Sara Lisas Väg

Falun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Avgift
4 958 kr/mån
Pris/m²
21 270 kr/m²
Nyproduktion 

Nu har vi börjat bygga Brf Sara Lisas Väg 2 i Falun, där vi säljer 14 bostadsrätter på populära Lilla Källviken! Huset är 122 kvm i två våningar med 5 rum och kök. Inflyttning under hösten 2020.

I entrén möts du av ett härligt ljusinsläpp, du ser ända ut till uteplatsen på husets baksida. Hallen angränsar till ett badrum med WC och dusch och en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Det fullt utrustade köket har kvalitetsvitvaror från Siemens och en köksö som passar perfekt för de snabba måltiderna. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och ett större matsalsbord för dig som tycker om att ha gäster på besök. På bottenvåningen finns också smart förvaring i form av ett förråd under trappan – perfekt för saker du inte använder så ofta, som julpynt till exempel.

På övervåningen ligger familjens privata ytor samlade. Det stora föräldrasovrummet ligger vägg i vägg med ett mindre sovrum – perfekt för dig som har småbarn. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till ett stort allrum, som gjort för både tv-spelande och fredagsmys. På övervåningen finns också ett rymligt badrum och en klädkammare.

Området ligger fantastiskt fint, mitt i grönskande natur och granne med Källviksbacken som erbjuder skidåkning för alla. Men du har samtidigt nära till både service och handel. Flera gång- och cykelstråk går genom området och ansluter till befintliga vägar mot Falu centrum. Välkommen till Brf Sara Lisas väg 2!

Huset byggs av OBOS Sverige AB.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB