Grankullegatan 74A

Stadsskogen, Alingsås kommun Se på karta

4 400 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Sjöutsikten i Alingsås
Om föreningen
Avgift
6 385 kr/mån
Driftkostnad
16 524 kr/år
Pris/m²
40 000 kr/m²

Nu har vi den stora glädjen att erbjuda en femma om hela 110 kvadratmeter där läget högst upp i huset ger underbara vyer över sjön. Arkitekturens rena linjer och den återhållsamma färgskalan med genomgående vita väggar låter utsikten spela huvudrollen och ger en enhetlig bas att utgå ifrån i din inredning. Två balkonger erbjuder soliga sittplatser både med och utan tak och är den givna platsen att avnjuta solnedgången under sommarhalvåret. Första kaffekoppen tar du kanske på uteplatsen på framsidan där en soffa eller cafégrupp ryms i morgonsolen.

Huset är byggt i souterräng och den egna entrén ger radhuskänsla. Stadsskogen har sin egen matbutik och här finns både förskolor och idrottshall. Pendling, service och butiker finner du i centrala Alingsås som du når med cykel på lite drygt tio minuter.

Här får du ett boende som är både praktiskt och estetiskt tilltalande. Utsikten är svårslagen och Mjörns stränder ligger inom nära räckhåll för bad och promenader. Caféstaden Alingsås har ett levande centrum med smidiga pendlingsmöjligheter till Göteborg.

Välkommen på med ditt intresse och boka dig på förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Alingsås

Kontakta mäklaren

Carina Berg

Bjurfors Alingsås
Mäklare Carina Berg, Bjurfors Alingsås
0764-925555

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.