Taptovägen

Surbrunnshagen, Falun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
71 m²
Avgift
4 997 kr/mån
Pris/m²
20 826 kr/m²
Nyproduktion 

Känn dig som hemma i dettaa välkomnande, ljusa radhus med fem rum och kök och egen trädgårdstäppa. Här bor du bättre än bra på 115 välplanerade kvadratmetrar med 3 sovrum, två badrum, fullutrustat kök och härliga öppna sällskapsytor. Och med ett fantastiskt läge i Faluns nyaste stadsdel – trädgårdsstaden Surbrunnshagen. Med cykeln tar du dig till Stora Torget på bara några minuter. Välkommen!

Direkt i entrén hittar vi husets fräscha och rymliga badrum med kakel och klinker, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan kliver du direkt in i husets hjärta: en stor, härlig, sällskapsyta där köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen och altanen utanför.

Ditt öppna, moderna och praktiska kök från HTH är fullt utrustat med kvalitetsvitvaror från Siemens och redo för alla tänkbara kulinariska äventyr. Köksön blir den självklara medelpunkten, här sitter man bra – både med den första koppen morgonkaffe och i väntan på middagen.

Här ryms ledigt ett matbord med plats för många utan att försaka soffgruppen, den får också plats. Och när vädret tillåter flyttar ni gärna ut på altanen – den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Här är det gott att leva!

Nu går vi upp för trappan. Här hittar vi husets privata oas, med tre fina sovrum och ett mysigt allrum. Allrummet blir vad du gör det till, ett extra vardagsrum, ett kontor eller kanske helt enkelt en plats att göra det du gillar allra mest? Här uppe finns även husets andra badrum, med kakel och klinker, WC och dusch. Och granne med badrummet bjuder huset på lite hederlig vardagslyx i form av en klädkammare med plats för det mesta.

Välkommen till Brf Högbobäcken, som byggs av en av nordens största bostadsutvecklare OBOS.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige