Tunnlandsvägen

Kaxholmen, Jönköping Karta & restider

4 490 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Här på höjden i Kaxholmen, granne med åkrarna och naturen kommer det under 2019-2020 att uppföras 4 exklusiva kedjehus med påkostade materialval och generöst tilltagna ytor passande både den stora som lilla familjen. Husen uppförs som souterränghus i två alternativt tre våningsplan och här finns möjlighet i ett tidigt skede påverka utformningen av ert nya hem. Här erbjuds ett unikt boende i lugn och ro och grundfilosofin för arkitekterna är att här skall man kunna trivas både inomhus som utomhus, året om. Därför finns här väl tilltagna terrasser och uteplatser, en färdiganlagd trädgård gränsande till åkern i öster, en rejäl carport, utomhusförråd och uppställningsplats för två bilar samt en öppen och ljus inomhusmiljö med flera sovrum, rymligt allrum, ett fantastiskt vardagsrum samt dubbla badrum – allt för att ni skall trivas och bo bra. HTH-kök, helkaklade badrum, 2-stavs ljusa parkettgolv och målade väggar är standard och ni väljer själva hur just era rum skall utformas

För den aktiva familjen är detta ett bra tillfälle att uppdatera sin boendestandard. Här kan ni få lite större och välplanerade ytor och på riktigt uppleva drömmen om en helfräsch boendemiljö där ni varit med om bestämt hur just er familj vill ha det.
Husen uppförs på plats av lokala byggare Jönköpings byggvision.

I direkt anslutning till kedjehusen kommer ett flerbostadshus i bostadsrättsform att uppföras i tre plan. Inflyttning av husen planeras till kvartal 4 år 2020.

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
149 m²
Tomtarea
585 m² tomt
Antal rum
5 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tunnlandsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 490 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 258
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips