Mäklare Karolina Asplind

Karolina Asplind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pilotvägen 5, Barkarby, Järfälla kommun

Pilotvägen 5

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 790 000 kr
75 m²
4 rum
vån 3/3
4 056 kr/mån
37 200 kr/m²

Högst upp med ett väldigt lugnt och fint läge finner ni denna pärla. I en mycket populär förening med god ekonomi och låga avgifter. Välkomna till denna välplanerade fyra i populära Barkarby. Endast ett stenkast från pendeltåg med bara 15 minuter till Odenplan samt framtida tunnelbana och fjärrtåg. 75 kvadratmeter som känns hundra procent rätt. En fantastiskt välplanerad lägenhet med lättmöblerade ytor. Allt börjar med en ljus och välkomnande hall som leder er vidare in i lägenheten. Här väntar ett trevligt kök med generösa arbetsytor, ett vardagsrum med plats för en stor soffa samt med utgång till en härlig balkong i bästa solläge. Tre bra placerade sovrum för rofylld egentid samt ett trevligt helkaklat stambytt badrum med tvättmaskin. Kök och vardagsrum är centralt placerade och skapar en fin mötesplats. I lägenheten är det gott om förvaringsutrymmen, rejäla garderober i alla rum, samt ett tillhörande källar- och cykelförråd. Det finns en renoveringsfond om 20 090 kr som följer lägenheten och kan nyttjas av köparen. På Pilotvägen 5 i Barkarby finns helt enkelt allt som en växande familj längtar efter. Är ni med när flytten går? Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
Sköldvägen 25, Skälby, Järfälla kommun

Sköldvägen 25

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
7 490 000 kr
169 + 31 m²
6 rum
769 m² tomt

Hjärtligt välkomna till den eleganta villa om hela 200 kvm totalyta i mycket familjevänliga Skälby. Här bor ni längst in på en lugn återvändsgata. Året är 1994 och denna ståtliga villa slog upp dörrarna och har sedan dess bjudit på många år av minnen och kärlek. Men allt har sin tid och nu är det dags för nästa familj att påbörja ett nytt kapitel med förhoppningsvis många roliga år här framöver. Villor som denna växer inte precis på träd, varken i Skälby eller någon annanstans i Järfälla. Än mer sällsynt är det när en stor härlig tomt kommer på köpet. Med andra ord är det läge att skärpa ögon, öron och alla andra sinnen när tillfällen som det på Sköldvägen 25 ges. Men vi tar det från början, redan från infarten kommer ni att märka att detta är en villa utöver det vanliga. Dess påkostade och stenbelagda uppfart hälsar er välkomna och för er vidare mot den trevliga entrén. Det första som slår en när ni kliver in genom dörren är den öppna planlösningen som både skapar rymd och länkar samman hallen med ett stort allrum med ett vacker fönsterparti och en fin kamin att mysa inför under årets kallare månader. Ögonblicken därpå ser ni dörren bostadens spaavdelning med dubbeldusch och bastu. Entréplan bjuder även på två sovrum samt ett garage som just nu nyttjas som gästrum/kontor. En trappa upp väntar ytterligare två stora sovrum varav ett med utgång till den mysiga baksidan, ett badrum med badkar, en praktisk tvättstuga med groventre samt husets hjärta ett stort kök med all nödvändig utrustning för att bjuda många gäster på middag. Här finner ni utgång till den stora balkongen under tak. Där vi lovar många mysiga middagar med nära och kära. Sist men absolut inte minst ber vi er stiga på in i vardagsrummet som är ljus med ett vackert burspråk och fönster i hela tre väderstreck. Ljust lättmöblerat och inbjudande. På baksidan av huset finner ni även en separat byggnad som nyttjas som kontor samt förråd. Varmt välkomna till en villa med stora möjligheter att få hela familjen att trivs i många år framöver. Vi ser fram emot att ses på visningen. Varmt välkomna! Här bor ni nära flertal skolor, förskolor samt fin natur. På endast några minuters bilfärd når ni även Stockholm Quality Outlet, IKEA samt Barkarbystaden.

