Balpressgatan 15C

Elinegård, Malmö kommun Se på karta

5 975 000 kr

6 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Tomtarea
115 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
30 000 kr/år

Nu har ni möjlighet att flytta in i ett nybyggt hus i Limhamns nya stadsdel Elinegård som erbjuder en trivsam småstadskänsla. Här kommer lummig grönska och små torg växa fram och det ena kvarteret liknar inte det andra. På Balpressgatan 15C bor ni ett stenkast från öppna grönskande ytor och det är gångavstånd till den nya skolan, Elinelundskolan. En promenad runt Kalkbrottet kan bli en härlig vardagsvana!

Husets trevliga planlösning bjuder in till umgänge och ni kommer njuta av den härliga utemiljön. Från övre plan nås den storslagna terrassen i perfekt västerläge och på nedre plan vetter stora fönsterpartier med helglasade pardörrar mot en stor uteplats med trädäck. Intill trädäcket finns ett separat förråd och även en liten gräsmatta. Uteplatsen omgärdas av ett staket med grind. (Gräsmatta kommer rullas ut och staket byggas inom kort).

Från entrén dras blicken mot de stora fönsterpartierna i vardagsrummet som släpper in massor av härligt dagsljus. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum delas av med en platsbyggd köksö. Den generösa ytan möbleras efter behov och önskemål. På nedre plan finns även ett av husets tre sovrum, badrum samt separat tvättstuga.

Övre plan erbjuder två bra sovrum, badrumoch en väl tilltagen sällskapsyta. Härifrån nås den spektakulära terrassen där många vackra solnedgångar kommer beskådas! Om så önskas är den förstärkt för att kunna bära ett spabad om så önskas.

Här bor familjen i ett lättskött, trivsamt och funktionellt hus med låga driftskostnader.
Dessutom kommer ni ha nära till förskolor, skolor och vardagliga ärenden kan göras antingen på Limhamn eller på Emporia. Det finns även bl a en matbutik vid infarten till området och från Annetorpsvägen går det kontinuerligt bussar till till både centrum och Hyllie.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Limhamn

Kontakta mäklaren

Sofia Nebrelius

Bjurfors Limhamn
Mäklare Sofia Nebrelius, Bjurfors Limhamn
0769-482710

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.