Syréngatan 12

Persborg, Malmö kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Biarea
113 m²
Tomtarea
546 m²
Byggår
1911
Driftkostnad
29 393 kr/år

Nu saluförs detta totalrenoverade och välplanerade parhuset på populära Persborg som genomgått en omfattande renovering under 2021/2022. Här lockar en toppmodern villa med anor från 1911 med 3-4 utmärkta sovrum beroende på familjens storlek, tidsenligt kök med diskmaskin, två trendiga och stora badrum med tvättmöjligheter samt rymlig baksida med trevligt trädäck.

Här har du möjlighet att ha ett trevligt generationsboende eller varför inte hyra ut ett av våningsplanen. Huset är genomtänkt renoverat med två separata el- och vattensystem för vardera våning om man vill gränsa av till två bostäder. Varje våningsplan har badrum förberett för tvättmaskin och torktumlare och ovanvåningen erbjuder möjlighet för installation av kök.

Området Persborg har en mycket blandad uppbyggnad med såväl lägenheter som villor inbäddade i grönområden. Här bor du med närhet till Jägersro köpcentrum och ICA Maxi på Ystadvägen. Området har bra kommunikationsmöjligheter och man når med raska fötter snabbt södervärns / triangelns kommunikationsmöjligheter. Med bil når du snabbt de stora vägarna som leder in och ut ur Malmö!

Kort och gott, ett verkligt supertillfälle, varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Alexander Gustafsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Alexander Gustafsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
0727-449859