Gyllenstiernas Allé 89

Steninge Slottsby, Sigtuna kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
103,5 m²
Byggår
2021
Avgift
4 052 kr/mån
Driftkostnad
22 800 kr/år
Pris/m²
33 768 kr/m²

Välkommen till ett mycket trevlig boende i mysiga Steninge Slottsby!
Här bor du i ett nybyggt radhus från Borohus med närhet till en fantastisk natur, Steninge slott med Stenladan, mysiga butiker och en fantastisk restaurang. Det finns även en förskola i området. Om du har båt kan du ha den vid närliggande Steninge Marina.

Radhuset som uppfördes år 2021 är i två plan och har en bra planlösning med sociala utrymmen på entréplanet. Här finns ett bra och välplanerat kök med bardisk mot matplats och vardagsrum. Matplatsen och vardagsrummet har stora fönster mot uteplatsen och här sitter exklusiva lamellgardiner från Luxaflex. En stor uteplats nås härifrån och har ett bra solläge i väster. På entréplanet finns också en rymlig hall och ett stort badrum med tvättstuga. Badrummet är helkaklat och har klinkergolv. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme.
På det övre planet finns fyra sovrum samt ett duschrum. Alla sovrummen har vitmålade väggar och är ljusa och fina. Rummen har också mörkläggande rullgardiner från Luxaflex. Ett av rummen har en rullgardin som är reflekterande.
På vinden finns ett stort utrymme för förvaring. Där finns till och med ett fönster!

På framsidan av huset finns ett bra förråd och här finns en stensatt uteplats med förmiddagssol, och på baksidan vid den stora trädäckade uteplatsen finns ett varmbonat förråd. Baksidan har ett härligt läge mot väster med fin kvällssol.

Steninge slottsby bjuder på en helt unik miljö. Här byggs nu ett nytt bostadsområde med anor från 1600-talet. Den historiska platsen kommer att synas i såväl arkitektur som i gaturum och materialval. Här hämtas det bästa från den traditionella byn med den engelska trädgårdsstaden som modell, och skapar en modern plats för människors liv och behov idag.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Kontakta mäklaren

Helena Bohman

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mäklare Helena Bohman, Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
0705205423

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas