Enehagsgatan 78

Enehagen, Alingsås kommun Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
245 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
26 307 kr/år

Varmt välkommen till Enehagen och områdets bästa läge! Precis invid skogen och på en välskött hörntomt ligger detta mycket trevliga gavelradhus som nu är redo för nya ägare. Den fina tomten är lättskött och uteplatser i två väderstreck ger gott om solchanser. Service och matbutiker finns nära till hands och på cykelavstånd ligger Alingsås fina centrum med smidiga pendlingsmöjligheter.

Bostaden är fint omhändertagen och samtida materialval samsas med äldre i en tidlös stil med personlighet. De två våningsplanen rymmer 128 kvadratmeter och fyra möjliga sovrum. Färgskalan är mild och gör bostaden luftig.

Köket är ett klassiskt lättarbetat T-kök med gott om förvaring och matplats i ljuset invid fönstret. Det är öppet till vardagsrummet intill vilket ger ett trevligt flöde av både ljus och rörelse. Vardagsrummet är öppet och enkelt att inreda. Den helglasade utgången till altanen finns här och gör steget till grillen kort om sommaren.

Trappan till övervåningen leder till ett allrum där ljusa tapeter förstärker det naturliga ljuset. Rummets form gör det enkelt att dela av och den inre delen används idag som sovrum. Soffhörna, arbetsplats eller pysselbord ryms lika enkelt. Övervåningens två befintliga sovrum är båda rymliga och lättmöblerade med egen inbyggd förvaring. Från huvudsovrummet leder helglasade dubbeldörrar till balkongen, som gjort för en kopp kaffe i morgonljuset. Ett modernt, helkaklat badrum med inbyggd förvaring finner du också här uppe.

Innanför hallen på entréplan ligger ett mindre sovrum som vetter mot husets framsida. En gästtoalett finns också här samt en välutrustad tvättstuga.

Ett rejält trädäck löper längs med husets baksida och bjuder in till vilsamma eftermiddagar i doften från tomtens blommande kaprifol. Kliar det i fingrarna ryms en och annan odlingslåda och även uteplatsen på framsidan har plats för odling i liten skala, kanske ett par krukor med färska örter eller en klängväxt.

På ungefär tio minuter cyklar du till centrum och halvvägs dit passerar du större livsmedelsbutiker. Så här i utkanten av stan finns fina strövområden, och vandringsleden runt närbelägna Kvarnsjön är en lokal favorit för helgpromenaden. Från Alingsås station pendlar enkelt söderut till Lerum och Göteborg eller norrut till Herrljunga och Skövde.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Alingsås

Kontakta mäklaren

Carina Berg

Bjurfors Alingsås
Mäklare Carina Berg, Bjurfors Alingsås
0764-925555

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.