Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Björnson

Johanna Björnson

Om mig

Med kreativitet, inspiration och strategiskt tänk är din bostadsaffär i trygga händer med Johanna. Hon lyssnar på kundens behov och önskemål, och skräddarsyr lösningar som matchar varje individs unika krav. Att bygga starka och långvariga relationer med sina kunder är en självklarhet för Johanna, och det hon tycker gör arbetet extra stimulerande! ”Ömsesidigt förtroende ligger till grund för ett lyckat samarbete.”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olof Olssons väg 10A, Jonstorp, Höganäs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Olof Olssons väg 10A, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Olof Olssons väg 10A, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Olof Olssons väg 10A

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
4 250 000 kr
140 m²
6 rum
495 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska familjevilla belägen i mysiga Jonstorp. Här är varje kvadratmeter perfekt utnyttjat och väl genomtänkt, huset känns otroligt rymligt med bra ytor för både sociala sammanhang och privata delar. Entréplan har en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum är integrerat i ett stort rum. Det stora vikpartiet i vardagsrumsdelen binder samman ute och inne på ett perfekt sätt med ett stort trädäck i söderläge med solskydd i form av en pergola. Två rymliga badrum -ett på varje plan, och fyra generösa sovrum samt ett extra allrum på ovanvåningen. Tomten, en hörntomt som är lika vacker som den är funktionell. Med en härlig uteplats i det perfekta väderstrecket kan du njuta av soliga dagar och ljumma kvällar under en pergola på det fina trädäcket. För de dagar då en extra dos av avkoppling behövs finns även bastu, perfekt för att bjuda in vänner och familj till en avkopplande stund. Här finns även en stor gräsmatta för fötter med spring i, odlingslådor och fruktträd. Garagebyggnad med förråd och en uppfart med plats för två bilar bredvid varandra. Det är en fröjd att kliva in i detta hem som är välskött och smakfullt renoverat in i minsta vrå. Detta boende är för er som inte vill ha en massa måsten utan kunna prioritera tid med sina nära och kära framför fix och renoveringar. Det är helt enkelt bara att flytta in, slappna av och trivas i denna omsorgsfullt underhållna pärla. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
S:t Andreas väg 28, Väsby, Höganäs kommun
  • Tor 30 maj kl 17:15
S:t Andreas väg 28, Väsby, Höganäs kommun, bild 2
S:t Andreas väg 28, Väsby, Höganäs kommun, bild 3

S:t Andreas väg 28

Radhus
Väsby, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 995 000 kr
157 + 49 m²
6 rum
840 m² tomt

Välplanerat kedjehus i mysiga Väsby. Här finns plats för den stora familjen men även optimalt för er som söker just enplans och vill ha gott om plats för umgänge. Här erbjuds ett bekvämt boende med en stor men lättskött trädgård, uteplatser i olika väderstreck och badtunna! Från entren når man husets olika delar; Köket med det stora uterummet, vardagsrum med öppen spis och privata delen med sovrum och badrum. I hallen finns även en gäst-WC och bra garderober för ytterplagg. Det stora isolerade uterummet når man från köket och används flitigt året om, här finns plats för hela släkten. Den privata delen har 3 sovrum och ett helkaklat badrum och vidare kommer tvättstugan och "gäst-del", eller varför inte tonårsrum. Välkomna att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 2