Pilsbovägen 51

Sigtuna kommun Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Tomtarea
161 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2001
Driftkostnad
48 144 kr/år

Parhus i två plan plus inredd vind gör att denna bostad har en boarea på hela 127 kvm fördelat över tre plan! Bostaden är belägen i det populära området Pilsbo i Sigtuna och har ett trevligt läge med en solig tomt i bästa sydvästläge. Här lyser solen från förmiddagen tills solnedgång. Läget är lugnt och insynsskyddat.
På entréplanet finns ett välutrustat kök, ett nyrenoverat helkaklat duschrum, tvättstuga och vardagsrum. Utanför vardagsrummet ligger den lilla trädgården i sydvästläge med gräsmatta, förråd och ett stort trädäck. Mellanplan har idag två sovrum och ett stort allrum (som delvis tidigare var ett sovrum) samt ett badrum och klädkammare. Det fina inredda vindsplanet har ett stort sovrum/allrum samt ett förråd och en praktisk toalett.
Vattenburen fjärrvärme med golvvärme på hela entréplan ger en bra boendemiljö. Observera att det i samfällighetsavgiften ingår bl.a. uppvärmning, sophämtning och varmt och kallt vatten. Parkeringsmöjlighet finns utanför dörren och i carport i länga. Lekplats finns i närområdet.
Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område. Här har du gångavstånd till skolor, förskolor, inomhusbad och Sigtunas stadskärna med affärer, restauranger m m. SL-busshållplats finns i området.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Kontakta mäklaren

Kicki Gillbrand

Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
Mäklare Kicki Gillbrand, Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
070-865 15 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas