Silvervägen

Stenby, Eskilstuna Se på karta

2 890 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Stenby ängar norr i Eskilstuna
Om föreningen
Avgift
4 733 kr/mån
Driftkostnad
16 548 kr/år
Pris/m²
25 804 kr/m²

Etapp 3 av succéprojektet med designhus till rimligt pris i Stenby Ängar är nu släppt! Ett unikt projekt där man via en nydanande produktion kan erbjuda arkitektritade bostäder till priser från 1,7 miljoner. Här erbjuds rad- och parhus i bostadsrättsform i fyra olika format: 64 kvm, 93 kvm, 112 kvm och 132 kvm, samtliga med otroligt hög standard. Designhusen har ritats av den prisade design- och arkitektbyrån Koncept som ritat många imponerade bostäder och hotell. Deras designlinjer har verkligen något för alla.

Välj mellan tre olika inredningsval - Skog (mustigt och gediget), Snö (rena linjer och varma toner) eller Sjö (formstarkt och kontrastrikt). Samtliga med hög standard men med olika formspråk och stilar. Helt plötsligt blev ditt husköp enkelt och samtidigt med en hög designgrad. Det är dessutom låg avgift på samtliga av bostadsalternativen.

I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet.

Den aktuella bostaden som presenteras är ett parhus om 112 kvm fördelat på 5 rum, varav 3-4 sovrum. Parhuset har smarta funktioner,bra planlösning och erbjuder högkvalitativa materialval. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme. Ett perfekt och otroligt prisvärt boende för dig som behöver flera sovrum och som värderar ett kvalitativt boende med hög designgrad. Inflytt beräknas till kvartal 4 2020. För mer information och för att anmäla ditt intresse gå in på www.stenbyangar.se.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Eskilstuna