Nidarosslingan 12, Skälby, Järfälla kommun

Nidarosslingan 12

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
4 990 000 kr
106 m²
4 rum
154 m² tomt

Välkomna till detta mycket smakfullt renoverade radhus. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område inbäddat av grönska och grannskap i ljusa fina kulörer. Med sitt perfekta läge har ni närhet till både förskolor, skolor, kommunikationer samt natur. Man kan verkligen förstå den familj som förälskar sig i den här väldigt speciella radhuset. Här finner ni nämligen ett litet under av god planering. Här har arkitekten lyckats med konststycket att få in många rum och att samtidigt få dem att kännas luftiga och stora. Lägg då till trevliga sällskapsytor samt stor tomt på både fram- och baksida med fina uteplatser. Välplanerat och perfekt för den växande familjen. Innanför dörren väntar en välkomnande hall med ett stilsäkert klinkergolv som leder er in i det renoverade och mycket påkostade köket med generösa arbetsytor och ett fantastiskt ljusinsläpp. Vidare in i bostaden når ni det rymliga vardagsrummet med plats för en rejäl soffgrupp samt matbord. Det är även härifrån ni finner utgången till bostadens familjära och mysiga baksida med sol större delen av dagen. På nedre plan finner ni även ett generöst duschrum som kombineras som en praktisk tvättstuga. En trappa upp väntar en trio lättmöblerade sovrum varav det ena med en rymlig klädkammare, samt ytterligare ett badrum. Den mysiga tomten gör sig perfekt för barn med mycket spring i benen. De välplanerade sovrummen samt dem snygga färgvalen är andra plus i kanten som gör att det här är en bostad med stora chanser att få hela familjen att trivas. Här i familjevänliga och populära Skälby, i en lummig miljö hälsar vi er mer än välkomna att få uppleva denna bostad på plats. På Nidarosslingan 12 i Skälby finns helt enkelt all den potential som en växande familj längtar efter. Är ni med när flytten går? Här bor ni nära flertal skolor, förskolor samt fin natur. I området finner ni även flertal lekparker samt en mindre fotbollsplan. På endast några minuters bilfärd når ni även Stockholm Quality Outlet, IKEA samt Barkarbystaden.

Lidvägen 40A, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun

Lidvägen 40A

Villa
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
7 490 000 kr
153 + 127 m²
7 rum
1 053 m² tomt

Vissa hus har en själ som direkt omfamnar varje besökares hjärta och väcker en nyfikenhet som får en att vilja se mer, börja planera för en härlig framtid och se minnen skapas med ens nära och kära. En sådan villa finner ni här. I familjära och attraktiva Västra jakobsberg inbädda bland andra villor och vacker natur. Uppvuxen tomt med gott om plats för stora sällskap av gästande vänner och lek och bus för glada barn. Entrén hälsar er välkomna med en rejäl garderob med skjutdörrar och öppnar sedan upp för husets hjärta. Vardagsrum, kök och matsal allt i ett svep. Öppna ytor som möter varandra och skapar rum för många gäster. Här når ni även tomten och dess rejäla uteplats där ni finner gott om plats för både loungemöbel som matgrupp. Här kommer ni garanterat att spendera många härliga sommardagar i solen. Och ett dopp i det helt nya spabadet sitter nog inte helt fel under årets alla månader. Väl inne igen ber vi er inspekterar de två kaminerna innan det är dags att traska en halv trappa upp till bostadens tre rymliga sovrum varav ett med balkong. Lättmöblerade och inredda i smakfulla toner. På detta plan finner ni också ett praktiskt kontor som även kan nyttjas som ett mindre barnrum samt ett fint badrum med bubbelbadkar och inbyggd tv intill. På källarplan huserar ett allrum som idag nyttjas som gym, ett biorum med öppen spis där projektor och duk följer fastigheten om så önskas, ett duschrum med vedeldad bastu, två klädkammare, en fint renoverad tvättstuga med intilliggande förråd samt ingång till det stora dubbelgaraget. Den fina tomten bjuder på stora gräsytor, ett externt förråd, en stor parkeringsplats för 2-3 bilar samt den redan nämnda uteplatsen med spabad utedusch och stor sällskapsyta. En unik pärla i ivrig väntan på en familj med smak för det goda. Är det ni? Vi ser fram emot att ses på visningen! Här bor ni nära skolor, förskolor och affärer. Endast en kort biltur bort finner ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet.

