Renlavsgången 196

Krusboda, Tyresö Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
164 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
38 300 kr/år

Välkommen till detta mycket fina 2-plansradhus på 133 kvm.
Denna husmodell är betydligt bredare än standardhuset och finns i ett mycket fåtal exemplar.

De extra ca 10 kvm som det tillför medför bl.a. följande på entréplanet:
- Ett mycket större sovrum än normalt intill vardagsrummet på entréplanet. F.n. är det öppet mellan vardagsrum och sovrummet men det är lätt att dela av för den som har behov av ett 4:e sovrum.
- Hallen på entréplanet har fått plats med inbyggda garderober.
- Matrummet är mycket större.
- Förrådet intill köket är mycket större.

På övre plan tillför den extra ytan följande:
- Två av sovrummen är betydligt större och har bägge utgång till balkongen.
- Det finns ett extra allrum / arbetsrum i anslutning till hallen och trappan.
- Badrummet har fått en extra vinkel med en praktisk tvättavdelning.

PARKERING
Egen PARKERINGSPLATSPLATS i stort GARAGE med fjärrstyrd elport. Fri parkering på gemensam parkeringsplats.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Litet UTEFÖRRÅD och CYKELRUM i gemensam byggnad.

OMGIVNING
Mycket trevligt läge på återvändsgränd intill flera fina lekplatser. Det bor många barnfamiljer i närheten. Nära till garage, busshållplats och stora strövområden.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är energideklarerat 2013 och förbesiktigas 2019-11-07. Energiprestandan är 62 kWh/m2. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

UTTAGNA PANTBREV
2 067 000 kr

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, egen parkeringsplats i stort garagehus med elport, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem..

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett rekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin frisbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

Läs mer hos mäklaren
Eget Hem