Växjögatan 7F

Husensjö, Helsingborgs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1984
Förening
Riksbyggen BRF Rebecca
Om föreningen
Avgift
5 101 kr/mån
Driftkostnad
18 060 kr/år
Pris/m²
29 370 kr/m²
Antal besök
5 400
Dagar på Hemnet
29

På barnvänliga Husensjö ligger välskötta BRF Rebecca bestående av 14 st radhus med tillhörande parkeringsplats och gemensam lekplats. En mysig förening med god sammanhållning och fastigheter i riktigt gott skick. Nu finns möjligheten att förvärva kanske det allra bästa radhuset i föreningen.

Huset är fördelat i två plan om 119 kvm med tillhörande uterum om cirka 13 kvm. På entrésidan finns ett förråd samt plats för mindre sittgrupp och gårdssidan är sten samt träbelagd i söderläge med sol större delen av dagen. Här finns det magiska uterummet som är cirka 13 kvm stort samt vinterisolerat och har golvvärme. Ett utrymme som nuvarande ägare utnyttjar frekvent året om.

På entréplan finns ett snyggt renoverat kök från 2010, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, ett helkaklat badrum samt en tvättstuga som blivit renoverad 2009. På andra våningen finns fyra sovrum, en klädkammare samt ytterligare ett badrum som också är renoverat 2009. För den som behöver ännu mer utrymme eller fler rum, så har grannar inrett vinden och skapat ytterligare cirka 35kvm boarea. Vinden här är isolerad och förberedd men att göra det till bostdsutrymme kräver godkännande från styrelse och ev stadsbyggnadskontoret.

Området är perfekt med närhet till skolor, dagis, affär och service. Goda pendlingsmöjligheter och på en kort promenad nås hela skogen vid Fredriksdal. För den motionsglade rekommenderas Olympia området med möjlighet till all sport du kan tänka dig. Sammantaget är detta ett välrenoverat radhus, i en välskött förening, på ett optimalt läge.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Roger Billsten

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Roger Billsten, 3etage Fastighetsmäklare
0735179333