Silvervägen

Stenby, Eskilstuna Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Stenby ängar mitt i Eskilstuna
Om föreningen
Avgift
4 738 kr/mån
Driftkostnad
16 548 kr/år
Pris/m²
26 696 kr/m²

Sista etappen av Stenby Ängar, etapp 4, är snart slutsåld! Designhus till rimligt pris i Stenby där 25 av 28 bostäder redan är sålda - passa på att köpa din nya bostad redan idag!
Ett unikt projekt där man via en nydanande produktion kan erbjuda arkitektritade bostäder till priser från 1,6 miljoner. Här erbjuds kvarvarande boenden i bostadsrättsform i två olika format: 65 kvm samt 112 kvm, båda med otroligt hög standard. Helt plötsligt blev ditt husköp enkelt och samtidigt med en hög designgrad. Det är dessutom låg avgift på samtliga av bostadsalternativen.

I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet.

Den aktuella bostaden som presenteras är ett parhus om 112 kvm fördelat på 5 rum, varav 3-4 sovrum. Parhuset har smarta funktioner,bra planlösning och erbjuder högkvalitativa materialval. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme. Ett perfekt och otroligt prisvärt boende för dig som behöver flera sovrum och som värderar ett kvalitativt boende med hög designgrad. Inflytt beräknas till kvartal 3, år 2021.

Denna bostad har designlinjen SJÖ.

För mer information och för att anmäla ditt intresse gå in på www.stenbyängar.se.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Eskilstuna