Fastighetsbyrån Höganäs

Fastighetsbyrån Höganäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Allégatan 57, Höganäs, Höganäs kommun

Allégatan 57

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 200 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/5
5 066 kr/mån
30 137 kr/m²

Flytta till framtiden i Höganäs nya stadsdel Tornlyckan! Här erbjuds ett centralt läge med både närhet till hav och till Höganäs äldre delar i norr. Höga naturvärden i nordöst tillsammans med korta avstånd till skola, livsmedelsbutik och Höganäs Sportcenter gör Tornlyckan till ett attraktivt område för höganäsare i alla åldrar! Inom området planeras det för bostäder, service, seniorlägenheter, skola, förskola och park. Sammantaget kommer den nya stadsdelen att innehålla cirka 950 bostäder. Hela området omfattar cirka 22,5 hektar och ligger i sydöstra Höganäs där staden möter det öppna landskapet. Bebyggelsen i kvarteren kommer att vara blandad med varierad täthet och skiftande höjder i motsvarande 2 till 8 våningar. På Alléatan 57 erbjuds nu en helt nyproducerad 3:a á 73 kvm med balkong placerad på 3:e våningen i bostadsrättsföreningen Alléhusen. Boendet är smakfullt inrett med mjuka färgval och genomgående parkettgolv. Genom byggherren Nordr har föreningen en räntegaranti på 3,25% räknat på 3 år från 2023-08-23. Läs mer om detta i annonsen.

 • Hiss
Jacoby väg 3, Strandbaden, Höganäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jacoby väg 3

Villa
Strandbaden, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 950 000 kr
59 m²
5 rum
1 228 m² tomt

Letar ni efter ett smultronställe att resa till när jobbet och stressen blir för mycket? Söker ni en oas av grönska och lugn, på promenadavstånd från havet? Då är Jacoby väg 3 en fastighet för er. Packa en lätt resväska och styr kosan mot Kullabygden och härliga Strandbaden, här erbjuds en charmig sommarstuga på 59 kvm fördelat på 5 rum och kök . Stugan säljs med friskrivningsklausul och är i behov av renovering Den grönskande tomten á 1 228 kvm har enligt gällande detaljplan en största byggnadsarea på 20%*. En eventuell avstyckning är också förenlig med detaljplanen. Ansvarig fastighetsmäklare Émile Antier Bandstein.

Olympiagatan 7D, Höganäs, Höganäs kommun
 • Lör 14 okt kl 14:00

Olympiagatan 7D

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 150 000 kr
76 m²
4 rum
vån 2/2
7 655 kr/mån
15 132 kr/m²

Välplanerad lägenhet med tidlösa material och färgval. Bostaden har tre sovrum, Öppen planlösning, Rymligt badrum med tvättavdelning. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Stenskärvsgränd 2, Viken, Höganäs kommun

Stenskärvsgränd 2

Villa
Viken, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
5 850 000 kr
118 m²
3 rum
529 m² tomt

På Stenskärvsgränd 2 presenteras en mycket välskött enplansvilla med härligt integrerat och isolerat uterum. Huset har genomgående god standard med samt öppen och luftig planlösning. Huset genomgick under 2022 en större renovering där kök, vardagsrum och värmesystem uppdaterades. Fridfullt läge med exemplariska solchanser. Varmt välkoma på visning!

 • Uteplats
Karindahlsvägen 9, Jonstorp, Höganäs kommun

Karindahlsvägen 9

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
3 495 000 kr
102 + 102 m²
8 rum
947 m² tomt

På Karindahlsvägen 9 presenteras en generös familjevilla med extra guldkant. Här njuter ni av ett stort uterum samt en altan med pool och spabad i soliga väderstreck. Önskas salta bad tar ni cykeln till havet. Er nya adress är dessutom belägen nära skola och idrottsplats. På tomten finns en nybyggd gäststuga som antigen kan hyras ut eller nyttjas av tonåringar/gäster. Nytt luft/vattensystem installerades i huset år 2018/2019 Årlig förbrukning med 6 personer i hushållet ligger på cirka 19 000 kWh.

 • Uteplats
Klarbärsvägen 5, Jonstorp, Höganäs kommun

Klarbärsvägen 5

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 795 000 kr
103 + 13 m²
4 rum
440 m² tomt

Byn Jonstorp ligger vackert beläget vid Skäldervikens kust cirka 9 km från Höganäs och 25 km från Helsingborg. Jonstorp är populärt bland barnfamiljer tack vare sin vackra naturmiljö och närheten till havet. Byn har en lokal Ica-matbutik, bibliotek, förskola-9onde klass, Pizzerian Mona Lisa, gästgifvargården Tunneberga, småbåtshamn, tennisbanor, fotbollsplan, ishall mm. Bebyggelsen präglas mestadels av villor. Här lever man ett avkopplat och härligt liv nära naturen! På Klarbärsvägen 5 erbjuds nu denna trivsamma och bekväma enplansvilla. Boendet på 103 + 13 kvm är smart fördelat på ljusa och sociala utrymmen samt en privat sovrumsavdelning. Huset har även en praktisk groventré/möjligt hobbyrum/gästrum/sovrum. Exteriört väntar en lättskött trädgård med härligt trädäck på cirka 70 kvm (söderläge). Detta är ett hus som passar många familjekonstellationer och ålderskategorier. Parkering sker smidigt i samfällighetens skyddade carport eller på gästparkeringen ett stenkast från huset. villan är utrustad med fiber och har bytta syllar. Behövs extra förvaring kan vindens bjälklag kläs med plank så skapas en mycket generös förvaringsyta. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkomna med era frågor/anmälan till visning till ansvarig fastighetsmäklare Émile Antier Bandstein

 • Uteplats
Kullabergsvägen 32, Mölle, Höganäs kommun

Kullabergsvägen 32

Lägenhet
Mölle, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
4 300 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 890 kr/mån
79 630 kr/m²

Söker ni en lägenhet utöver det vanliga? Då har du kommit rätt! Kullabergsvägen 32 erbjuder ett bekvämt boende med tillhörande altan vilken har en vacker vy över Mölle hamn och Själland. Lägenheten är fördelad på ett stort allrum, kök, ett sovrum och ett badrum. I BRF Mölle by the Sea finns ett lyxigt poolområde samt bastu och bubbelbad som får nyttjas av medlemmarna. Det finns även två gästrum att hyra samt samlingslokal som går bra att hyra. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Finngatan 4, Höganäs, Höganäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Finngatan 4

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 300 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 139 kr/mån
23 853 kr/m²

Välkomna till den populära bostadsrättsföreningen Röret och Finngatan 4! Denna bostadsrätt ligger bra beläget i centrala Höganäs med gångavstånd till butiker, mataffär, skola, kommunikation och salta bad. Lägenheten ligger på första våningen och har en vacker utsikt över föreningens grönområde. Boendet på 2 rum och kök är i fräscht skick. Här erbjuds ett stort vardagsrum med härlig inglasad balkong i söderläge (eftermiddagssol), ett sovrum, kök och helkaklat badrum. Välkomna med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Émile Antier Bandstein. Telefon: 0707-69 72 19

 • Balkong
Sävgatan 4, Höganäs, Höganäs kommun

Sävgatan 4

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
9 200 000 kr
158 + 94 m²
6 rum
497 m² tomt

Har ni länge drömt om ett fridfullt liv vid vattnet? Nu ges chansen att förvärva en stor familjevilla i toppskick belägen ett stenkast från hav, båthamn och sandstrand. Välkomna till idylliska Höganäs och Sävgatan 4! Nuvarande ägare har låtit totalrenovera stora delar av huset där några exempel på renoveringar som gjorts är: Dränering, nytt värmesystem + solceller, nya badrum, ny lärkpanel samt fog till tegelfasad, utemiljö med trädäck och mycket mer. För frågor eller intresseanmälan varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Émile Antier Bandstein.

 • Plus
Salviagatan 5c, Höganäs, Höganäs kommun

Salviagatan 5c

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 750 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
3 048 kr/mån
26 119 kr/m²

Varmt välkomna till Salviagatan och denna ljusa och fräscha 3:a med byggår 2021. Boendet á 67 kvm har en öppen planlösning med stilrena inredningsval och goda fövaringsmöjligheter. Koppla av på den egna balkongen med skön morgonsol eller njut av kvällssolen vid entréns trapphall. Bostaden är belägen på gångavstånd till såväl matbutik som förskola, skola och vårdcentral. På bekvämt cykelavstånd nås Höganäs centrum med shopping och populära Kvickbadet. Detta boende lämpar sig för flera olika familjekonstellationer och håller en god standard. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Allégatan 57, Höganäs, Höganäs kommun

Allégatan 57

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 500 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/5
5 571 kr/mån
29 762 kr/m²

Nu erbjuds en nyproducerad 3:a i en ny stadsdel i Höganäs. Här bor du med gångavstånd till butiker, mataffär, skola, kommunikation och bad. Lägenheten ligger på fjärde våningen och har en vacker utsikt mot Höganäs gröna vyer med balkong i öst. Boendet består av 3 rum och kök, allt är från 2023. Här erbjuds en öppen planlösning med ljusinsläpp. Två sovrum samt klädkammare som även kan bli sovrum eller kontor. Vidare finns ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Sundstorget 18, Höganäs, Höganäs kommun

Sundstorget 18

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 895 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2/2
9 251 kr/mån
18 950 kr/m²

Mitt i centrala Höganäs med promenadavstånd till salta bad och härlig hamnmiljö finner vi denna häftiga etagelägenhet med imponerande takhöjd. Boendet erbjuder trivsamma sällskapsutrymmen med öppen planlösning. Hiss finns till entrén. Varmt välkomna med er visningsanmälan till ansvarig mäklare Émile Antier Bandstein.

Fiskvägen 11, Nyhamnsläge, Höganäs kommun
 • Lör 30 sep kl 12:00

Fiskvägen 11

Villa
Nyhamnsläge, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
3 995 000 kr
176 m²
6 rum
969 m² tomt

På attraktivt läge i familjevänliga Nyhamnsläge finner ni denna välplanerade villa om 176kvm. Här erbjuds ett smakfullt inrett hem i 1 1/2 plan fördelat på 6 rum varav 4 sovrum. Boendet har löpande renoverats och uppdaterats löpande fram tills idag. Villan ligger bra beläget med trädgård samt uteplatser i både syd/öst samt nord/väst. Intill huset finns en carport med tillhörande förråd. Varmt välkomna!

 • Plus
Enrisvägen 2, Höganäs, Höganäs kommun
 • Idag kl 13:30

Enrisvägen 2

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
3 795 000 kr
112 + 126 m²
5 rum
855 m² tomt

På utmärkt läge och lugn återvändsgata med grönområde åt två håll finner vi denna villa med oändliga möjligheter. Bara dryga 100 meter till havet är läget optimalt, avskilt men ändå med närhet till allt som Höganäs har att erbjuda. Ett hus med oerhörd potential och perfekt till barnfamiljen. På entréplan finner vi fyra sovrum och generösa sällskapsytor. Källarplan erbjuder många möjligheter och god takhöjd. Taket är bytt 2006 och fönster på entréplan är bytta till 3-glasfönster 2013, men resterande del av huset är i behov av en omfattande renovering. Invändigt är mycket utrivet och förberett inför renovering men projektet har slutat med en vision. Fiber är installerat. Ta tillfället i akt och boka in er på visning redan nu!

