Nyproduktion

Åletas väg

Skogstorp, Eskilstuna kommun Se på karta

2 335 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Brudorkidén 1, Skogstorp
Om föreningen
Avgift
4 188 kr/mån
Driftkostnad
18 996 kr/år
Pris/m²
20 304 kr/m²
Nyproduktion

Nu är försäljningen igång av nyproducerade bostadsrättsradhus i två plan med egen täppa i omåttligt populära Skogstorp. Bostäder i två olika storlekar om 100 kvm och 115 kvm gott om utrymme. Preliminär inflyttning hösten 2022. Påkostade radhus med vattenburen golvvärme i entréplan som värms upp av en modern frånluftsvärmepump. Snyggt kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum. Välj själv mellan de tre kostnadsneutrala designvalen. Samtliga bostäder har två helkaklade badrum - ett per plan.

Insatser mellan 2 335 000 - 2 795 000 kr. Radhus om 100 kvm består av fyra rum och kök varav tre sovrum med en låg månadsavgift. Radhus om 115 kvm fördelat på fem rum och kök varav tre till fyra sovrum med en låg avgift. Till samtliga radhus tillhör ett förråd om ca 6 kvm med gjuten betongplatta.

Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 6 km söder om Eskilstuna med bra bussförbindelser och cykelbana enda in till centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från förskola till årskurs 9, dessutom finns flertalet andra förskolor att välja mellan. Därtill finns Rosenforsparken - en historisk park som anlades under 1800-talet och som idag är ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Skogstorp är ett naturskönt område där Sörmlandsleden passerar. Sörmlandsleden är en vandringsled om 100 mil runt om Sörmlands kulturbygd med mysiga insjöar, vacker skog och mycket mer. Det finns även andra trevliga skogsstråk med promenadstigar, ett av dem sträcker sig bort till Vilsta. Orrliden - fotbollsplanen som är hemmaplan för Skogstorps Goif. I Skogstorp finns bl a mataffär, pizzeria, gym och hårfriseringssalong.

För mer information tyck "visa mer info" på annonsen på vår hemsida och se handlingar under dokument.

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Eskilstuna

Kontakt

Carina Lorentzon

SkandiaMäklarna Eskilstuna
Mäklare Carina Lorentzon, SkandiaMäklarna Eskilstuna
070-6764558