Mäklare Albin Andersson

Albin Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ludvikavägen 13, null, Ludvika kommun
Ludvikavägen 13, null, Ludvika kommun, bild 2
Ludvikavägen 13, null, Ludvika kommun, bild 3

Ludvikavägen 13

Övrigt
Ludvika kommun
Lejons Mäkleri
2 695 000 kr
4 837 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett vandrarhem med närhet till Säfsens familjevänliga skidanläggning. Välbyggd huvudbyggnad i 2 plan med källarvåning. Bottenplan: 2 st lägenheter med eget kök samt badrum (3 rok samt 2 rok). 2 st 2 rok (under renovering). Övervåning: 7 st uthyrningsrum med anslutning till 2 st kök, matsal, allrum, 3 st badrum samt tvättstuga. Källare med förvaringsmöjligheter. På gården finns stora parkeringsytor & ett rejält uthus med goda förvaringsmöjligheter. Renoveringar 2019: Nymålad fasad Ytskikt invändigt 2 st lägenheter på bottenplan är genomgående renoverade LOA: 449 kvm Fasad: Plåt Stomme: Trä Fönster: 3-glas Bjälklag: Trä/Betong Utvändigt plåtarbete: Plåt Grundmur: Betongsten Tak: Betongpannor Grundläggning: Betongplatta Värme: Direktverkande El VA: Kommunalt I Säfsen kan du räkna med härlig skidåkning för alla. Här finns ett stort utbud av långa och lätta nedfarter och 115 km skidspår för dig som vill åka på längden. Ska familjen prova på utförsåkning för första gången är Säfsen den bästa av skidorter i Sverige. Här känner sig även de minsta ”stora” och vågar snabbt lite mer. En annan toppensak med Säfsen är att alla backar & längdspår kommer fram på samma ställe. På så sätt har ni lätt uppsikt över hela familjen. Perfekt om någon i familjen vill passa på att träna för Vasaloppet eller bara för att det härligt att ta ut sig ordentligt. För avkoppling & återhämtning efter en lång dag i skidbackarna så kan ni besöka Säfsen Resort för Spa & Massage. Aktiviteter i Säfsen: - 450 km mountainbikeleder - Alpinskidåkning - Bär- och svampplockning - Fiske - Jakt - Paddling - Ridturer - Skidskola (alpin, längd, telemark, snowboard) - Vandring - Snow Camp (Inomhusarena med professionella trampoliner och foampit) - Mountainbike i Trollskogen Säfsen ligger 6 mil väster om Ludvika och bara 13 mil från Örebro, 16 mil från Västerås och 27 mil från Stockholm & 37 mil från Göteborg. Kontakta Albin Andersson för att boka visning.

  • Premium
Sturegatan 48, Öster, Örebro kommun
  • Idag
Sturegatan 48, Öster, Örebro kommun, bild 2
Sturegatan 48, Öster, Örebro kommun, bild 3

Sturegatan 48

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 416 kr/mån
31 452 kr/m²

Stig in i ett underbart hem där omsorg och stil möts på Sturegatan 48! Denna välskötta tvåa omfamnar dig med en varm atmosfär och överraskar med generöst ljusinsläpp från flera väderstreck, och upplevs betydligt rymligare än vad antalet kvadratmetrar anger. Det stilrena köket, utrustat med moderna bekvämligheter inklusive diskmaskin, och det fräscha badrummet med tillgängliga tvättmöjligheter, utgör verkligen pärlor i denna bostad. Med genomgående fina ytskikt och noggrant utvalda detaljer skapar varje rum en inbjudande och trivsam atmosfär. Det luftiga och ljusa vardagsrummet samt det rogivande sovrummet mot innergården erbjuder en perfekt balans mellan avkoppling och vardagsliv. Den välkomnande hallen har gott om plats för avhängning och förvaring, vilket gör att du kan organisera din vardag på ett smidigt sätt. Genom föreningen får du även tillgång till den charmiga och gemensamma innergården, komplett med härliga uteplatser och pallkragar för den som har en passion för trädgårdsliv. Brf Tjädern i Örebro är en trygg förening där betydande renoveringar har utförts: 1985 byttes elledningar ut. 2002 installerades en ny fjärrvärmeanläggning. 2011 pustades fasaden om. 2010 takbyte och dränering av källare 2015 gjordes stambyte. 2018 renovering av tvättstuga 2023 installerades nya säkerhetsdörrar samt att trapphuset målades/renoverades. Plåtarbeten omkring fastigheten har målats/renoverats. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter som tvättstuga och förråd, och även bekväma parkeringsmöjligheter för varje lägenhet. Föreningen har även förberett för att kunna installera elbilsladdare. Kom och upplev den fantastiska atmosfären i lägenheten och den omgivande miljön i ett lugnt område med vacker omgivning och samtidigt nära till ett rikt utbud av restauranger, shopping och underhållning. Matbutiker och grönområden, inklusive den omtyckta Stadsparken, finns inom bekvämt avstånd. För sportentusiasten väntar Osets naturreservat och Behrn Arena med spännande aktiviteter som hockey bandy och fotboll. Denna bostad erbjuder en möjlighet att integrera sig i det bästa av både stadsliv och natursköna omgivningar. Välkommen till ditt nya hem på Sturegatan 48, där komfort och livsstil möts på en perfekt plats.

  • Premium
  • Uteplats
Sveagatan 12, null, Lekebergs kommun

Sveagatan 12

Villa
Lekebergs kommun
Lejons Mäkleri
1 895 000 kr
125 + 35 m²
5 rum
1 798 m² tomt

Sveagatan 12, Fjugesta Denna 1-1/2 plansvilla har en perfekt balans mellan charm, komfort och funktionalitet, med generösa 125 kvm som rymmer 5 rum och kök, inklusive 3 rymliga sovrum, det perfekta hemmet för dig och din familj. Låt dig välkomnas av det naturliga ljuset som strömmar genom de stora fönstren och skapar en varm och inbjudande atmosfär i varje hörn. Köket är en oas för matlagningsentusiaster, gott om förvaringsutrymme, perfekt för familjemiddagar och gemensamma stunder. Det rymliga vardagsrummet erbjuder den ultimata platsen för avkoppling och umgänge med gott om utrymme för bekväma möbler och underhållningssystem. Och när dagen går mot sitt slut, erbjuder de tre mysiga sovrummen en lugn och avkopplande fristad för att återhämta sig. I källaren finner vi fjärrvärmecentralen samt tvättmaskin. Trädgården är lika lockande som insidan av huset, med ett tillhörande garage för bekväm parkering, en stor förrådsbyggnad och en lummig trädgård där soliga dagar och ljumna kvällar kan avnjutas med familj och vänner. Med närheten till natur, skolor, affärer och allt annat du behöver, är detta den ultimata platsen att kalla för ert eget. Fiber indraget. Robotgräsklippare inkluderad i köpet. Tak utbytt 2021 (läkt, papp & pannor) Isolering tak 2022 Fönster utbytt för ca 10 år sedan Missas inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem! Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev allt som Sveagatan 12 har att erbjuda!

Flygfältsvägen 9C, null, Karlskoga kommun

Flygfältsvägen 9C

Lägenhet
Karlskoga kommun
Lejons Mäkleri
225 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
3 011 kr/mån
5 488 kr/m²

Flygfältsvägen 9C i Karlskoga erbjuder nu en lägenhet på tredje våningen med balkong! Här finner du en charmig bostad som passar perfekt både för förstagångsköpare och för de som önskar en lägenhet med förmånliga boendekostnader. Med sina 2 rum och kök erbjuder denna lägenhet en väldisponerad yta om 41 kvadratmeter, där varje kvadratmeter utnyttjas på ett effektivt sätt. Köket är ljust, utrustat med gott om förvaringsmöjligheter samt med plats för ett matbord. Vardagsrummet är inbjudande och fylls av naturligt ljus genom de stora fönstren, vilket skapar en trivsam och ljus atmosfär. Sovrummet rymmer en säng och erbjuder generöst med förvaringsutrymme genom en praktisk garderobslösning. Badrummet är funktionellt utformat och utrustat med en dusch, wc och handfat. Denna lägenhet är belägen i ett attraktivt område i Karlskoga, med närhet till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och restauranger. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter med regelbundna bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad. Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för att boka dig på visning!

  • Balkong
Hallänningsgatan 19A, null, Karlskoga kommun
  • Idag

Hallänningsgatan 19A

Lägenhet
Karlskoga kommun
Lejons Mäkleri
495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 588 kr/mån
8 250 kr/m²

Denna tilltalande bostad på första våningen är belägen på den eftertraktade Hallänningsgatan i Karlskoga! Hiss finns precis utanför lägenhetsdörren! Bostaden består av två rum och kök, och dess 60 kvadratmeter är smart utformade för att maximera utrymmet. Köket är stilrent och ljust med generösa förvaringsmöjligheter och är fullt utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, vilket passar utmärkt för matlagningsentusiasten. Vardagsrummet är inbjudande med stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en avslappnande atmosfär perfekt för att bjuda in till trevliga middagar med familj och vänner. Dessutom leder en dörr ut till den mysiga balkong där du kan njuta av solens strålar på eftermiddagarna och kvällarna. Sovrummet är rymligt och avstressande med gott om plats för en stor dubbelsäng och två inbyggda garderober för praktisk förvaring. Badrummet är funktionellt med en duschhörna, tvättmaskin, wc och handfat. Närheten till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och restauranger gör vardagens ärenden enkla att utföra. För den som älskar att vara aktiv finns det också möjligheter nära hemmet, med en ishall, konstgräsplan och en friidrottsarena bara en kort promenad bort. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter med bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad, vilket gör det smidigt att ta sig runt i området. Tveka inte att kontakta Albin Andersson för att boka en visning och ta nästa steg mot ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Säfsbyn 235, null, Ludvika kommun
Säfsbyn 235, null, Ludvika kommun, bild 2
Säfsbyn 235, null, Ludvika kommun, bild 3

Säfsbyn 235

Fritidshus
Ludvika kommun
Lejons Mäkleri
750 000 kr
57 m²
2 rum
3 966 kr/mån

Är du en skidälskare som vill ha nära till aktiviteter? Letar du efter ett fritidshus med plats för hela familjen? Då ska du titta närmare på detta fritidsboende som ligger endast ett stenkast från Hyttan kök & bar! Bostaden inrymmer mysigt allrum med braskamin samt fullt utrustad köksdel. Från allrummet tar du dig via altandörr ut till den härliga solaltanen med utsikt över fjällnaturen och pulkabacken på andra sidan av vägen. Från den rymliga entréhallen angränsar ett badrum samt två sovrum där ett av sovrummen har en dubbelsäng. Totalt finns 6 bäddar. Badrummet är utrustat med dusch, wc och torkskåp. Bostadsrätten hyrs ut via Säfsen Resorts som inbringar goda hyresintäkter. Stor och trygg förening! Tvättstuga och bastu finns i nära anslutning som bokas via föreningens hemsida. Nära till Receptionen och cykeluthyrning. Längdspår längs husknuten, fotbollsplan, klättring, äventyrsbana, MTB, hoppträning och pulkabacke. Elbilsladdare finns med gångavstånd! Föreningen planerar byte av tak och fönster under våren 2023. I avgiften är ett garantibelopp om 20.000 kr inkluderat. Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för att boka visning! [email protected] 070-090 11 35

  • Premium
  • Uteplats
Storåplan 5A, null, Lindesbergs kommun
Storåplan 5A, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Storåplan 5A, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Storåplan 5A

Övrigt
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
795 000 kr
616 m² tomt

Unika möjligheter i hjärtat av Storå centrum! Denna fastighet är perfekt belägen med närhet till allt du behöver! Med en livsmedelsbutik, skola och vårdcentral bara ett stenkast bort är din bekvämlighet alltid inom räckhåll. Dessutom erbjuder fastigheten utmärkta tåg- och bussförbindelser för smidiga resor i och utanför området. Det bästa är att du inte bara kan dra nytta av denna utmärkta plats för kommersiella ändamål, det finns också ett positivt förhandsbesked för att skapa en ny detaljplan som gör det möjligt att använda fastigheten för bostadsändamål. Tänk dig att bo och driva ditt företag på samma plats! Driftskostnaderna är också förmånliga, endast 33 067 kr per år, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val för dig som vill maximera din vinstpotential. Denna 1-plans fastighet byggdes 1975 och har en gedigen konstruktion med platta på mark. Den träbaserade stommen och tegelfasaden ger fastigheten en charmig och tidlös estetik. Tillgängliga lokaler: 1. Restauranglokal med toalett och handfat. 2. Kontorslokal med toalett och dusch. 3. En lokal med toalett och handfat. 4. En lokal med 4 rum, kök, toalett och handfat, duschrum och tvättstuga. Vatten och avlopp är anslutet till det kommunala, vilket ger dig trygghet och bekvämlighet. Uppvärmningen sker via direktverkande el. Fönster är täckta med plywood för tillfälligt skydd. Tveka inte att ta chansen att äga denna fantastiska fastighet med oändliga möjligheter. Kontakta oss idag för att boka en visning och se själv vilket otroligt värde denna fastighet kan erbjuda för dina affärs- och boendemål.

  • Premium
Grönbo Bråten 586, null, Lindesbergs kommun
Grönbo Bråten 586, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Grönbo Bråten 586, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Grönbo Bråten 586

Villa
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
1 795 000 kr
117 + 42 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Drömmer du om ett naturnära och självförsörjande liv?    Kontakta Albin Andersson för att boka en privat visning!   Välkommen till Grönbo Bråten 586 där din dröm kan bli verklighet!   Fastigheten sträcker sig över imponerande 1,5 hektar och bär med sig en historia av frodigt gårdsliv med en mångfald av djur. Nu har du möjlighet att kunna skapa din alldeles egna självförsörjande oas där du kan dra djupa andetag och finna ro.  Låt din häst ströva fritt över de gröna ängarna medan hönsens glada kackel förgyller dina dagar med färska ägg. Den här platsen ger dig chansen att odla din egen mat.    Bostadshuset är en kombination av charm och rymd, med en yta på 117 kvadratmeter som omsluter dig med en välkomnande atmosfär. Entréplanet erbjuder ett välförsett kök, ett inbjudande vardagsrum och en gemytlig matsal, samt ett badrum som tillför extra bekvämlighet till vardagen. När du stiger upp på övervåningen möts du av ett stort och luftigt allrum, perfekt för gemenskap och avkoppling. Ett generöst sovrum väntar på att ge dig ro och återhämtning efter dagens äventyr. De smarta kattvindarna utgör dessutom praktiska förvaringsutrymmen som kan anpassas efter dina behov. Bostaden har nyligen genomgått en besiktning, vilket talar för dess kvalitet och skick.   Med nära avstånd till både förskola och skola (10-20min) så erbjuds även jakt och fiske i närområdet.   Välkommen!

  • Premium
Aggerudsvikarna, null, Karlskoga kommun
Aggerudsvikarna, null, Karlskoga kommun, bild 2
Aggerudsvikarna, null, Karlskoga kommun, bild 3

Aggerudsvikarna

Radhus
Karlskoga kommun
Lejons Mäkleri
Pris saknas

Unik möjlighet att förvärva nybyggd äganderätt med strandtomt! Välkommen till Aggerudsviken, där sjönära bostadsdrömmar tar form! Möjlighet att äga en nybyggd fastighet med strandtomt vid sjön Möckeln. En idyll där varje hus är en port till naturen, med direktanslutning till en magnifik brygga och panoramautsikt över det vackra landskapet. Varierande i storlek från 112-152 kvm, designade för att omfamna en modern livsstil. Totalt 49 bostäder i olika storlekar, varje ett konstverk i träfasad med stora fönster. Din egen bit av paradiset vid vattnet, en plats att koppla av och skapa minnen. Altan med glasräcken där du kan njuta av solnedgångar och sjöutsikten. Carport, en bekväm och skyddad parkering för ditt fordon. Gemensam bastu för avkoppling och gemenskap inom bekvämt räckhåll. Husmodeller för varje livsstil: Kvarter A: 4-5 rum och kök från 112 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, generös altan i direkt anslutning till bryggan. Planlösningen är öppen med kök och matplats mot entréträdgården. Vardagsrum med utgång till altanen som ligger i söderläge mot sjön. Kvarter B: 5-6 rum och kök från 137 kvm. Eleganta hus med balkong, altan och valmöjlighet till en braskamin för extra mysighet.Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan i direkt anslutning till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både vardagsrum och kök. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval.  Kvarter C: 5-6 rum och kök från 152 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan med utgång till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både kök och vardagsrum. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval.  Kvarter D: 3-5 rum och kök mellan 112-150 kvm. Husen varierar i höjd där de högre har övervåning som går att inreda i efterhand om så önskas. Den generösa nivåskillnaden på tomten ger förutsättning för källare i sutterrängplan med utgång på uteplatsen direkt från sovrummet. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, takterass och generös altan i västerläge med utgång till bryggan.  Pris: Från 5 130 000 kr till 6 865 000 kr. Första inflytt våren 2024. Gångavstånd till centrum, upplev stadens puls inom räckhåll samtidigt som du njuter av sjönära boende. En harmonisk balans mellan stadsnärhet och naturens lugn. Missa inte chansen att äga ditt sjönära drömboende! Besök www.eyragruppen.se för mer information. Kontakta Albin idag för att säkra din plats och var en del av detta enastående projekt! Din unika chans väntar, låt Aggerudsvikarna bli ditt nya hem vid vattnet! Boka en privat visning med Albin Andersson! 070-090 11 35

  • Premium
  • Nyproduktion
Åshyttan 418, null, Nora kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Åshyttan 418, null, Nora kommun, bild 2
Åshyttan 418, null, Nora kommun, bild 3

Åshyttan 418

Villa
Nora kommun
Lejons Mäkleri
695 000 kr
75 m²
2 ha tomt

Drömmer du om ett avskilt läge omgivet av vacker skog? Då är detta din chans att förverkliga din vision! Välkommen till Åshyttan 418, där huset bär på en historia och erbjuder stort potential till att bli ditt drömhem. Du kan sätta din egen prägel och bygga vidare på husets vackra berättelse för att skapa en unik och personlig bostad. Detta charmiga torp från det tidiga 1870-talet bär på historiens vingslag och erbjuder en känsla av autenticitet som är svår att hitta någon annanstans. Med en äldre timmerstomme som grund väntar en spännande renoveringsutmaning med enormt potential. Omgivningen är en dröm för naturälskare och friluftsentusiaster. Den tillhörande skogen bjuder på ändlösa möjligheter till utforskning och rekreation året om. Här kan du njuta av lugnet och friden som bara en avlägsen plats kan erbjuda. Fastigheten erbjuder också möjligheten att skapa något nytt. För den som drömmer om ett modernt och funktionellt boende kan torpet även säljas med en byggsats för ett attefallshus, vilket ger utrymme för en mer modern livsstil utan att förlora den charm som det gamla torpet bjuder på. Ta chansen att skapa ditt drömhem och bli en del av den unika gemenskapen i Åshyttan 418. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Möjligheterna är oändliga, låt din fantasi och kreativitet flöda här i denna fantastiska miljö! Kunskapen om fastigheten är begränsad och säljs därmed med generell friskrivningsklausul där köparen godtar fastighetens skick och avstår därmed från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Stort renoveringsbehov, inget fungerande värmesystem & utdömda eldstäder. Kontakta oss nu för att inte missa denna unika möjlighet!

  • Premium
Rågbacksvägen 16, null, Askersunds kommun
Rågbacksvägen 16, null, Askersunds kommun, bild 2
Rågbacksvägen 16, null, Askersunds kommun, bild 3

Rågbacksvägen 16

Villa
Askersunds kommun
Lejons Mäkleri
1 650 000 kr
65 m²
3 rum
1 310 m² tomt

Välkommen till Rågbacksvägen 16, en pärla belägen i det eftertraktade Estabo-området, där närheten till Tisaren förgyller vardagen! Nu har du möjligheten att förvärva denna fantastiska fastighet, som bjuder in till både avslappnat sommarliv och njutbara året-runt-upplevelser. Detta fritidshus med permanentstandard presenterar två mysiga sovrum samt ett rymligt badrum komplett med dusch, handfat, tvättmaskin och varmvattenberedare. Ett generöst allrum hälsar dig välkommen och erbjuder en naturlig samlingspunkt för både vila och festmåltider, med köket smidigt anslutet till rummets hjärta. Från allrummet öppnar sig dörren till den väl tilltagna verandan, där det erbjuds panoramautsikt över de vidsträckta åkrarna! Uppfarten rymmer med lätthet flera fordon, medan garagets imponerande port välkomnar dig med stora möjligheter, här kan du förvara din båt eller husvagn och låta drömmarna om äventyr ta fart. I närheten väntar både Hemsjön och Tisaren med öppna armar, där Hemsjöns lockande badplats med brygga och Tisarens båtplatser erbjuder en upplevelse utöver det vanliga för den som söker äkta livskvalitet! Kontakta Albin Andersson för en exklusiv visning och låt din dröm om det perfekta boendet bli verklighet redan idag!

  • Premium
Betesgatan 17B, null, Kumla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Betesgatan 17B, null, Kumla kommun, bild 2
Betesgatan 17B, null, Kumla kommun, bild 3

Betesgatan 17B

Radhus
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
2 295 000 kr
122,4 m²
5 rum
5 177 kr/mån
18 750 kr/m²

Boka en privat förhandsvisning av detta familjevänliga kedjehus i två plan på Betesgatan 17B! Bostaden erbjuder hög kvalité med många fina tillval som ökar värdet och bekvämligheten samt ger ett stilfullt intryck. Belägen på en lugn och trygg gata där endast boende passerar. Uteplatsen är delvis skyddad från insyn och belägen i ett trevligt västerläge. Här bor man praktiskt och bekvämt för familjer stora som små då de finns 3 sovrum som kan byggas om till 4 på övervåningen med fina sociala ytor i bottenplan. Det blir ett fint ljusflöde genom bostaden då man ser uteplatsen från hallen genom de stora fönsterpartierna. Med några minuter på cykel tar ni er till Kumla centrum för den service som behövs med gott utbud av mataffärer, butiker, caféer och restauranger. Förråd samt parkeringsplats utanför bostaden ingår. Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för mer information om processen! 070-090 11 35 [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vibyn 38, null, Lindesbergs kommun
Vibyn 38, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Vibyn 38, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Vibyn 38

Villa
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
3 695 000 kr
167 m²
6 rum
1 275 m² tomt

Vibyn 38 som nyligen är färdigställt är mer än bara ett hem om 167 kvm med 6 rok, det är en livsstil! Här har varje detalj noggrant planerats och genomtänkts för att skapa en värld av möjligheter. I centrum av huset öppnar sig generösa och öppna sällskapsytor där familj och vänner enkelt kan samlas. Köket, med sin eleganta köksö, smälter samman med vardagsrummet för att skapa en samhörighet som är svår att överträffa. Elegans och stil präglar hela bostaden. Här finns totalt fyra sovrum, med möjlighet att skapa ett femte om så önskas. De två rymliga badrummen är inredda med en exklusiv touch som höjer nivån på boendet. Det är de små detaljerna som verkligen gör detta hus till något alldeles extra. De svarta fönsterpartierna ger huset en enhetlig och modern känsla samtidigt som de släpper in ett naturligt ljusflöde som skapar en inbjudande atmosfär. Utsikten mot det omgivande vattnet är helt spektakulär. Färg- och materialvalen är både smakfulla och moderna och ger dig även möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem. För de miljömedvetna köparna finns moderna bekvämligheter som frånluftsvärmepump och genomgående golvvärme, vilket inte bara ger låga driftskostnader, utan också en oslagbar komfort året runt. Vid byggnationen så har man även valt att bygga med takstolar som är ämnade för att inreda vinden till en övervåning. Den generösa tomten på hela 1 275 kvm är en grön oas där du kan njuta av en rogivande atmosfär. Här kan du skapa minnen, odla trädgården du alltid drömt om, och uppleva den verkliga känslan av harmoni och hem. Denna bostad är inte bara en investering i en fastighet, det är en investering i din livskvalitet. Välkommen hem till din nya livsstil, här är tillträdet flexibelt! Frövi har all nödvändig närservice och erbjuder även förskola, skola och idrottsplats. Smidig kommunikation till Örebro via tåg ca 15 minuter och med bil ca 20 minuter. För de som älskar att fiska, erbjuder Frövi en fantastisk möjlighet att prova på gös-fiske i närliggande Väringen. Detta är en aktivitet som du inte vill missa om du är en entusiastisk fiskare. Med allt detta sagt, är det ingen tvekan om att Frövi är en fantastisk plats att kalla hem. Det är den perfekta kombinationen av bekvämlighet, avskildhet, och en mängd olika fritidsaktiviteter.

