Beryllvägen 18

Kode, Kungälv Karta & restider

2 995 000 kr
RadhusRadhus

Vill du bo i centrala Kode med närhet till barnomsorg, populär skolenhet, mycket goda pendlingsmöjligheter till Göteborg som du når på ca 17 min med pendeln? Lägg därtill goda grannar och ett fantastiskt och renoverat radhus som nuvarande ägare omvårdat med omsorg.. På väl utnyttjade kvm så erbjuds ett stort kök med fin plats för matbord med många gäster, rymligt vardagsrum med ett isolerat uterum och direkt access till altanen i söderläge , tre rejäla sovrum, helkakalt badrum, tvättstuga med groventré, mm.
Varmt välkommen till en ett riktigt välskött hus med ett fantastiskt läge! Kontakta fastighetsmäklare Yvonne Karlsson 0704-241625 för visningsanmälan och mer information.

Från Kode finns det mycket goda kommunikationer med både buss och pendeltåg som bägge har bra pendelparkeringar. Med endast 12 km till centrala Kungälv och 16 km till Stenungsund är detta drömboendet för den som vill bo naturskönt och rogivande i en barnvänlig miljö, men ändå kunna ta del av allt som Kungälv, Göteborg och Stenungsund har att erbjuda!

Kode erbjuder mycket god barnomsorg med tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finast skolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar.

För den golfintresserade finns det inte mindre än fem populära och välskötta golfbanor att välja mellan i närområdet. Vackra Kungälv-Kode Golfklubb, en seaside och parkbana, ligger närmast och som med sitt 651 m långa hål nr. 4, har ett av Europas längsta. Spana även in Gullbringa, Lycke, Ingetorp och Stenungsunds GK.

Aröd och Rörtången ligger endast en kort biltur bort och bjuder till fiske och salta havsbad från stränder och bryggor i en skärgårdsidyll. Från Rörtången utgår färjan till Brattön, Lövön och Älgön med fantastiska bad- och naturupplevelser. Om man tröttnar på havet, eller bara vill få lite variation, är det inte heller långt till Ingetorpssjön, en djup källvattensjö som sägs vara väldigt ren och har sötvattensmusslor. Ett mycket spännande ställe som utöver sin fina badplats även har ett gravfält från 400-talet i nära anslutning.

Svartedalen är ett vildmarks-, natur- och friluftsområde inte långt från Kode med storskog och vresig natur. Ett perfekt resmål för spännande utflykter på vandringsleder i en häftig miljö med barrskog och sjöar. Sportfiske, skogsvandringar, svamp- och bärplockning förekommer flitigt här!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
129 m²
Tomtarea
170 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
24 205 kr/år
Byggår
1979
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Beryllvägen 18 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Driftkostnad
24 205 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 463
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 29 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips