Ägostigen 31

Södertälje kommun Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Tomtarea
296 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
37 700 kr/år

Varmt välkomna till Ägostigen 31 - ett modernt renoverat enplansradhus med stora sociala ytor såväl interiört som exteriört. I detta hem möts vi av en genomgående hög standard och många moderna attribut för att göra hela familjens vardag smidig och bekväm. Interiört presenteras de mer sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning, och något mer avskilt hittar vi de 4 sovrummen och de praktiska delarna så som badrum, gäst-WC och klädvård. Vi möts av en genomgående fin finish och bl.a hittar vi infällda spotlights, fullt utrustat kök, modernt renoverat badrum och gäst-WC, vackra spegeldörrar samt moderna och smakfulla färg- och materialval som fint harmoniserar med den välplanerade planlösningen.

Exteriört väntar en lättskött tomt med en stor altan helt utan insyn från grannar, vilken blir detta hems naturliga mittpunkt. Här ryms hela familjen tillsammans med släkt och vänner och det finns plats för barnen att leka och springa året runt. Sommarsäsongens grillmiddagar tillagas med enkelhet med hjälp av uteköket. Tack vare sitt gavelläge är läget ostört och fint omgivet av grönskande häckar. Parkerar gör du smidigt i garage i länga, alternativt precis utanför huset.

Här bor man med goda kommunikationsmöjligheter för den som pendlar med såväl buss som bil. Busshållplats finns inom 1 minuts promenad och för bilpendlaren nås E20 och E4 inom ett par minuter. I närområdet finns vårdcentral, matbutik, närservice, skolor, förskolor, bollplaner och flera motionsanläggningar och golfbana. Även fina promenadstråk och grönområden finns nära för den som gillar att vara ute i naturen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Moshe Kucukkaya

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Moshe Kucukkaya, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0706-69 03 04