Kommande

Ulsavilagatan 7D

Norra Ormesta, Örebro kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112,8 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2017
Förening
BRF Ormesta park 1
Om föreningen
Avgift
4 681 kr/mån
Driftkostnad
18 550 kr/år
Pris/m²
30 585 kr/m²
Kommande

Välkommen till Ulsavilagatan 7D! Snart saluförs ett av föreningens bästa lägen med stor uteplats i västerläge med fri utsikt mot det vackra naturreservatet Oset! Fina sociala och öppna ytor på entréplan där stora fönsterpartier ger naturlig anslutning till utemiljön. Boendet fördelar sig på 5 RoK varav tre sovrum samtliga samlade på övervåningen i anslutning till allyta som vid behov kan nyttjas som extra sovrum. Praktiskt boende med dubbla badrum varav ett med badkar, separat tvättstuga och bra förvaring. Uppfart med egen parkeringsplats samt förråd med extra förvaring.

Radhuset erbjuder en rad fina attribut som exempelvis smakfullt ett välutrustat kök och dubbla badrum med kakel & klinker. Generöst ljusinsläpp från de stora och vackert spröjsade fönsterpartierna som stäcker sig från golv till tak. Den väl tilltagna uteplatsen nås från vardagsrummet och fungerar som en naturlig förlängning av rummet. Här avnjuts den värmande solnedgången med vänner och familj. Sammanfattningsvis ett perfekt planerat boende i eftertraktat läge!

Norra Ormesta är ett tryggt område med mycket barnfamiljer, här finner du till mesta delen villor och radhus. Inom promenadavstånd finns två stycken förskolor och nybyggda lekmiljöer med anslutande utegym samt Oset och Rynningeviken med en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Här finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, bra motionsspår samt mötesplatsen Naturens hus.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Karl-Albin Larsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Karl-Albin Larsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-362 57 06

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.