  • Premium
Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun
Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun, bild 2
Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun, bild 3

Norrtorp Ärnbäcken 908

Villa
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
1 195 000 kr
45 + 22 m²
2 rum
1 023 m² tomt

Denna pärla är det perfekta valet för dig som ska ta första steget ut på bostadsmarknaden! Här erbjuds ett lantligt hus med sovrum, kök och badrum samt ett allrum som erbjuder glamorös takhöjd med fina takbjälkar och ett gott ljusinsläpp. Huset är genomgående renoverat och passar dig som planerar att bosätta dig permanent eller med höga krav på ditt fritidsboende. Tomten erbjuder en altan samt en mysig pergola där fina sommarkvällar kan avnjutas. I området: Friluftsområdet i Kvarntorp är ett attraktivt område med omfattande växt- och djurliv. Här finns mountainbikeleder, över 26 km vandringsleder i varierande natur, grillplatser, friluftsbadet Hästhagsbrottet samt fiskemöjligheter i de vattenfyllda dagbrotten. Närhet till ett perfekt träningsredskap som dessutom är helt gratis att använda nämligen trappan som tar dig upp till Kvarntorpshögen, trappan är ca 200 meter lång och består av 427 trappsteg, intill finns även ett naturgym. Kort biltur till både Örebro, Kumla och Sköllersta. Renoveringar: 2019 5 fönster samt ytterdörr byttes ut. Borrad vattenbrunn. 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd. 2020/2021 Samtliga ytskikt. Ny och större trätrall. Ny fasad på baksidan av huset tilläggsisolerat i samband. Byte av knutar. Utebelysning med skymningsrelä. 2022 Elbilsladdare Ny luftvärmepump. Taktvätt/behandling. Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för mer information! [email protected], 070-090 11 35

  • Premium
Sintrams väg 28, null, Karlskoga kommun
Sintrams väg 28, null, Karlskoga kommun, bild 2
Sintrams väg 28, null, Karlskoga kommun, bild 3

Sintrams väg 28

Radhus
Karlskoga kommun
Lejons Mäkleri
1 650 000 kr
112,2 m²
5 rum
6 200 kr/mån
14 706 kr/m²

Välkomna till Sintrams väg 28! Smart och genomtänkt radhus med genomgående exklusiv touch. Här är tveklöst radhuset för den moderna barnfamiljen som vill flytta in i ett optimalt boende med möjlighet upp till 4 stycken sovrum och 2 helkaklade badrum. Stora och öppna sällskapsytor på bottenplan skapar en gemytlig känsla med fina möjligheter till samvaro. Trivsamt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet med utgång till uteplatsen i optimalt söderläge för sol under hela dagen. Beskymmersfritt boende där inga långvariga och dyra renoveringar behöver göras. Här får man endast koden till sitt Yale Doorman lås när man flyttar in och behöver inte ägna en tanke dräneringar eller takbyte. Husen har en låg driftkostnad tack vare den energieffektiva värmepumpen med värmeåtervinning. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan för optimal komfort. Bekväm parkering med laddbox från Easee precis utanför dörren till radhuset. Utvändigt förråd för goda förvaringsmöjligheter. Bostaden är belägen i ett mycket populärt område i Karlskoga med närhet till allt en barnfamilj behöver. Förskola, skola (F-9) samt gymnasium på bekvämt gångavstånd. Livsmedelsbutik, gym, ishall & idrottsplats även det i närheten. Fina promenadstråk, närhet till Möckeln med både möjlighet till fiske och båtliv. OBS! Vissa av bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från verkligheten. Kontakta Albin Andersson för mer information! 070-090 11 35 [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Mårsta gård 103, null, Kumla kommun

Mårsta gård 103

Villa
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
1 295 000 kr
172 + 17 m²
8 rum
3 426 m² tomt

Välkommen till Mårsta Gård 103! Denna 1½-plansvilla erbjuder 172 kvm med ytterligare 17 kvm biarea. Bostaden har en flexibel planlösning som möjliggör anpassning efter olika familjekonstellationer. Här finns separata bostadsdelar med egna kök och badrum, vilket ger fina möjligheter att fullfölja drömmen om ett eget generationsboende. Stora boningshuset är uppdelad i tre separata lägenheter för att ge dig maximal flexibilitet. Bottenvåningen erbjuder en lägenhet om 1 rok och en rymlig 3 rumslägenhet, perfekt för mindre hushåll eller som en extra inkomstkälla. Övervåningen inrymmer en generös 4 rumslägenhet, vilket ger möjligheter för en stor familj eller att hyras ut för extra intäkter. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren. Samtliga ytskikt invändigt har förnyats för att skapa en fräsch och inbjudande atmosfär. Dessutom har VA-stammarna nyligen bytts ut, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Bergvärme installerades år 2022. Detta gör inte bara ditt hem energisnålt och effektivt, utan det är också ett steg mot en hållbar framtid. Ett borrhål för vatten finns tillgängligt (pump saknas för närvarande). Utvändigt har du inte bara en, utan två förrådsbyggnader som även kan användas som garage. Perfekt för bilentusiasten eller för extra förvaringsutrymme. På gården finns också ett mindre hus med 2 rok, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att hyra ut och öka din investeringsavkastning. Läget är idealiskt för den som pendlar till Hallsberg, Kumla eller Örebro, då det är strategiskt beläget med närhet till E20, vilket ger en smidig och snabb förbindelse till dessa platser. Omgivningen är full av grönska och ligger i en lugn och trivsam miljö. Fastigheten säljs med generell friskrivningsklausul där köparen godtar fastighetens skick och avstår därmed från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck fördelarna med att kalla detta hus för ditt hem.

  • Plus
Bruksvägen 21B, null, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Bruksvägen 21B, null, Örebro kommun, bild 2
Bruksvägen 21B, null, Örebro kommun, bild 3

Bruksvägen 21B

Villa
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 750 000 kr
8 rum
2 578 m² tomt

Den här fantastiska fastigheten i Garphyttan erbjuder en unik möjlighet att förvärva en gammal skola eller herrgårdsbyggnad, perfekt belägen endast 15 minuter från Örebro. Garphyttan är en eftertraktad och familjevänlig plats som gränsar till de natursköna Kilsbergen, vilket ger en enastående möjlighet att kombinera lugnet och skönheten i naturen med närheten till stadens bekvämligheter. Beviljat bygglov som tillåter två stycken lägenheter. (Renovering påbörjad) Se bifogade filer, ritningar samt antikvarisk undersökning. Med lite kärlek och omsorg kan denna fastighet förvandlas till det absoluta drömboendet. Med en imponerande yta på cirka 900 kvadratmeter erbjuder huset generöst med utrymme för hela familjen att leva och frodas. Takhöjden på bottenvåningen är omkring 3,6 meter och på plan två är den 3 meter, vilket ger en känsla av rymd och luftighet i varje rum. En av de unika egenskaperna hos denna byggnad är dess inredningsbara vindsvåning. Här finns en möjlighet att skapa ett extra utrymme som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Det kan bli ett fantastiskt utrymme för en hemmabio, ett gym, ett kontor eller till och med ett extra sovrum för gäster. Fastighetens generösa storlek fortsätter ner till källarplanet, vilket ger ännu mer potential för att utnyttja utrymmet på olika sätt. En källare kan vara användbar för exempelvis förvaring, hobbyrum eller kanske till och med som ett spelrum för barnen. Taket på fastigheten har renoverats under perioden 2017-2018 och är nu i utmärkt skick. Det är täckt med enkupigt tegel från Vittinge, vilket ger både en charmig och hållbar yta som skyddar huset från väder och vind. Varje rum i byggnaden är imponerande och bär på detaljer som visar på genomtänkt arkitektur och tidstypisk design. Du kommer att upptäcka vackra snickerier, eleganta golv, stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och många andra unika detaljer som ger huset dess karaktär. Detta är inte bara en fastighet, det är en möjlighet att förverkliga din dröm om att äga en historisk och karaktärsfull byggnad. Med sin idealiska placering nära Örebro och den omgivande naturen i Kilsbergen kommer du att kunna njuta av det bästa av två världar, ett lugnt och avkopplande livsstil samtidigt som du har alla bekvämligheter och nöjen i staden inom räckhåll. Missa inte chansen att skapa ditt absoluta drömboende i denna charmiga och genomarbetade fastighet!

  • Premium
Björklidsvägen 3, null, Askersunds kommun
Björklidsvägen 3, null, Askersunds kommun, bild 2
Björklidsvägen 3, null, Askersunds kommun, bild 3

Björklidsvägen 3

Fritidshus
Askersunds kommun
Lejons Mäkleri
595 000 kr
24 m²
1 rum
977 m² tomt

Den här fantastiska fastigheten har ett oslagbart läge med badrocksavstånd till den idylliska sjön Tisaren. För den som älskar att spendera tid på vattnet erbjuds en båtplats vid den gemensamma bryggan, vilket gör det enkelt att njuta av allt som sjön har att erbjuda. På denna egendom finner du två byggnader. Först och främst har vi ett attefallshus byggt 2021 som erbjuder moderna bekvämligheter och stilfulla inredningsdetaljer. Här kan du koppla av och njuta av en bekväm vistelse i naturskön omgivning. För den som gillar att ta sig an projekt finns även en äldre stuga på tomten (årtal oklart, ca 35 kvm). Stugan är i behov av en omfattande renovering och ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på den. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan åstadkomma. En stor fördel med denna fastighet är att VA redan är betalt och framdraget till tomtgränsen, vilket förenklar eventuella framtida byggprojekt och ökar bekvämligheten i vardagen. Tomten är lummig och frodig med närhet till skog och sjö. Här kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har möjlighet att utforska den omgivande naturen och allt den har att erbjuda. Närhet till både centrala Örebro (endast 37 km bort) och centrala Askersund (endast 16 km bort)! Förutom naturen är det också lätt att ta sig till de viktigaste bekvämligheterna i Åsbro. Här finns skola, förskola och affärer, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina dagliga ärenden utan att behöva åka långt. Så, om du söker efter en plats där du kan njuta av lugn och ro, samtidigt som du har tillgång till alla de bekvämligheter du behöver i din vardag, är detta platsen för dig. Denna fastighet är det perfekta valet för dig som drömmer om en avkopplande tillvaro vid sjön Tisaren med möjlighet att forma ditt egna smultronställe precis efter dina önskemål. Här kan du skapa minnen för livet och njuta av den vackra svenska naturen i dess finaste form.

  • Premium
Furunäs 218, null, Örebro kommun

Furunäs 218

Tomt
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
365 000 kr
1 289 m² tomt

Den här tomten är en sällsynt pärla i det populära området nära sjön Väringen, och den är en av de sista obebyggda tomterna som återstår. Med en total areal på 1 289 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar om en perfekt hemvist. Tomten ingår i en samfällighet som ger dig tillgång till åretruntvatten, en gemensam brygga och möjlighet att njuta av avkopplande dagar vid vattnet. Dessutom finns det via samfälligheten möjlighet till en båtplats vid ån som gör att du kan ta dig ut till den vackra Väringen, vilket är perfekt för båtentusiaster och naturälskare. Med en tomt av den här storleken har du möjlighet att skapa ditt drömboende med gott om plats för trädgård, lek och rekreation. Det här är verkligen en sällsynt möjlighet att äga en av de sista obebyggda tomterna i detta eftertraktade område. Med tillgång till åretruntvatten, en båtplats vid ån och en generös tomtyta, är denna tomt en dröm för den som söker en idyllisk plats att kalla sitt hem. Tveka inte att utforska möjligheterna som denna unika tomt har att erbjuda!

