Mäklare Kicki Gillbrand

Kicki Gillbrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stadsängsgatan 94, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
Stadsängsgatan 94, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun, bild 2
Stadsängsgatan 94, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun, bild 3

Stadsängsgatan 94

Radhus
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
4 195 000 kr
121 m²
5 rum
6 859 kr/mån
34 669 kr/m²

KONTAKTA KICKI, 0708-65 15 00, FÖR PRIVAT VISNING. Nu finns möjlighet att förvärva ett mycket fint bostadsrättsradhus i Brf Äppellunden som ligger i det barnvänliga och naturnära området på Sigtuna Stadsängar nära Engelska skolan och Raoul Wallenbergs förskola. Bostaden har mycket fina materialval, stora ljusinsläpp och ligger med ett insynsskyddat läge. Entréplanet har en inbjudande hall med bra förvaring och en härlig halvöppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stilrent kök med snyggt kakel, matplats med trendig akustikpanel och vardagsrum med utgång till uteplatsen som har eftermiddags- och kvällssol. Praktisk grovingång med tvättstuga innanför köket. Plejdsystem finns installerat för att kunna fjärrstarta diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Helkaklad WC/dusch nås från hallen. På övre plan finns tre sovrum, ett sällskapsrum, helkaklat badrum samt en klädkammare. Vid den trädäckade uteplatsen finns ett isolerat förråd. Fiber finns indraget. Parkering med laddstolpe för elbil finns precis utanför dörren och ingår i avgiften. Extra parkering kan hyras för 300 kr/månaden. Bostadsrättshavarna har dessutom ett tillstånd för gästparkering vid besök. Brf Äppellunden ligger granne med Engelska skolan, skog och natur med motionsspår, skidspår, OS-klassad mountainbikebana och padelbanor m.m. Du bor också ett stenkast från Silvertorget där det bl.a. finns en stor Lidl-butik, delikatessbutik, gym, vårdcentral, apotek och restaurang. En kort promenad bort ligger Sigtunas historiska stadskärna.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ciderfabrikens väg 86, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Ciderfabrikens väg 86, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Ciderfabrikens väg 86, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Ciderfabrikens väg 86

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
6 195 000 kr
170 + 10 m²
7 rum
259 m² tomt

Mycket trevligt radhus beläget i Steninge Slottsby. Vacker exteriör och en bostad som har allt familjen behöver! Här är även vindsvåningen inredd så det finns tre plan att disponera. Man har även installerat ett badrum med bastu på vindsplan vilket betyder att det finns tre badrum som tillsammans med fyra sovrum och tre sällskapsrum tillgodoser de flesta familjers behov. Både för en stor familj och vänner som ska övernatta. Entréplan disponerar kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster ner till golvnivå. Köket kommer från Ballingslöv och har köksö, grågröna köksluckor samt vitvaror från Miele. I anslutning till hallen som har praktisk klinker ligger ett helkaklat WC/duschrum. Från hallen nås även tvättstugan som också har ett klinkergolv och både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. På entréplan finns även ett riktigt stort förråd i anslutning till köket. På mellanplan finns hela fyra sovrum varav det största har utgång till balkong. Det finns garderober i alla sovrummen. Utanför sovrummen finns ett allrum/TV-rum och ett helkaklat badrum med badkar. På vindsplan finns bostadens tredje sällskapsrum. Det kan naturligtvis också fungera som ett femte sovrum eftersom denna familj har valt att installera ett helkaklat duschrum med lyxig bastu här. Huset har ett högt läge och det finns parkering för upp till fyra bilar vid entrén, två och två i bredd. Fiber finns installerat. Likaså larm från Sector Alarm. I Steninge Slottsby bor du omgiven av en historisk slottsmiljö. En kort promenad från bostaden finns Stenladan med uteservering och populär restaurang. Här finns även fina inredningsbutiker. En bit längre ner längs grusvägen finns Steninges egen marina med båtplatser. Förskola finns på plats och området kommer snart ha en egen skola. Man tar sig snabbt upp på E4:an och det är ca 30 minuters bilfärd till Stockholm samt Uppsala, Arlanda når du på ca 15 minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Olov Hartmans väg 35, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Olov Hartmans väg 35, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 2
Olov Hartmans väg 35, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 3

Olov Hartmans väg 35

Lägenhet
Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
2 500 000 kr
67 m²
2 rum
vån 0/3
5 793 kr/mån
37 313 kr/m²

Ljus och fin tvårumslägenhet nära Mälaren i Sigtuna stad med gångavstånd utefter vattnet till Sigtunas stadskärna alldeles nedanför huset. Lägenheten är öppen och ljus med stora fönsterpartier. Här finns både en inglasad uteplats och en öppen uteplats. Bägge med söderläge. Här kan man njuta av eftermiddags- och kvällssol. En grön lummig häck växer framför uteplatsen. Lägenheten disponerar hall med klinker och golvvärme, vardagsrum med utgång till uteplats, kök med plats för ordentligt matbord, ett sovrum med utgång till inglasat uterum, helkaklat badrum och klädkammare. Till lägenheten hör ett förråd på vinden som nås via hiss. Föreningen är en 55+-förening enligt stadgarna och inflyttade medlemmar förväntas delta i föreningsarbetet. Bostadsrättsföreningen består av fyra flerbostadshus byggda år 2004. Hiss finns i samtliga boningshus. Vidare finns två gästrum att hyra i föreningen och en gemensam tvättstuga. I området finns även gemensam uteplats och en boulebana. Carport eller parkeringsplats finns att hyra. Kö tillämpas. Besök gärna föreningens mycket trevliga och informativa hemsida www.halleberget.com.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Oriongatan 44, Steninge, Sigtuna kommun

Oriongatan 44

Radhus
Steninge, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 525 000 kr
133 + 10 m²
5 rum
207 m² tomt

BOKA VISNING PÅ VÅR HEMSIDA ELLER RING KICKI, 0708-65 15 00. Välkommen till ett mycket fint friköpt radhus i två plan med tilltalande hörnläge. Här är det bara att flytta in! Den stora soliga terrassen utanför vardagsrummet omgärdad av plank med belysning är unik i sitt slag i området. Perfekt för fest och umgänge med familj och vänner. Den väl tilltagna entrésidan med häckar, gräsmatta, stensatt gång samt stenlagd insynsskyddad uteplats är mycket inbjudande. På nedre plan välkomnas man av en utbyggd entréhall med klinker, spottar och bra förvaring. Köket är renoverat och har en stor social köksö där familjen kan samlas. Helkaklat tvätt/badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stort vardagsrum med braskamin och stora fönster ner till golvet vilket gör att gränsen mellan vardagsrum och det stora trädäcket utanför suddas ut. Genomgående ljusa moderna färger. Trappan och alla trädetaljer är vitmålade. På övre plan finns tre sovrum, en klädkammare med fin inredning, ett allrum som används som ett fjärde sovrum samt ett helkaklat badrum. Fasaden är snyggt målad i en varmgrå ton och det sitter fasadbelysning runt om. Parkering finns i garage i länga.

 • Uteplats
Katt Anders gränd 1, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Katt Anders gränd 1

Lägenhet
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
2 100 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 520 kr/mån
35 000 kr/m²

FÖR VISNING RING KICKI 0708-65 15 00. Välkommen till en riktigt trevlig, ljus och luftig 2:a i den nya Stadsdelen Sigtuna Stadsängar. Lägenheten har mycket stora fönster och altandörr med trappa och liten uteplats utanför. Genomgående härlig takhöjd på hela 3 meter. Entréhallen har bra förvaring i skjutdörrsgarderober samt i en klädkammare och det ligger praktisk klinker på golvet. Helkaklat badrum med skön golvvärme, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob. Väggarna är genomgående vitmålade och det ligger ekparkett på golvet i vardagsrum/kök samt sovrum. Trevlig innergård med boulebana och grillplats. Föreningen har en gemensam bastu och relaxavdelning samt ett övernattningsrum för långväga gäster. Förråd och parkeringsgarage finns i källarplan. Sigtuna Stadsängar ligger invid torget där du har gym, vårdcentral, apotek, restauranger, mataffär och delikatessbutik mm. För barnfamiljen är det nära till flera skolor och förskolor, närmast i området finns Internationella Engelska skolan och Raul Wallenbergs förskola. I samma område finns padelhall, golfsimulator en helt nyanlagd Mountainbikebana i skogen intill.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 5