Mäklare Karl-Albin Larsson

Karl-Albin Larsson

Om mig

Att sälja din bostad är en av livets största affärer, en affär där inget får lämnas åt slumpen. Som utpräglad tävlingsmänniska, och med flera års erfarenhet inom försäljning, vet jag vad som krävs för att uppnå just det du vill ha - en trygg affär med maximal avkastning. I mitt arbete som fastighetsmäklare är jag strukturerad, lyhörd och lägger stort fokus vid detaljer. Välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig vidare till en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun
 • Ons 24 apr kl 17:00
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 13

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
4 877 kr/mån
27 465 kr/m²

Välkommen till Olofsgatan 13! Här finner ni en ljus, hemtrevlig och välinredd lägenhet med 3 rum och kök, samt en rymlig balkong mot föreningens trevlig innergård. Detta är boendet som erbjuder en modern och okomplicerad vardag med alla de bekvämligheter du kan önska dig. Det välutrustade köket har genomgående högkvalitativa vitvaror - en fröjd för den matlagningsintresserade! Rymligt badrum med tvättmaskin & torktumlare och de övriga ytskikten i hela lägenheten är snyggt utförda. Här finns också två bra sovrum, ett tillhörande förråd och en rymlig balkong som i stort sett fungerar som ett extra rum under större delen av året. Här avnjuts ljumma sommarkvällar med familj och vänner! Brf Selma Park är välskött förening som erbjuder en inkluderande månadsavgift. Här ingår värme, tv och bredband till priset av 4 877 kr/månad. För dem med bil erbjuds parkeringsmöjligheter till en kostnad av 400 kr/månad och garageplatser till 700 kr/månad. Ormesta är ett tryggt område, präglat av många barnfamiljer och en omgivning bestående av villor och radhus. Här finns Oset och Rynningeviken inom promenadavstånd, vilket bjuder på en fantastisk och varierande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Du kan njuta av raststugor, grillplatser, naturliga utflyktsmål, utmärkta motionsspår och Naturens hus som en mötesplats. Livsmedelsbutiker och restauranger ligger också inom bekvämt avstånd, vilket gör att du inte behöver förlita dig på bilen i din vardag. För visning kontakta ansvarig mäklare Karl-Albin Larsson via [email protected]

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Olofsgatan 12D, Ormesta, Örebro kommun
 • Ons 17 apr kl 16:00
Olofsgatan 12D, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 12D, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 12D

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
133,8 m²
5 rum
7 099 kr/mån
26 868 kr/m²

Välkommen till Olofsgatan 12D och detta härliga radhus i tre plan med hörntomt. Trivsamt boende i attraktivt läge med villakänsla! Fina sociala och öppna ytor på entréplan där stora fönsterpartier ger naturlig anslutning till utemiljön. Vardagsrummet har plats för både avkopplande soffdel och matgrupp. Här ifrån nås även den väl tilltagna terrassen i direkt söderläge med många soltimmar. Huset fördelar sig på tre plan varav det andra erbjuder ytterligare ett badrum och tre sovrum varav ett har en stor walk-in-closet. Högst upp återfinns den inredda vindsvåningen som med fördel kan användas både som vardagsrum eller lyxigt masterbedroom med härliga vyer från takfönstren. Husen har genom noggrann omsorg valts ut för att passa den moderna barnfamiljen. I området finns lekplats med bollplan, förskola och precis intill ligger vackra Oset som är ett naturreservat intill Hjälmaren. Här kan man njuta av vackra promenadstråk, flera grillplatser och rikligt djurliv. Trots det lugna och familjevänliga läget så bor du endast en cykeltur från centrum och Universitetet. Goda kommunikationer, gym, restauranger, skola samt barnomsorg finns i närområdet.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ulsavilagatan 9F, Norra Ormesta, Örebro kommun
 • Budgivning pågår
Ulsavilagatan 9F, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 9F, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 9F

Radhus
Norra Ormesta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 179 kr/mån
26 551 kr/m²

Varmt välkommen till Ulsavilagatan 9F, där ett av föreningens mest attraktiva boenden snart kommer att presenteras till försäljning. Denna pärla erbjuder en enastående uteplats i västerläge med panoramautsikt över det vackra Oset naturreservat. Med generösa sociala ytor på entréplan, skapar de stora fönsterpartierna en naturlig övergång mellan inomhus och utomhus. Detta boende sträcker sig över 5 rum och kök, med tre sovrum samlade på övervåningen. En flexibel yta ansluten till sovrummen kan användas som ytterligare ett sovrum vid behov. Med dubbla badrum, varav ett är utrustat med badkar, samt en praktisk tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter, är boendet både funktionellt och bekvämt. Njut av de fina detaljerna såsom ett välutrustat kök och de stilfulla kaklade badrummen. De imponerande fönsterpartierna sträcker sig från golv till tak och skapar en ljus och luftig atmosfär. Den privata uteplatsen, nås från vardagsrummet, är en fristad utan insyn och blir en förlängning av ditt vardagsrum. Här kan du avnjuta solnedgången i sällskap med nära och kära. Beläget i det trygga området Norra Ormesta, är detta ett idealiskt hem för familjer. Här hittar du huvudsakligen villor och radhus, och området präglas av lugn och barnvänlighet. Två förskolor och nya lekplatser finns inom promenadavstånd, tillsammans med Oset och Rynningevikens natursköna område som lockar med en mångfaldig fågel- och växtvärld. Naturens hus erbjuder en mötesplats för gemenskap och aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att förvärva ett välplanerat boende med enastående utsikt och närhet till natur och samhälle. Välkommen till Ulsavilagatan 9F – din framtida drömboende i eftertraktat läge! Kontakta mäklare för att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ulsavilagatan 39, Norra Ormesta, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ulsavilagatan 39, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 39, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 39

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/5
4 709 kr/mån
29 073 kr/m²

På jakt efter inflyttningsklar lägenhet med en inglasad balkong precis intill ett vackert naturreservat? Då har du kommit helt rätt. På Ulsavilagatan 39 har du nu chansen att förvärva en välskött trea, belägen på andra våningen och med en oslagbart läge. Här erbjuds 75,5 välplanerade kvadratmeter som är redo att flytta in i. Lägenheten håller en genomgående hög standard och är utrustad med flera fina tillval som lyfter vardagen. Bostaden har ett fantastiskt ljusflöde tack vare det attraktiva hörnläget och vackert vitlaserade parkettgolv. Köket har nyligen renoverats i en charmig lantlig stil, vilket skapar en vacker kontrast till den i övrigt moderna atmosfären. Badrummet är helkaklat och utrustat med ett lyxigt badkar. Den inglasade balkongen, som vetter mot naturreservatet, är verkligen pricken över i:t och kan användas som ett extra rum under stora delar av året. Här kan du njuta av varma kvällar med en fantastisk utsikt över naturen och dess mångfaldiga djurliv. Huset är utrustat med hiss och carportplats med laddplats mot en separat kostnad om 500 kr/månad. Föreningen erbjuder även gemensamma faciliteter såsom grillplatser, och det finns möjlighet att hyra ett övernattningsrum för 300 kr/natt. Bara runt hörnet ligger Oset naturreservat, där du kan utforska underbara promenadvägar och njuta av trevliga platser för picknick och grillning. Lite längre bort ligger Rynningeviken med Naturens hus, en restaurang som är perfekt för skridskoåkning under vintermånaderna. Dessutom finns matbutiker, restauranger och till och med universitetet inom bekvämt gång- eller cykelavstånd. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vibyn 40, null, Lindesbergs kommun

Vibyn 40

Tomt
Lindesbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
1 287 m² tomt

Chans att bygga din drömvilla i vackra Vibyn! Nu saluförs denna tomt om 1287 kvm med sjöutsikt. Kommunalt VA & fiber är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift ej betald. Enligt kommunens detaljplan får man på fastigheten uppföra ett friliggande hus i ett till två plan med total byggnadsarea på max 250 m2. Vibyn har ett attraktivt läge vid vattnet med goda pendlingsmöjligheter till Örebro, antingen med bil eller med kollektivtrafik. Kollektivtrafiken mellan Frövi och Örebro är väl utbyggd och trafikeras både av buss och tåg. Restiden är ca 14 minuter med tåg och 40 minuter med buss. I natursköna Vibyn bor du i lugnt och barnvänligt område med närhet till sjön Väringen. Frövi centrum är huvudsakligen lokaliserat utefter Järnvägsgatan. Där finns bland annat bibliotek, dagligvaruhandel och restauranger. Avståndet till centrum med service och resecentrum är cirka 1,7 km från området. Cirka två km från bostadsområdet finns idrottsplatsen Fröjevi med fotbollsplaner, ishockeyrink och tennisbanor. Inom Mariedalsområdet, cirka en km nordöst om planområdet finns elljusspår för promenader och löpning vid barmark och för skidåkning på vintern. Byggrätt: Den största totala byggnadsarean är 250 kvm. Huvudbyggnad får uppföras i två våningar på de fastigheter där det enligt detaljplan är 9 m i nock och högst en våning på fastigheter där det enligt detaljplan är 6 m i nock. Källare får ej uppföras. Nivån för färdiga golv i bostadsutrymmet ska vara minst 34,2 m över nollplanet. Anslutningsavgiften för vatten & avlopp: Cirka 180.000 kr tillkommer. Anslutningsavgift el 16-25 A: Cirka 37.500 kr inkl. moms tillkommer. Fiberanslutning: Cirka 21.900 kr Här är länken till plankarta och beskrivning http://lanskarta.orebro.se/#0&5;0&3&520221;6591506&-18562& Välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta Karl-Albin Larsson för visning!

Visar alla 5