Mäklare Yvonne Karlsson

Yvonne Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lerskärsvägen 17, Tjuvkil, Kungälvs kommun
  • Sön 17 mar kl 13:00

Lerskärsvägen 17

Villa
Tjuvkil, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
5 295 000 kr
154 + 42 m²
6 rum
1 375 m² tomt

Välkommen till havsnära och expansiva Matskärsområdet i Tjuvkil! På Lerskärsvägen 17 ligger en attraktiv och väldisponerad 1½ plansvilla om 154+42 kvm med källare på solig och luftig tomt med fri sikt ner över området. Entréplan med luftig hall, vardagsrum med matsalsdel och kök i öppen planlösning, badrum och master bedroom, övre plan som byggdes till 2016 bjuder på två bra sovrum, luftigt allrum, badrum och klädkammare. Vidare ner till källarplan finns tvättstugan med gott om plats för torkmöjligheter, förråd, matkällare mm. Runt om fastigheten finns det olika terrasser och uteplatser, välj själv om du önskar njuta av solen eller skyddande skugga. Kanonläge på en stor solig tomt och ett insynsskyddat läge. Lekplats och fotbollsplan i närheten med många barnfamiljer i området. Salta bad och båtliv på promenadavstånd och perfekta pendlingsmöjligheter via Marstrandsexpressen med endast 15 km in till Kungälv. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Välkommen på visning!

  • Plus
Apelviksgatan 7, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
  • Lör 2 mar kl 14:00
Apelviksgatan 7, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun, bild 2
Apelviksgatan 7, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun, bild 3

Apelviksgatan 7

Villa
Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
6 250 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
445 m² tomt

Nu har vi den stora förmånen att få erbjuda ett sällsynt fint tillfälle till en påkostad renoverad villa med minst sagt tilltagna ytor. 300 kvm totalt fördelade på entréplan samt inredd källare. Stora ljusa rum samsas i en genomgående renoverad interiör med väl valda material och mycket hög finish på arbetet. Nytt kök, nytt helkaklat badrum, tre bra sovrum, stort och luftigt vardagsrum med direkt access till terrass och trädgård. Nedervåningen i sin tur bjuder på allrum, kontor, praktisk tvättstuga med gott om plats för klädvård, bastu samt duschavdelning mm. Lägg därtill oändligt med förvaringsmöjligheter, garage, förråd med snickarverkstad. Uteplats och stort uterum i soligt sydvästläge. Helt klart ett boende som måste upplevas! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information. Endast privata och bokade visningar. Tacksam trädgårdstomt som är vackert uppväxt. Plan, lättskött och solvänd med såväl uteplatser som uterum för möjligheter att ta tillvara på omgivningarna hela dagen och oavsett väder. Här bor man ostört med ett ljuvligt utsiktsläge med centrala staden runt hörnet. Ett mycket lugnt och omtyckt område med god grannsämja där den snabbt växande stadskärnan finns nära till hands. Kommunikationerna är samtidig mycket goda från ett nybyggt resecentrum där det bara är 10 minuter promenad från huset till direktbussar in till Göteborg. Service och flera skolor ligger på ett behändigt promenadavstånd i närområdet.

  • Premium
Nätstigen 7, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
  • Lör 2 mar kl 15:00

Nätstigen 7

Villa
Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 395 000 kr
120 m²
4 rum
299 m² tomt

Välkomna till Nätstigen 7 - Nu finns möjligheten för dig som vill bo på en lugn och barnvänlig återvändsgata med Kungälvs växande stadskärna en kort promenad bort! Fantastiskt läge i området med närhet till Norde älv. På väl planerade 120 kvm boarea erbjuds ett väl omhändertaget enplanshus med påkostade och stilfulla materialval. Stort och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och utgång till privat terrass på husets baksida, nyrenoverat arbetskök, tre bra sovrum med möjlighet till ett fjärde eller ytterligare om man väljer att utöka garagedelen som boyta, helkaklat badrum med badkar samt tvättstugedel, mm. Lägg därtill ett inglasat uterum som förlänger årstiderna, garage och ett bra förråd. Trädgården i sin tur bjuder på sol hela dagen, terrass i direkt access från vardagsrummet, gräsmatta som bjuder in barnens lek och bus. Mysig och insynsskyddad uteplats på framsidan av huset. Helt klart ett hus som måste upplevas! För ytterligare information kontakta ansvarig mäklare. Välkommen på visning! Området vid älven tillhör ett av Kungälvs mest populära områden, perfekt för barnfamiljen med god grannsämja och närhet till Kungälvs hela utbud av service och pendlingsmöjligheter från Kungälvs nya resecentrum. Bebyggelsen är blandad och omgiven av natur, älven och motionsslingor. Här har man också flera skolor på behändigt promenadavstånd i närområdet. Närmaste skola är Sandbackaskolan som har klasser mellan klass 1-6. Till denna hör Iskällans förskola, Rödhakens förskola, Blåmesens förskola, fritidshem och fritidsklubb. På promenadavstånd ligger också högstadium; Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. I Komarken finns också Strandskolan, som är en montessoriskola, med både förskola samt låg, mellan- och högstadium. Mimers hus är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek.

  • Plus
Västerhöjdsvägen 16, Kärna, Kungälvs kommun
  • Lör 16 mar kl 12:00

Västerhöjdsvägen 16

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 295 000 kr
107 m²
4 rum
283 m² tomt

Söker du ditt drömboende i barnvänligt område i lantlig idyll? Då är du varmt välkommen till Västerhöjdsvägen 16! Denna fristående villa uppförd 2011 bjuder på 107kvm fördelat på vardagsrum och kök med öppen planlösning, tre sovrum i bra storlek, vardagsrummet kan med enkla medel göras om till ytterligare ett sovrum om familjens behov ändras, välisolerat förråd. Runt hela huset löper terrassen med uteplatser anpassade efter önskemål efter sol eller svalkande skugga och vilken plats du än väljer kan du njuta av den vidsträckta utsikten över ängar och grönområden. På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat barnvänligt bostadsområde med god grannsämja, fin gemenskap och mycket kompisar till barnen. En skön och skyddad oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Kärna erbjuder det ultimata boendet för barnfamiljen med all den omsorg man kan önska både vad gäller skolgång (F-6) och service med egen matbutik, bibliotek och bensinstation. Pendlingsmöjligheterna är goda med ett kort promenadavstånd till busstationen (från Ytterby tar pendeltåget sedan 17 min till Göteborg C). Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med båtliv och salta bad gör detta till ett svårslaget läge. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information och visning. Välkommen på visning!

  • Plus
Matskärsvägen 78, Tjuvkil, Kungälvs kommun

Matskärsvägen 78

Villa
Tjuvkil, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
7 275 000 kr
1 205 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att skapa ditt drömboende på en av de sista tomterna i det eftertraktade Matskärsområdet. Med en tomtarea på 1205 kvadratmeter finns det gott om utrymme för att förverkliga dina visioner. Läget är naturnära och barnvänligt, vilket gör det till en perfekt plats att bo på. Dessutom kan du se fram emot en fantastisk havsutsikt som kommer att förgylla din vardag. Tomten är stor och lummig, vilket ger dig möjligheten att skapa en trädgård där du kan njuta av lugnet och grönskan. Detaljplanen är redan godkänd och ger dig generös byggrätt för både hus och garage. Dessutom finns det färdiga ritningar och kostnadskalkyler från vår samarbetspartner, Dala Trähus, som har specialanpassat ett ladhus på 182 kvadratmeter total boyta för denna tomt. Med smarta lösningar och maximalt utnyttjande av boendeytor kommer detta hus att bli en dröm att bo i. Lättbyggd tomt i populärt område nära havet! Skapa ditt drömboende på en av de sista tomterna i Matskärsområdet.  Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till enskild visning. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på denna unika tomt med havsutsikt i ett attraktivt och naturnära område nära havet. Priset avser nyckelfärdigt hus enl. ritning, inkl. tomt, vatten samt avlopp, el och byggström, fiberanslutning, bygglovsavgift. Schaktarbeten tillkommer då du som köpare har möjlighet att välja egen markentreprenör. Självklart kan detta offereras även från oss.

Löstorp 185, Olseröd, Kungälvs kommun

Löstorp 185

Villa
Olseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Pris saknas
181 + 140 m²
10 rum
3 154 m² tomt

Välkommen till Löstorp 185 i Olseröd/Kareby! Vill du bo med naturen som närmsta granne men ändå med närhet till skolor, barnomsorg och kommunikation? Då finns möjligheten till ett fantastiskt boende på väl utnyttjade 181+140 kvadratmeter. Fastigheten med byggår 2000 ligger belägen på stor och lättskött tomt stor nog att styckas av! Runt fastigheten löper terrassdäcket och de påkostade stensättningarna med möjlighet för uteplatser i solsken eller skyddande skugga. Lättskött trädgård med stora gräsmattor och vackra rabatter med perenna buskar och blommor. Bekymmersfritt och enkelt boende med låga driftskostnader via effektiv bergvärme mm. Vad sägs om en planlösning som bjuder på ett stort och luftigt vardagsrum i vinkel, stort kök med extra allt och direkt access till väl tilltagen tvättstuga med groventré, två stora helkaklade badrum, minst åtta bra sovrum, oändligt med förvaringsutrymmen. Dubbelgarage med inredd lägenhet som bjuder på oändligt med möjligheter så som tonårslya/generationsboende/egen verksamhet mm. Helt klart ett hus som måste upplevas! Välkommen på visning!

Visar alla 6