Kommande

Svarvaregatan 41

Hageby, Norrköpings kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
178 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Driftkostnad
57 336 kr/år
Kommande

Välkommen till detta välplanerade och hemtrevliga tvåplansradhus med källare. Huset har en yta om 98 kvadratmeter boyta samt 26 kvm biyta och fördelas på totalt fem rum och kök. Observera att tomten är friköpt!

På entréplan har vi ett stilrent HTH-kök med smart förvaring och fin bänkskiva i laminat. Planlösningen har öppnats upp mellan kök och vardagsrum vilket ger ett modernt och luftigt intryck. Vardagsrummet har stora härliga fönster längs en vägg som ger ett fint ljusinsläpp. Via altandörren i vardagsrummet tar man sig enkelt ut till uteplatsen och trädgården. I anslutning till hallen finns ett praktiskt förråd/klädkammare samt gästtoalett.

På övervåningen binder en hall samman husets 3 sovrum, klädkammare och badrum. Alla 3 sovrummen är ordentligt tilltagna, en stor fördel är att 2 av sovrummen har egen dörr ut till den längsgående balkongen. Härifrån har man en trevlig utsikt över det parkliknande grönområde som finns bakom huset.

På det nedre planet upptas den mesta ytan av gillestugan som idag används som sovrum. Ett perfekt utrymme som kan användas till mycket, alltefter era behov och intressen.

Trivsamt område med närheten till fina Vrinneviskogen och mycket smidigt avstånd till både city och Mirum galleria. Uppfart finns framför huset, plats för både bilar och cyklar.

Varmt välkommen att anmäla intresse.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Gabriel Tan

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Gabriel Tan, Fastighetsbyrån Norrköping
073-709 05 63

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas