygga. El, sommarvatten och fiber finns framdraget till tomtgräns. Här är ett bra tillfälle för den som har förkärlek till skärgården och vill snabbt komma ut till farleden och öppet hav! Genom samfälligheten har man tillgång till både bad-och båtbrygga. 10 minuters bilfärd till Loftahammar med välsorterad ICA affär, restauranger och Loftahammars Golfklubb- Sveriges finaste 9-hålsbana!

Povels väg 7, Loftahammar, Västerviks kommun
  • Imorgon kl 14:00

Povels väg 7

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 750 000 kr
103 m²
4 rum
1 196 m² tomt

På ett insynsskyddat läge hittar ni detta trevliga fritidshus med åretruntstandard. Ni välkomnas in i ljus entréhall som leder in i fullutrustat Marbodalkök med en rymlig matplats. Vardagsrummet har en mysig öppen spis med insats och utgång till rymligt altandäck med plats för flertalet sittgrupper och härlig eftermiddags och kvällssol. Här finns tre sovrum och två duschrum, varav ett med bastu. Till fastigheten hör även ett isolerat gästhus med två sängplatser, ett isolerat uthus med ytterligare sängplatser och en förrådsdel samt en lekstuga. Högt belägen, insynsskyddad och lummig naturtomt där ni plockar era egna blåbär. Bostaden ligger i ett barnvänligt område med gångavstånd till flertalet badplatser och tillhörande båtplats i Vivassen. I Källvik finns även fotbollsplan och tennisbanor för den aktiva familjen. Två golfaktier på Loftahammars Golfklubb kan säljas om intresse finns. För mer information om Källvik hänvisas till Samfällighetsförenings hemsida www.kallvik.se

  • Plus
Ytterby Runnkalen 7, Loftahammar, Västerviks kommun

Ytterby Runnkalen 7

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
4 700 000 kr
64 m²
3 rum
1 771 m² tomt

Hela huset är omsorgsfullt renoverat från 2008 och framåt med vackra ursprungliga trägolv i vardagsrummet, en mysig öppen spis med insats, fullutrustat kök, flertalet sovrum och rymligt duschrum med toalett. Hela interiören präglas av ljusa nyanser, vitmålade väggpaneler målade innertak. Från köket tar man sig ut på altandäcket under tak med intilliggande trädäck och en lättskött naturtomt. Servitut på två båtbryggor med 1,5 meters vattendjup och en barnvänlig sandstrand i anslutning till bryggorna. På fastlandet ingår ägarandel i bryggplats samt parkering i direktanslutning. Runnkalen ligger bara 20 meter från fastlandet. Runt Stora Askö finns det flera lokala fiskare där man kan köpa färsk fisk. Med båt tar det 30 minuter norr ut till populära Gryts Varv, Fyrudden och Harstena. Vänder man söder ut tar det 30 min till över Loftahammar och 45 min till Västervik. 8 distans till Bokö och en mängd skärgårdsrestauranger och badklippor på nära håll.

Hägerstad småskola, Hägerstad, Kinda kommun

Hägerstad småskola

Villa
Hägerstad, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 950 000 kr
144 + 20 m²
4 rum
829 m² tomt

Charmig byggnad från början av seklet, omsorgsfullt renoverat och ombyggt till bostad med mycket av de gamla detaljerna bevarade såsom ursprungliga trägolv och gamla spegeldörrar. Bostaden har genom åren moderniserats med bergvärme, djupborrad brunn för vatten, nya fönster, ett vackert massivt ekgolv och en Tulikivi täljstenskamin, tillbyggd tvättstuga, duschrum och påkostat HTH-kök för ett bekvämt permanentboende. Till fastigheten hör även en förrådsbyggnad på 40 kvm samt ett vedförråd. Hägerstad ligger vackert beläget med utsikt över åkrar, ängar och fågelsjön Striern. I närområdet finns Idhult naturreservat där du bland annat kan beskåda orkiden Adam o Eva, Valö i Björkfors vackert beläget vid sjön Björken och Trollegaters grottsystem, några kilometer från Rimforsa samhälle. För den som gillar att vandra finns Östgötaleden och i sjöarna Åsunden o Järnlunden finns flertalet platser där du enkelt kan lägga i din båt. Fiskekort finns att lösa för både Åsunden o Järnlunden.

Håckla 1, Vreta Kloster, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Håckla 1

Villa
Vreta Kloster, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 600 000 kr
160 + 5 m²
6 rum
6 384 m² tomt

Lantligt beläget bostadshus med närhet till Berg och Ljungsbro med all dess service. Till fastigheten hör en rymlig lada med gott om plats för förvaring samt en del som tidigare använts som stall med boxplatser, en magasinsbyggnad med loft och en jordkällare. Entréplanet inbjuder till socialt umgänge med rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis, allrum i fil där den stora familjen har gott om plats och från köket leds man in matrummet. I alla rum ligger vacker fiskbensparkett från byggtiden. Praktisk groventré med intilliggande duschrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni ett tilltaget allrum, tre rymliga sovrum och ett nyrenoverat duschrum. Trädgårdstomt med grusad infart, stora gräsytor, flertalet fruktträd och poolanläggning med omkringliggande trätrall och vacker utsikt över Östgötaslätten och siluetten av Linköpings stad. Här hittar ni ett optimalt boende för den natur-och djurintresserade familjen med möjlighet att arrendera kringliggande betesmark. Välkommen till Håckla 1!

Fågelsångsvägen 9, Loftahammar, Västerviks kommun
  • Lör 4 maj kl 13:45

Fågelsångsvägen 9

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
99 + 40 m²
6 rum
647 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en hemtrevligt inredd villa mitt i samhället. Ni välkomnas in i entréhallen med mysig braskamin, rymligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum med kvällssol, nyrenoverat kök med köksö och intilliggande tvättrum och groventré. Huset rymmer totalt fyra tilltagna sovrum och ett allrum på övre planet som idag används som sovrum och båda planen har såklart duschrum med toalett Till fastigheten hör även ett garage med laddstation för elbil, ett trädgårdsförråd och på taket är solpaneler nyligen installerade. Fastigheten ligger på en lugnt läge med en lättskött trådgårdstomt mitt i centrala Loftahammar med gångavstånd till både ICA-affär, flertalet restauranger och badplats . Välkommen till vackra i Tjustbygdens skärgård!

  • Plus
Annelundsvägen 5, Loftahammar, Västerviks kommun

Annelundsvägen 5

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 490 000 kr
45 m²
1 474 m² tomt

Väl omhändertaget fritidshus med storstuga där det ursprungliga plankgolvet ligger kvar, öppet upp i nock med synliga takbjälkar, ljus och fin utbyggnad med klinkergolv och utgång till nybyggt altandäck mot sjösidan. Här finns även ett matrum med avställningsyta, ett arbetskök, sovrum och duschrum med toalett. Flertalet förrådsutrymmen och två gästhus med sammanlagt 5-6 bäddplatser med tillhörande altandäck. Fiber är installerat och kommunalt vatten och avlopp är anslutet till fastigheten. Från bostaden har ni 150 meter till havet med båtbrygga med tillhörande båtplats. Här finns även en mindre sandstrand och nybyggd badbrygga.

Taffelvägen 3, Loftahammar, Västerviks kommun
  • Lör 4 maj kl 12:45

Taffelvägen 3

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 600 000 kr
83 + 25 m²
6 rum
1 023 m² tomt

Välkommen till Källvik och detta rymliga och vinterbonade fritidshus ett stenkast från badplatsen i Vivassen där man även har en andel i båtbryggan. Fastigheten har en välskött trädgårdstomt med en mängd blommande buskar, stenpartier, berg och gräsytor. Bostadens övre plan rymmer två sovrum, ett duschrum med toalett samt rymligt vardagsrum med full takhöjd i nock och plats för soffgrupp, fullutrustat kök med matplats och utgång till rymligt altandäck med sol från morgon till kväll. I husets entréplan finns tre gästrum, dusch, separat toalett samt en förrådsdel med gott om plats för förvaring, För de större barnen eller andra nattgäster finns ett gästhus med två sängplatser. Optimalt fritidsboende för barnfamiljen! Till fastigheten hör ett medlemskap i Källviks Tennissällskap som disponerar två tennisbanor. Tre aktie i Loftahammar Golfklubb finns även till försäljning om så önskas.

  • Plus
Blåvik Samuels väg 10, Blåvik, Boxholms kommun
Blåvik Samuels väg 10, Blåvik, Boxholms kommun, bild 2
Blåvik Samuels väg 10, Blåvik, Boxholms kommun, bild 3

Blåvik Samuels väg 10

Tomt
Blåvik, Boxholms kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
495 000 kr
1 305 m² tomt

Vackert belägen tomt i Blåvik med bygglov och startbesked för en huvudbyggnad med byggnadsarea på 117 kvm samt en komplementsbyggnad med byggnadsarea på 47 kvm. Området ligger med utsikt över sjön Sommen, 300 meter från badplats och Blåviks hamn.

  • Premium
Sorglösa Brunns väg 3, Loftahammar, Västerviks kommun

Sorglösa Brunns väg 3

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 700 000 kr
84 m²
4 rum
1 257 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett nybyggt enplanshus med omkringliggande altandäck med tre sovrum och två duschrum med toalett varav ett med tvättmaskin. Platsbyggt kök med matplats öppet mot vardagsrummet med braskamin utgång via stora skjutpartier till altandäcket, rymligt sovrum och duschrum. Bostaden ligger på ett centralt läge i populära Källvik med bara några minuters promenad till badplats i Vivassen och till fastigheten hör även en båtplats på Hotellbryggan i den gamla delen av Källvik. Med huset kommer en stor och härlig gräsmatta för umgänge och för lek.  Området upplevs som barnvänligt, fin grannsämja, närhet till skog och mark, båtplats och bad i havet. Samfälligheten erbjuder tennis och en stor fotbollsplan på gångavstånd samt en nybyggd lekpark i centrala Loftahammar. Man kan även boka båtturer till Rågö, Hasselö och Västervik där det finns caféer och restauranger, sevärdheter och en mycket trevlig skärgård.

Tollstadvägen 41, Mantorp, Mjölby kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30

Tollstadvägen 41

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 950 000 kr
140 + 74 m²
6 rum
868 m² tomt

Gedigen villa som omsorgsfullt renoverats under åren med påkostat Smedstorpskök, inglasat vinterbonat uterum med vattenburen golvvärme, bekväm fjärrvärme, bredband och laddbox för elbil. Till bostaden hör ett vidbyggt garage och en lokal med egen ingång som sedan 1991 används som hårsalong. Salongens verksamhet drivs på heltid är väl etablerad och en mängd stamkunder från närområdet. Villan ligger på en uppväxt och välskött trädgårdstomt med tilltagna altandäck i två väderstreck och grusad garageuppfart.

  • Plus
  • Energieffektiv
Säbydalsvägen 7, null, Tranås kommun

Säbydalsvägen 7

Villa
Tranås kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
6 750 000 kr
314 + 52 m²
7 rum
6 382 m² tomt

Magnifik bostadsfastighet byggd 2008 med hyresintäkter på 111 600 kronor per år. Vacker herrgårdsstil med stående fasadpaneler, spröjsade fönster och en välskött parkträdgårdstomt på 6 382 kvm med stora gräsytor, grusade gångar och en rymlig carport med plats för flertalet fordon. Ni välkomnas in i ett ljust och luftigt entréplan med längsgående takfönster för fint ljusinsläpp och full takhöjd i nock mot övervåningen. Fullutrustat kök öppet mot matsalen och vardagsrum med längsgående braskamin och utgång till balkong mot trädgårdasidan, ett rymligt allrum med intilliggande dusch och toalett och utgång till vackert uterum med fönster i tre väderstreck och utgång till balkong mot entrésidan. På entréplanet finns även en fyrarumslägenhet med fullutrustat kök, två sovrum, duschrum med tvättavdelning och egen uteplats och balkong mot trädgårdssidan. I byggnadens sutterängplan rymmer stora lokaler som idag används som utställnings-och samlingslokal, ett snicker, verkstadsdel och ett garage. Optimalt boende för den som vill driva egen verksamhet eller för generationsboende.

  • Plus
Blåvik Jonas väg 3, Blåvik, Boxholms kommun

Blåvik Jonas väg 3

Tomt
Blåvik, Boxholms kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
850 000 kr
1 721 m² tomt

Byggklar tomt i populära Blåvik intill sjön Sommen med sitt djupa och klara vatten. En underbar badsjö där man kan ta sig ut med båt och lägga till ostört vid någon ö eller stanna till vid några av de härliga sjökrogarna som finns. Framdraget vatten och avlopp via gemensam anläggning och fiber framdraget till tomtgräns. Bygg erat bekväma fritidshus eller varför inte bo året runt bostad med möjlighet till båt-och badplats och vacker natur inpå knuten!

Visar alla 20