Nyproduktion

Sintrams Väg

Karlskoga kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Byggår
2021
Avgift
4 299 kr/mån
Driftkostnad
18 100 kr/år
Pris/m²
16 920 kr/m²
Nyproduktion

Inflytt i Oktober och byggnation i full gång, endast fåtal radhus kvar i projektet!

Nu ges även möjligheten att få känslan av den färdiga produkten i ett visningshus!

Smarta och genomtänkta radhus med genomgående exklusivt touch. Här är tveklöst radhusen för den moderna barnfamiljen som vill flytta in i ett optimalt boende med upp till 4 stycken sovrum och 2 helkaklade badrum. Stora och öppna sällskapsytor på bottenplan skapar en gemytlig känsla med fina möjligheter till samvaro. Trivsamt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet med utgång till uteplatsen i optimalt söderläge för sol under hela dagen. Beskymmerfritt boende i nyproduktion där inga långvariga och dyra renoveringar behöver göras. Här får man endast koden till sitt Yale Doorman lås när man flyttar in och behöver inte ägna en tanke dräneringar eller takbyte. Vid inflytten erhålls även en exklusiv multiroom högtalare från Sonos för att man efter en hård arbetsvecka ska kunna lägga barnen och slå på en bra låt och bara njuta av sitt boende till 100 %. Barnen får ett Nintendo Switch vid inflytten så att föräldrarna i lugn och ro njuta av en rofylld inflytt utan stress.

Husen har en låg driftkostnad tack vare den energieffektiva värmepumpen med värmeåtervinning. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan för optimal komfort.

Bekväm parkering med laddbox från Easee precis utanför dörren till radhuset utan någon extra kostnad.
Utvändigt förråd för goda förvaringsmöjligheter.
Exklusivt kök där köparen ges att forma sitt kök efter sina önskemål (OBS 2022-04-29 är sista dagen för tillval i kök). I övrigt finns fina möjligheter att påverka materialvalen invändigt i husen.

Radhusprojektet är beläget i ett mycket populärt område i Karlskoga med närhet till allt en barnfamilj behöver. Förskola, skola (F-9) samt gymnasium på bekvämt gångavstånd. Livsmedelsbutik, gym, ishall & idrottsplats även det i närheten. Fina promenadstråk, närhet till Möckeln med både möjlighet till fiske och båtliv.

Projektet värnar om det lokala idrottsklubbarna vilket gör att den som tecknar sig för ert radhus får ett årskort till familjen för BIK Karlskoga (2 vuxna och 2 barn)

Bokningsavgiften uppgår till 20.000 och handpenning 10 % av köpeskillingen.

Kontantinsatsen för detta projektet blir 269 250 (15%) och boendekostnaden inkl driftkostnad och exklusive amortering uppgår till 7134 kronor per månad baserat på en ränta om 1,5 %.

Amortering uppgår till 2542 kronor per månad.

OBS! Bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från slutresultatet.

Kontakta Erik eller Albin för att boka visning!

Erik Lejon
070-999 29 90
[email protected]

Albin Andersson
070-090 11 35
[email protected]

Läs mer om bostaden
Lejons Mäkleri

Kontakt

Albin Andersson

Lejons Mäkleri
Mäklare Albin Andersson, Lejons Mäkleri
070-0901135