Nyproduktion

Ekorrbärsvägen 6B

Skutskär, Älvkarleby kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110,4 m²
Tomtarea
540 m²
Uteplats
Ja
Avgift
3 960 kr/mån
Driftkostnad
25 500 kr/år
Pris/m²
18 071 kr/m²
Nyproduktion

Varmt välkomna till möjligheten att förvärva nyproducerade bostadsrättsvillor i parhusform med bra och vattennära läge i Skutskär!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende i helt nyproducerade parhus med bra läge i Skutskär. Parhus i två plan med bra standard. Entréplan erbjuder mycket sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och plats för både soff-, och matgrupp. Möjlighet finns även här att skapa ett extra sovrum, se ritningar under dokument. Köket, från Marbodal, är fullutrustat och erbjuder goda arbetsytor. Övrigt på entréplan finns även helkaklat badrum och separat tvättstuga. Övre plan erbjuder även det ett helkaklat badrum, sen finns tre rymliga sovrum, samt möjlighet till ett fjärde, alternativt ha det öppet som ett allrum (se ritningar under dokument). Genomgående i hela huset erbjuds 3-stavs ekparkett och golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Vattenburen värme via NIBE frånluftsvärmepump. Stora spröjsade fönster för ett fantastiskt ljusinsläpp. Grovplanerad tomt och p-plats för 2 bilar! Månadsavgift (preliminär) om 3 960 kr, driftkostnader tillkommer, se vidare i annons.

Tillval redan gjord av byggherre. Bekostas av köpare utöver köpeskilling. Se under dokument!

Obs. delvis illustrerade bilder som kan innehålla material som ej ingår (kontakta ansvarig mäklare för mer information) och bilder från andra projekt.

Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen", Rullsand etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb.

Villorna säljs i bostadsrättsform, fast pris, först till kvarn. Innan ekonomisk plan är klar så tecknas förhandsavtal och då betalas en handpenning om 100 000 kr. Resterande summa betalas vid inflytt som sker efter att vi tecknat upplåtelseavtal. Preliminär inflytt är Kvartal 3, 2023.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för reservation/köp och mer information!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakt

Lilian Le

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Lilian Le, SkandiaMäklarna Gävle
0706940146