Mäklare Frida Casparsson

Frida Casparsson

Om mig

Jag har arbetat 10 år som mäklare i Linköping med omnejd så jag har en bred kunskap och erfarenhet inom de olika delarna av arbetet. Jag brinner för att göra affärer och att sälja hus och lägenheter är min passion och mitt stora intresse! Min stora styrka är min långa erfarenhet och det genuina intresse jag känner för varje affär. Min målsättning är att alltid överträffa min kunders förväntningar och att ge alla mina kunder stort engagemang, bra service och trygghet med högsta möjliga slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Askgatan 13

Radhus
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 695 000 kr
107 m²
5 rum
6 284 kr/mån
25 187 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 12 MÅNADER! Varmt välkomna till Vikingstad och ett nyproducerat och inflyttningsklart radhus. Här är det bara att flytta och börja bo med trivsamt läge i barnvänlig miljö, nära både förskolor, skolor, natur och utomhusbad. Till varje hus hör en parkering och i föreningen finns växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Huset stod färdig under sommaren 2023 och slutbesiktning är gjord. OBOS bjuder på månadsavgiften de första 12 månaderna så då har Ni chans att komma ner i kostnader och kanske amortera lite extra. Det kvadratsmarta radhuset rymmer en bottenvåning koncentrerat till umgänge för familj och vänner med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och härifrån har man sedan utgång till en altan som vetter ut mot den trevliga innegården. På övre plan finns familjens tre sovrum samt ett mindre allrum perfekt som barnen eget tv-rum samt ett badrum med badkar. I Vikingstad finns en hel del service och från Brf Saga har du bekvämt gång-/cykelavstånd till allt. Från stationen tar du Östgötapendeln till Linköping på 7-8 minuter och vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Helt enkelt vardagspusslat och klart! Välkommen att hitta hem på Askgatan 13 i Vikingstad!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Fågelbärsvägen 41

Radhus
Sturefors, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
5 960 kr/mån
25 880 kr/m²

Välkomna till Sturefors och ett perfekt boende för barnfamiljen. Med bästa läget i det lugna området kan barnen leka ostört på gården och den insynsskyddade trädgården ligger i perfekt söderläge med utsikt över skogen och den fina fårhagen. Här bor ni underhållsfritt i många år till och i såväl huset som området finns allt du behöver för en trivsam vardag med promenadavstånd till ICA, förskolor och skolor. Radhuset erbjuder tre rymliga sovrum och två fina badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Det trivsamma köket har plats för stort matbord och ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som har vidare utgång till den soliga altanen. På baksidan har säljarna installerat en utomhusdusch och markis, fin gasolgrill och hammock får övertas om så önskas. Ni parkerar bilen på uppfarten där ni också har ert förråd, närmaste busshållplats nås med en kort promenad där bussen tar er till Linköping city på ca 15 minuter. På sommaren erbjuder Sturefors ett populärt utomhusbad med kiosk, toaletter och omklädningsmöjligheter och för den idrottsintresserade finns den aktiva idrottsföreningen Sturefors IF samt ett välskött elljusspår om 1,2 km. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vårbrisvägen 60, Tallboda, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Vårbrisvägen 60, Tallboda, Linköpings kommun, bild 2
Vårbrisvägen 60, Tallboda, Linköpings kommun, bild 3

Vårbrisvägen 60

Radhus
Tallboda, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 495 000 kr
104 m²
4 rum
4 784 kr/mån
33 606 kr/m²

Välkomna till ännu ett fint parhus i populära och barnvänliga Tallboda med underbart läge mot grönområde och närhet till lekpark. Huset erbjuder en social nedervåning med en tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum, där tillgången till det inglasade uterummet blir ett extra utrymme att nyttja året om. Hela nedre plan har vattenburen golvvärme och den välkomnande entrén med klinkergolv ansluter till ett rymligt kök med köksö och granitbänkskiva, maskinparken är delvis uppdaterad från 2016 och framåt. I det stora vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matbord och badrummet är helkaklat med dusch och erbjuder även tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk för klädvård eller blöjbyte. Den fint inbyggda trappan tar er till övervåningen där ni hittar ett helkaklat badrum med badkar, samt tre sovrum och en klädkammare. Vidare erbjuder parhuset en carport och en uppfart med plats för flertalet bilar samt ett stort förråd. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till barnomsorg, skola, bussar och affär. I direkt anslutning till området finns Malmskogen med elljusspår och till Tallboda centrum tar du dig enkelt med buss, bil eller cykel. Välkommen att hitta hem på Vårbrisvägen 60!

  • Premium
  • Uteplats
Hamra Rosengården 1, Hamra, Linköpings kommun

Hamra Rosengården 1

Fritidshus
Hamra, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 895 000 kr
85 m²
4 rum
1 352 m² tomt

Varmt välkomna till Hamra Rosengård, en söt liten stuga med fin utsikt över sjön Järnlunden. Till fastigheten hör en båtplats och brygga som man delar med sina grannar samt en privat sjöbod. Härifrån tar du dig ut till det underbara sjösystemet runt Järnlunden, Åsunden, Emmern och Rängen där ni njuter av skärgårdslik miljö med himmelska bad från båten eller från klipporna på någon av de små fina öarna. Kanske kan en lunch eller middag på Rimforsa Strand locka? Den vinterisolerade stugan är tilläggsisolerad samt har fått nytt tak och solceller. Invändigt ryms kök och matrum, vardagsrum med eldstad samt två sovrum och på tomten finns en friggebod för gäster, ett förråd samt två vedförråd. Här finns en byggrätt på 100 kvm och möjlighet att anlägga eget avlopp. För vatten finns en borrad brunn och fiber finns längs vägen. På knappa trettio minuters bilfärd är du inne i Linköpings city och till Rimforsa tar du dig mycket snabbt för att ta del att deras fina serviceutbud. Välkomna på visning!

  • Plus
Sparvsångsvägen 89, Linghem, Linköpings kommun
Sparvsångsvägen 89, Linghem, Linköpings kommun, bild 2
Sparvsångsvägen 89, Linghem, Linköpings kommun, bild 3

Sparvsångsvägen 89

Villa
Linghem, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
5 495 000 kr
207 m²
7 rum
650 m² tomt

Välkomna att hitta hem på ett av Linghems bästa lägen! På Sparvsångsvägen 89 bor ni längst in på en återvändsgata som angränsar mot ett grönområde. Huset är placerat så att solen följer dess placering på ett helt optimalt sätt under dagen och avslutas med den sista kvällssolen på husets fantastiska baksida där ni njuter av grill och umgänge med familj och vänner i en inramad och mycket välplanerad utemiljö. Villan genomgick en stor om-/tillbyggnad 2008 då övervåningen byggdes. Nedre plan fick en förändrad planlösning och här erbjuds nu ett mycket stort vardagsrum med matrum i vinkel, fint kök i modern stil, två fina badrum, två sovrum och en tvättstuga intill köket med tillhörande skafferi för förvaring av konserver och torrvaror. På övre plan finns villans tredje badrum med direkt access från föräldrasovrummet och här erbjuds även ett stort allrum med pampiga takfönster. Sammanlagt finns här tre sovrum med två tillhörande walk-in closets. På tomten finns ett garage med tillhörande förråd som idag är inrett till gym samt en vind för extra förvaring. Uppfarten har plats för två bilar och på vändplatsen och gatan utanför finns gott om plats för barnen att spela innebandy och lära sig cykla i lugn och trygg miljö. Till förskola och skola är det gångavstånd såväl som till affären och pendeln. Linghem passar perfekt för er som vill ha allt på ett ställe och låta barnen gå kvar i skolan i hemmamiljön ända till årskurs nio, här finns fin och välsorterad ICA-butik, pizzeria, frisör, fotbollsplaner och ett populärt utomhusbad med flera bassänger. För er som arbetar eller har aktiviteter i stan så tar pendeln er snabbt till såväl Linköping som Norrköping.

  • Premium
Ekdalsvägen 19, Hjulsbro, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Ekdalsvägen 19

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
6 975 000 kr
223 m²
7 rum
816 m² tomt

Varmt välkomna till Ekdalsvägen 19, ett hus långt utöver det vanliga, placerat längs en lugn villagata i populära Hjulsbro. Villans planlösning är helt optimal för den stora familjen med flertalet rymliga sovrum i olika delar av huset, här kan var och en få plats att vara för sig själv samtidigt som man enkelt umgås på de stora sociala ytorna. Under 2021-2022 genomgick villan en total om-/och påbyggnad i form av en helt ny övervåning. Huset fick nytt tak, nya fönster, ny fasad, alla nya ytskikt, nytt kök och tre nya badrum. Till detta får man också elbilsladdare, installerad AC på båda våningsplanen, inglasad altan och en uppvuxen trädgård. Kan det bli bättre? Redan i hallen möts ni av husets majestätiska rymd, här finns platsbyggd förvaring och ingång till ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. I hallen ligger tre sovrum i fil, varav det ena har dörr ut till en altan från 2019. Vidare leds ni in i husets hjärta; ett makalöst snyggt HTH-kök med stor köksö och ett vardagsrum med ryggåstak och eldstad. Härifrån kommer man också ut till det inglasade uterummet och trädgården. Nästa avdelning i huset är en rymlig och fin tvättstuga, ett helkaklat badrum med dusch samt ett stort sovrum som man också kan använda som tv-rum för familjen, härifrån har man utgång till trädgårdsbaksidan. På övervåningen finns en helt underbar och privat plats för föräldrarna i form av ett gigantiskt sovrum med matta på golv som har platsbyggd förvaring i form av byråer samt sidovindar, här finns också en AC installerad för behaglig kyla på sommarhalvåret. Vidare finns här ett stort helkaklat badrum med dusch för två samt en stor klädkammare med matta på golv. Det här är ett riktigt drömhus för den stora barnfamiljen, med sin fantastiska planlösning och optimala läge i Hjulsbro ger huset er fin livskvalité nära vackra promenadstråk, badplats, golfbana och härlig natur. Hjulsbro erbjuder också ett generöst föreningsliv, här finns skola och barnomsorg och goda kommunikationerna till Linköping med både buss och cykel med Stångåns vackra inramning som sällskap. Vi ses på visningen!

  • Plus
Munkhagsgatan 98A, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Munkhagsgatan 98A

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 575 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 601 kr/mån
23 684 kr/m²

Välkommen till denna fina trea på Munkhagsgatan 98A fördelat på ett stort vardagsrum med utgång till balkong i bästa sydvästläge, två rymliga sovrum och ett nyrenoverat kök med plats för matgrupp. Lägenheten renoverades med helt nya ytskikt under 2021 och det fina badrummet från 2010 är helkaklat och utrustat med golvvärme och dusch. Här finns också gott om förvaringsutrymmen både i lägenheten och i separat förråd som finns i källaren på huset där ni även hittar tvättstugan och cykelförrådet. Föreningen Trumspelaren är en välskött förening med mycket god ekonomi, där medlemmarna erbjuds övernattningslägenhet, relaxavdelning med bastu, gym, hobbyrum, flera tvättstugor, samt flera lekplatser och trevliga innergårdar att nyttja. Här bor ni nära Johannelunds centrum och dess utbud i form av matbutik, apotek, vårdcentral, bageri, café, frisör m.m. Utöver detta finns Johannelundsbadet i närheten, fina promenadstråk samt goda förbindelser in till innerstan. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Mannusgatan 7B, Vikingstad, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 11:30

Mannusgatan 7B

Lägenhet
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
82 m²
4 rum
vån 1/2
4 952 kr/mån
27 439 kr/m²

Här erbjuds en stilren och påkostad fyra på nedre botten i trevliga Vikingstad. På första våningen och med allt på ett plan erbjuds ni stor uteplats i härligt solläge, hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bildar en stor gemensam yta med utgång till den fina uteplatsen, lägenheten erbjuder vidare tre sovrum i bra storlek samt gott om förvaringsutrymmen. I det fina helkaklade badrummet med spottar i tak finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du tryggt och bekvämt med egen parkering och har bara en kort promenad till pendeln för bekväm kommunikation vidare mot Linköping eller Mjölby. Tillträde efter överenskommelse!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Varv 418, Varv, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Varv 418

Villa
Varv, Motala kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
Pris saknas
134 + 61 m²
5 rum
2 129 m² tomt

Välkomna till idylliska Varv och denna påkostade villa som uppfördes redan 1909 och byggdes till under 80-talet. Nuvarande ägare har bott här sedan 2003 och har utfört många stora renoveringar som tak, dränering, fönsterbyte, nya vatten- och avloppsrör, ny el och bergvärme. Du välkomnas huset via en stor och öppen hall med klinkergolv, den vattenburna golvvärmen ligger på hela nedre plan. Köket från Ballingslöv renoverades 2015 och har en stor härlig köksö att samlas kring. Det vinterbonade uterummet är ett underbart sällskapsrum för hela familjen och i vardagsrummet finns en eldstad som värmer gott den kallare delen av året. Från föräldrasovrummet har man direktutgång till altan med morgonsol som är förberedd för en jacuzzi. På den stora tomten finns ett rymligt garage med inredd lägenhet ovanpå, perfekt för uthyrning, hemmakontor eller tonåringen som vill rå om sig själv. Här finns även en carport stor nog för två bilar. I lugna, trygga och barnvänliga Varv finns förskola och gårdsbutik och för de små barnen går skolbussen till Fågelsta och för de större går den vidare till Motala. Varmt välkomna på visningen!

  • Plus
Del av Skrukeby Östergård 2, Mjölby, Mjölby kommun

Del av Skrukeby Östergård 2

Tomt
Mjölby, Mjölby kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
920 000 kr
3 100 m² tomt

Här ges nu möjlighet att bygga Eksjöhus på tomt straxt utanför Mjölby i lantlig miljö och med närhet till motorvägen för möjligheter till snabb kommunikation. Fastigheten är under avstyckning och beräknas bli cirka 3 100 kvm stor. Anslutningskostnader för vatten, avlopp, el och fiber tillkommer köpet.

Tomter i Opphem/Rimforsa, Rimforsa, Kinda kommun

Tomter i Opphem/Rimforsa

Tomt
Rimforsa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 550 000 kr

Högst upp på en sluttning mot sjön Ämmern och med magnifik sjöutsikt finns nu två mycket privata och natursköna tomter kvar till salu. Här finns förhandsbesked om byggnation om 200kvm i två plan på vardera tomt, el och fiber finns i anslutning till tomterna. Tillgång till båtplats finns och tillsammans med blivande grannar bildas en samfällighet där man gemensamt ansöker om att anlägga en brygga i sjön. Opphem, strax utanför Rimforsa, har blivit ett populärt område både för permanent- och fritidsboende. Byn har ett aktivt byalag med bastu och pub i byns gamla smedja. Vid ett par gårdar i området säljs närproducerad mjölk, ägg, nötkött och ekologiska grönsaker. Vid en annan växer ett mikrobryggeri fram. Bad och fiske är lättillgängligt. Tomt 1 (Bersebo 2:50) är 5191 kvm utgångspris 1 750 000 kr. (Kan i framtiden vara delbar till två fastigheter.) Tomt 2 (Bersebo 2:51) är 2678 kvm utgångspris 1 550 000 kr. ( Tomt 3 är 3395 kvm utgångspris 1 650 000 kr, SÅLD! ) Avlopp har samordnats i en gemensamhetsanläggning för alla tre tomterna, kostnad för anslutning är 120 000kr per tomt. Förhandsbeskedet omfattar borrning av egen brunn, kostnad beroende av val av lösning och samordning. Slang för sjövatten är dragen genom området till tomtgräns. El finns vid tomtgräns, anslutningsavgift ca 35 000kr. Fiber finns , anslutningsavgift ca 20 000kr. Välkomna att anmäla er till visningen!

Visar alla 11