Mäklare Karolina Asplind

Karolina Asplind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jaktvägen 16, Barkarby, Järfälla kommun

Jaktvägen 16

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 190 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/3
4 561 kr/mån
33 229 kr/m²

Har ni en diger kravlista för ert nästa boende? Ta med den till visningen av Jaktvägen 16, så är chansen god att ni kan bocka av punkt efter punkt. Här är allt redan uttänkt, och snyggt är det. Ni kan istället fundera på var soffan ska stå, vad ni ska ha på väggen i hallen och vad kylskåpet ska fyllas på med till inflyttningsfesten. Här bor ni tryggt i en populär förening med närhet till det mesta. På endast några minuters promenad når ni förskola, skola, Järvafältet samt Barkarby pendeltågstation där pendeltåg tar er till Stockholm city på endast 17 minuter. Mataffär samt restauranger finner ni utanför porten. Lägenheten bjuder på en välplanerad planlösning med tre rymliga sovrum, smakfullt renoverat kök, generöst vardagsrum med gott om plats för den stora soffgruppen samt matsalsmöbel, klädkammare, stambytt duschrum med tvättmaskin samt påkostade tillval samt en praktisk gästtoalett. Även den helkaklad. Sist ut i charmoffensiven finner ni den mysiga balkongen, som gjord för avkoppling och vila. Tre trappor upp på Jaktvägen 16 är ni lite närmare himlen och mitt i drömmen om ett hem med mycket av det lilla extra. Låter det som lägenheten ni drömmer om? Missa inte chansen att göra drömmen till verklighet. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Kopparvägen 37, Kallhäll, Järfälla kommun

Kopparvägen 37

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 990 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 5/9
3 730 kr/mån
25 677 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade trea i populära Brf Kopparstaven. Nära till såväl service som kommunikationer. Ibland bara vet man att man är på väg, utan att ha någon aning om destinationen. När den plötsligt avslöjar sig växer sig känslan större och starkare och målet blir klart. Det här är en trevlig historia, som börjar berättas i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och två praktiska klädkammare. Köket är välplanerat med generösa arbetsytor samt en rejäl matplats. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat och bjuder på plats för såväl soffgrupp som matplats. Här finner ni också utgången till den mysiga balkongen i fantastiskt läge. Lägenheten bjuder även på två bra sovrum. Till sist återstår bara badrummet som är inrett neutrala nyanser och bjuder på ett badkar. Ett hem att stortrivas i och att dela med stora sällskap av gästande vänner. Blir det ni som styr flyttbilen hit? Välkomna hem till nummer 37 på Kopparvägen i Kallhäll.

  • Balkong
  • Hiss
Kosmosgränd 31, Skälby, Järfälla kommun

Kosmosgränd 31

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 990 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/2
6 088 kr/mån
40 303 kr/m²

Insynsskyddad grändvilla med spabad med områdets kanske bästa läge i en förening med god ekonomi. På en av Skälbys mysigaste gator inbäddad av hus i härliga färger finner ni denna dröm. En riktig pärla i en välskött förening. Här har du allt du behöver för att skapa ett hem fullt av minnen. Här bor ni på en lugn gata i en populär förening nära grönska, vackra omgivningar, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. Entrén hälsar dig välkommen med ett stilrent parkettgolv av ek, ljusa väggar samt plats för generös avhängning. Vardagsrummet bjuder på samma eleganta parkettgolv och här finns plats för både en stor soffa samt en matsalsmöbel. Här finner ni även utgången till den mysiga och insynsskyddade tomten. En riktig pärla! Den här uteplatsen har ett ovanlig kombination av både insynsskydd och sydväst läge och den är den nuvarande familjens absoluta favoritplats stora delar av året. Den har gott om möbleringsmöjligheter både under tak eller bar himmel och ligger väl skyddad. Tomten vetter mot en fin park som erbjuder gott om plats för lek för barn med mycket bus i kroppen och ett stenkast bort ligger föreningens lekpark samt boulebana. Åter i huset leds ni in i det smakfulla och trivsamma köket som bjuder på all den utrustning som en blivande mästerkock kan önska. Påkostade vitvaror från SMEG och exklusiv bänkskiva av komposit. Entréplan bjuder även på en praktisk tvättstuga samt bostadens första badrum med dusch. Går man upp för den ekbeklädda trappan möter man bostadens andra badrum. Ljust, inbjudande med ett badkar och smakfulla materialval. Från hallen leds man åt ett håll in i husets master bedroom med den angränsande walk-in-closet med gott om plats för förvaring. Önskar man så kan man nyttja detta som ett mindre barnrum eller som ett kontor. I andra änden av övervåningen ligger det två sovrummen som båda bjuder på väggar i ljuvliga nyanser och bra möbleringsmöjligheter. På framsidan finner ni även en stor uppfart med plats för två bilar samt ett praktiskt förråd. Hjärtligt välkomna på visning till en slipad diamant mitt i hjärtat av familjära Skälby! För fler frågor hör av er till fastighetsmäklare Karolina Asplind.

  • Uteplats
Karlavagnsgränd 20, Skälby, Järfälla kommun

Karlavagnsgränd 20

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 650 000 kr
92 m²
4 rum
5 544 kr/mån
39 674 kr/m²

Hjärtligt välkomna till detta fina parhus mitt i hjärtat av familjära Skälby. Här bor ni med närhet till skolor, förskolor samt bra kommunikationer. Nya syskon kräver nya rum. Och när ni befinner er i en situation där ni behöver tre sovrum, då tror vi oss ha det optimala boendet för hela familjen. Det här parhuset är nämligen ett litet under av god planering, trevliga sällskapsytor och en härlig tomt. Här lyckas arkitekten med konststycket att samtidigt få in många rum och få dem att kännas luftiga och stora. Glänta på entrédörren till att börja med och ni befinner er i en ljus hall som leder mot både vardagsrummet och köket. Det senare välplanerat och det förra rymligt, ljust och beläget med utgång mot husets familjära och mysiga baksida. I vardagsrummet finner ni gott om plats för en stor soffgrupp. Utanför vardagsrummet finner ni en stor nybyggd altan samt en plan gräsmatta för barn med mycket bus i kroppen. Ytterligare en nybyggd altan finner ni på andra sidan av huset. Nedre plan bjuder även på ett fint duschrum med ljusinsläpp från vädringsfönster. De tre sovrummen en trappa upp är lättmöblerade och gör er på lika bra humör som den härliga och rymliga klädkammaren och det trevliga badrummet med tvättmaskin samt dusch. Goda förvaringsmöjligheter i externt förråd samt på vind. Ett härligt hus med stora möjligheter att få hela familjen att trivas länge. Blir det ni som gör detta trevliga BR-parhus till er alldeles egna vrå av världen? Vi ser fram emot att ses på visningen. Hjärtligt välkomna!

  • Uteplats
Vittangigatan 23, Vällingby Centrum, Stockholms kommun

Vittangigatan 23

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Mäklarringen Järfälla
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 816 kr/mån
30 948 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimalt planerade tvåa som har byggts om till en mini trea. Välplanerade ytor och en mysig balkong mot grönska. Hallen hälsar er välkomna med Generösa förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober. Till höger finner ni badrummet som är ljust och fint. Till vänster finner ni ett mindre rum som passar utmärkt som kontor alternativt en barnrum. Intill hallen huserar en praktisk klädkammare. Denna ljusa bostad har fönster i två väderstreck och köket är ljust och har en stor matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet är bostadens hjärta och här når ni även den mysiga balkongen i solrikt läge. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för en stor soffa samt tv-möbel. Sist men inte minst bjuds ni in till sovrummet även detta med fönster mot den lummiga baksidan. Här finns plats för en stor säng samt sängbord. Endast ett stenkast från Vällingby centrum samt tunnelbana. Oftast tar det ett bra tag att bo in sig i ett nytt hem. Men inte alltid. En halv trappa upp på Vittangigatan 23 finns undantaget som bekräftar regeln, i en lägenhet där ni känner er hemma redan från allra första ögonblicket. Femtioåtta hemtrevliga kvadratmeter med plats för ett extravagant vardagsliv. En pärla som måste upplevas på plats. Är det du/ni som står på tur? Hjärtligt välkomna på visning. Här bor ni nära vacker natur, cykelavstånd till flertal stränder, stort centrum samt goda kommunikationer. Mycket omtyckt och populär förening i centrala Vällingby.

  • Balkong
Åkerbyvägen 18, Barkarby - Kyrkbyn, Järfälla kommun

Åkerbyvägen 18

Villa
Barkarby - Kyrkbyn, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
5 990 000 kr
134 + 61 m²
6 rum
1 115 m² tomt

Adress: Organistvägen/Åkerbyvägen 18 Hjärtligt välkomna till denna charmiga villa med attraktivt läge i eftertraktade kyrkbyn. Stor uppväxt och insynsskyddad tomt med närhet till både skola samt förskola. Redan när ni kliver in på tomten slås ni av alla möjligheter. Här finns plats för allt ni kan fantisera om och ändå är det yta kvar för barn att springa på. Väl inne i huset är det inte svårt att tänka sig vad den flexibla planlösningen kan göra. Huset går att disponera på flera sätt beroende på familjens skiftande behov. Att huset är byggt i vinkel gör valen och möjligheterna ännu fler och oavsett om ni väljer att prioritera sällskapsytor eller sovrum så kommer resultatet bli fantastiskt. Här finns det verkligen potentialen att skapa ett framtida drömboende för hela familjen där ni kan vakna på morgonen och känna att här vill ni bo länge och skapa minnen med er familj. Hjärtligt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Karolina Asplind eller Camilla Lindqvist för mer information. Här bor ni nära flertal skolor, förskolor och affärer. Endast en kort biltur bort finner ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet.

Fölvägen 1, Vattmyra, Järfälla kommun

Fölvägen 1

Villa
Vattmyra, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
8 990 000 kr
174 + 103 m²
6 rum
1 026 m² tomt

277m² totalyta som måste upplevas på plats för att förstå husets charm och rymd. Välkomna till denna väldigt speciella villa med insynsskyddad tomt på en lugn gata i populära och barnvänliga Vattmyra. Här bor ni nära skolor, förskolor, kommunikationer och natur. Hus med 277 kvadratmeter totalyta växer inte på träd, varken i Järfälla eller någon annanstans. Än mer sällsynt är det när en mysig tomt på hela 1026 kvadratmeter, med en stor baksida i soligt läge som är som gjord för barn med mycket spring i benen, kommer på köpet. Med andra ord är det läge att skärpa ögon, öron och alla återstående sinnen när tillfällen som det på Fölvägen 1 dyker upp. Huset har två ingångar men oavsett vilken av dem ni väljer så kommer ni inte bli besvikna. Här väntar stora ytor där endast fantasin sätter gränserna för användningen. Det entréplan bjuder på ett påkostat kök, ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med imponerande takhöjd ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck, en stor matsal som binder ihop kök med vardagsrum, en gästtoalett samt tvättstuga. En trappa upp hittar ni ett mindre allrum, öppet ner mot vardagsrummet, ett stort sovrum med utgång till balkong samt egen walk-in-closet samt ett badrum med badkar. Längst ner finner ni ytterligare ett vardagsrum, två stora sovrum, en gästtoalett, ett förråd samt det påkostade och lyxiga spat. Här finnner ni en infrabastu, en stor jacuzzi, duschhörna samt relaxdel med vinkyl. Låter det som huset ni drömmer om? Nyp er då snabbt i armen, så att ni vaknar till. Annars kanske ni missar tillfället att göra ett liv på Fölvägen 1 till verklighet. Här bor ni ett stenkast från skola samt förskola. Gångavstånd till Jakobsberg pendeltågstation samt centrum. Endast en kort bilresa bort finner ni även IKEA, Stockholm Quality Outlet samt E18 som snabbt tar er till Stockholms innerstad. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Karolina Asplind för med information.

Polluxgränd 12, Skälby, Järfälla kommun

Polluxgränd 12

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
4 200 000 kr
92 m²
5 rum
6 089 kr/mån
45 652 kr/m²

På en av Skälbys mysigaste gator inbäddad av vacker omgivning finner ni denna dröm. En bostad som redan i entrén viskar om löften om ett mysigt drömboende där många minnen kommer att skapas och kärleken att blomstra. Nu öppnar denna bostad upp sig för nästa förväntansfulla familj som drömmer om en bostad nära grönska och vacker omgivning. Runt knuten finner ni även en liten sjö där områdets barn åker skridskor på vintern och leker i skogsdungen intill. Här bor ni på en lugn återvändsgata i en populär förening nära förskolor, skolor samt goda kommunikationer. Hallen slår an tonen genom att snudd på överösa er med praktiska möjligheter till god avhängning. Slitstarkt klinkergolv samt målade väggar. Rak fram ber vardagsrummet er att stiga på för att direkt visa upp sin eleganta parkett och bjuda på plats för en stor soffa samt matsalsmöbel. Här finner ni även utgången till den mysiga tomten med en stor uteplats. Tomten bjuder på plats för lek för barn med mycket lek och bus i kroppen. Väl inne igen ber vi er att ta er vidare in till köket som är fint och trivsamt och bjuder all den utrustning som en blivande mästerkock kan önska. Entréplans sista anhalt är det nyrenoverade duschrummet där lyx och elegans var ledorden genom renoveringen som blev klar så sent som 2021. Ta sedan några kliv uppför trappan och ni kommer att möta bostadens andra badrum, renoverat 2021. Här andas det lyx och påkostade materialval. Badrummet bjuder dusch, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Såhär långt behöver ni inte längre fundera över potentialen och alla inredningsalternativ som är möjliga utan kan hänge er åt att syna de fyra rymliga sovrummen som bjuder på målade väggar och självklart samma parkett. På framsidan finner ni även en stor uppfart med plats för två bilar, ett rymligt garage samt ett gästrum. Avsluta med en promenad i området och ni har en slipad diamant mitt i hjärtat av familjära Skälby att fundera över. Jag gissar att vi ses på visningen? Hjärtligt välkomna! För fler frågor hör av er till fastighetsmäklare Karolina Asplind.

  • Plus
  • Uteplats
Uranusvägen 7, Skälby, Järfälla kommun

Uranusvägen 7

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 690 000 kr
92 m²
4 rum
133 m² tomt

Välkomna till detta charmiga radhus mitt i Skälbys barnvänliga villaidyll. Det här mysiga radhuset är ett hem att trivas i för er som gillar känslan av villaboende men inte vill ta hand om en stor trädgård som ställer massa krav. Här har ni istället två härliga uteplatser varav den ena under tak att bara ta det lugnt på, den ena i soligt sydostläge och den andra i svalt nordväst. Innanför dörren möts ni av en ljus och rymlig hall intill köket med generösa arbetsytor och all den utrustning som kan få en matlagningsnovis att drömma om att bli en trollande TV-kock. Entréplanet bjuder även på en praktisk gästtoalett samt ett stort och härligt vardagsrum med utgång till den mysiga baksidan En trappa upp väntar tre bra sovrum, en rymlig klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Huset bjuder även på ett rymligt förråd som nyligen inrett till ett stort kontor. Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till såväl skolor som förskolor. Låter det som huset ni har väntat på? Missa då inte möjligheten att göra ett liv på Uranusvägen 7 till verklighet. Välkomna på visning!

Engelbrektsvägen 41A, Jakobsberg, Järfälla kommun

Engelbrektsvägen 41A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 290 000 kr
51 m²
2 rum
vån 6/8
2 845 kr/mån
44 902 kr/m²

Har ni en diger kravlista för ert nästa boende? Ta med den till visningen av Engelbrektsvägen 41a, så är chansen god att ni kan bocka av punkt efter punkt. Här är allt redan uttänkt, och snyggt är det. Ni kan istället fundera på var soffan ska stå, vad ni ska ha på väggen i hallen och vad kylskåpet ska fyllas på med till inflyttningsfesten. Det är lätt att bli glad när man kommer hit. Och det går fort, så snart ni står i den luftiga och välkomnande hallen med gott om plats för både avhängning och förvaring. Hallen leder er vidare in i det lättmöblerade vardagsrummet med plats för en rejäl soffgrupp. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och bjuder på utgång till en fantastisk balkong i bästa solläge. Ni finner även ett rymligt sovrum samt ett stort duschrum med kombimaskin. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Här är den: Välkomna till Engelbrektsvägen 41 A.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10