Kommande

Murmästarevägen 11

Hovshaga, Växjö kommun Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
131 m²
Tomtarea
383 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
28 108 kr/år
Kommande

Välkommen till ett mycket barnvänligt boende med välgenomtänkta och praktiska ytor. Här erbjuds på entréplan bl.a. ett renoverat kök, praktisk groventré och tvättstuga samt ett generöst vardagsrum. Från vardagsrummet kommer man ut till den inbjudande altanen som har en vacker utsikt över grönområde. Övre plan utgör den privata delen med tre sovrum varav två med egen klädkammare och ett härligt allrum med utgång till balkongen. Huset har renoverats med modern färgsättning och vackra materialval.
Huset genomsyras av en trivsam känsla med fokus på att underlätta vardagen med underhållsfri tegelfasad och härliga utemijöer. På framsidan finns en stor grönyta med plats för lek och studsmatta samt ett garage med uppfart. Då man bor på lugn cirkelgata med en grönyta med lekplats i mitten är det minimalt med biltrafik.
Endast en kort promenad bort ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Det finns gott om förskolor och grundskolor i närområdet och på cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet i form av Hovshagas naturreservat.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Eric Svensson

Bjurfors Växjö
Mäklare Eric Svensson, Bjurfors Växjö
0735000586

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.