Nyproduktion

Skogshemsvägen

Skogshem, Söderköping Se på karta

2 535 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
132 m²
Avgift
4 970 kr/mån
Pris/m²
22 043 kr/m²
Antal besök
253
Dagar på Hemnet
1
Nyproduktion

Längtar du efter det bästa av två världar? Då är det här ett hus för dig. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, lagom stort och lättstädat – med härliga sociala ytor som bjuder in till trevliga stunder. Men här finns också utrymme för alla att hitta sin egen, privata vrå.
Direkt i entrén hittar vi husets fräscha och rymliga badrum med kakel och klinker, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan kliver du direkt in i husets hjärta: en stor, härlig, sällskapsyta där köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen och altanen utanför. Det är ljust, luftigt och alldeles underbart!

Ditt öppna, moderna och praktiska kök från HTH är fullt utrustat med kvalitetsvitvaror från Siemens och redo för alla tänkbara kulinariska äventyr. Köksön blir den självklara medelpunkten, här sitter man bra – både med den första koppen morgonkaffe och i väntan på middagen.

Här ryms ledigt ett matbord med plats för många utan att försaka soffgruppen, den får också plats. Och när vädret tillåter flyttar ni gärna ut på altanen – den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Här är det gott att leva!

Nu går vi upp för trappan. Här hittar vi husets privata oas, med tre fina sovrum och ett mysigt allrum. Allrummet blir vad du gör det till, ett extra vardagsrum, ett kontor eller kanske helt enkelt en plats att göra det du gillar allra mest? Här uppe finns även husets andra badrum, med kakel och klinker, WC och dusch. Och granne med badrummet bjuder huset på lite hederlig vardagslyx i form av en klädkammare med plats för det mesta.
Materialvalen i huset håller genomgående en hög standard. Vad sägs till exempel om vitlaserad ekparkett, klinkergolv i entré, och kakel och klinker i badrummen? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Vissa val kan du göra redan innan du flyttar in. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Huset har ett eget förråd på baksidan av huset. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige