Mäklare Marie Nikander

Marie Nikander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Storängsgatan 17B, Egna Hem, Söderköpings kommun

Storängsgatan 17B

Radhus
Egna Hem, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping

3 795 000 kr

112 m²

5 rum

583 m² tomt

På Storängsgatan 17 B i populära Egnahemsområdet presenteras ett stilfullt parhus i fint skick med inglasad altan på baksidan samt vackert grönskande trädgård. Beläget i ett område likt skräddarsytt för den aktiva familjen – nära idrottsplan, ishockeyrink, skola, förskola, sporthall och friluftsbad. Dessutom väntar Söderköping busstation endast 350 m bort. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Backgatan 2, Tyketorp, Söderköpings kommun

Backgatan 2

Villa
Tyketorp, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping

3 895 000 kr

79 m²

6 rum

650 m² tomt

Söker ni ett boende att bara flytta in i och trivas? På landet men i staden? Då är ni välkomna att redan nu anmäla ert intresse för denna välrenoverade fina villa. Här bor ni granne med grönskan, men ändå nära allt vad Söderköping har att erbjuda. Öppen trevlig planlösning, stor altan med med spabad i kvällssolen, bergvärme och isolerglasfönster. Inredd källare som är dränerad och ger extra rymliga ytor och rum. Varmt välkommen att boka visning.

  • Plus
Bråta Västergård 1, Bråta , Söderköpings kommun
  • Lör 4 feb kl 11:30
Bråta Västergård 1, Bråta , Söderköpings kommun, bild 2
Bråta Västergård 1, Bråta , Söderköpings kommun, bild 3

Bråta Västergård 1

Villa
Bråta , Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping

1 995 000 kr

138 m²

5 rum

3 786 m² tomt

Varmt välkommen till Bråta Västergård. Här ges chansen till ett lantligt boende med vy över åkrar och fält. Här finns indraget fiber, borrat vatten, helt ny luftvärmepump och sprillans nytt avlopp. Yta för dig som vill odla och kanske hålla några höns? Nära till Sankt Anna Skärgård och förskola samt skola finns ca 5,5 kilometer bort.

  • Premium
Östra Rydsvägen 5, Egna Hem, Söderköpings kommun

Östra Rydsvägen 5

Villa
Egna Hem, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping

3 850 000 kr

108 m²

4 rum

64 m² tomt

Varmt välkommen till denna attraktiva adress med närhet till allt vad Söderköping har att erbjuda. Fin villa med charmfullt kök och vardagsrum med eldstad. Huset bjuder dessutom tre sovrum, två badrum samt en tvättstuga. I separat byggnad om ca 15 kvm finns dessutom ett isolerat gästrum och hemmakontor, eller varför inte t.ex. ett gym? Det finns även ett rymligt förråd om ca 12 kvm och ytterligare ett gästrum på ca 4,5 kvm samt separat trädgårdsförråd. Sommarens grillkvällar har ni i insynsskyddat läge mellan huset, gästhuset och förrådet, er egna mysiga oas. Er tomt ger plats åt plantering, rabatter, fruktträd, lek och annat. Fiber finns installerat och klart.

  • Uteplats

Visar alla 4