Norra Månstorpsvägen 18

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Julivallen
Om föreningen
Avgift
4 558 kr/mån
Driftkostnad
10 504 kr/år
Pris/m²
31 696 kr/m²

Varmt välkomna till populära Höganäs och den trivsamma bostadsrättsföreningen Julivallen!

Nu erbjuds ett sällsynt tillfälle att förvärva ett av föreningens bäst placerade radhus, vilket ligger beläget intill den vackra Folkparken med trädgården i soligt västerläge.

Detta ljusa och hemtrevliga boende i radhusform (2-plans) är på 112 kvm och har en god standard och ett välskött skick (byggår 2019). Kvm-smart och genomtänkt planlösning på 5 rum varav 3-4 sovrum. Interiört har bostaden genomgående ett vackert parkettgolv i ek (3-stavs) samt vitmålade väggar. Två helkaklade badrum (ett med dusch och ett med badkar). Pannrum och kombinerad tvättstuga med praktiskt förvaring. Stilsäkert kök från HTH med goda förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor. Luftigt och ljust vardagsrum med kombinerad matplats samt ytterligare ett "allrum"/tv-rum på ovanplanet (detta rum kan även byggas om till ett fjärde sovrum om behov finnes).

Exteriört finner vi en lättskött och prydlig trädgård som vetter mot den vackra Folkparken. I trädgården finns ett trädäck som är lagt i anslutning till vardagsrummet vilket skapar en stor social yta under sommarhalvåret. Vid husets entré finns ställplats för två stycken normalstora bilar. Detta är ett boende som är lätt att äga och som passar många olika familjekonstellationer.

Brf Julivallen fick sitt namn från den tidigare idrottsplatsen som just hette Julivallen - idag är området ett attraktivt bostadsområde mitt i centrala Höganäs med gångavstånd till såväl salta bad som shopping, skola, gymnasium och kollektivtrafik.

Missa inte detta charmiga boende. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Höganäs

Kontakta mäklaren

Émile Antier Bandstein

Fastighetsbyrån Höganäs
Mäklare Émile Antier Bandstein, Fastighetsbyrån Höganäs
0707-69 72 19

Visningstider

  • 4
    okt
    Tis 4 okt kl. 17:00–18:00
    Bokad visning! Välj en visningstid som passar er via länken nedan. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas