Rågången 209

Rågången, Nässjö Se på karta

2 275 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
255 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
38 350 kr/år
Antal besök
6 476
Dagar på Hemnet
21

Välkommen till ett mycket påkostat och stilfullt renoverat radhus med attraktivt hörnläge. Här finns äntligen det hem där alla ytor är renoverade och som verkligen ger nykänsla. Planlösningen erbjuder en kombination av öppna sällskapsytor och en perfekt fördelning med 4 st sovrum.
Givetvis är även kök och badrum snyggt uppdaterade. Det lugna dag-och kvällsolsläget, dubbla uteplatserna och det integrerade bubbelbadet är ytterligare några plusfaktorer som man får på köpet. Dessutom ligger fastigheten i ett efterfrågat område nära natur och förskola. Rågången 209 är förmodligen ett av de finaste husen i området!

Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för er och vår säkerhet. Anmälan krävs för samtliga visningar. Du kommer få ett SMS inför visningen med den tid då du är välkommen. Det är viktigt att du kommer på din utsatta tid samt inte kommer i för stort sällskap, max 2 personer per sällskap. Givetvis erbjuder vi privatvisning för dig som behöver det, kontakta då kontoret eller ansvarig mäklare. Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö