Fastighetsbyrån Söderköping

Fastighetsbyrån Söderköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Graningegatan 17, Äppelträdgården, Söderköpings kommun
Graningegatan 17, Äppelträdgården, Söderköpings kommun, bild 2
Graningegatan 17, Äppelträdgården, Söderköpings kommun, bild 3

Graningegatan 17

Radhus
Äppelträdgården, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
2 495 000 kr
76,5 + 16 m²
3 rum
6 221 kr/mån
32 614 kr/m²

På Graningegatan ges nu chans att förvärva ett fräscht och välplanerat radhus med bästa hörnläge. Huset är nyligen renoverat och här är det bara att flytta in och trivas. Uterum, altan och växthus på baksidan samt bedårande trädgård. Flera uteplatser ger maximalt med sol. Bostaden som är i toppenskick är bekvämt fördelad över ett plan och erbjuder två sovrum, duschrum med tvättstuga, kök och vardagsrum. Till bostaden hör garage i länga, snart med laddbox för elbil. Ni har även ett förråd vid huset. Här bor man i ett lugnt område som så fint kallas Äppelträdgården. Kontakta mäklare så bokar vi gärna tid för visning.

 • Premium
 • Uteplats
Husby Gård 1 lgh 1101, Husby/skönberga, Söderköpings kommun

Husby Gård 1 lgh 1101

Lägenhet
Husby/skönberga, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
1 595 000 kr
71 + 8 m²
4 rum
vån 2/2
5 018 kr/mån
22 465 kr/m²

Varmt välkommen att lämna intresse för charmfulla Husby Gård. Hela huset renoverades och byggdes om år 2013, såväl inne som ute. Här bor ni fräscht och med utsikt över Söderköpings stad och bort mot Ramunderberget. Spröjsade fönster och brädgolv ger bostaden karaktär. Ljus öppen planlösning och rymligt duschrum med tvättmaskin samt torktumlare. Fri parkering för en bil och en rymlig trädgård för er att vistas i.

 • Plus
Furubacken 1 , Mogata/Blåbärsköp, Söderköpings kommun

Furubacken 1

Villa
Mogata/Blåbärsköp, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
1 875 000 kr
75 + 5 m²
3 rum
1 633 m² tomt

Varmt välkomna till Furubacken 1. Ett enplanshus med skogen och åkermark som närmaste granne. Ett garage med verkstadsdel, ovanför garaget finns ett sovloft för de som kanske vill vara lite mer självständiga eller för uthyrning. Huset erbjuder eldningsbarkamin och luftvärmepump som kompletteras med el-element för uppvärmning. Till detta finns ett FTX-ventilationssystem med värmeåtervinning för att få så låg energiförbrukning som möjligt. Två sovrum, WC, stort vardagsrum och ett komplett kök på entréplan. På källarvåningen med egen igång finns två rum som idag används som sovrum, allrum, duschrum med WC och tvättstuga. Tomten på 1600 kvm är en lättskött blandning av skog och trädgård med sol hela dagen. Nytt avloppssystem från ConClean installerades 2023. Anmäl ert intresse redan idag.

Smedstorpsvägen 6, Mogata, Söderköpings kommun

Smedstorpsvägen 6

Villa
Mogata, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
2 495 000 kr
130 + 30 m²
6 rum
1 391 m² tomt

Låt oss få presentera denna trevliga enplansvilla i populära Mogata. Här erbjuds en charmig trädgård med skogen i bakkant. Huset är välplanerat med flera sovrum, rymligt vardagsrum och nyrenoverat duschrum. Bergvärme och fiber finns installerat och klart. Förskola, skola, idrottsplats samt badplats i närheten och endast tio minuter med bil till Söderköping. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Bråta Västergård 1, Bråta , Söderköpings kommun
Bråta Västergård 1, Bråta , Söderköpings kommun, bild 2
Bråta Västergård 1, Bråta , Söderköpings kommun, bild 3

Bråta Västergård 1

Villa
Bråta , Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
1 995 000 kr
138 + 8 m²
5 rum
3 786 m² tomt

Varmt välkommen till Bråta Västergård. Här ges chansen till ett lantligt boende med vy över åkrar och fält. Här finns indraget fiber, borrat vatten, helt ny luftvärmepump och sprillans nytt avlopp. Gott om yta för dig som vill odla och kanske hålla några höns? Nära till Sankt Anna Skärgård och förskola samt skola finns ca 5,5 kilometer bort.

 • Premium
Storängsallén 6B, Äppelträdgården, Söderköpings kommun

Storängsallén 6B

Lägenhet
Äppelträdgården, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
1 595 000 kr
126 m²
5 rum
8 690 kr/mån
12 659 kr/m²

Välkommen till detta mysiga parhus, beläget på Storängsallén 6B i det eftertraktade området Äppelträdgården i Söderköping. Här får ni villa-känsla med bostadsrätts-fördelar! Parhusets generösa yta sträcker sig över två våningar och omfattar 5 rum och kök på totalt 126 kvm. Här finns gott om utrymme för er att leva och trivas. Några av husets höjdpunkter är uterummet samt trädgården, som ger er möjlighet att njuta av naturen och en vacker omgivning.

 • Plus
 • Uteplats
Mejerivägen 1, Ringarum, Valdemarsviks kommun

Mejerivägen 1

Villa
Ringarum, Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
1 895 000 kr
150 + 10 m²
4 rum
1 510 m² tomt

Varmt välkommen till Mejerivägen 1 i Ringarum. Här ges chansen att förvärva ett vackert hus med bra läge och fin trädgård. Huset har charmiga detaljer bevarade så som t.ex. kakelugnar, brädgolv och spegeldörrar. För dig som tycker om att odla och pyssla i trädgården ges stora möjligheter. Varmt välkomna att boka in er till utsatt visning då spontana besök utöver visningstider undanbedes.

 • Balkong
 • Uteplats
Olerum 7, Östra Ryd - Olerum, Söderköpings kommun

Olerum 7

Villa
Östra Ryd - Olerum, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
2 495 000 kr
117 m²
4 rum
4 087 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna toppmoderna enplansvilla. Den byggdes 1946 men har genomgått en totalrenovering de senaste åren. Huset har en boyta på 117 kvm fördelat på 4 rum och kök. Huset är omgivet av en 4000 kvm stor härlig skogstomt. Här finns oändligt med möjligheter året om. Plocka dina egna vildsmultron alldeles utanför dörren eller vintergrilla under tak eller basta i den vedeldade bastun. Det här huset är perfekt för den lilla familjen. Endast en kort cykeltur bort kan du ta ett dopp i den fina badsjön.

 • Uteplats
Roshagsvägen 5A, Skogshem, Söderköpings kommun

Roshagsvägen 5A

Radhus
Skogshem, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
2 795 000 kr
115 m²
5 rum
5 075 kr/mån
24 304 kr/m²

Söker du ett smidigt nybyggt boende med närhet till såväl staden som naturen? Låt oss få presentera detta nybyggda hörnradhus med bästa läge i Skogshem. Här ges möjlighet att förvärva 115 väldisponerade kvadratmeter i två plan. Luftigt vardagsrum och kök med köksö. Helkaklat duschrum med tvättavdelning på entréplan och helkaklat badrum på övre plan. Tre sovrum samt ett allrum på övre plan och dessutom dubbla förråd/klädkammare. Varmt välkommen att kontakta mäklare för att boka visning.

 • Uteplats
Sörstad 1, Sörby/Össby utanför Mogata, Söderköpings kommun

Sörstad 1

Villa
Sörby/Össby utanför Mogata, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
1 395 000 kr
73 + 43 m²
5 rum
3 170 m² tomt

Välkommen till Sörstad 1, lantligt beläget ca 9 km från Söderköping och 4,5 km från Mogata. I köpet ingår två fastigheter som säljs som en enhet, huset på den ena tomten och garaget på den andra. Här finns bland annat installerad fiber, nytt avlopp, och braskamin. Här ges möjlighet för att t.ex. odla i rejäla land, ordna med hönshus etc.

Visar alla 10