Mäklare Frida Casparsson

Frida Casparsson

Om mig

Jag har arbetat 10 år som mäklare i Linköping med omnejd så jag har en bred kunskap och erfarenhet inom de olika delarna av arbetet. Jag brinner för att göra affärer och att sälja hus och lägenheter är min passion och mitt stora intresse! Min stora styrka är min långa erfarenhet och det genuina intresse jag känner för varje affär. Min målsättning är att alltid överträffa min kunders förväntningar och att ge alla mina kunder stort engagemang, bra service och trygghet med högsta möjliga slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönedegatan 10, Kisa, Kinda kommun
  • Sön 18 aug kl 12:00
Grönedegatan 10, Kisa, Kinda kommun, bild 2
Grönedegatan 10, Kisa, Kinda kommun, bild 3

Grönedegatan 10

Villa
Kisa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 495 000 kr
110 + 87 m²
6 rum
1 135 m² tomt

Vi har äran att presentera det vackraste sekelskifteshuset i Kisa där både interiör och exteriör skapar en fulländad magi. Denna fastighet uppfördes år 1901 och har ett kulturhistoriskt värde. Genom fler än hundra år har flera verksamheter bedrivits i villan, såsom möbelsnickeri, bageri och urmakare och idag finns ett krukmakeri i källaren med ingång från den vackra och väl skyddade trädgården. På det två övre planen har ägaren sin privata bostad, där är allt genomgånget och varsamt renoverat med stilsäker hand för att bevara fastighetens karaktär. Här finns tre till fyra sovrum och sällskapsrum på båda våningarna, samtliga med såpskurade trägolv och kakelugnar. De extraordinära fönstren på översta våningen skapar ett magiskt ljusinsläpp och här finner ni det vackra köket med vedspis som är specialtillverkat av Rimforsa Snickeri samt det fina badrummet med dusch från 2022 där klinkerplattorna är framtagna från Byggfabriken i Skåne. Vill Ni bo på en plats som andas historia och som erbjuder något utöver det vanliga, så är det här platsen ni kan få kalla ert framtida hem! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Ask 221, Ask, Motala kommun
  • Lör 10 aug kl 12:00
Ask 221, Ask, Motala kommun, bild 2
Ask 221, Ask, Motala kommun, bild 3

Ask 221

Villa
Ask, Motala kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 450 000 kr
300 + 76 m²
8 rum
1 980 m² tomt

Till Er som söker en fastighet utöver det vanliga presenteras här Ask "Prästekulla" 221 som välkomna Er via sin amerikanska veranda till sina sammanlagda 376 kvm. Med sitt ursprung från 1700-talet mixas här gamla bevarade delar med modern design, där Ni själva får sätta er privata prägel på huset i form av att välja köksinredning och vitvaror. För den stora familjen finns här väl tilltagna sällskapsytor på såväl entréplan som övre plan och huset erbjuder minst fyra möjliga sovrum. Våtutrymmen finns på alla tre våningsplan, samtliga är helkaklade och i källaren finns gott om plats för förvaring samt ett integrerat garage. Ask är en liten trygg ort, ca 10 minuters bilväg öster om Motala. Här finns en aktiv hembygdsförening och för barnen går skolbuss till Österstads skola årskurs fk-3. Östgöta Trafiken erbjuder bussförbindelser för Er som arbetar i Linköping eller Motala. Välkomna på visning!

  • Premium
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 23

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 550 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 146 kr/mån
36 905 kr/m²

Välkommen till en mycket fin etta i Åbylund där du har cykelavstånd till både Linköpings universitet, city och Tornby. I en förening med mycket god ekonomi bor du i en rymlig lägenhet med smart planlösning och gott om förvaringsmöjligheter. Här erbjuds ett rymligt kök med plats för matbord och ett härligt vardagsrum med stora ljusinsläpp och fransk balkong som vetter ut mot grönområde. Sovalkoven har praktiskt placerats bakom garderober där den bildar en avskild och privat plats. Boendet i den välskötta föreningen på Åbylund erbjuder låga månadsavgifter och här finns gemensamma faciliteter som tvättstugor, bastu, gym och hobbyrum, odlingslotter samt förmånliga priser för både varm- och kallgarage. Till varje lägenhet hör att vindsförråd och i källaren finns cykelförråd. Med ett bekvämt läge nära universitetsområdet och stadskärnan är detta en perfekt plats att bo på. Välkomna på visning!

  • Premium
Kärna Centrum 8, Malmslätt, Linköpings kommun

Kärna Centrum 8

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 600 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/5
5 470 kr/mån
27 083 kr/m²

Drömmer ni om en nyrenoverad och lyxig lägenhet där det bara går att flytta rakt in? I så fall har ni hittat helt rätt! I Kärna Centrum erbjuds nu denna fantastiska lägenhet på 96 otroligt välplanerade kvadratmeter med en härlig uteplats med kvällssol i lugna kvarter med närhet till all tänkbar service som affär, apotek, vårdcentral, skolor, grönområden och bussförbindelser. Du välkomnas denna genomgående smakfullt inredda lägenheten via en stor möblerbar hall med gott om plats för förvaring i skjutgarderob. Här finns två nyrenoverade badrum, det ena med ytskikt av marmor och utrustat med badkar. Alla tre sovrum är väl tilltagna i storlek, likväl både vardagsrum och kök som har plats för stort matbord. Den här lägenheten måste upplevas på plats, så varmt välkomna på visning! Snabb inflyttning är möjlig!

  • Uteplats
Tomt i Opphem/Rimforsa, Rimforsa, Kinda kommun

Tomt i Opphem/Rimforsa

Tomt
Rimforsa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 550 000 kr
2 678 m² tomt

Högst upp på en sluttning mot sjön Ämmern och med magnifik sjöutsikt finns nu bara en mycket privat och naturskön tomt kvar till salu. Här finns möjlighet till byggnation om 200kvm i två plan, el och fiber finns i anslutning till tomten. Tillgång till båtplats finns och tillsammans med blivande grannar bildas en samfällighet där man gemensamt ansöker om att anlägga en brygga i sjön. Opphem, strax utanför Rimforsa, har blivit ett populärt område både för permanent- och fritidsboende. Byn har ett aktivt byalag med bastu och pub i byns gamla smedja. Vid ett par gårdar i området säljs närproducerad mjölk, ägg, nötkött och ekologiska grönsaker. Vid en annan växer ett mikrobryggeri fram. Bad och fiske är lättillgängligt. (Tomt 1 slutpris 1 750 000 kr, SÅLD!) Tomt 2 (Bersebo 2:51) är 2678 kvm till salu med utgångspris 1 550 000 kr. (Tomt 3 slutpris 1 650 000 kr, SÅLD!) Avlopp har samordnats i en gemensamhetsanläggning för alla tre tomterna, kostnad för anslutning är 120 000kr per tomt. Förhandsbeskedet omfattar borrning av egen brunn, kostnad beroende av val av lösning och samordning. Slang för sjövatten är dragen genom området till tomtgräns. El finns vid tomtgräns, anslutningsavgift ca 50 000kr. Fiber finns , anslutningsavgift ca 20 000kr. Välkomna att anmäla er för visning!

Del av Skrukeby Östergård 2, Mjölby, Mjölby kommun

Del av Skrukeby Östergård 2

Tomt
Mjölby, Mjölby kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
920 000 kr
3 100 m² tomt

Här ges nu möjlighet att bygga Eksjöhus på tomt straxt utanför Mjölby i lantlig miljö och med närhet till motorvägen för möjligheter till snabb kommunikation. Fastigheten är under avstyckning och beräknas bli cirka 3 100 kvm stor. Anslutningskostnader för vatten, avlopp, el och fiber tillkommer köpet.

Visar alla 6