Mäklare Frida Casparsson

Frida Casparsson

Om mig

Jag har arbetat 10 år som mäklare i Linköping med omnejd så jag har en bred kunskap och erfarenhet inom de olika delarna av arbetet. Jag brinner för att göra affärer och att sälja hus och lägenheter är min passion och mitt stora intresse! Min stora styrka är min långa erfarenhet och det genuina intresse jag känner för varje affär. Min målsättning är att alltid överträffa min kunders förväntningar och att ge alla mina kunder stort engagemang, bra service och trygghet med högsta möjliga slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekdalsvägen 19, Hjulsbro, Linköpings kommun
 • Tor 29 feb kl 17:30

Ekdalsvägen 19

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
6 975 000 kr
223 + 30 m²
7 rum
816 m² tomt

Varmt välkomna till Ekdalsvägen 19, ett hus långt utöver det vanliga, placerat längs en lugn villagata i populära Hjulsbro. Villans planlösning är helt optimal för den stora familjen med flertalet rymliga sovrum i olika delar av huset, här kan var och en få plats att vara för sig själv samtidigt som man enkelt umgås på de stora sociala ytorna. Under 2021-2022 genomgick villan en total om-/och påbyggnad i form av en helt ny övervåning. Huset fick nytt tak, nya fönster, ny fasad, alla nya ytskikt, nytt kök och tre nya badrum. Till detta får man också elbilsladdare, installerad AC på båda våningsplanen, inglasad altan och en uppvuxen trädgård. Kan det bli bättre? Redan i hallen möts ni av husets majestätiska rymd, här finns platsbyggd förvaring och ingång till ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. I hallen ligger tre sovrum i fil, varav det ena har dörr ut till en altan från 2019. Vidare leds ni in i husets hjärta; ett makalöst snyggt HTH-kök med stor köksö och ett vardagsrum med ryggåstak och eldstad. Härifrån kommer man också ut till det inglasade uterummet och trädgården. Nästa avdelning i huset är en rymlig och fin tvättstuga, ett helkaklat badrum med dusch samt ett stort sovrum som man också kan använda som tv-rum för familjen, härifrån har man utgång till trädgårdsbaksidan. På övervåningen finns en helt underbar och privat plats för föräldrarna i form av ett gigantiskt sovrum med matta på golv som har platsbyggd förvaring i form av byråer samt sidovindar, här finns också en AC installerad för behaglig kyla på sommarhalvåret. Vidare finns här ett stort helkaklat badrum med dusch för två samt en stor klädkammare med matta på golv. Det här är ett riktigt drömhus för den stora barnfamiljen, med sin fantastiska planlösning och optimala läge i Hjulsbro ger huset er fin livskvalité nära vackra promenadstråk, badplats, golfbana och härlig natur. Hjulsbro erbjuder också ett generöst föreningsliv, här finns skola och barnomsorg och goda kommunikationerna till Linköping med både buss och cykel med Stångåns vackra inramning som sällskap. Vi ses på visningen!

 • Plus
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Askgatan 13

Radhus
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 795 000 kr
107 m²
5 rum
6 284 kr/mån
26 121 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 12 MÅNADER! Varmt välkomna till Vikingstad och ett nyproducerat och inflyttningsklart radhus. Här är det bara att flytta och börja bo med trivsamt läge i barnvänlig miljö, nära både förskolor, skolor, natur och utomhusbad. Till varje hus hör en parkering och i föreningen finns växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Huset stod färdig under sommaren 2023 och slutbesiktning är gjord. OBOS bjuder på månadsavgiften de första 12 månaderna så då har Ni chans att komma ner i kostnader och kanske amortera lite extra. Det kvadratsmarta radhuset rymmer en bottenvåning koncentrerat till umgänge för familj och vänner med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och härifrån har man sedan utgång till en altan som vetter ut mot den trevliga innegården. På övre plan finns familjens tre sovrum samt ett mindre allrum perfekt som barnen eget tv-rum samt ett badrum med badkar. I Vikingstad finns en hel del service och från Brf Saga har du bekvämt gång-/cykelavstånd till allt. Från stationen tar du Östgötapendeln till Linköping på 7-8 minuter och vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Helt enkelt vardagspusslat och klart! Välkommen att hitta hem på Askgatan 13 i Vikingstad!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Finntorpsgatan 25, Vikingstad, Linköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Finntorpsgatan 25, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Finntorpsgatan 25, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Finntorpsgatan 25

Radhus
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 695 000 kr
120 m²
6 rum
6 890 kr/mån
22 458 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 12 MÅNADER! Varmt välkomna till Vikingstad och ett nyproducerat och inflyttningsklart radhus. Här är det bara att flytta och börja bo med trivsamt läge i barnvänlig miljö, nära både förskolor, skolor, natur och utomhusbad. Till varje hus hör en parkering och i föreningen finns växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Detta radhus stod färdig under sommaren 2023 och slutbesiktning är gjord. OBOS bjuder på månadsavgiften de första 12 månaderna så då har Ni chans att komma ner i kostnader och kanske amortera lite extra. Det kvadratsmarta radhuset rymmer en bottenvåning koncentrerat till umgänge för familj och vänner med öppna planlösning mellan kök och vardagsrum där man har utgång till en altan i rakt söderläge som vetter ut mot den trevliga innegården. Här finns även ett rymligt sovrum, perfekt som kontor eller gästrum samt ett fint badrum med dusch. På övre plan finns ett allrum samt tre sovrum och ett badrum med badkar. I Vikingstad finns en hel del service och från Brf Saga har du bekvämt gång-/cykelavstånd till allt. Från stationen tar du Östgötapendeln till Linköping på 7-8 minuter och vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Välkommen att hitta hem i Vikingstad! Inflyttning sker efter överenskommelse.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Energieffektiv
Mannusgatan 7B, Vikingstad, Linköpings kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00