 • Plus
Tivoligatan 9, Höganäs, Höganäs kommun

Tivoligatan 9

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 595 000 kr
75 m²
4 rum
352 m² tomt

Välkomnar er till detta oerhört charmiga Höganäshus på Övre i populära Höganäs. Bostaden befinner sig på en hörntomt med härlig uteplats i solsäkert söderläge. Välkommen att boka in dig på visning!

Vivebäcksvägen 9, Jonstorp, Höganäs kommun

Vivebäcksvägen 9

Lägenhet
Jonstorp, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 495 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/1
5 170 kr/mån
20 764 kr/m²

Byn Jonstorp ligger vackert beläget vid Skäldervikens kust cirka 9 km från Höganäs och 25 km från Helsingborg. Jonstorp är populärt bland barnfamiljer tack vare sin vackra naturmiljö och närheten till havet. Byn har en lokal Ica-matbutik, bibliotek, förskola-9onde klass, Gästgifvargården Tunneberga, den gamla brandstationen - Bar , Pizzeria Mona-Lisa, småbåtshamn, tennisbanor, ishall mm. Bebyggelsen präglas mestadels av villor. Här lever man ett avkopplat och härligt liv nära naturen! På Vivebäcksvägen 9 erbjuds nu en trivsamt och bekvämt boende á 72 kvm på markplan med trädgård i västerläge. Lägenheten är välskött originalskick från 90/91 och är fördelad enligt följande: Hall, badrum, klädkammare, tvättstuga/pannrum, sovrum, vardagsrum och kök med matplats (separat förråd finns). Parkering (först till kvarn) finns på gångavstånd till lägenheten. Tillträde kan ske omgående eller enligt önskemål (obs föreningen har en maximal handläggningstid för medlemskap på 6 veckor innan inflytt kan ske).

 • Uteplats
Långgatan 72, Höganäs, Höganäs kommun

Långgatan 72

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
3 300 000 kr
121 + 20 m²
4 rum
545 m² tomt

På Långgatan 72 ges chans att förvärva denna enplansvilla med stilren interiör, stora sociala ytor i öppen planlösning samt tre sovrum. Ni förfogar dessutom över ett uterum och ett stort trädäck – samtliga i solsäkra lägen. Fint beläget i idylliska Höganäs med närhet till bad, service och naturreservat. Hjärtligt välkomna!

Eleshultsvägen 17, Nyhamnsläge, Höganäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Eleshultsvägen 17

Villa
Nyhamnsläge, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 995 000 kr
102 + 102 m²
3 rum
860 m² tomt

Välkomna till Kullabygden och populära Nyhamnsläge, här erbjuds nu en ljus och trevlig enplansvilla med källare. Villan är genomgående välskött originalskick vilket skapar möjligheter för dig som vill renovera och bygga ditt eget drömboende. Värmesystemet har uppdaterats till en effektiv luft/vattenvärmepump. Eleshultsvägen 17 ligger bra beläget på en lugnt trafikerad gata samt med nära avstånd till mataffär, förskola, skola, fotbollsplan, havet och vackra Kullabergs Naturreservat. Uppväxt och lummig trädgård. Garage samt inglasat uterum. Ansvarig fastighetsmäklare Émile Antier Bandstein. Telefon: 0707 69 72 19

Petter Pers väg 16, Svanshall, Höganäs kommun

Petter Pers väg 16

Villa
Svanshall, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
5 750 000 kr
146 m²
4 rum
869 m² tomt

Välkomna till Svanshall och denna husdröm! På lugn återvändsgata ett stenkast från havet finner vi Petter Pers väg 16. Det rymliga huset på 146 kvm med spännande planlösning ligger vackert inbäddat i en lummig oas av grönska. Kom och upplev huset på plats.