Forellgränd 19, Viksjö, Järfälla kommun

Forellgränd 19

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 890 000 kr
86 m²
3 rum
4 080 kr/mån
33 605 kr/m²

Varmt välkomna till detta härliga BR-radhus med en härlig tomt i bästa solläge. Belägen i familjevänliga och natursköna Viksjö. Här finns nu möjlighet till att sätta er egen prägel på ert framtida drömboende. Väl innanför dörren välkomnas man av välplanerade ytor, genomtänkta lösningar och bra förvaringsmöjligheter. Två rymliga sovrum varav ett är avdelat till ett tredje sovrum/kontor. Stort badrum på övre plan samt gästtoalett på entréplan. Det praktiska köket bjuder på generösa arbetsytor och och en rejäl matplats för hela familjen. I det stora vardagsrummet möts ni utav det generösa ljusinsläppet. Rundturen avslutas på den härliga uteplatsen med västerläge som erbjuder sol hela eftermiddagen lång. Måste upplevas på plats. Vi ser fram emot att ses på visningen, hjärtligt välkomna! Här bor ni mitt emellan två underbara naturreservat. Det ena intill glittrande Mälaren och det andra med lugn, rogivande natur där den hetsiga stadspulsen känns som bortblåst. I området finner ni även flertal skolor, förskolor samt goda kommunikationer. Ni har även skidbacke, badstrand, löpspår och Bikepark i närområdet. Viksjö Centrum med all tänkbar service såsom restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns flera busslinjer att välja på om man vill ta sig till Jakobsberg, Barkarby eller mot Solna.

  • Balkong
  • Uteplats
Traktorvägen 28, Viksjö, Järfälla kommun

Traktorvägen 28

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 790 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2
5 475 kr/mån
28 413 kr/m²

Charmig och yteffektiv lägenhet i två plan. Ett stenkast från Viksjö centrum där ni finner all nödvändig service som går att önska. Den trevlig balkongen vetter mot grönska och här finns gott om plats för en mysig eftermiddagsfika en varm sommardag. Innanför dörren hälsas ni välkomna av en ljus och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här når ni även en praktisk klädkammare. Näst på tur väntar det nyrenoverade duschrummet. Luftigt och välplanerat med tvättmaskin. Entréplan bjuder sedan på ett stort vardagsrum i delvis öppen planlösning med köket. Gott om plats för en stor soffa samt ett generöst matsalsbord. En trappa upp finner ni sedan ett stort sovrum som med enkla medel kan byggas om till två sovrum. Här bor ni i en populär förening med kanonläge. Nära skolor, förskolor samt centrum. En skön promenad bort når ni även trevliga promenadvägar, natur samt bad. Väldigt bra kommunikationsmöjligheter från Viksjö centrum. En välplanerad lägenhet med extra charm i hjärtat av Viksjö. Varmt välkomna på visning. Vi ser fram emot att ses.

  • Balkong
Sällhetsvägen 69, Hässelby Villastad, Stockholms kommun

Sällhetsvägen 69

Radhus
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Mäklarringen Järfälla
3 790 000 kr
94,5 m²
5 rum
4 003 kr/mån
40 106 kr/m²

Man kan förstå den familj som förälskar sig i det här väldigt speciella Br-radhuset. Här finns känslan av villaboende men istället för en stor trädgård som ställer massa krav, har man en härlig altan och liten gräsmatta att bara ta det lugnt på. Arkitektritat av Waldemarson Berglund Arkitekter. När ni kommer in på nedervåningen hälsas ni välkomna av en luftig takhöjd och generöst ljusinsläpp i en hall med exklusivt marmorgolv. Fortsätter ni in hamnar ni i husets självklara medelpunkt ett fantastik vardagsrum, med ett stort fönsterparti ut mot den soliga baksidan, i öppen planlösning med ett exklusivt Vedumkök och vitvaror från Miele. Italiensk Carraramarmor. Här kan ni även njuta av det fina parkettgolvet som är genomgående för hela huset. Nedre plan bjuder även på ett helkaklat badrum med såväl tvättmaskin och torktumlare innan det är dags att ta trappan upp till övervåningen. Här bjuds ni på en trevlig kvartett sovrum varav ett med utgång till den soliga balkongen som är som gjord för att sitta och njuta av solen under varma sommardagar. Här väntar även ännu ett helkaklat badrum innan rundturen är komplett. Nu är väl allt som saknas ett rymligt förråd? Vilket ni hittar precis utanför huset. Låter det som huset ni har drömt om? Nyp er då snabbt i armen så att ni vaknar till. Annars kanske ni missar tillfället att göra ett liv på Sällhetsvägen 69 till verklighet. Varmt välkomna på visning! - Hög modern standard, extra takhöjd och stora fönsterpartier med ett rikligt ljusinsläpp. - Vattenburen golvvärme via bergvärme - Egen parkeringsplats invid huset - Föreningen äger marken

  • Balkong
  • Uteplats
Fölvägen 1, Vattmyra, Järfälla kommun

Fölvägen 1

Villa
Vattmyra, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
8 990 000 kr
174 + 103 m²
6 rum
1 026 m² tomt

277m² totalyta som måste upplevas på plats för att förstå husets charm och rymd. Välkomna till denna väldigt speciella villa med insynsskyddad tomt på en lugn gata i populära och barnvänliga Vattmyra. Här bor ni nära skolor, förskolor, kommunikationer och natur. Hus med 277 kvadratmeter totalyta växer inte på träd, varken i Järfälla eller någon annanstans. Än mer sällsynt är det när en mysig tomt på hela 1026 kvadratmeter, med en stor baksida i soligt läge som är som gjord för barn med mycket spring i benen, kommer på köpet. Med andra ord är det läge att skärpa ögon, öron och alla återstående sinnen när tillfällen som det på Fölvägen 1 dyker upp. Huset har två ingångar men oavsett vilken av dem ni väljer så kommer ni inte bli besvikna. Här väntar stora ytor där endast fantasin sätter gränserna för användningen. Det entréplan bjuder på ett påkostat kök, ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med imponerande takhöjd ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck, en stor matsal som binder ihop kök med vardagsrum, en gästtoalett samt tvättstuga. En trappa upp hittar ni ett mindre allrum, öppet ner mot vardagsrummet, ett stort sovrum med utgång till balkong samt egen walk-in-closet samt ett badrum med badkar. Längst ner finner ni ytterligare ett vardagsrum, två stora sovrum, en gästtoalett, ett förråd samt det påkostade och lyxiga spat. Här finnner ni en infrabastu, en stor jacuzzi, duschhörna samt relaxdel med vinkyl. Låter det som huset ni drömmer om? Nyp er då snabbt i armen, så att ni vaknar till. Annars kanske ni missar tillfället att göra ett liv på Fölvägen 1 till verklighet. Här bor ni ett stenkast från skola samt förskola. Gångavstånd till Jakobsberg pendeltågstation samt centrum. Endast en kort bilresa bort finner ni även IKEA, Stockholm Quality Outlet samt E18 som snabbt tar er till Stockholms innerstad. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Karolina Asplind för med information.

Uranusvägen 7, Skälby, Järfälla kommun

Uranusvägen 7

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 690 000 kr
92 m²
4 rum
133 m² tomt

Välkomna till detta charmiga radhus mitt i Skälbys barnvänliga villaidyll. Det här mysiga radhuset är ett hem att trivas i för er som gillar känslan av villaboende men inte vill ta hand om en stor trädgård som ställer massa krav. Här har ni istället två härliga uteplatser varav den ena under tak att bara ta det lugnt på, den ena i soligt sydostläge och den andra i svalt nordväst. Innanför dörren möts ni av en ljus och rymlig hall intill köket med generösa arbetsytor och all den utrustning som kan få en matlagningsnovis att drömma om att bli en trollande TV-kock. Entréplanet bjuder även på en praktisk gästtoalett samt ett stort och härligt vardagsrum med utgång till den mysiga baksidan En trappa upp väntar tre bra sovrum, en rymlig klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Huset bjuder även på ett rymligt förråd som nyligen inrett till ett stort kontor. Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till såväl skolor som förskolor. Låter det som huset ni har väntat på? Missa då inte möjligheten att göra ett liv på Uranusvägen 7 till verklighet. Välkomna på visning!

Engelbrektsvägen 41A, Jakobsberg, Järfälla kommun

Engelbrektsvägen 41A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 290 000 kr
51 m²
2 rum
vån 6/8
2 845 kr/mån
44 902 kr/m²

Har ni en diger kravlista för ert nästa boende? Ta med den till visningen av Engelbrektsvägen 41a, så är chansen god att ni kan bocka av punkt efter punkt. Här är allt redan uttänkt, och snyggt är det. Ni kan istället fundera på var soffan ska stå, vad ni ska ha på väggen i hallen och vad kylskåpet ska fyllas på med till inflyttningsfesten. Det är lätt att bli glad när man kommer hit. Och det går fort, så snart ni står i den luftiga och välkomnande hallen med gott om plats för både avhängning och förvaring. Hallen leder er vidare in i det lättmöblerade vardagsrummet med plats för en rejäl soffgrupp. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och bjuder på utgång till en fantastisk balkong i bästa solläge. Ni finner även ett rymligt sovrum samt ett stort duschrum med kombimaskin. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Här är den: Välkomna till Engelbrektsvägen 41 A.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10