Mäklare Karl-Albin Larsson

Karl-Albin Larsson

Om mig

Att sälja din bostad är en av livets största affärer, en affär där inget får lämnas åt slumpen. Som utpräglad tävlingsmänniska, och med flera års erfarenhet inom försäljning, vet jag vad som krävs för att uppnå just det du vill ha - en trygg affär med maximal avkastning. I mitt arbete som fastighetsmäklare är jag strukturerad, lyhörd och lägger stort fokus vid detaljer. Välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig vidare till en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stödjegränd 15, Solhaga, Örebro kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Stödjegränd 15, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Stödjegränd 15, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Stödjegränd 15

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
980 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 2/2
3 937 kr/mån
20 632 kr/m²

Välkommen till Stödjegränd 15! På andra våningen med en inglasad balkong med utsikt över Karlslunds Herrgårds vackra hästhagar erbjuds nu en unik möjligheten att förvärva denna etta i toppskick i ett av föreningens absolut bästa lägen. Lägenheten erbjuder en genomgående hög standard med äkta parkettgolv och fräscha ytskikt. Ljust och rymligt kök från 2022 där samtliga vitvaror är bytta. Härifrån nås en inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier och vacker utsikt med många soltimmar. Ett utrymme som en stor del av året fungerar som en förlängning av köket och fungerar som ett extra rum. Ljust och fint badrum med fin inredning och badkar. Till lägenheten hör även ett stort förråd som återfinns precis intill lägenheten. Sammanfattningsvis en smakfullt renoverad lägenhet i mycket gott skick. Brf Solhaga är en omtyckt och stabilt föreningen för dig som uppskattar en lugn lummig miljö nära natur med endast 15 minuters cykeltur från citykärnan. Tvättstuga, gemensamhetslokal och poolområde för föreningens medlemmar återfinns på gården.

  • Premium
  • Balkong
Holländaregatan 10B, Näsby, Örebro kommun
  • Lör 10 aug kl 14:30
Holländaregatan 10B, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Holländaregatan 10B, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Holländaregatan 10B

Radhus
Näsby, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 604 kr/mån
26 551 kr/m²

Välkommen till Holländaregatan 10B - ett välplanerat och modernt radhus i familjevänliga Näsby! Byggt 2015 med noggrant utvalda material, erbjuder detta hem en bekväm och stilren livsstil som bidrar till en praktiskt vardag med guldkant. Redan vid första intrycket kommer du att imponeras av den stilrena och moderna designen. Det påkostade köket från HTH blir omedelbart iögonfallande och skapar en elegant atmosfär i hemmet. Köket blir hjärtat i ditt nya hem, där familj och vänner kan samlas för goda måltider och minnesvärda stunder. Tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet med vackert spröjsade fönster från golv till tak blir rummet ljust och välkomnande. Här finns även utgång till altan och väl tilltagen gräsyta som stor del av året fungerar som ett extra rum. Här kan grillen gå varm medans barnen leker med grannskapet som är fullt av barn i alla åldrar. Tack vare söderläget erbjuds här många också härliga soltimmar! Radhuset erbjuder tre rymliga sovrum och ett separat allrum på bostadens andra plan. Allrummet kan du vid behov använda som ett fjärde sovrum, vilket ger dig flexibilitet och utrymme att anpassa bostaden efter dina behov. Med dubbla badrum får du en extra lyxig touch. Dessa moderna och stilrena utrymmen är utrustade med högkvalitativa material och bekvämligheter, vilket gör din morgonrutin till en njutning. Den separata tvättstugan ger dig möjlighet att hålla ordning och reda, samtidigt som du har allt på ett bekvämt ställe. Det är en plats där du enkelt kan ta hand om tvättbehoven i ditt hushåll. Utanför huset finner du en uppfart med egen parkering med egen laddplats. Dessutom finns det ett praktiskt förråd för extra förvaring, så att du kan hålla ditt hem organiserat och snyggt. Läget är perfekt för familjer, med närhet till skolor, förskolor & natur. Du kan enkelt gå till samtliga dessa platser, vilket sparar tid och ger barnen möjlighet att njuta av en promenad till skolan. Näsby är ett tryggt område med mycket barnfamiljer, här finner du till mesta delen villor och radhus. Inom promenadavstånd finns Oset och Rynningeviken med en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Här finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, bra motionsspår samt mötesplatsen Naturens hus. Endast 140 meter till Näsby förskola och 1,5 km till Tybblelundsskolan F-6 samt Almby skola F-9 och ca 2 km till Örebro universitet. Ni har även livsmedelsbutiker och restauranger inom kort avstånd vilket tillsammans med ovanstående gör att ni inte behöver nyttja bil i vardagen. KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING!

  • Premium
  • Uteplats
Pionjärgatan 10, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Pionjärgatan 10

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/5
6 286 kr/mån
29 236 kr/m²

Välkommen till Pionjärgatan 10! En fantastiskt välplanerad trea med stor balkong i tryggt och familjevänligt område. Denna lägenhet är en dröm för dig som värdesätter ljusinsläpp, en väl genomtänkt planlösning och stor balkong i bästa solläge. När du stiger in genom dörren möts du av ett öppet och luftigt vardagsrum som flödar i dagsljus tack vare de stora fönstren. Här kan du skapa ditt drömboende med generösa ytor för både avslappning och umgänge. Den rymliga balkongen, som vetter mot föreningens grönskande innergård, har ett underbart söderläge som bjuder på många soliga dagar och mysiga kvällar. Köket är välutrustat med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här finns även plats för en väl tilltaget matplats. De två sovrummen erbjuder komfort och ro. Huvudsovrummet har gott om garderobsutrymme, medan det andra rummet är perfekt som gästrum, barnrum eller hemmakontor. Badrummet är stilrent och helkaklat, komplett med både tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Här finns också en dusch med plats för en avkopplande stund. Lägenheten är inflyttningsklar, vilket innebär att du kan packa upp och börja trivas direkt. Föreningen erbjuder en stor härlig gemensamhetslokal, två övernattningslägenheter med upp till sex bäddar, två tvättstugor, garage, gästparkeringar, cykel-förråd samt en fin innergård med pergola & lekplats. Här bor du med perfekt läge med närhet till såväl Örebro City som till Rynningeviken där du erbjuds fina promenadstråk och vacker natur. Gångavstånd till förskola, skola, mataffär samt busshållplats. På bekvämt cykelavstånd återfinns även centrum, Universitetssjukhuset samt centralstation.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun
  • Sön 11 aug kl 14:30
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 13

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
4 877 kr/mån
27 465 kr/m²

Välkommen till Olofsgatan 13! Här finner ni en ljus, hemtrevlig och välinredd lägenhet med 3 rum och kök, samt en rymlig balkong mot föreningens trevlig innergård. Detta är boendet som erbjuder en modern och okomplicerad vardag med alla de bekvämligheter du kan önska dig. Det välutrustade köket har genomgående högkvalitativa vitvaror - en fröjd för den matlagningsintresserade! Rymligt badrum med tvättmaskin & torktumlare och de övriga ytskikten i hela lägenheten är snyggt utförda. Här finns också två bra sovrum, ett tillhörande förråd och en rymlig balkong som i stort sett fungerar som ett extra rum under större delen av året. Här avnjuts ljumma sommarkvällar med familj och vänner! Brf Selma Park är välskött förening som erbjuder en inkluderande månadsavgift. Här ingår värme, tv och bredband till priset av 4 877 kr/månad. För dem med bil erbjuds parkeringsmöjligheter till en kostnad av 400 kr/månad och garageplatser till 700 kr/månad. Ormesta är ett tryggt område, präglat av många barnfamiljer och en omgivning bestående av villor och radhus. Här finns Oset och Rynningeviken inom promenadavstånd, vilket bjuder på en fantastisk och varierande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Du kan njuta av raststugor, grillplatser, naturliga utflyktsmål, utmärkta motionsspår och Naturens hus som en mötesplats. Livsmedelsbutiker och restauranger ligger också inom bekvämt avstånd, vilket gör att du inte behöver förlita dig på bilen i din vardag. För visning kontakta ansvarig mäklare Karl-Albin Larsson via [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Sön 11 aug kl 13:15
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Åbroddgatan 7

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/5
6 018 kr/mån
28 311 kr/m²

Välkommen till Åbroddgatan 7! Ljus och rymlig trea med balkong belägen i eftertraktade Sörbyängen. Lägenheten erbjuder en välgenomtänkt planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Bostadens utformning i kombination till de fina materialvalen skapar en trivsam känsla värd att kallas hem. Planlösningen fördelar på praktiskt hall, rymligt master bedroom med en generös klädkammare, modernt kök med matplats och ytterligare ett mysigt sovrum för familj, gäster eller hemmakontor. Stort och luftigt vardagsrum som öppnar upp till en balkong med många härliga soltimmar - den perfekta platsen för avkoppling. Sist men inte minst erbjuds ett helkaklat badrum med stilfull inredning och funktionellt, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Här bor du med närhet till allt du behöver: matbutiker, vårdcentral, skolor och barnomsorg. För den som gillar ett aktivt liv finns här många möjligheter. Det finns en 18-håls golfbana, MTB-leder, motionsspår, nöjes- och utomhusbad, Friskis & Svettis, fotbollsplaner, badmintonhall och tennisbanor. För naturälskare finns det vackra naturreservat att utforska och utomhusgym för träning i det fria. Detta är ett idealiskt hem för den som värdesätter både bekvämlighet och en aktiv livsstil. För att anmälda ert intresse besök mäklares hemsida eller maila till [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Valsaregatan 3G, Näsby, Örebro kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00

Valsaregatan 3G

Radhus
Näsby, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 500 kr/mån
29 211 kr/m²

Välkommen till Valsaregatan 3G! Ett hemtrevligt radhus beläget familjevänliga Näsby. Här bor du i ett av områdets bästa lägen, längst in på en lugn återvändsgata. Radhuset erbjuder en rymlig hörntomt som kan jämföras med en mindre villatomt, vilket ger en känsla av frihet och avskildhet. Bostaden, som är fördelad på 5 rum och kök, bjuder på ett vackert ljusinsläpp genom generösa fönster, vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär i alla rum. De noggrant utvalda materialvalen och de fräscha ytskikten ger en känsla av lyx och komfort. Här finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Dubbla badrum och separat tvättstuga bidrar till en praktiskt vardag. Utomhus återfinns en stor gräsmatta som erbjuder gott om utrymme för hopp och lek. Här finns plats för studsmattan och andra aktiviteter som hela familjen kan njuta av. Här finns även en charmig liten lekstuga som blir barnens egen lilla värld, och ett vackert växthus för den trädgårdsintresserade. Ett isolerat förråd om 15 kvadratmeter ger extra förvaringsmöjligheter, perfekt för hobbyprojekten eller som extra utrymme. På huset finns solceller installerade som gör bostaden energieffektiv och miljövänlig, vilket också hjälper till att hålla driftskostnaderna nere. Till radhuset hör även en egen parkeringsplats. Läget på en lugn återvändsgata gör att du kan njuta av stillheten samtidigt som du har nära till skolor, förskolor och övrig service. Här bor du ostört och bekvämt med naturen som nästa granne i form av det vackra naturreservatet Oset. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska boende som kombinerar det bästa av radhusets bekvämligheter med villans utrymme och frihet. Kontakta ansvarig mäklare Karl-Albin för att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Schantzgatan 10B, Norr, Örebro kommun
  • Sön 11 aug kl 11:15
Schantzgatan 10B, Norr, Örebro kommun, bild 2
Schantzgatan 10B, Norr, Örebro kommun, bild 3

Schantzgatan 10B

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 385 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till Schantzgatan 10B och denna charmig tvårumslägenhet högst upp i huset balkong i västerläge! Trivsam lägenhet med vackert ljusinsläpp från dubbla väderstreck och generös takhöjd vilket bidrar till en härlig rymd. Lägenheten erbjuder en genomgående bra standard med bland annat vackra trägolv och genomgående fräscha ytskikt. Från det väl tilltagna vardagsrummet nås den härliga balkongen näst intill fri från insyn i attraktivt västerläge. Här avnjuts solen från dag till kväll under årets varma månader. Här bor du i en stabil och välskött förening. På föreningens innergård finns grönyta samt fyra parkeringsplatser. I källaren finns välutrustat tvättstuga, ett gym, bastu, föreningslokal och bostadens förråd. Norr är ett trivsamt område med närhet till såväl natur som stadspuls. Naturreservatet Oset ligger på bekvämt avstånd och erbjuder både promenadstråk och vacker natur. I närområdet återfinns även mataffär, gym, busshållplats, centrum och Universitet. Sammanfattningsvis en perfekt planerad lägenhet med låg avgift i välskött och stabil förening med låg belåning. Kontakta ansvarig mäklare Karl-Albin Larsson för att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
Studievägen 13, Sörbyängen, Örebro kommun

Studievägen 13

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/5
4 660 kr/mån
28 047 kr/m²

Välkommen till Studievägen 13 – Inflyttningsklar tvåa med stor balkong och en unik känsla, tack vare de vackra vinklarna och ett ljusinsläpp utöver detta vanliga! Bostaden ligger näst högst upp i huset och har stora sociala ytor, vilket skapar den perfekta miljön för både avkoppling och umgänge. Det nyligen renoverade köket är stilrent och fullt utrustat med allt du behöver för att laga härliga middagar. Och när du vill njuta av solen, finns en balkong som erbjuder strålande solljus från eftermiddag till kväll – perfekt för att koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin. Det rymliga badrummet är utrustat med en egen tvättmaskin, så du behöver aldrig oroa dig för att köa i gemensamma tvättstugor. Sovrummet är stort och har en lyxig garderobsinredning som ger gott om plats för alla dina kläder och tillhörigheter. Utöver detta finns även en klädkammare och ett extra förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter. De elektriska markiserna på balkongen gör att du enkelt kan anpassa ljuset och skapa skugga vid behov, vilket bidrar till att göra detta till en bekväm och trevlig plats att tillbringa tid på. Lägenheten är perfekt för dig som söker ett hem med både karaktär och modern komfort. Sörbyängen är ett lugnt och trevligt område med närhet till allt du kan behöva. Närhet till både Universitet och ICA Maxi samt centrala Örebro. Från bostaden har du gångavstånd till golfbana, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad, padel-,tennis- och badmintonhall samt restauranger och livsmedelsbutik - allt du kan behöva för ett bekvämt boende! Kontakta Karl-Albin Larsson för mer information om bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Lindtorpsvägen 7, Södra Lindhult, Örebro kommun
Lindtorpsvägen 7, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Lindtorpsvägen 7, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Lindtorpsvägen 7

Radhus
Södra Lindhult, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
112,8 m²
5 rum
7 250 kr/mån
27 926 kr/m²

Välkommen till Lindtorpsvägen 7 - Här hittar ni ett hemtrevligt radhus med hörntomt beläget på lugn återvändsgata i det familjevänliga området Södra Lindhult. Detta hem erbjuder en perfekt planering fördelad på två plan, med sociala och öppna ytor på entréplan där stora fönsterpartier skapar en naturlig anslutning till utemiljön och den lummiga uteplatsen i direkt söderläge. Utöver de inbjudande inomhusytorna har ni en egen uppfart med två parkeringsplatser, vilket underlättar för er som har flera fordon eller ofta har gäster på besök. Köket är välutrustat med högkvalitativa tillval och utgör tillsammans med vardagsrummet en öppen och rymlig yta för både avkoppling och sociala aktiviteter. Vardagsrummet har plats för både en bekväm soffdel och en matgrupp för middagsbjudningar. Från vardagsrummet når du den mysiga uteplatsen, som tack vare sitt söderläge kan användas som ett extra rum en stor del av året och njuter av sol från morgon till kväll. På det övre planet finns ytterligare ett badrum med badkar, tre välplanerade sovrum med garderober samt ett allrum som enkelt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum eller kontor. Det genomtänkta urvalet av material och layout gör detta boende perfekt för den moderna familjen. Kort sagt, ett fantastiskt boende med ett av föreningens bästa lägen, med alla bekvämligheter som behövs för en bekväm och trivsam vardag! Missa inte chansen att besöka och uppleva denna härliga bostad med egen uppfart, dubbla parkeringsplatser och massor av naturligt ljus. Välkommen hem! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR BOKNING AV VISNING

  • Premium
  • Uteplats
Kamomillgatan 8, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Sön 11 aug kl 15:30

Kamomillgatan 8

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
21,2 m²
1 rum
vån 1/4
1 842 kr/mån
46 934 kr/m²

Optimalt kvadratsmart och välplanerad 1:a med låg avgift och stor uteplats i skönt söderläge! Här på Kamomillgatan 8 finns saluförs en mysig, ljus och trivsam lägenhet med en rad smarta lösningar och med alla bekvämligheter man kan tänka sig behövas. Här erbjuds ett praktiskt kök med full maskinell utrustning, ett allrum med ett smart inbyggt soff/sängskåp samt ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare! Här kan ni bo med låg boendekostnad då det mesta ingår i den låga månadsavgiften! Sörbyängen är ett lugnt och trevligt område med närhet till allt du kan behöva. I området livsmedelsbutik och en rad mysiga restauranger. Här finns också golfbana som vintertid erbjuder fina längdspår, cykelleder, motionsspår, Friskis & Svettis anläggning, badmintonhall och tennisbanor, naturreservat, utomhusgym och fotbollsplaner. Till centrala Örebro och Universitetsområdet cyklar du på cirka 10 minuter. Till lägenheten hör ett vindsförråd som nås bekvämt via hissen. Tillträde möjligt omgående. KONTAKTA MÄKLARE FÖR BOKNING AV VISNING!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Brickebergsvägen 80, Brickeberg, Örebro kommun

Brickebergsvägen 80

Villa
Brickeberg, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
145 + 145 m²
10 rum
1 010 m² tomt

Välkommen till Brickebergsvägen 80, en pärla från 70-talet belägen i det eftertraktade Brickeberg! Detta charmiga hus erbjuder hela 145 kvm boyta plus ytterligare 145 kvm i en inredd källare, perfekt för den stora familjen. Husets stora sociala ytor är optimalt utformade för umgänge och trivsel. Det nyrenoverade köket är en dröm för alla matentusiaster, utrustat med moderna vitvaror, gott om förvaringsutrymmen och en fantastisk köksö som blir den naturliga samlingsplatsen för både vardagsliv och festliga tillfällen. I anslutning till köket återfinns även matplats och vardagsrum med en vacker kamin, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. På entréplanet återfinns finns dessutom fyra bekväma sovrum och ett nyligen renoverat badrum och extra wc vilket gör detta hem idealiskt för den stora familjen. Den inredda källaren har fyra extra sovrum och en gillestuga, vilket öppnar upp för många möjligheter. Med en separat ingång finns det uthyrningspotential eller utrymme för hemmakontor, hobbyrum eller en egen ungdomsavdelning. Här finns plats för kreativitet och avkoppling i en flexibel och yteffektiv miljö. Utöver detta finns ett garage och ett imponerande altandäck på 40 kvadratmeter med en pool – den perfekta platsen för sommardagar och sköna kvällar. Här kan du njuta av privatlivet och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Brickeberg är ett barnvänligt villaområde med lugna gator. Här finns flera lekparker med roliga klätterställningar, stora gräsytor och fotbollsmål. Skogen ligger precis intill området och ger möjligheter till lek och spännande äventyr. Vid Ljungstugan finns en cykeltrail för den modige. Vill man träffa kossor är det nära till hagarna vid universitetet där Highland Cattles går och betar. På vintern finns en stor och populär pulkabacke, och när det frusit på ordentligt är det möjligt att åka skridskor på dammarna i Markaskogens utkant vid universitetet.

Tegelgatan 18 A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun

Tegelgatan 18 A

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 245 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 470 kr/mån
23 056 kr/m²

I hjärtat av Vasastan finns nu en möjlighet att förvärva en ljus och modern tvåa om 54 kvm. Lägenheten är belägen högst upp i byggnaden och har en stor balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Modernt kök med vita skåpsluckor, maskinell utrustning i rostfritt stål och massvis med förvaringsutrymme. Vardagsrum med plats för extra matplats och här finns även utgång till den härliga balkongen. Sovrummet har inbyggda garderober, och badrummet är fräscht och välkomnande. Till lägenheten hör både ett källarförråd och ett vindsförråd för extra förvaring. Vasastan erbjuder ett pulserande stadsliv där du enkelt når allt som händer. Från lägenheten har du bara fem minuters promenad till Våghustorget och Drottninggatan, med deras stora utbud av restauranger, caféer, butiker, och andra nöjen. På bekvämt cykelavstånd nås även centralstation och Örebro universitet. Varmt välkommen er att boka in er till visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Vibyn 40, null, Lindesbergs kommun

Vibyn 40

Tomt
Lindesbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
1 287 m² tomt

Chans att bygga din drömvilla i vackra Vibyn! Nu saluförs denna tomt om 1287 kvm med sjöutsikt. Kommunalt VA & fiber är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift ej betald. Enligt kommunens detaljplan får man på fastigheten uppföra ett friliggande hus i ett till två plan med total byggnadsarea på max 250 m2. Vibyn har ett attraktivt läge vid vattnet med goda pendlingsmöjligheter till Örebro, antingen med bil eller med kollektivtrafik. Kollektivtrafiken mellan Frövi och Örebro är väl utbyggd och trafikeras både av buss och tåg. Restiden är ca 14 minuter med tåg och 40 minuter med buss. I natursköna Vibyn bor du i lugnt och barnvänligt område med närhet till sjön Väringen. Frövi centrum är huvudsakligen lokaliserat utefter Järnvägsgatan. Där finns bland annat bibliotek, dagligvaruhandel och restauranger. Avståndet till centrum med service och resecentrum är cirka 1,7 km från området. Cirka två km från bostadsområdet finns idrottsplatsen Fröjevi med fotbollsplaner, ishockeyrink och tennisbanor. Inom Mariedalsområdet, cirka en km nordöst om planområdet finns elljusspår för promenader och löpning vid barmark och för skidåkning på vintern. Byggrätt: Den största totala byggnadsarean är 250 kvm. Huvudbyggnad får uppföras i två våningar på de fastigheter där det enligt detaljplan är 9 m i nock och högst en våning på fastigheter där det enligt detaljplan är 6 m i nock. Källare får ej uppföras. Nivån för färdiga golv i bostadsutrymmet ska vara minst 34,2 m över nollplanet. Anslutningsavgiften för vatten & avlopp: Cirka 180.000 kr tillkommer. Anslutningsavgift el 16-25 A: Cirka 37.500 kr inkl. moms tillkommer. Fiberanslutning: Cirka 21.900 kr Här är länken till plankarta och beskrivning http://lanskarta.orebro.se/#0&5;0&3&520221;6591506&-18562& Välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta Karl-Albin Larsson för visning!

Visar alla 13