Linneagården 7B

Häljarp, Landskrona kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
6 m²
Byggår
2021
Förening
BRF BoKlok Dahlian
Om föreningen
Avgift
4 992 kr/mån
Pris/m²
23 889 kr/m²

Välkommen till Linneagården 7B, här erbjuds ett nyproducerat 2-plans radhus med egen uteplats, uppfart för två bilar och förråd i anslutning till bostaden. Beläget på bäst söderläge med sol hela dagen.

Entréplan är konstruerat för stora sociala ytor där det rymliga köket är integrerat med det ljusa och luftiga sällskapsrummet. Badrummet på nedre våningen erbjuder tvättmöjligheter. Övre plan tillhandahåller tre sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum vid behov. På ovanvåningen finns ytterligare ett badrum. Här finns även en taklucka upp till en vind för ytterligare förvaring. När vi kliver ut på baksidan öppnar en trevlig och inbjudande utemiljö för både stora och små upp sig. Tomten är dessutom helt underhållsfri då trädgården består av ett stort trädäck och stensatt uteplats. Staket har satts upp mot grannarna och en häck har planterats ut mot vägen. Ett eget förråd är placerat längst ner på tomten och skapar en extra insynsskyddad vägg, här kan ett spabad med fördel placeras. Huset är beläget på optimalt läge efter solens strålar och tomtens förutsättning. Längs tomten planteras häckplantor som ramar in och skapar insynsskydd. Precis utanför finns gästparkering.

Häljarp ligger lite drygt 6 kilometer sydost om Landskrona centrum. I Häljarp, och närmare bestämt i Saxtorp har du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva nära. Det finns flera skolor och förskolor att välja mellan, exempelvis Sandåkerskolan (4-9) och Talldungens förskola. Mataffär finns på gångavstånd, och när det måste gå fort finns Pizzeria endast 100 meter bort. Den som vill aktiveras sig har flera möjligheter. Ta dig 1,7 kilometer till Korpen Gym, gå ett par hål på Öresunds Golfklubb 1,5 kilometer hemifrån eller varför inte vandra runt i Järavallens Strövområde dryga 5 kilometer bort. Närmsta busstation ligger tvärs över gatan och det är 1,4 kilometer till Häljarps tågstation. Därifrån kan du nå Landskrona på 5 minuter, Lund på 20 minuter och till både Helsingborg C och Malmö C tar det 35 minuter.

För mer information om projektet och bilder inuti besök gärna: https://www.boklok.se/k%C3%B6p-bostad/s%C3%B6k-bostad/landskrona-dahlian/

Här är det bara att ställa av sig skorna och börja trivas. Vill du vara först att flytta in i Linnegården 7B? Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Emmeli Ryd

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Emmeli Ryd, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-202 17 88

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.