Mäklare Sofie Larsson

Sofie Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kungsgårdsvägen 31, Övre Norslund, Falu kommun
 • Mån 6 feb kl 16:00

Kungsgårdsvägen 31

Lägenhet
Övre Norslund, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun

2 375 000 kr

74,5 m²

3 rum

4 041 kr/mån

31 879 kr/m²

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - ett boende med huskänsla och bostadsrättens trygga boendeform! Tilltalande bostad om ca 74 välplanerade kvadratmeter bekvämt belägen i ett plan samt med ett källarplan om ca 20 kvm som ger goda biytor. Ett mycket trivsamt boende med stort härligt vardagsrum där stora fönsterpartier och altandörr ger rummet ett fint ljusinsläpp. Direkt access ut till den trevliga uteplatsen med mindre trädgårdstomt i bästa sydvästläge. Arbetskök i anslutning till den rymliga matplatsen belägen mellan kök och vardagsrum. Tidigare så fanns här två sovrum varav det ena nu öppnats upp mot vardagsrummet för att skapa ett luftigt matrum, även detta med utgång till altan och trädgård. Detta rum kan med fördel återställas till ett andra sovrum. Sovrum intill entrén samt ett fint helkaklat badrum renoverat strax före år 2004. Källarplanet rymmer ett fint inrett gästrum samt rymlig tvättstuga samt med flera förråd. Från det egna källarplanet nås även föreningens gemensamma källarutrymme med två extra förråd, gemensamt gym mm. Ett bekvämt och trivsamt boende! Här bor ni i trivsam förening med god ekonomi och låg avgift samt med parkeringsplats bekvämt belägen intill huset. Tillhörande kallförråd i bra storlek. Övre Norslund/Regementsområdet är ett grönskande område med naturen alldeles inpå knuten. Fina elljusspår för dig som gillar att åka skidor eller ta sköna skogspromenader. Närhet även till livsmedelsaffärer, vårdcentral, frisör, apotek och post. En promenad på ca 10 minuter tar dig till det närliggande och expansiva affärsområdet vid det gamla regementet samt till Falu Lasarett. Till centrum och resecentrum är det endast ca 2,5 kilometer.

 • Plus
Furustrand 32, Furustrand, Falu kommun
Furustrand 32, Furustrand, Falu kommun, bild 2
Furustrand 32, Furustrand, Falu kommun, bild 3

Furustrand 32

Villa
Furustrand, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun

5 700 000 kr

190 m²

6 rum

1 571 m² tomt

FURUSTRAND 32 - EN SJÖNÄRA IDYLL! Här möts Ni av en nästintill nybyggd fastighet som bebyggdes år 2007 i en modern och tilltalande stil. Endaste 100 meter från fastigheten ses en gemensam bad- och båtplats med brygga i Vikasjön. Bostadshuset har stora härliga ytor och ett förhöjt väggliv med 2.80 meter i takhöjd som ger bostaden en känsla av extra rymd och ljus. Uppvärmning via jordvärme med vattenburen golvvärme i båda planen. Klassiska och stilrena material- och inredningsval kombinerat med ljus harmonisk färgsättning. Entréplanet rymmer ett vardagsrum med stämningsgivande kamin och stora fönsterpartier som ger fin sjöutsikt. Rymligt kök, helkaklat och stilrent inrett badrum med utgång till en nybyggd bastu -15 med insynsskyddat glas och utsikt mot Vikasjön. Praktisk tvättstuga med groventré och sovrum. Övre planet rymmer möblerbar hall/allrum med takfönster, två fina sovrum varav ett med ingång till klädkammare. Vidare så ses ett generöst allrum med ryggåstak - detta rum kan med fördel användas som ett fjärde sovrum för den som bättre behöver det. Smakfullt helkaklat badrum med takfönster. Stor carport för två bilar samt isolerat förråd. På gården finns även en gäststuga/tonårsboende på ca 30 kvm. Välplanerad och lättskött trädgårdstomt med plana gräsytor, stenmurar och grusade gångar. ETT BOENDE MED LUGNT HARMONISKT LÄGE ATT BARA FLYTTA IN I! Vika är en trivsam bygd belägen mellan Falun och Borlänge, ca 20 min från Falu centrum och ca 30 min från Borlänge centrum. Här finns skola F-6, pizzeria och enklare närlivs, bibliotek, ishockeyplan mm. Vika har även engagerade intresseföreningar och ett rikt aktivitetsliv. Här finner Ni fotbollsplaner, frisbeegolf, elljusspår, hinderbana och fina bad i Vikasjön. Vintertid finns plogade banor för långfärdsskridskor.

 • Premium
 • Uteplats
Jugansbo 11, Jugansbo, Falu kommun

Jugansbo 11

Villa
Jugansbo, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun

4 895 000 kr

95 m²

3 rum

920 m² tomt

NYBYGGD VILLA I JUGANSBO MED FLEXIBEL INFLYTTNING! Här möts Ni av en 2-plansvilla med ett isolerat garage, egen båtplats och ett förråd intill sjön i det naturfina området Jugansbo, Vika. Huset byggdes färdigt december år 2021 och står nu redo för inflyttning. Huset fördelar sig på 95 inredda kvadratmeter och består av tre rum och kök. Huset har en oinredd övervåning som du när som helst kan välja att inreda. Här har Ni möjlighet att inreda ytterligare 95 kvm med full takhöjd - kanske drömmer Ni om ett spa, gym och bastu eller att få skämma bort barnen med ett eget våningsplan? Ytterväggarna på övervåningen är isolerade och yttertaket har råspont. I det färdiginredda entréplanet ses det väldisponerade köket som ligger i öppen anslutning mot det trevliga vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med fina inredningsval. Här får Ni ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Luckorna är vita med antikgråa handtag samt knoppar och bänkskivan har en mörkgrå ton. Sovrummen är praktiskt placerade i anslutning till klädvård och det rymliga badrummet. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschvägg och kommod. Utvändigt ses en fin gräsmatta, altan och fristående isolerat garage. Direkt närhet till härlig badstrand med brygga, båtplats och ett eget förråd för förvaring av utemöbler m m. I Jugansbo trivs barnfamiljer m fl med härligt natur- och sjöliv inpå knuten samt inte mer än ca 1,7 km till närmaste förskola, skola, café m m. I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. I närheten finns skola, bensinstation, affär och café. Kommunikationerna här är goda med busslinjer mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Vassbo 42, Vassbo, Falu kommun

Vassbo 42

Villa
Vassbo, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun

5 500 000 kr

409 m²

6 rum

3 540 m² tomt

PRAKTFULLA GAMMELGÅRDEN I VASSBO! Med ett lugnt, naturnära läge möts Ni här av praktfulla Gammelgården - en villa om 409 kvm boarea och 33 kvm biarea med stora möjligheter där bara fantasin sätter gränsen. Byggnaden var tidigare skolan i Vassbo och präglas av stora generösa rum, vackra spröjsade fönster, takhöjd över standard och fina trä- och parkettgolv. Entréplanet bjuder på en stor sal med scen - ett fantastiskt utrymme som kan nyttjas för den egna verksamheten, uthyrning m m. Vidare så ses ett rum som idag används som ateljé, kök och kökspassage samt teknikrum, hall och toalettrum. Övre planet är inrett som en fyrarumsbostad med ett generöst vardagsrum i öppen planlösning med matrum, charmigt och fint rustat kök, tre bra sovrum, rymligt renoverat badrum/tvättrum med både badkar och dusch samt flera bra förråd och sidorum. Uppvärmning via bergvärme vilket ger ett bekvämt och kostnadseffektivt uppvärmningssystem. Vidbyggd takad farstukvist samt en insynsskyddad uteplats strax nedanför. Utemiljön bjuder på mer än bara en trädgård - här växer frodiga äppelträd, vackra lönnträd, fina planteringar m m. En vacker villa anno 1892 med karaktäristiska spröjsade fönster, putsad fasad och brutet tak, fint inbäddat i grönskande omkringmiljö samt med direkt närhet till sjön Lilla Aspan och samfällighetens brygga och badplats. Läget i Vassbo är optimalt, mitt emellan Falun och Borlänge och med direkt närhet till skog, natur och badstrand i Lilla Aspan som även bjuder på fint fiskevatten. Inom några kilometers avstånd finns även matbutik, golfbana, skola, förskola m m.

 • Plus
 • Uteplats
Vassbo 46, Vassbo, Falu kommun
Vassbo 46, Vassbo, Falu kommun, bild 2
Vassbo 46, Vassbo, Falu kommun, bild 3

Vassbo 46

Övrigt
Vassbo, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun

9 000 000 kr

576 m²

17 rum

5 919 m² tomt

UNIKT TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA ANRIKA VASSBO HERRGÅRD! Med ett drömlikt läge finner Ni denna praktfulla fastighet med ett optimalt läge mellan Falun och Borlänge och samtidigt mitt i naturen intill sjön Lilla Aspan. Herrgården har sina anor från år 1799 och är en historisk bergsmansgård med anor från Falu gruvas storhetstid. Herrgårdens byggnad genomgick under år 2001 en omfattande rotrenovering och åren därefter flera kompletterande renoveringar som Ni kan läsa mer om under byggnadsinformationen. Nuvarande ägare nyttjar fastigheten för egen kontorsverksamhet men kommer fortsätta sin verksamhet i andra lokaler vilket medför att fastigheten nu säljs utan hyresgäster och ger kommande ägare möjlighet att utveckla fastigheten efter egna önskemål. Fastigheten ligger utanför planlagt område vilket ger större möjligheter för andra användningsområden m m. Fastighetens markareal omfattar 5 919 kvadratmeter och fördelas över plan och delvis mot sjön sluttande trädgårdpartier samt kör- och parkeringsytor, fastigheten omges i öster av samfällighet som gränsar mot sjön Lilla Aspan, i övriga väderstreck omges fastigheten av angränsande fastigheters trädgårdar. Denna fastighet har del i områdets samfällighet som bland annat har den gemensamma badplatsen med sandstrand, brygga, sittplatser och grillmöjlighet strax nedanför fastigheten. Samfällighetens strandlinje består av omväxlande lövträd, låg strandvegetation och öppna partier. Läget i Vassbo är optimalt, mitt emellan Falun och Borlänge och med direkt närhet till skog, natur och badstrand i Lilla Aspan som även bjuder på fint fiskevatten. Inom en kort promenad finns även matbutik, golfbana m m. Inom några kilometers avstånd så finns även skola, förskola m m.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lövänget 14:7 , Sundborn, Falu kommun

Lövänget 14:7

Tomt
Sundborn, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun

650 000 kr

1 475 m² tomt

SJÖNÄRA TOMT MED POSITIVT FÖRHANDSBESKED FÖR BYGGNATION AV ENBOSTADSHUS! Här möts Ni av den perfekta platsen för ett att bygga Ert drömboende - i direkt närhet till skog och natur med utsikt över sjön Toftan finns nu denna byggbara tomt till salu. Fastigheten bredvid (Lövänget 14:6 är nyligen såld och där planeras även byggnation av enbostadshus). Lugnt, naturnära läge och samtidigt inte mer än ca 1,5 km från Sundborns centrum. Strax ovanför tomterna nås elljusspåret som under vinterhalvåret även erbjuder längdskidåkning. Vidare så finns busshållplats inom nära avstånd från tomterna, ca 100 meter. Fiber via Falu stadsnätet finns draget till tomtområdet. Inom ca 3 km finns barnvänlig badplats med sandstrand och brygga vid Vitsands badplats samt så finns möjlig åtkomst till sjön/strandlinje via en stig ned till vattnet inom några hundra meters avstånd från tomterna, se bifogad karta. För mer information om förhandsbesked och tomten se separata PDF-filer Populära och idylliska Sundborn ligger ca 1,5 mil från Falun. Det var här konstnärerna Carl Larsson och Karin Larsson bodde med sin familj på Lilla Hyttnäs. Det är idag ett av Dalarnas populäraste besöksmål med café och restaurang i anslutning. Mycket familjevänligt villaområde med närhet till skola, mataffär, fotboll- och ishockeyplan och fina motionsslingor.

 • Plus

Visar alla 6