Bergsbovägen 19B

Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun Se på karta

8 800 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
153 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
153 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
20 850 kr/år
Antal besök
4 121
Dagar på Hemnet
16

Är drömmen att bo i hus, men tiden räcker inte till för en massa renoveringsprojekt och trädgårdsfix? Då är detta ett perfekt hem för Er!

Välkomna till detta exklusiva Townhouse om totalt 177 kvm i hjärtat av Sollentuna. Här bor ni tyst och lugnt med närhet till både naturområden och Edsviken samtidigt som du är inne i stan på en kvart med pendeltåget – 10 av 10 möjliga för familjen som uppskattar en enkel vardagslogistik och ett bekymmersfritt boende.

Detta är ett väldisponerat hus från 2014 som har trivsamma sociala ytor och fyra sovrum som ger utrymme för hela familjen. Genomgående vita väggar med en och annan fondvägg. Klinkergolv i hela suterrängvåningen förutom i sovrummet som har ljust parkettgolv i ek från Tarkett; Proteco natura lack, kulör vit ek (ej slipbart – 8,5 mm). Samma golv ligger på övervåningen. På entrévåningen ligger istället en 3-stavparkett i ek; Proteco natura lack, kulör cotton white. Detta golv ska vara ca 14 mm tjockt och därmed slipbart. Vattenburen golvvärme i souterrängvåningen och vattenburna radiatorer i resten av huset. Komfortvärme (el) i båda badrummen. På övervåningen varierar takhöjden då det följer yttertaket och som mest mäter takhöjden ca 3,2 meter.

Bostaden disponeras på tre våningar där suterrängvåningen nås från baksidan, där man har sin egen parkeringsplats (laddstolpe för elbil finns installerad) samt en trädäckad altan. Entrévåningen nås istället från framsidan där man har en stenlagd uteplats i anslutning till köket (det är här grillen står).

Vi börjar längst ner och går in från baksidan, då det är där du har parkerat bilen. I groventrén har du gott om plats för klädavhängning i smart forvaring. Här finns ett stort sovrum så idag disponeras som master bedroom med gott om förvaring bakom skjutdörrar och extra förråd under trappan. Rummet skulle passa utmärkt som kombinerat kontor/gästrum, som barnens eget TV-rum eller kanske tonåringens avskilda hang-out. Stor separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, förvaringsskåp och en lååång arbetsbänk med diskho där du kan ha kaos utan att någon ser. Intill tvättstugan finns gott om utrymme för förvaring och i dagsläget disponeras utrymmet som en lyxig walk-in-closet. Utöver detta finns även ett stort förråd/teknikrum som förutom frånluftsvärmepumpen rymmer det mesta av sådant du inte behöver men ändå vill ha kvar.

Trappan tar oss upp till entrévåningen som också blir familjens naturliga sällskapsvåning. När du stiger in genom ytterdörren på framsidan omsveps man direkt av en inbjudande och en ”välkommen hem”-känsla. Det är varmt, ombonat och alla materialval andas exklusivitet. Detta är ett hem där det är lätt att umgås i tack vara den öppna planlösningen. Här hänger rummen ihop, men du slipper se disken från soffan. Planlösningen ger möjlighet till dubbla matbord, eller varför inte kopiera de nuvarande ägarnas idé med en myshörna i köket - perfekt för barnen att kunna krypa upp i fåtöljen och läsa läxor medan maten preppas. Stilrent kök i vitt från Sentens och vitvaror i vitt utförande. Maskinparken består av kyl och frys i fyllhöjd, inbyggd micro och ugn, induktionshäll och fläkt. Diskmaskinen är integrerad. Extremt mycket bänkyta som bjuder in till gemensam matlagning.

Vardagsrummet har utsikt mot villorna i Edsviken och det höga läget ger härligt ljusflöde. Här finns plats för stort matsalsbord och större soffgrupp. Badrummet är placerat i mitten och planlösningen gör att du kan nå alla rum från två håll. Utrustningen

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Sara Wistrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Sara Wistrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0733-16 77 00