Stentorpsgatan 30C

Malmaberg, Västerås Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
317 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
53 120 kr/år

Välkomna till detta unika radhus i 3-plan på trevliga Malmaberg. Här har ni möjligheten att skapa ert alldeles egna drömhem. Trevlig planlösning med våningsplan för olika ändamål. På entréplan finns garage med bekväm ingång från hall. Övriga rum och utrymmen på detta våningsplan är WC, klädkammare under trappa, sovrum/hemmakontor/tonårsrum, förråd och hobbyrum som kan göras om till tvättstuga. På plan 2 finner ni samvaro planet som blir husets hjärta. Kök med matrum i anslutning, vardagsrum med burspråk och utgång till uteplats med skärmtak. Den härligt grönskande tomten nås från uteplatsen. På detta våningsplan finns även ett sovrum med ingång från matrum eller vardagsrum. Detta rum kan även användas som TV-rum. Översta våningen blir till en egen privat del med två sovrum, klädkammare och badrum utrustat med bland annat tvättmaskin och dusch. Fiber via stadsnätet och friköpt tomt.

Parkering framför garage/entré eller på gräsmattan framför huset. Denna yta tillhör fastigheten och får användas som exempelvis biluppställningsplats. Bekväm och välskött samfällighet som ansvarar för tjänande ledningar och stammar.

På Malmaberg/Stentorpet bor ni i trevliga och lugna kvarter med närhet till det mesta som man behöver. Vid Malmaberg Centrum finns bland annat restauranger, frisörsalong och matbutik. Vid Skiljebo centrum finns bland annat matbutik, apotek, gym, frisörsalong och restauranger. Vid Stenby finns matbutik, gym, padelhall, apotek och systembolag, Närhet till Västerås Sjukhus, Finnslätten och Hälla handelsområde. Gångavstånd till Busslinje 1 som går till Västerås Centralstation.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Västerås