Ekorrvägen 12, null, Askersunds kommun
  • Budgivning pågår

Ekorrvägen 12

Villa
Askersunds kommun
Lejons Mäkleri
2 995 000 kr
154 + 54 m²
6 rum
2 600 m² tomt

Välkommen till Villa Högås! Huset har precis genomgått en totalrenovering där man tänkt till på både stil och komfort. De klassiska detaljerna, som den vackra fiskbensparketten, har varsamt bevarat för att ge huset en tidlös charm. För att göra hemmet både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt har en modern luft/vattenvärmepump installerats. Den håller inte bara temperaturen behaglig utan minskar också dina energikostnader på ett smart sätt. Entréplanet öppnar upp med en rymlig hall som genast ger dig känslan av rymd och välkomnande atmosfär. En praktiskt grovéntre med tvättstuga gör vardagen smidig och organiserad. Här finns även en wc som adderar extra bekvämlighet. Det luftiga köket blir en naturlig samlingsplats för kulinariska äventyr och sköna stunder. Med ett sovrum i anslutning har du alltid närheten till avkoppling och återhämtning. Matsalen och vardagsrummet bildar en öppen och inbjudande yta, perfekt för både festliga middagar och avslappnade kvällar framför tv:n eller en sprakande brasa. På övervåningen öppnar sig möjligheterna med två välutformade sovrum som erbjuder både komfort och avskildhet. Det väl tilltagna badrummet är komplett med badkar, handfat och wc. Här kan du njuta av avkopplande stunder och lyxiga bad. Källarvåningen är en praktisk plats för förvaringsutrymmen som hjälper dig att hålla ordning och ha allt på sin plats. Dessutom finns här ett dedikerat utrymme för dina finaste vinsamlingar, perfekt för vinentusiasten. När du kliver in i huset kommer du att märka den generösa takhöjden och de rymliga rummen som ger en känsla av öppenhet. Åsbro erbjuder natursköna miljöer med närhet till både centrala Örebro (endast 37 km bort) och centrala Askersund (endast 16 km bort)! Njut av den hisnande naturen, vackra sjöar och omgivande skogar. Här kan du koppla av och utforska, samtidigt som du har spännande städer inom bekvämt avstånd. Att bo i Åsbro innebär att du har en fantastisk tillgång till naturen och kan njuta av långa promenader eller cykelturer längs de vackra sjöarna. Från fastigheten kan du lätt ta dig till Åsasjön som mynnar ut i Tisaren, här du kan ta ett uppfriskande dopp under sommardagarna eller njuta av en avkopplande picknick med familj och vänner. Förutom naturen är det också lätt att ta sig till de viktigaste bekvämligheterna i Åsbro. Här finns skola, förskola och affärer som är inom gångavstånd, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina dagliga ärenden utan att behöva åka långt. Så, om du söker efter en plats där du kan njuta av lugn och ro, samtidigt som du har tillgång till alla de bekvämligheter du behöver i din vardag, är Åsbro platsen för dig. Missa inte chansen att bli en del av denna underbara gemenskap. För mer information om denna fantastiska villa, tveka inte att kontakta Albin Andersson. Han är mer än villig att svara på alla dina frågor och ge dig en rundtur i detta drömhem. Ge din familj det de förtjänar genom att investera i denna unika möjlighet att bo i en perfekt balans mellan lyx och naturlig skönhet. Välkommen till din nya drömvilla i Åsbro!

Kvarnabergsvägen 23, null, Lindesbergs kommun

Kvarnabergsvägen 23

Övrigt
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
3 495 000 kr
3,3 ha tomt

Söker du en unik fastighetsmöjlighet med oändlig potential? Då har du hittat rätt! Kvarnabergsvägen 23 i Gusselby är en fastighet som inte liknar någon annan. Med totalt 6 st byggnader i ett avskilt läge, är detta din chans att förverkliga dina drömmar! Huvudbyggnaden är en charmig herrgårdsbyggnad som väntar på att bli omvandlad efter dina visioner. Varje rum bär på en tidlös atmosfär som tar dig tillbaka i tiden. De höga taken och de stora fönstren ger herrgården en luftig och öppen känsla, medan den utsökta inredningen vittnar om tidigare tiders elegans. Det är viktigt att notera att denna herrgårdsbyggnad har en del renoveringsbehov, men det är just här den enorma potentialen finns. Genom att ge herrgården kärlek och omsorg kan du återställa den till sin forna glans och skapa ditt egna historiska mästerverk. Det är en plats där du kan koppla av och känna historiens närvaro runt dig, samtidigt som du har möjlighet att forma den framtid du drömmer om. Om du värdesätter historiska detaljer och är redo att ta dig an ett renoveringsprojekt med en enorm möjlighet till skapande, då är detta en plats att överväga. Oavsett om du drömmer om ett eget lyxboende eller en exklusiv reträtt, har du möjligheten här. Övriga byggnader har genomgått omfattande renoveringar, inklusive moderna badrum och energisnåla luftvärmepumpar som minskar energikostnaderna. Dessutom finns ett praktiskt poolhus med bastu och omklädningsrum där du kan koppla av och njuta. Men det bästa är att denna fastighet erbjuder oändliga möjligheter. Du kan driva ett HBV-hem (Hem för Boende och Vård), utforska spännande affärsidéer eller skapa en ekoturismdestination eller hälsocenter. Endast din fantasi sätter gränserna! Brandskydd och OVK-godkännande garanterar din säkerhet och följer alla regler och föreskrifter. Dessutom ligger Kvarnabergsvägen 23 strategiskt med endast 45 minuters bilfärd till Örebro och ca 2 timmar och 20 minuter till Stockholm, vilket ger dig närhet till båda städerna och deras möjligheter. Samintecknad med: Lindesberg Gusselby 1:21 (2 020 kvm) & Lindesberg Gusselby 2:18 (4 381 kvm) Totalarea: 39.625 kvm (Lindesberg Gusselby 1:29, 1:21 & 2:18) Så ta steget mot din vision och förvandla denna drömfastighet till verklighet! Kontakta Albin Andersson för mer information och visning: Telefon: 070-090 11 35 E-post: [email protected] Dröm stort, tänk kreativt, och låt denna fastighet bli din verklighet!

Garvargatan 14, null, Hallsbergs kommun

Garvargatan 14

Villa
Hallsbergs kommun
Lejons Mäkleri
1 395 000 kr
114 + 35 m²
6 rum
419 m² tomt

Välkomna till detta kedjehus med ett trevligt läge i de centrala delarna av Hallsberg! Här erbjuds hela fem välproportionerade sovrum, fördelade på två våningar. På entréplanet finner du två mysiga sovrum, medan övervåningen stoltserar med tre generösa sovrum. Med två toaletter, komplett med wc och stilfulla handfat, samt en praktisk tvättstuga som inkluderar badkar, tvättmaskin och diskbänk, presenterar sig detta hus som en modern familjs dröm. Köket är välkomnande för matlagning med ljusa köksluckor som inte bara framhäver rummet utan också erbjuder imponerande förvaringsmöjligheter. Här finner du en komplett uppsättning av apparater inklusive ugn med spishäll, fläkt, diskmaskin samt en rymlig kyl och frys i full storlek. Vardagsrummet är öppet och luftigt och flödar av naturligt ljus. Med gott om utrymme för en rymlig soffgrupp och ytterligare möblering, blir detta rum navet för både avkoppling och underhållning. Och inte nog med det, från vardagsrummet leder dörrarna ut till den härliga altanen med tak, där du kan förlänga dina stunder av njutning och avkoppling. På övervåningen fortsätter lyxen med ytterligare tre charmiga sovrum och en praktisk toalett. Här har varje familjemedlem sin egen plats för avskildhet och ro. Fiber finns! Nyligen besiktigad. Välkommen att kontakta oss för en exklusiv visning och upplev själv hur detta hem kan bli din verklighet!

Termikgatan 23D, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 23D

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 650 000 kr
56,1 m²
2 rum
vån 4/6
4 706 kr/mån
29 412 kr/m²

En ljuvlig tvåa med alla rätt finns äntligen till salu på Termikgatan 23 D i Södra Ladugårdsängen. Bostadsrätten har alla rätt då den dels är välplanerad med generösa ytor i alla rum samt att sovrummet står i norrläge och vardagsrummet i söderläge vilket gör att sovrummet är svalt om dagarna och att övriga lägenheten får ett rikligt ljusinsläpp från morgon till eftermiddag. Lägenheten upplevs större med tanke på skiljeväggen mellan vardagsrum och kök vilket möjliggör för en optimal plats för TV:n. Det extraordinära med bostaden är utsikterna som ges i såväl vardagsrummet som sovrummet, i vardagsrummet mot ängarna och i sovrummet där utgången till den insynsskyddade balkongen med utsikt mot den rofyllda innergården. Bostadsrätten är en del av bostadsrättsföreningen BRF Gripen 1. I avgiften ingår bredband (1 000/1 000 mbit/sek), TV-paket från Telia samt vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Lägenheten har egen elanslutning från Eon Elnät och medlemmen tecknar själv elavtal med valfri leverantör. Bostadsrätten har individuell mätning av kall- och varmvatten vilket innebär att medlemmen endast debiteras för den faktiska mängd vatten som används. Till bostadsrätten hör ett låsbart förråd till och det finns även möjlighet att hyra extra förrådsutrymme via föreningen i mån av plats. Avseende parkering finns möjlighet att stå i kö till föreningens parkeringsplatser samt att hyra av andra parkeringsvärdar. Området ligger två kilometer från centrala Örebro vilket ger dig som boende närhet till citys utbud, idrottsanläggningar och naturområden. Närmaste livsmedelsbutiker är Coop 300 meter bort och ICA Maxi två kilometer bort. I nära anslutning till föreningen finns även flertalet förskolor och grundskolor samt gym, golfbana och simhall. Det som gör området extra trivsamt är de stora grönområdena som består av flertalet lek- och grillplatser, promenad- och motionsspår samt utegym och för att inte nämna Sörbybacken som på toppen ger en magisk utsikt över bostadsområdet. Välkommen att kontakta Albin för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Häcklavägen 8, null, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Häcklavägen 8

Villa
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
650 000 kr
113 m²
4 rum
1 114 m² tomt

Välkommen till Häcklavägen 8 i vackra Ramsberg! Huset har en boarea på 113 kvm och omfattar totalt fyra rum och kök. Garage finns med plats för en bil. Här erbjuder vi nu en fantastisk möjlighet att förvärva ett enplanshus med stor potential och en underbar tomt med gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. På tomten finns också buskar med hallon, röda- och svarta vinbär och äppelträd. Ramsberg är en charmig ort med en underbar miljö med närhet till flera sjöar och vacker natur! Bara 1,7 km från huset hittar du ett fantastiskt bad med sandstrand och hopptorn vid Ölsjön, där du kan njuta av sol och bad. Följ Ramshytteån, som rinner tvärs igenom byn, och du kommer till Kölnbergets festplats där du kan avnjuta en trevlig picknick eller bara koppla av i den natursköna omgivningen. Ramsberg är också en by med många aktiviteter. Här finns Kulturcentrum där man kan låna böcker och som också anordnar aktiviteter. Många föreningar som hembygdsförening, Idrottsförening, Ramsbergs ryttarkamrater, Ramsbergs fiskevårdsförening. Till det finns cykelleder och en fin camping. Här finns också en obemannad affär som har öppet dygnet runt. Vårdcentral, apotek och skola hittar du i Storå som ligger ca 13 km bort. I Storå finns också en tågperrong om du vill ta dig längre bort för en dagstur. Lindesberg ligger ungefär 2,5 mil bort och till Stockholm är det ca 20 mil. Allt som allt är det här en underbar plats att bo på med en härlig blandning av natursköna omgivningar, badmöjligheter, föreningsaktiviteter och bekvämligheter i närheten. Kontakta Albin idag och upptäck allt som Häcklavägen 8 och Ramsberg har att erbjuda!

Vibyn 9, null, Lindesbergs kommun

Vibyn 9

Tomt
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
320 000 kr
1 384 m² tomt

20 minuter utanför Örebro finner vi denna sjönära tomt om hela 1 384 kvm med generös byggrätt! Frövi har all nödvändig närservice och erbjuder även förskola, skola och idrottsplats. Smidig kommunikation till Örebro via tåg ca 15 minuter och med bil ca 20 minuter. För de som älskar att fiska, erbjuder Frövi en fantastisk möjlighet att prova på gös-fiske i Väringen. Detta är en aktivitet som du inte vill missa om du är en entusiastisk fiskare. Slutligen, om du vill njuta av sommardagarna på en strand, finns det en badplats i närheten. Detta gör Frövi till den perfekta platsen att bo på om du vill ha tillgång till allt det roliga och samtidigt njuta av en avslappnad och fridfull livsstil. Med allt detta sagt, är det ingen tvekan om att Frövi är en fantastisk plats att kalla hem. Det är den perfekta kombinationen av bekvämlighet, avskildhet, och en mängd olika fritidsaktiviteter Bygglov, och startbesked är beviljat. K-ritningar, ventilations ritning etc finns att tillgå. Exklusive anslutningsavgifter för VA, el & fiber. Varmt välkommen att kontakta Albin för mer information!

Visar 1 - 25 av 34