Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Berg

Fredrik Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Graningegatan 17, Äppelträdgården, Söderköpings kommun
Graningegatan 17, Äppelträdgården, Söderköpings kommun, bild 2
Graningegatan 17, Äppelträdgården, Söderköpings kommun, bild 3

Graningegatan 17

Radhus
Äppelträdgården, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
2 495 000 kr
76,5 + 16 m²
3 rum
6 345 kr/mån
32 614 kr/m²

På Graningegatan ges nu chans att förvärva ett fräscht och välplanerat radhus med bästa hörnläge. Huset är nyligen renoverat och här är det bara att flytta in och trivas. Uterum, altan och växthus på baksidan samt bedårande trädgård. Flera uteplatser ger maximalt med sol. Bostaden som är i toppenskick är bekvämt fördelad över ett plan och erbjuder två sovrum, duschrum med tvättstuga, kök och vardagsrum. Till bostaden hör garage i länga med nyinstallerad laddbox för elbilar. Ni har även ett förråd vid huset. Alla bostadsrätter inom föreningen har gratis tillgång till komplett trädgårdsutrustning, eldrivna maskiner och olika trädgårdsredskap. Här bor man i ett lugnt område som så fint kallas Äppelträdgården. Kontakta mäklare så bokar vi gärna tid för visning.

  • Premium
  • Uteplats
Villa Ekliden Venneberga 1, Vänneberga, Söderköpings kommun
Villa Ekliden Venneberga 1, Vänneberga, Söderköpings kommun, bild 2
Villa Ekliden Venneberga 1, Vänneberga, Söderköpings kommun, bild 3

Villa Ekliden Venneberga 1

Villa
Vänneberga, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
4 495 000 kr
149 m²
5 rum
1 605 m² tomt

Låt oss presentera denna unika villa, belägen nära Göta Kanal med skog och natur som närmaste granne. Här erbjuds en bostad med stora vackra fönster, eldstad, vardagsrum, allrum, dubbla badrum samt tre sovrum. När det är dags för kvällens grillning finns lusthuset eller någon av uteplatserna till ert förfogande. Bilarna parkeras skyddat i carporten som dessutom har ett rejält förråd. Smidigt att åka till såväl Norrköping, Söderköping och Linköping. Trevliga motions- och promenadstråk längs med Göta Kanal.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Roshagsvägen 5A, Skogshem, Söderköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Roshagsvägen 5A

Radhus
Skogshem, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
2 650 000 kr
115 m²
5 rum
6 375 kr/mån
23 043 kr/m²

Letar du efter en modern bostad med närhet till både stadslivet och naturen? Vi är glada att kunna presentera detta hörnradhus med det bästa läget i Skogshem. Här får du möjligheten att förvärva 115 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Ett luftigt vardagsrum och kök med köksö erbjuder en behaglig atmosfär. Dessutom finns det ett helkaklat duschrum med tvättavdelning på entréplanet och ett helkaklat badrum på övervåningen. Med tre sovrum, ett extra allrum på övervåningen och dessutom dubbla förråd/klädkammare finns det gott om utrymme för olika behov. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visning.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3