 • Uteplats
Allégatan 19, Höganäs, Höganäs kommun

Allégatan 19

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
3 495 000 kr
107 + 80 m²
4 rum
650 m² tomt

På Allégatan 19 presenteras nu denna läckra enplans funkisvilla á 107 kvm + källare på 80 kvm. Fin uppvuxen trädgård med en svalkande pool för varma sommardagar, middagen avnjuts på den härliga verandan. För den bilintresserade finns ett garage. Fastigheten är förbesiktigad via Anticimex, protokoll delas ut på förfrågan. Varmt välkomna mer er intresseanmälan!

 • Uteplats
Finngatan 16, Höganäs, Höganäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Finngatan 16

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 375 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 036 kr/mån
19 784 kr/m²

Välkomna till den populära bostadsrättsföreningen Röret och Finngatan 16! Denna bostadsrätt ligger bra beläget i centrala Höganäs med gångavstånd till butiker, mataffär, skola, kommunikation och salta bad. Lägenheten ligger på andra våningen och har en vacker utsikt över föreningens grönområde och Höganäs. Boendet på 3 rum och kök är i äldre, fungerande skick. Här erbjuds ett stort vardagsrum med härlig inglasad balkong, två sovrum, kök och helkaklat badrum + gäst-WC. Välkomna med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Émile Antier Bandstein. Telefon: 0707-69 72 19

 • Balkong
Sädesvägen 112, Östra Lerberget, Höganäs kommun

Sädesvägen 112

Radhus
Östra Lerberget, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 900 000 kr
140 m²
5 rum
210 m² tomt

Välkomna till trivsamma Östra Lerberget och detta gavelradhus på Sädesvägen 112. Här erbjuds ett hemtrevligt boende á 140 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum. Sedan villan byggdes 1977 har samtliga fönster bytts ut till 3-glasfönster, ny ytterdörr, renovering av badrummet samt installation av luftvärmepump i hallen. Inhägnad och lättskött trädgård med förråd. Garage finns i gemensam garagelänga på gångavstånd från huset. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel (kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info). Östra Lerberget är ett av Höganäs kommuns mest populära bostadsområden tack vare sitt central läge i kommunen kombinerat med lugnt trafikerade gator (mestadels gågator), grönytor och närhet till Lerbergsskolan (förskola-9onde klass), havet och framför allt Höganäs sportcenter vilken är Skånes största rekreationsområde med bland annat: Fotbollsplaner, basketplaner, bowlinghall, simbassänger, gym, tennisbanor (inomhus och utomhus, gymnastikhall, golf mm. På cirka 15 minuters promenadavståd från Östra Lerberget når man charmiga Gamla Lerberget med sin idylliska småbåtshamn och sandstrand, här kan barnen lära sig segla optimistjolle och leka på strandängen. Kort och gott är detta en riktigt familjeidyll!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Storgatan 57, Höganäs, Höganäs kommun

Storgatan 57

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
850 000 kr
24 m²
1 rum
vån 3/3
1 633 kr/mån
35 417 kr/m²

På Storgatan 57 i centrala Höganäs finner vi denna fräscha 1a om 24 kvm i den stambytta och välskötta föreningen Riksbyggen Brf Höganäshus Nr 2. Billig månadsavgift á 1 633 kr, badrum, vardagsrum/sovrum samt kokvrå. I föreningens källare finns ytterligare två förråd som du disponerar fritt över. I källaren finns även tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Parkeringsplats finns på föreningens innergård (obs kösystem tillämpas). Kontakta ansvarig mäklare Émile Antier Bandstein för intresseanmälan.

Storgatan 53, Höganäs, Höganäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 53

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 135 kr/mån
26 852 kr/m²

Nu erbjuds denna ljusa och fräscha 2:a belägen mitt i central Höganäs på Storgatan 53. Lägenheten ligger på tredje våningen och är genomgående i välskött skick. Lägenheten har en härlig balkong i söderläge med utsikt mot föreningens fina innergård. Här bor ni bekvämt med gångavstånd till service, restauranger, buss, mataffärer och Kvickbadet! Välkomna med er intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 24