Mårdstigen 8

Hertsön, Luleå kommun Se på karta

2 095 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
131 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
324 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
37 188 kr/år
Tomträttsavgäld
3 043 kr/år

Trevligt kedjehus i två plan med fin planlösning samt med ett lugnt och barnvänligt läge. Hela huset är genomgående i fint skick och nuvarande ägare har gjort stora renoveringar som till exempel bytt tak och bytt fönster. Ett flertal fönster bidrar till ett otroligt fint ljusinsläpp i hela bostaden som genomgående har ljusa väggar och golv, vilket ger ett mycket ljust och trevligt intryck.

Kedjehuset erbjuder ett stilrent kök med vita släta luckor med mycket bra förvaring, vitt kakel och bänkskiva i valnötslaminat. I köket finns gott om plats för matbord bredvid ett stort fönsterparti. I anslutning till köket finns två hallmöjligheter; en groventré som har ingång till tvättstugan, samt även en mindre entré med en större inre hall som har goda möjligheter att bygga till ytterligare förvaring, om så önskas. I anslutning finns även en WC med ljusa väggar och stilrent golv. Vidare in i bostaden finns vardagsrummet som är luftigt och har goda möbleringsmöjligheter. Rummet ligger i ett väl insynsskyddat läge då baksidan till huset omringas av träd och grönska. Via vardagsrummet finns möjlighet att ta sig ut till baksidan via helglasad altandörr. Invid vardagsrummet finns även ett sovrum.

Lugnt till på övre plan ligger bostadens resterande tre sovrum som alla är i mycket bra storlek. Här finns också en ljus övre hall med garderobsförvaring. Till sist finns ett rymligt och ljust badrum med kakel och klinker samt behaglig golvvärme. Här finns en rymlig duschkabin med möjlighet till såväl dusch som bubbelbad och ångbastu.

Garage som nås inifrån huset inrymmer arbetsbänk och en bil. Huset värms upp med fjärrvärme och fiber finns indraget.

På Hertsön finns livsmedelsbutik, restauranger, frisör, bibliotek och fritidsgård. På Hertsön finns även låg- och mellanstadieskolor (F-6) samt högstadieskola (7-9). Här finns dessutom flera förskolor, vård- och omsorgsboende samt hälsocentral. Närhet även till ridskola, friluftsområden och naturreservat.

Varmt välkommen att anmäla dig för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Kontakta mäklaren

Elvira Henriksson

Bjurfors Luleå
Mäklare Elvira Henriksson, Bjurfors Luleå
0709807711