Mannusgatan 7B

Lägenhet
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
82 m²
4 rum
vån 1/2
4 952 kr/mån
27 439 kr/m²

Här erbjuds en stilren och påkostad fyra på nedre botten i trevliga Vikingstad. På första våningen och med allt på ett plan erbjuds ni stor uteplats i härligt solläge, hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bildar en stor gemensam yta med utgång till den fina uteplatsen, lägenheten erbjuder vidare tre sovrum i bra storlek samt gott om förvaringsutrymmen. I det fina helkaklade badrummet med spottar i tak finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du tryggt och bekvämt med egen parkering och har bara en kort promenad till pendeln för bekväm kommunikation vidare mot Linköping eller Mjölby. Tillträde efter överenskommelse!

 • Plus
 • Uteplats
Varv 418, Varv, Motala kommun

Varv 418

Villa
Varv, Motala kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
Pris saknas
134 + 61 m²
5 rum
2 129 m² tomt

Välkomna till idylliska Varv och denna påkostade villa som uppfördes redan 1909 och byggdes till under 80-talet. Nuvarande ägare har bott här sedan 2003 och har utfört många stora renoveringar som tak, dränering, fönsterbyte, nya vatten- och avloppsrör, ny el och bergvärme. Du välkomnas huset via en stor och öppen hall med klinkergolv, den vattenburna golvvärmen ligger på hela nedre plan. Köket från Ballingslöv renoverades 2015 och har en stor härlig köksö att samlas kring. Det vinterbonade uterummet är ett underbart sällskapsrum för hela familjen och i vardagsrummet finns en eldstad som värmer gott den kallare delen av året. Från föräldrasovrummet har man direktutgång till altan med morgonsol som är förberedd för en jacuzzi. På den stora tomten finns ett rymligt garage med inredd lägenhet ovanpå, perfekt för uthyrning, hemmakontor eller tonåringen som vill rå om sig själv. Här finns även en carport stor nog för två bilar. I lugna, trygga och barnvänliga Varv finns förskola och gårdsbutik och för de små barnen går skolbussen till Fågelsta och för de större går den vidare till Motala. Varmt välkomna på visningen!

 • Plus
Del av Skrukeby Östergård 2, Mjölby, Mjölby kommun

Del av Skrukeby Östergård 2

Tomt
Mjölby, Mjölby kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
920 000 kr
3 100 m² tomt

Här ges nu möjlighet att bygga Eksjöhus på tomt straxt utanför Mjölby i lantlig miljö och med närhet till motorvägen för möjligheter till snabb kommunikation. Fastigheten är under avstyckning och beräknas bli cirka 3 100 kvm stor. Anslutningskostnader för vatten, avlopp, el och fiber tillkommer köpet.

Tomter i Opphem/Rimforsa, Rimforsa, Kinda kommun

Tomter i Opphem/Rimforsa

Tomt
Rimforsa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 550 000 kr

Högst upp på en sluttning mot sjön Ämmern och med magnifik sjöutsikt finns nu två mycket privata och natursköna tomter kvar till salu. Här finns förhandsbesked om byggnation om 200kvm i två plan på vardera tomt, el och fiber finns i anslutning till tomterna. Tillgång till båtplats finns och tillsammans med blivande grannar bildas en samfällighet där man gemensamt ansöker om att anlägga en brygga i sjön. Opphem, strax utanför Rimforsa, har blivit ett populärt område både för permanent- och fritidsboende. Byn har ett aktivt byalag med bastu och pub i byns gamla smedja. Vid ett par gårdar i området säljs närproducerad mjölk, ägg, nötkött och ekologiska grönsaker. Vid en annan växer ett mikrobryggeri fram. Bad och fiske är lättillgängligt. Tomt 1 (Bersebo 2:50) är 5191 kvm utgångspris 1 750 000 kr. (Kan i framtiden vara delbar till två fastigheter.) Tomt 2 (Bersebo 2:51) är 2678 kvm utgångspris 1 550 000 kr. ( Tomt 3 är 3395 kvm utgångspris 1 650 000 kr, SÅLD! ) Avlopp har samordnats i en gemensamhetsanläggning för alla tre tomterna, kostnad för anslutning är 120 000kr per tomt. Förhandsbeskedet omfattar borrning av egen brunn, kostnad beroende av val av lösning och samordning. Slang för sjövatten är dragen genom området till tomtgräns. El finns vid tomtgräns, anslutningsavgift ca 35 000kr. Fiber finns , anslutningsavgift ca 20 000kr. Välkomna att anmäla er till visningen!

Svartmåla 1:204, Svartmåla, Linköpings kommun

Svartmåla 1:204

Tomt
Svartmåla, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
850 000 kr
1 805 m² tomt

Bygg ett enplanshus med inredningsbar vind om 120 kvm för åretruntboende eller sommarhus. Tomten ligger i nära anslutning till Svartmåla fritidshusområde och här finns möjlighet att via samfällighet ansluta sig för kommunalt vatten och avlopp. El finns framdraget till tomtgräns och fiber finns längs vägen. Läget är underbart, i en av Linköpings vackraste delar med närhet till sjön Stora Rengen och med ett unikt eklandskap inpå knutarna samt närhet till Vesterby Golfklubb där du erbjuds 18-håls golfbana och kan avnjuta en lunch eller middag på restaurangens terrass med vacker utsikt över golfbanan. Båtplatser finns att hyra i området.

Visar alla 8