Pimpinellagatan 68

Gårdsten, Göteborg Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Uteplats
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1991
Förening
BRF Grönmyntan
Om föreningen
Avgift
7 300 kr/mån
Driftkostnad
16 680 kr/år
Pris/m²
15 000 kr/m²

Fint parhus på två plan med egen parkering och gräsmatta runt husknuten. Stor altan på insynsskyddat läge med utgång från köket. Huset erbjuder ljusa och luftiga rum, 5 rok, varav 3 st sovrum på övre plan och ett på entréplan. Social planlösning med öppna ytor mellan vardagsrum och kök. 2 st badrum, ett på övre plan och ett på entréplan. Bra förvaringsmöjligheter i form av stor klädkammare, 2 st förråd samt vind med ytterligare förvaringsutrymme. Parkering i carport med plats för 2 st bilar i anslutning till husets entré. Uteplats finns på båda sidor av huset, därav sol från morgon till kväll! Pimpinellagatan är fri från genomfartstrafik och för barnen finns gemensamma lekplatser på gården.

På Pimpinellagatan bor du praktiskt i en bostadsrättsförening där du själv ansvarar för det inre underhållet. Föreningen ansvarar för det yttre underhållet så som tak och fasad. Som boende har du nyttjanderätt på uteplatserna kring huset och ansvarar själv för dess skötsel. De boende har själva möjlighet att påverka sin boendemiljö genom att fritt justera värmen i huset. Värmepannan ägs av föreningen och förbrukningen betalas separat av de boende.

Nära till daglig service vid Gårdsten Centrum. Från Gårdsten går bussar till Angered Centrum samt direktbuss vidare in till Göteborg Centrum. Angered Centrum erbjuder ett ännu större utbud av butiker, restauranger, arena, badhus, sjukhus och kommunikationer (spårvagnslinjer 4,8 och 9) in till city. Naturområdet Vättlefjälls naturreservat erbjuder fantastiska promenadstråk och badmöjligheter vid kringliggande sjöar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.