Kommande

Vårdkasevägen 20A

Skälby, Järfälla kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2015
Förening
BRF Vårdkasevägens Stjärna
Om föreningen
Avgift
6 890 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Kommande

Välkomna till denna ljusa dröm belägen mitt i hjärtat av populära Skälby. Här flödar solljuset genom stora fönsterpartier och skapar en känsla av rymd i hela bostaden. Och var än ni sätter ner fossingarna kommer ni att få njuta av den härliga golvvärmen och den imponerande takhöjden.

Somliga älskar att sätta tänderna i omfattande renoveringsprojekt, och ägna månader i blåställ med målarfärg i håret och bredspackel under naglarna. Andra gör det inte. Det här är för er som vill ha någonting nytt, modernt och stilrent.
Någon sekund innanför tröskeln räcker för att inse att det här är ett hus utöver det vanliga där varenda liten vrå har tänkts ut ordentligt. Resultatet kan enklast beskrivas som praktisk lyx.

Hallar kan vara ganska anonyma men här möts ni istället med en gång av ett modernt och välkomnande intryck som verkligen tar för sig. Den imponerande takhöjden ger ett fantastiskt ljus och en härlig känsla av rymd. Hallen leder till husets självklara medelpunkt, ett väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning med ett kök som kan få vilken matlagningsnovis som helst att vilja bli en trollande tv-kock. Här finner ni även tre stora skjutglaspartier som får ute att kännas som inne en härlig sommardag. Vardagsrummet bjuder även på en kamin som säkerligen kommer att mysas inför under årets kallare månader.
Nedre plan bjuder även på en rejäl tvättstuga samt ett helkaklat badrum med badkar.

En trappa upp väntar stigande takhöjd en rymlig kvartett sovrum, en stor klädkammare samt ännu ett helkaklat duschrum, detta med glasad duschhörna.

Inflyttningsklart är ett ord som sällan eller aldrig varit mer sant. Nytt snyggt och allting på plats.

Välkomna till Vårdkasevägen i lugna och familjevänliga Skälby. På samma gata finner ni både skola och förskola. Livsmedelsbutik finns på gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Karolina Asplind

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Karolina Asplind, Mäklarringen Järfälla
0760-06 23 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.